Önce e-kitabı tıkla , oradan oturum kodlarından bölümünü bul ve kodlarını öğren , biliyorsan direkt o kodların olduğu bölümü tıkla , misal benim 3715 di , bir başka sekmeyede cevap anahtarını aç .
bakamadımm yaaaaaaaaaa
İlk sayfaya girdiğinde önüne 3 kutucuk çıkacak.İlkinde "sınav soruları"nı seçeceksin, 2.kutucukta "2013-2014"ü seçeceksin, son kutucukta bzaten bir tek şey seçebiliyorsun, "güz dönemi ara sınavı"nı seçeceksin. Sonra e kitap diye bir yere yönlendirecek seni sayfa o e-kitabın üzerine tıkla, bir sürü kod göreceksin, kendi branşının kodlarını bul, ondan sonra o kodların üzerine tıklayınca soru kitapçıklarına ulaşacaksın, ayrıca cevap anahtarı da üstte, onu da başka sayfaya aç, soru ve cevapları karşılaştır, kolay gelsin.
kızlar bazı notlarım cok kötü vizelere sadece son 2 hafta kala calışabildiğim için morelim cok bozuldu bu durumda finalde ne yapmam lazım kaç almam lazım
hukukun temel kavramları 70
anayasa hukuku 40 45 50sanırım
adalet meslek etiği 60
medeni hukuk 60 65 70 da olabilr
halkla ilişkiler 45 50 rezillik bu
ingizlice 35 45 sanırım bilmiyorum tam
bilgisayarı hatırlamıyorum o da kötü geçti hiç çalışmadım için
idare hukuk tüm iflaslarda
keşke vizelerede çalışma imkanım olsadı
öncelikle günaydın dolmacım
aynen öyle oldu kız topiği biz koruyoruz geceleri..
yaz canım yaz rengarenk yaz yakışır dolmama..
Avrupa Birliği 75( + , - 5 olabilir )
Amerikan Dış Politikası 100( Obamanın ofisinde gözüm olduğunu kaç kez dedim ama ben değil mi )
Türk Dış Politikası 50 (ucuz yırttım gibi :18: )
Diplomasi Tarihi 70(+ , - 5 olabilir )
Uluslararası Kavramlar 65( En kolay dersti , ama ben kolay diye sallamadım hiç )
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dı dı dı dııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;
İngilizce 25 ya da 30 ya da 35 .... Ağzımla kuş tutsam yukarısı olmaz
Yahu ben siyaset seviyorum bu İngilizce çıksana aradan , ha birde tabii beni ilk iki dönem ingilizceden muaf sayan aöfe de teessüflerimi bildiriyorum .
Ve aöfle ilişkilerimi maslahatgüzar seviyesine çekiyorum
öncelikle günaydın dolmacım
Aynen öyle oldu kız topiği biz koruyoruz geceleri..
Yaz canım yaz rengarenk yaz yakışır dolmama..
auscuğum baktım notlarım hatırlayabildiklerim kadarı ile baktım ;
50 ve 75 arası diye biliyorum tabi bunlar indirgenmiş halleri ile hesapladım...umarım yanılmıyorumdur
Allah(c.c) emeklerimizin karşılığıı versin inşaallah(c.c)... (aminn)
seninde notların bence güzel maşaallah(c.c)...
Biberoncum çok güzel notların maşaallah(c.c)...
Sevgi_meleği takılma notların iyi finaller var daha önümüzde allah(c.c) yar ve yardımcımız olsun inşaallah(c.c)... (amin)
osmanlıca 60
inkılap 60
orhun türkçesi 70
yüzyıllar ed.90
tanzimat ed.90
halk hikayeleri 100
cümle bilgisi 100
osmanlıca tahmini, bazı soruları ne yaptığımı hatırlayamadım ama doğru sayısının artacağını sanmıyorum...
selam kızlarrrrr benimde ing. berbatttt 5 alırsam iyi
biberoncum tebrik ediyorum notların iyiymiş
Sen gerçi 60 lara pek bi içerlemişssin ama çok iyiymiş notların
Gözün aydın biberoncum
günaydın kızlar..herkese hayırlı bir gün diliyorum...
ausum
gözdem
biberonum
betülüm
hevim
dolmam
ve aklıma gelmeyen topiğimizin daimi müşterileri
nasılsınız bakalım.....sanırm herkes F5 ile meşgul
bakın benden size abla tavsiyesi, hiç beklemeyin telaş etmeyin...bırakın sonuçlar açıklanana kadar yan gelin yatınbenim gibi...
beeeeeennn geeellddiiiimmm çok zorda olsa ivedi bi şekilde hemencecik geldim hevim