2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

matematikten çeyrek ünite çalıştım yazmak istedim. türevin bir kısmı bitti

hiç bakmadım bakmayı da düşünmüyorum hevim
çoğunu hatırlamıyorum zaten..boşa kafa patlatmayım dimi

Gazelim çok teşekkür ederim sana da hayırlı akşamlar nasılsın? Beni soracak olursan ben iyiyim stop Çoluk çocuk nasıl stop Matematik çalışmak bana yaramadı galiba

Son düzenleme:
betülüm çok sevindim notların iyiymiş tebrik ederim
Darısı bizim başımıza valla ama ben bakamadım sonuçları bekliycem
Dolmam çok teşekkür ederim ALLAH(C.C) razı olsun arkadaşım beklediğinden de yüksek alırsın inşaALLAH(C.C)... (amin)...

Hevim çok teşekkür ederim en yüksekleri sana nasip olsun inşaALLAH(C.C)... (amin)

Son düzenleme:
KIZLAR NASILSINIZ DUYDUĞUMA GÖRE SORU CEVAPLAR AÇIKLANMIŞ.AMA BEN BAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ HİÇ BİRŞEY HATIRLAMIYORUM DÜN ÇOK YOĞUNDU İŞLER GİREMEDİM BUGÜNDE ÖYLE AMA FIRSAT BULDUM GİRDİM ÖZLEDİM HEPİNİZİ TATLI SOHBETİNİZİ DÜN HİÇ DERS ÇALIŞAMADIM BAKALIM BUGÜN NASIL OLACAK EVE GİTTİM TEMİZLİK AŞKI GELDİ NERDEN GELDİYSE TEMİZLİK YAPTIM SONRASI MALUM AYAKLARI DİK YAT BİRDE OĞLUŞUM HASTA GEÇEN AKŞAM ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRİRKEN BOYNUNDA,BADEMCİKLERİN YUKARISINDA BİR ŞİŞLİK FARKETTİM.ÖKSÜRÜĞÜ DE VARDI BOĞAZLARI ŞİŞMİŞ DEDİM AMA KİME SORDUYSAM BADEMCİKLER DEĞİL DİYOR TEDİRGİN OLDUM BİR SÜRE ÖNCEDE LENF BEZLERİNDE BÜYÜME VARDI YİNE Mİ ÖYLE OLDU Kİ YA

Günaydın kızlarrr!

Ben 2 gündür aöf ye başlamaya çalışıyorum ama bir türlü araya sıkıştıramadım... Kpss çalışmaktan sıra gelmedi... Dün akşam biraz okudum ama evde misafir var(yatılı) konsantre olmam zor oluyor :26: O yüzden bugün ilk işim aöf olsun 1 ünite 1 ünitedir deyip günün ilk ders açılışını aöf ile yapayım diyorum... Sıradaki dersimiz tüm aöf lilere gelsin Daha çalışmadan saçmalamaya başladım beni kendime getirin Dolmam , Hevim

Ausum
Gazelim
Dolmam
Hevim
Cnaucum
Dreamnigtcım
Gözdecim ve tüm topik arkadaşlarım gününüz aydın ve bereketli olsun... Cumanız mübarek olsun

ALLAH(C.C)'a emanet olun...(amin)

Çok geçmiş olsun ALLAH(C.C) şifasını versin inşaALLAH(C.C)...

herkese selam
cevaplar yayınlandı da ben bakamadım hala
bir bakayım dedim bütün şıklarda onu mu yapmıştım bunu mu diye kaldım
zaten kötü geçti diye üzülüyorum baksam hepten moralim bozulcak
bir ingilizceye bakıcam şimdi
bu cevaplara bakmakta zor ya
11 dersim var zaten benim hangine bakcam
en iyisi ingilizceye bakıp diğerlerine bakmamak

dün gece 2 ye kadar staj içni plan yazdım
öyle yoruluyorum ki
güzel olsun diye canım çıkıyor
milletin 10 dk da yazdığını ben inceleye inceleye 1 saatte yazıyorum
değer inşallah bu kadar emeğime
daha ders çalışmayada başlamadım başlayasımda yok

bu arada aus ablacım gördüm notlarını maşallah valla ya
ben senin gibi son hafta baksam 0 çekerim hepsinden

hahahahasıradaki dersimiz tüm aöf mağdurlarına gelsin bencede
bende mi başlasam napsam bugün
aman öff ya hiç çalışasım kalmadı
sonuçlar açıklansaydı dicem ama onada daha çooooooookkkk var

