iyi akşamlar gazelim.. seninde günün güzel geçmiştir inş..
iyiym canım sen nasılsın benim ancak vaktim oldu şimdi bakacagım cevaplara..
sen baktın mı ??
baktıysam notlar nasıl
hoşgeldin dolmacımmm...ama ben geldim sonra hemen gitmek zorunda kaldım şekerim.
sende dizini izlemeye gitmişsin bak bak..
gece girersem ve karşılaşırsak konuşuruz canım yoksa yarın görüşmek üzere öpüyorum kocaman
auscum biberoncum ve betülcüm
size söyleyecek söz bulamıyorum..
tebrik ederim..
inş bizimkilerde öyle gelir ben fazla hatırlayamadım cevapları:26:
günaydın kızlar..herkese hayırlı bir gün diliyorum...
ausum
gözdem
biberonum
betülüm
hevim
dolmam
ve aklıma gelmeyen topiğimizin daimi müşterileri
nasılsınız bakalım.....sanırm herkes F5 ile meşgul
bakın benden size abla tavsiyesi, hiç beklemeyin telaş etmeyin...bırakın sonuçlar açıklanana kadar yan gelin yatınbenim gibi...
Dolmam çok teşekkür ederim ALLAH(C.C) razı olsun arkadaşım beklediğinden de yüksek alırsın inşaALLAH(C.C)... (amin)...betülüm çok sevindim notların iyiymiş tebrik ederim
Darısı bizim başımıza valla ama ben bakamadım sonuçları bekliycem
sen baktın mı ??
baktıysam notlar nasıl
hoşgeldin dolmacımmm...ama ben geldim sonra hemen gitmek zorunda kaldım şekerim.
gece girersem ve karşılaşırsak konuşuruz canım yoksa yarın görüşmek üzere öpüyorum kocaman
tebrik ederim..
hadi ya sıkma canını kuzum finallerde düzeltirsinn çalış yeterki
KIZLAR NASILSINIZDUYDUĞUMA GÖRE SORU CEVAPLAR AÇIKLANMIŞ.AMA BEN BAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ HİÇ BİRŞEY HATIRLAMIYORUM DÜN ÇOK YOĞUNDU İŞLER GİREMEDİM BUGÜNDE ÖYLE AMA FIRSAT BULDUM GİRDİM ÖZLEDİM HEPİNİZİ TATLI SOHBETİNİZİ DÜN HİÇ DERS ÇALIŞAMADIM BAKALIM BUGÜN NASIL OLACAK EVE GİTTİM TEMİZLİK AŞKI GELDİ NERDEN GELDİYSE TEMİZLİK YAPTIM SONRASI MALUM AYAKLARI DİK YAT BİRDE OĞLUŞUM HASTA GEÇEN AKŞAM ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRİRKEN BOYNUNDA,BADEMCİKLERİN YUKARISINDA BİR ŞİŞLİK FARKETTİM.ÖKSÜRÜĞÜ DE VARDI BOĞAZLARI ŞİŞMİŞ DEDİM AMA KİME SORDUYSAM BADEMCİKLER DEĞİL DİYOR TEDİRGİN OLDUM BİR SÜRE ÖNCEDE LENF BEZLERİNDE BÜYÜME VARDI YİNE Mİ ÖYLE OLDU Kİ YA
Günaydın kızlarrr!
Ben 2 gündür aöf ye başlamaya çalışıyorum ama bir türlü araya sıkıştıramadım... Kpss çalışmaktan sıra gelmedi... Dün akşam biraz okudum ama evde misafir var(yatılı) konsantre olmam zor oluyor :26: O yüzden bugün ilk işim aöf olsun 1 ünite 1 ünitedir deyip günün ilk ders açılışını aöf ile yapayım diyorum... Sıradaki dersimiz tüm aöf lilere gelsinDaha çalışmadan saçmalamaya başladım beni kendime getirin Dolmam , Hevim
Ausum
Gazelim
Dolmam
Hevim
Cnaucum
Dreamnigtcım
Gözdecimve tüm topik arkadaşlarım gününüz aydın ve bereketli olsun... Cumanız mübarek olsun
ALLAH(C.C)'a emanet olun...(amin)
canım bütün sıkıntıların içinde yüzümü güldürdün iyi dilekelrin için çok teşekkür ederimgünaydın kızlarrr!
