Günaydınlar , aus tan kucak dolusu sevgiler saygılar efenim (kucağım kocamandır herkese yeter)
2 gün gelmedim , sensörümde ötmedi hiç , bu sabah bakayım neler oluyor dedim . Her şey yolunda , sadece arkadaş toplantıları falan üst üste geldi bu iki akşam , evde yoktum .
Şimdi geçmiişe döneyim , üniteler çalışılmış mı ? yeni katılanlar olmuş mu ? Sarı kız doğurmuş mu ?
Sağolsun dolmacım bana olayların özetini geçmiş ama belki bu bir tuzaktır , benim sensör bozulmuştur o da geçmişe dönmeyeyim diye bu yola başvurmuştur
Gerçi son sayfadan gördüğüm kadarı ile dolmanın ve hevinin topik sadakati devam etmişEn çok onları öpüyorum o zaman
Neyse okumam gereken bir 20 sayfa var , meraktan değil ha , arada biten ünite bildirimlerini yakalamak için
amannnn amannn efendimm kimler gelmişş kimlerr topiğimizin güzel sahibesi gelmiş..
nerdesin auss ya kaç gündür yoksun..
özledikk senii yaaa
topikte dolma ile kaynatıyoruz boş bırakmıyoruz buraları da sensiz olmuyor ki...
bende seni kocaman öpüyorumm
ooo ne çok konuşmuşuz dolma ile 20 sayfa olmuş ausum sana zorluk çıkıyor böyle yaaa
sen hiç gitme hep kalll topikteee
Hoş buldum şekerpare
Bugün ancak fırsat bulabildim girmeye , evet ya ünite bildirimi var mı diye bakmak zorundayım ya , o sebeble geri dönüş yapmalıyım mutlaka ama iyi oluyor tabii sensör bozuksa okuyarak garantilemiş oluyorum adımın geçtiği yerleri
Ne yaptınız bakimmmm özellikle sen ve dolma , bu kadar lak laklağa karşlık en az bana bildirecek bir iki üniteniz vardır değil mi , vardır vardır
Günaydınlar , aus tan kucak dolusu sevgiler saygılar efenim (kucağım kocamandır herkese yeter)
2 gün gelmedim , sensörümde ötmedi hiç , bu sabah bakayım neler oluyor dedim . Her şey yolunda , sadece arkadaş toplantıları falan üst üste geldi bu iki akşam , evde yoktum .
Şimdi geçmiişe döneyim , üniteler çalışılmış mı ? yeni katılanlar olmuş mu ? Sarı kız doğurmuş mu ?
Sağolsun dolmacım bana olayların özetini geçmiş ama belki bu bir tuzaktır , benim sensör bozulmuştur o da geçmişe dönmeyeyim diye bu yola başvurmuştur
Gerçi son sayfadan gördüğüm kadarı ile dolmanın ve hevinin topik sadakati devam etmişEn çok onları öpüyorum o zaman
Neyse okumam gereken bir 20 sayfa var , meraktan değil ha , arada biten ünite bildirimlerini yakalamak için
Günaydın kızlar nasılsınız napıyosunuz nasıl gidiyor çalışmalarınız
Benim dün itibari ile 25 ünitem kaldı bugunde 3 ünite bitirmeyi düşünüyorum tüm gün boşum inşallah bir bitsedi su üniteler ya :125:
sensörüne hiçççççç dokunmadık kı ausummm...
öyle havadan sudan konuştuk dolma ile ve diğer topikte arkadaşlarla..
yaaaa gazelll nasıl biliyorsun tanıyorsun ahretini..
yoksa sen mi söyledinn gazelcimmm:26:
ablacımm yani ben kendim için söylemem gerekirse..:26:
şayett.. kemm kümmm... aslında... yaniii... ablacımm
dün çalışacaktım ama..:26:
bugün söz çalışacağım..
2 ünite bildirimi yapacağım sana
konular uzun gözümde büyüdü önce ingilizceyi bitireyim diyorum da canımm
bakkk dürüstçe söyledimmm kızmazsın demii auscumm
Günaydın kızlar nasılsınız napıyosunuz nasıl gidiyor çalışmalarınız
Benim dün itibari ile 25 ünitem kaldı bugunde 3 ünite bitirmeyi düşünüyorum tüm gün boşum inşallah bir bitsedi su üniteler ya :125:
Daha da gerilerden geliyorum geçmişten o yüzden çıkamadım bir türlü , listeye isim yazdıranlar olmuş .