Allah razı olsun betülcüm seninde cuman mübarek olsun çok öpüyorum

canım bütün sıkıntıların içinde yüzümü güldürdün iyi dilekelrin için çok teşekkür ederim

ingilizceden 45 alıyorum sanırım bir iki tane arada kaldığım şıklar var ama onları yanlış saydım
rezalet o kadar çalışmaya ya
neyse daha fazla düşmesinde

Son düzenleme:

Bira geç oldu ama evet dediğin gibi akşamda tutturamadık artık bugüne kaldı hevim
sen ne yaptın hevicim sınav soru ve cevaplarına baktın mı :26:
Dodaman dodamanından öpüyorum

AAAAYYY ne güzel bi duadır bu betülüm Allah razı olsun Ağzından çikolatalar damlıyor
İNşallah inşallah AMİİİİİNNNN

hiç bakmadım bakmayı da düşünmüyorum hevim
çoğunu hatırlamıyorum zaten..boşa kafa patlatmayım dimi

Gazelcim sen bendenmisin ben de bakmadım bakmayıda düşünmüyorum
Bu arada hayırlı günler dilediğin measıjında adımı görünce pek bi sevindim özellikle adımı yazdığın ve unutmadığın için teşekkür ediyorum
Ne zamandır bi konuşamaz olduk konyayada gittin döndün hatta nasıl geçti diycem paso ders çalışmak tabiki kendinden cevaplıyım görüyosun ama bol bol etli yemekleri de mideye indirdin herhal

SENİ BİİZ KENDİNE GETİRCEZ EMİNMİSİN BETÜLÜM BİDE ÖZELLİKLE HEVİ VE BENDE İSTİYOSUN BÖYLE BİŞEYİ :26:
SAÇMALIK USTASIYIZ BİZ DAHA KÖTÜ YAPIP SENİDE ARAMIZA ALIP ARTIK DENİZ ALTINDA HEP BİRLİKTE SÜNGER BOBLA SAÇMALIKLAR YAPARIZ
Çooooooooooooooooookkkkkkkk teşekkür ediyorum betülüm Aynı şek,lde seninde günün en bereketlisinden en aydınlısından geçsin Ve de hayırlı cumalar olsun betülüm
Bugün aöfye başlıycakmışsın Allah zihin açıklığı versin
sıradaki aöf dersini de mümkünse almasak o kadar incelikte bulunmuşsun ama hadi artık ne yapalım kıramadım seni betülüm

İLK önce çok geçmiş olsun ama ondan önce bi mrb demek de gerekiyor
Bu konuda bende uzman oldum abimin yanında dura dura
Bide aynı şey yeğenimde oldu ve var
Lenf bezlerinin şişmesi bademcik şişmesinden geçiyor vüudundaki enfeksiyon sonucu lenflere sıçrıyor..fakat sıkma canını yeğenimin bademcik alındı o da dolayısıyla kayboldu..
yok bademcik ameliyatı na gerek yokdiyorsan ki benim içinde öyle bendede var bende aldırmıyorum
Bağışıklık sistemini güçlendirecek şeyler yap ve yedir..
Başta kesinlikle dinlenme-uyku sonra doğal vitaminler alsın özellikle çiğ sarımsak yedirmeye çalış bu biliyosun doğal antibiyotik ..
Boynundaki o lenf bezi şişliklerine ilk bir kaç gün soğuk kompres yap o çok iyi geliyor..Fakat halen geçmiyorsa ve özellikle ateş varsa mutlaka doktora gitmelisin..
Anaaaa ne çok yazmışım hemen bi doktor moduna girmişim ya
yeniden çok çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin

AUSUUUUUUUUUUUMMMMMMM NERDESİN
BURDAN AUSUMUN EŞİNE SESLENİYORUM ANLIYORUZ TEZİNİ YAZIYOSUN aLLAHTA KOLAYLIKLAR VERSİN AMA AMASI VAR BİZ AUSTAN UZAK KALIYORUZ ÖZLÜYORUZ RİCA ETSEK BİRAZ BIRKASANDA BİLGİSAYARI AUSUMA KAVUŞSAK

bende aynı şekildeyim daha kitapp açmadımmmm pazara saklıyorum hevesimi

Ausum, gazelim, dolmam, hevim, betülüm, gözdem, dreamim, arzum, limonum, decemberim, cnacunum veeee diğer topik arkadaşlarımm, hepinize iyi günler diliyorum

Tek tek alıntılayamadım ama iyi dilekleriniz ve güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ederim...

Ben arada gelmek durumundayım yine, malum sosyoloji finallerim var...Hepinizi çok seviyorum ve çok çok öpüyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…