Ben 2 gündür aöf ye başlamaya çalışıyorum ama bir türlü araya sıkıştıramadım... Kpss çalışmaktan sıra gelmedi... Dün akşam biraz okudum ama evde misafir var(yatılı) konsantre olmam zor oluyor :26: O yüzden bugün ilk işim aöf olsun 1 ünite 1 ünitedir deyip günün ilk ders açılışını aöf ile yapayım diyorum... Sıradaki dersimiz tüm aöf lilere gelsinDaha çalışmadan saçmalamaya başladım beni kendime getirin dolmam , hevim
Ausum
Gazelim
Dolmam
Hevim
Cnaucum
Dreamnigtcım
GözdecimVe tüm topik arkadaşlarım gününüz aydın ve bereketli olsun... Cumanız mübarek olsun
Allah(c.c)'a emanet olun...(amin)
sen baktın mı ??
baktıysam notlar nasıl
tebrik ederim..
Dolmam çok teşekkür ederim ALLAH(C.C) razı olsun arkadaşım beklediğinden de yüksek alırsın inşaALLAH(C.C)... (amin)...
Hevim çok teşekkür ederim en yüksekleri sana nasip olsun inşaALLAH(C.C)... (amin)
hiç bakmadım bakmayı da düşünmüyorum hevim
çoğunu hatırlamıyorum zaten..boşa kafa patlatmayım dimi
Günaydın kızlarrr!
Ben 2 gündür aöf ye başlamaya çalışıyorum ama bir türlü araya sıkıştıramadım... Kpss çalışmaktan sıra gelmedi... Dün akşam biraz okudum ama evde misafir var(yatılı) konsantre olmam zor oluyor :26: O yüzden bugün ilk işim aöf olsun 1 ünite 1 ünitedir deyip günün ilk ders açılışını aöf ile yapayım diyorum... Sıradaki dersimiz tüm aöf lilere gelsinDaha çalışmadan saçmalamaya başladım beni kendime getirin Dolmam , Hevim
Ausum
Gazelim
Dolmam
Hevim
Cnaucum
Dreamnigtcım
Gözdecimve tüm topik arkadaşlarım gününüz aydın ve bereketli olsun... Cumanız mübarek olsun
KIZLAR NASILSINIZDUYDUĞUMA GÖRE SORU CEVAPLAR AÇIKLANMIŞ.AMA BEN BAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ HİÇ BİRŞEY HATIRLAMIYORUM DÜN ÇOK YOĞUNDU İŞLER GİREMEDİM BUGÜNDE ÖYLE AMA FIRSAT BULDUM GİRDİM ÖZLEDİM HEPİNİZİ TATLI SOHBETİNİZİ DÜN HİÇ DERS ÇALIŞAMADIM BAKALIM BUGÜN NASIL OLACAK EVE GİTTİM TEMİZLİK AŞKI GELDİ NERDEN GELDİYSE TEMİZLİK YAPTIM SONRASI MALUM AYAKLARI DİK YAT BİRDE OĞLUŞUM HASTA GEÇEN AKŞAM ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRİRKEN BOYNUNDA,BADEMCİKLERİN YUKARISINDA BİR ŞİŞLİK FARKETTİM.ÖKSÜRÜĞÜ DE VARDI BOĞAZLARI ŞİŞMİŞ DEDİM AMA KİME SORDUYSAM BADEMCİKLER DEĞİL DİYOR TEDİRGİN OLDUM BİR SÜRE ÖNCEDE LENF BEZLERİNDE BÜYÜME VARDI YİNE Mİ ÖYLE OLDU Kİ YA
Günaydın kızlarrr!
Ausum
Gazelim
Dolmam
Hevim
Cnaucum
Dreamnigtcım