Başla tatlım başla , son 1 ay
Hmmm gazel öyle arada neden pırtlayı çıktı sanıyorsun , teftiş teftiş
Sen bugün 2 ünite bitir , bırak kızmayı akşam ünite bitirme partisi bile yaparım sana hevimmm
3 gün girmedim geçmiş birikmiş onun içinden çıkmaya çalışıyoum hala .
Hemen ekliyorum ünitelerini devamını bekliyorum .
ahretim hoşgeldin...sen yokken topiğine gözüm gibi baktım hiç endişelenme...
şimdi sıra geldi şikayetlere...
ausum şu hevi ile dolma yokmu, aman yarabbi allah bi çene vermiş onlara, sayfalar dolusu çene çaldılar burda
ama sanma ki sayfalar ilerledi üniteler azaldı, nerdeeeeeee....
hiç ünite çalışmadılar, anca lak lak
ben dedim, yapmayın etmeyin eylemeyin aus gelirse affetmez, onlarda dediler ki o kadar çok sayfa ilerledik ki, aaus okumaya vakit bulamaz araya kaynarız
bende dedim ki, hanııım hanııım, sen ausu tanıyamadın mı, o satır satır okur bikere dedim
ama beni hiç dinlemediler ausum, artık ben sana devrediyorum, buyur yol saçlarını
oysa ben nekadar çok çalıştım
bütün özetlerimi okudum, yeni aldığım kitaptan ikinci özetlere çalışıyorum
ünite bildirimi mi yapıcam ama aöf den çalışmadığım için, net ünite bitirmiyorum..bütün derslerin özetlerini ikinci tekrarda ünite bitişi diye bildircem ausum...
şimdilik durum bu ahretlik...hoş gelmişsen sefa gelmişsen
sağol auscumm
demek ki sen yokken yerini gazele devrediyorsun canımm..
ahhh gazel ahhh
tamam ablacımm bugün 2 ünite bitireceğim söz verdim bak sana
ooooakşama parti mi yapıyoruz..
300-500-300-500
kim konuşmuş bu kadar auscumm ya o kadar olmuş geçmiş ya
ahretim hoşgeldin...sen yokken topiğine gözüm gibi baktım hiç endişelenme...
şimdi sıra geldi şikayetlere...
ausum şu hevi ile dolma yokmu, aman yarabbi allah bi çene vermiş onlara, sayfalar dolusu çene çaldılar burda
ama sanma ki sayfalar ilerledi üniteler azaldı, nerdeeeeeee....
hiç ünite çalışmadılar, anca lak lak
ben dedim, yapmayın etmeyin eylemeyin aus gelirse affetmez, onlarda dediler ki o kadar çok sayfa ilerledik ki, aaus okumaya vakit bulamaz araya kaynarız
bende dedim ki, hanııım hanııım, sen ausu tanıyamadın mı, o satır satır okur bikere dedim
ama beni hiç dinlemediler ausum, artık ben sana devrediyorum, buyur yol saçlarını
oysa ben nekadar çok çalıştım
bütün özetlerimi okudum, yeni aldığım kitaptan ikinci özetlere çalışıyorum
ünite bildirimi mi yapıcam ama aöf den çalışmadığım için, net ünite bitirmiyorum..bütün derslerin özetlerini ikinci tekrarda ünite bitişi diye bildircem ausum...
şimdilik durum bu ahretlik...hoş gelmişsen sefa gelmişsen
Bitti nihayet
Arada kaçırdığım ünite bildirimi yoktur umarım .
Listede adı olup çalışılacak ünite sayısını bildirmemiş arkadaşlar var , size sesleniyorummmmm çalışmanız gereken ünite sayısını iletir misiniz bana
Gazel geçmiş olsun ahretim Burakcığım hastalanmış .
Betülcüm canım benim arada girip güzel dileklerde ,dualarda bulunmuşsun ama giremedim kaç gündür
Biberon yine gömüldü derslere , o 60 lar 90 olacaaaaaaaaaaak parolası ile
Minik kuzum bal kaymağım gözdem , hiç keyfi yok ve üzüyor aus ablasını
Hevi dolma tam gaz performans
Arzuda pek uğramamış
Tek ünite bildirimi betülden , zelişten , sevgimeleğinden ve 1/ 4 de olsa limoncuğumdan gelmiş
sağol ahretim, iki gün yüksek ateşliydi, kötüydü..şükür bugün daha iyi...korktuğum gibi olmadı....
