2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Bakabildin mi betülcüm ?
[/B]

Auscuğum baktım notlarım hatırlayabildiklerim kadarı ile baktım ;

50 ve 75 arası diye biliyorum tabi bunlar indirgenmiş halleri ile hesapladım...Umarım yanılmıyorumdur :ssz:

ALLAH(C.C) emeklerimizin karşılığıı versin inşaALLAH(C.C)... (AMİNN)

seninde notların bence güzel maşaALLAH(C.C)...

Biberoncum çok güzel notların maşaALLAH(C.C)...

Sevgi_Meleği takılma notların iyi finaller var daha önümüzde ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... (AMİN)

aynen bendede öyle oluyo canmm
ben şimdi yardımcı kitap aldım birde
ordan da pekiştiriyorm bol bo l soru çözüyorum
hadi inşallah finallerde yüksek notlar alıp ortalamamızı yüksek tutacaz ve hayallerimize ulaşacagız
ne güzel
karı koca beraber çalışırsınız işte:21::21::21:
sana önerim yardımcı kitap alman inan cok faydası oluyor
şimdi bana müsade kuzum artık dersimin başına oturuyum
hadi iyi çalışmalar bana:27::27:

iyi çalışmalar tatlım :3:

Oyyyyyyyyyy canım arkadaşım benim , dur çıkma ben sky açayım . Bende çok özledim yahu :17:

Sınav sonuçlarımı gördün mü tahmini bunlar ama
:26:

Gördüm notlarını:53:
Bu kadar çalışmaya güzel yinede ama o ingilizce ne öyle:19:
Ben çalıştırayım mı seni inkilizceye:52:

Merhabalar , hoş geldin eylül .

Şuan harıl harıl cevap anahtarlarını kontrol sürecindeyiz , nasıldı vizelerin ?

hoşbulduk canım :3::3:

ben hala bulamadım nereden bakıldığına giriyorum ders seç falan cevapları göremedim ama :17::17::1:

çok kötü geçmedi aslında seninn :51:

Ausenciii acıklandı mı:6:

Evet tatlım , bazı cevaplarımı hatırlamamakla beraber ingilizce hariç iyi .

Gördüm notlarını:53:
Bu kadar çalışmaya güzel yinede ama o ingilizce ne öyle:19:
Ben çalıştırayım mı seni inkilizceye:52:

Sorma tam rezalet exmacım ya , ama 100 mü gördün değil mi :23:

hoşbulduk canım :3::3:

ben hala bulamadım nereden bakıldığına giriyorum ders seç falan cevapları göremedim ama :17::17::1:

çok kötü geçmedi aslında seninn :51:

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık)

Bu linkten sınav sorularını seçiyorsun , sonra 2013-2014 ...

İngilizce hariç iyi , son hafta çalışmaya harika hatta.

50 ve 75 arası diye biliyorum tabi bunlar indirgenmiş halleri ile hesapladım...Umarım yanılmıyorumdur :ssz:

Sevgi_Meleği takılma notların iyi finaller var daha önümüzde ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... (AMİN)

Betülcüm canım çok sevindim seni memnun edecek notlar almana .:16:

Bende memnunum zaten , sadece 1 hafta çalışmaya çok çok iyi ama işte İngilizce , ben en son 13 sene önce almışım ingilizce dersini ,, ahhh aöf ahh , unutmuşum işte.

Evet tatlım , bazı cevaplarımı hatırlamamakla beraber ingilizce hariç iyi .

Sorma tam rezalet exmacım ya , ama 100 mü gördün değil mi :23:

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık)

Bu linkten sınav sorularını seçiyorsun , sonra 2013-2014 ...

