2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Bakabildin mi betülcüm ?
[/B]

Auscuğum baktım notlarım hatırlayabildiklerim kadarı ile baktım ;

50 ve 75 arası diye biliyorum tabi bunlar indirgenmiş halleri ile hesapladım...Umarım yanılmıyorumdur

ALLAH(C.C) emeklerimizin karşılığıı versin inşaALLAH(C.C)... (AMİNN)

seninde notların bence güzel maşaALLAH(C.C)...

Biberoncum çok güzel notların maşaALLAH(C.C)...

Sevgi_Meleği takılma notların iyi finaller var daha önümüzde ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... (AMİN)

iyi çalışmalar tatlım

Oyyyyyyyyyy canım arkadaşım benim , dur çıkma ben sky açayım . Bende çok özledim yahu

Sınav sonuçlarımı gördün mü tahmini bunlar ama
:26:

Gördüm notlarını
Bu kadar çalışmaya güzel yinede ama o ingilizce ne öyle
Ben çalıştırayım mı seni inkilizceye

Merhabalar , hoş geldin eylül .

Şuan harıl harıl cevap anahtarlarını kontrol sürecindeyiz , nasıldı vizelerin ?

hoşbulduk canım

ben hala bulamadım nereden bakıldığına giriyorum ders seç falan cevapları göremedim ama

çok kötü geçmedi aslında seninn

Ausenciii acıklandı mı

Evet tatlım , bazı cevaplarımı hatırlamamakla beraber ingilizce hariç iyi .

Gördüm notlarını
Bu kadar çalışmaya güzel yinede ama o ingilizce ne öyle
Ben çalıştırayım mı seni inkilizceye

Sorma tam rezalet exmacım ya , ama 100 mü gördün değil mi

hoşbulduk canım

ben hala bulamadım nereden bakıldığına giriyorum ders seç falan cevapları göremedim ama

çok kötü geçmedi aslında seninn

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık)

Bu linkten sınav sorularını seçiyorsun , sonra 2013-2014 ...

İngilizce hariç iyi , son hafta çalışmaya harika hatta.

Betülcüm canım çok sevindim seni memnun edecek notlar almana .

Bende memnunum zaten , sadece 1 hafta çalışmaya çok çok iyi ama işte İngilizce , ben en son 13 sene önce almışım ingilizce dersini ,, ahhh aöf ahh , unutmuşum işte.

sagol tatlımmm cok teşekkür ederim amin inşallah
evet iyi aslında hele hele 2 haftalık bir çalışmayla
benm hedefim hukuk faktl. geçiş oldu için morelim bozuldu
sizler sayesinde tekrar motive oldum cok teşekkür ederim

Sağol canımın içi bende senin adına çok çok sevndim 100'ü görünce çok memnun oldum inan Ama buna hamd olsun kpss telaşında... RABBİM(C.C) çalışanların hakkını veriyor bizim bölümde zor çanlar düşük olur diye umuyorum
Finalleride bu tarz notlarla atlatırsam sence ortalamam 2 ve üstü olur değil mi? Mesela benim 75 aldığım derste arkadaşlarım çok zorlandıklarını söylemişlerdi geçen sene ve geçme ortalaması 29.51 miş... Yani bu sene ne olacağı belli olmaz ama...

Ausummm, çok çok tebrik ederim gerçekten çok güzel notların. İngilizce de çan her zaman düşük oluyor, o nedenle hiiiç kafana takma.

Canımsın, nasıl da tanıyorsun beni... Gerçekten kapris ya da şımarıklık değil, sadece daha iyi olabilecekken olmadı diye içim buruldu azıcık ama bizim edebiyat grubuna bakıp şükrettim. Her notumun arkasındayım, şimdi gelsin finaller bakalım...

İlk oturuma baktım moralim o kadar bozulduki ben 60 ın altına düzmez diye beklerken 60 olan yok ne inşallah yanlış hatırlıyorumdur cevapları sinirlerim bozuldu 2. oturuma bakmadım bile.

Hayırlısıyla ders kalmadan hepsini verebilsem...

Ah zamansızlık ahhhhhh

Sadece serviste günde 1 saat çalışabiliyorum yetmiyor işte

ben hiç bakmayı düşünüyorum motivem , moralim bozulmasın diye

bakıp hatıralayn notlarını belirleyen arkadaşları tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…