2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

arkadaşlar listeye beni de eklermisiniz ? maliye 1.sınıf ama üstende ders almıştım 80 ünitem var 8 ine çalışabildim ((

burdan nereye tıklıcam biri bana söyleyebilir mii??

Eki Görüntüle 901560

Tc numarani giriyorsunya ekrana gelen sayfada fakulte sec diyor orda sinav sorulari yazani sec sonra bolumu 2013_2014 seciyorsun ders kisminda sinavin icerigi var onu sectikten sonra sinav kitapciklari kodlari hepsi yaziyor girdigin oturum kodlarindan bakiyorsun

Son düzenleme:
bakamadımm yaaaaaaaaaa

İlk sayfaya girdiğinde önüne 3 kutucuk çıkacak.İlkinde "sınav soruları"nı seçeceksin, 2.kutucukta "2013-2014"ü seçeceksin, son kutucukta bzaten bir tek şey seçebiliyorsun, "güz dönemi ara sınavı"nı seçeceksin. Sonra e kitap diye bir yere yönlendirecek seni sayfa o e-kitabın üzerine tıkla, bir sürü kod göreceksin, kendi branşının kodlarını bul, ondan sonra o kodların üzerine tıklayınca soru kitapçıklarına ulaşacaksın, ayrıca cevap anahtarı da üstte, onu da başka sayfaya aç, soru ve cevapları karşılaştır, kolay gelsin.

çıkan kutucuklarda dedikleriniz çıkmıyo ama böle çıkıyo

Merak etme çan çok yüksek olmaz.Ben de adalet 2. sınıfım şu an.
Geçen yıl notlarım seninki gibiydi.Daha da düşük olabilir hatta
Ama ben geçen yıl geçtim hiç ders bırakmadan.Çok endişelenmene gerek yok.
Ama geçiş için not ortalaması yüksek olması gerekiyosa onu bilemiyorum tabi.

selamlar bakayım dedim hiç bi soruyu hatırlamayınca bıraktım sürpriz olsun

inş hesapladığınızdan daha yüksek gelirler

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ÇOK İYİ AUSUM CANIM ARKADAŞIM ÇOK TEBRİK EDİYORUM
BEN BU TEKLİFİ CNACUNA DA YAPMIŞTIM BEN SİZİN YERİNİZE İNGE.YE GİRİYİM SİZDE BENİM DERSLERE AUSUM ÖZELLİKLE SANA TEKLİFİM YA BENİ BU SENE MEZUN ET YA
BİZ ÇOKTAN O SEVİYEYE ÇEKTTİK ÇEKTTİK AUSUM AMA YİNE DEĞİŞEN BİŞEY OLMADI
YENİDEN TEBRİK EDİYORUM AUSUM BEN BAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM EN AZINDAN ŞİMDİLİK İREZİL OLMIYAYIM HELE SONUÇLAR AÇIKLANSIN BEKLERİZ ÖMRÜMÜZ BEKLEMEYLE GEÇİYOR ZATEN DİYEREK KÜÇÜK EMRAHA BAĞLARMIŞIM OLAYI

betülüm çok sevindim notların iyiymiş tebrik ederim
Darısı bizim başımıza valla ama ben bakamadım sonuçları bekliycem

biberoncum tebrik ediyorum notların iyiymiş
Sen gerçi 60 lara pek bi içerlemişssin ama çok iyiymiş notların
Gözün aydın biberoncum

geçmişi okumaya fırsatım olmadı ama son sayfadaki puanları gördüm, ausum ve biberonumu tebrik ediyorum...süpersiniz canlarım...
ausum ingilizce kötü dedin ama bu puan çandan kurtarır seni gör bak...

biberoncum tebrik ediyorum notların iyiymiş
Sen gerçi 60 lara pek bi içerlemişssin ama çok iyiymiş notların
Gözün aydın biberoncum

Sağol dolmam, yok içerlemedim, genelde bizim edebiyatın notları herkeste çok düşük...Ben yatıp kalkıp dua ediyorum, geçen sene daha iyiydi notlarım ama bu sene sosyoloji de var, bakalım ondan tepetaklak olmadan bir atlatırsam iyidir...

iyi akşamlar gazelim.. seninde günün güzel geçmiştir inş..
iyiym canım sen nasılsın benim ancak vaktim oldu şimdi bakacagım cevaplara..
sen baktın mı ??
baktıysam notlar nasıl

beeeeeennn geeellddiiiimmm çok zorda olsa ivedi bi şekilde hemencecik geldim hevim

hoşgeldin dolmacımmm...ama ben geldim sonra hemen gitmek zorunda kaldım şekerim.
sende dizini izlemeye gitmişsin bak bak..
gece girersem ve karşılaşırsak konuşuruz canım yoksa yarın görüşmek üzere öpüyorum kocaman

auscum biberoncum ve betülcüm
size söyleyecek söz bulamıyorum..
tebrik ederim..
inş bizimkilerde öyle gelir ben fazla hatırlayamadım cevapları:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…