biberon okadar üzülünce bende sandım 50 ler 45 ler alıcaksonuçları bi yazdı maşallah hep 80 70 60
el insaf be biberonum yaa, biz 60 70 e göbek atıyoruz burda
dediğin gibi bütün notları 90 lamadan çıkmaz sınavdan
sen ne yaptın ne ettin, arkadaş toplantısı mı
ben aylardır dostlarımın yüzünü görmüyorum,
uzaklık çok kötü...
iyiyim sevgi meleği sen nasılsın
oo başlamışsın çalışmalara ne güzel..
bende bugün 2 ünite bitirmeyi düşünüyorum ama gözümde de büyüyor yaaa
teşekkür ederim canmm inşallah tam hız bitirceğim bu üniteleri finallerde cok iyi almam lazımm burda yazıyo ya böyle daha cok hırslanıyorumDaha da gerilerden geliyorum geçmişten o yüzden çıkamadım bir türlü , listeye isim yazdıranlar olmuş .
Başla tatlım başla , son 1 ay
Hmmm gazel öyle arada neden pırtlayı çıktı sanıyorsun , teftiş teftiş
Sen bugün 2 ünite bitir , bırak kızmayı akşam ünite bitirme partisi bile yaparım sana hevimmm
3 gün girmedim geçmiş birikmiş onun içinden çıkmaya çalışıyoum hala .
Hemen ekliyorum ünitelerini devamını bekliyorum .
Bilmeeeeeeem kim konuşmuş acaba
O gazel yok mu o gazel , nette yoksam hemen telefonuma rapor bildirir , hevi ve dolmanın çenesi düştü diye
Yarın bende başlıyorum çalışmaya hevicim , bu sefer son haftaya bırakmayacağım kısmetse .
Hoş buldum pembeli ahretim benim
Oku oku gözlerim yerinden pörtledi mi gazelim ya , yazık biberoncum bir ara yetişemiyorum yahu yazmış
Satır atlamadım ama
Ooooo harika başlamışsın , aöf açmayacak mısın hiç ?
Bilmeeeeeeem kim konuşmuş acaba
O gazel yok mu o gazel , nette yoksam hemen telefonuma rapor bildirir , hevi ve dolmanın çenesi düştü diye
Yarın bende başlıyorum çalışmaya hevicim , bu sefer son haftaya bırakmayacağım kısmetse .
Hoş buldum pembeli ahretim benim
Oku oku gözlerim yerinden pörtledi mi gazelim ya , yazık biberoncum bir ara yetişemiyorum yahu yazmış
Satır atlamadım ama
Ooooo harika başlamışsın , aöf açmayacak mısın hiç ?
gazelllaşkolsunnn hemen ilk mesajda da söylenmez ki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hiç acıman yok gazelcimm ama :26::26:
bi kerem ben senden önce söyledim auscum bana bugün çalış affedeceğim seni dedi
auscum dolmaya kızma olur mu o da çalışacak hatta dedik başlayalım aus gelmeden..
iyiymm canm ne olsun bende su dün ki ünv kazasını okuyordum bizim burdan da ölen varmış.. resmen facia ihmalsizlik bu gencecik insanlar hayatını kaybetti
hiç bırakmadım ki kuzuminşallah sınavdan önce bitirip bol ol tekrar yapacam
aöf kitapları gerçekten cok uzun ama morel lazım motive lazımm ben nasıl çalıştımı söyleyim istersen
ilk başta aöf kitabındaki üniteyi bir güzel okuyorum önemli yerleri çiziyorum renkli kalemle sonra ünite sonu özeti okuyorum sıra sizdeleri okuyrum soruları çözüyorum daha sonra iyice pekişmesi için murat yayınlarından o ünitele ilgil nerdese zaten bir 60 soru var onları çözüyorum bu sayese konu iyice pekişmiş oluyor soru çözmek cok önemli tatlım hadi bakalm biter biter 2 ünite nedir gün içnde
teşekkür ederim canmm inşallah tam hız bitirceğim bu üniteleri finallerde cok iyi almam lazımm burda yazıyo ya böyle daha cok hırslanıyorum
Evet canım plan yapmış arkadaşlar iki gün üst üste , eee eşiminde yüzünü gördüğüm yok zaten derslere gömüldü o da , bende çıkayım dedim gezeyim
Gel işte bana ben yakınım sana
Şu ingilizceden bile memnunum ben düşün yani , çan düşükmüş çok ing de , geçeyim yeter yahu .
Öpüyorum Burağı kocaman