İngilizce hariç iyi , son hafta çalışmaya harika hatta.

dediğin gibi yapıyorum böyle oluyor burdna nasıl bakıcam :26::26:

$Ekran Alıntısı.jpg

sagol tatlımmm cok teşekkür ederim amin inşallah
evet iyi aslında hele hele 2 haftalık bir çalışmayla
benm hedefim hukuk faktl. geçiş oldu için morelim bozuldu
sizler sayesinde tekrar motive oldum cok teşekkür ederim:16::16:

dediğin gibi yapıyorum böyle oluyor burdna nasıl bakıcam :26::26:

Eki Görüntüle 901419

Önce e-kitabı tıkla , oradan oturum kodlarından bölümünü bul ve kodlarını öğren , biliyorsan direkt o kodların olduğu bölümü tıkla , misal benim 3715 di , bir başka sekmeyede cevap anahtarını aç .

Betülcüm canım çok sevindim seni memnun edecek notlar almana .:16:

Bende memnunum zaten , sadece 1 hafta çalışmaya çok çok iyi ama işte İngilizce , ben en son 13 sene önce almışım ingilizce dersini ,, ahhh aöf ahh , unutmuşum işte.

Sağol canımın içi bende senin adına çok çok sevndim 100'ü görünce çok memnun oldum inan :16: :16::16: :46::46::46::46::46::46: Ama buna hamd olsun kpss telaşında... RABBİM(C.C) çalışanların hakkını veriyor bizim bölümde zor çanlar düşük olur diye umuyorum :31: :31: :31:
Finalleride bu tarz notlarla atlatırsam sence ortalamam 2 ve üstü olur değil mi? Mesela benim 75 aldığım derste arkadaşlarım çok zorlandıklarını söylemişlerdi geçen sene ve geçme ortalaması 29.51 miş... Yani bu sene ne olacağı belli olmaz ama...

Avrupa Birliği 75 :21: ( + , - 5 olabilir )

Amerikan Dış Politikası 100 :52: ( Obamanın ofisinde gözüm olduğunu kaç kez dedim ama ben değil mi :51: )

Türk Dış Politikası 50 (ucuz yırttım gibi :18: )

Diplomasi Tarihi 70 :21: (+ , - 5 olabilir )

Uluslararası Kavramlar 65 :20: ( En kolay dersti , ama ben kolay diye sallamadım hiç )

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dı dı dı dııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;

İngilizce 25 ya da 30 ya da 35 .... Ağzımla kuş tutsam yukarısı olmaz :36::36:

Yahu ben siyaset seviyorum bu İngilizce çıksana aradan , ha birde tabii beni ilk iki dönem ingilizceden muaf sayan aöfe de teessüflerimi bildiriyorum .

Ve aöfle ilişkilerimi maslahatgüzar seviyesine çekiyorum :ssz:

Ausummm, çok çok tebrik ederim gerçekten çok güzel notların. İngilizce de çan her zaman düşük oluyor, o nedenle hiiiç kafana takma. :16::16:

Canım benim sen şimdi üzülmüşsündür biliyorum seni ben , o çalışma temposuna 60 lar gözüne batmıştır amaaaaaaaaaaaaa ;

Hu kadınnnnnnnnn sen evli bir çocuk annesi , iş güç koşturma derken bir de iki bölüm birden okuyorsunnnn , bilmem hatırlatmama gerek var mı :31:

Tebrikler canım , bende çok memnunum notlarımdan , ingilizce hariç :36::36::36::36:

Canımsın, nasıl da tanıyorsun beni...:1: Gerçekten kapris ya da şımarıklık değil, sadece daha iyi olabilecekken olmadı diye içim buruldu azıcık ama bizim edebiyat grubuna bakıp şükrettim. Her notumun arkasındayım, şimdi gelsin finaller bakalım...:8::8:

İlk oturuma baktım moralim o kadar bozulduki ben 60 ın altına düzmez diye beklerken 60 olan yok ne inşallah yanlış hatırlıyorumdur cevapları sinirlerim bozuldu 2. oturuma bakmadım bile.

Hayırlısıyla ders kalmadan hepsini verebilsem...

Ah zamansızlık ahhhhhh

Sadece serviste günde 1 saat çalışabiliyorum yetmiyor işte :43::43::43::43::43::43:

ben hiç bakmayı düşünüyorum motivem , moralim bozulmasın diye

bakıp hatıralayn notlarını belirleyen arkadaşları tebrik ediyorum :46::46::46::46:

Back