2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

şuan bende bakmaya çalışmaktayım lakin cevapları geçtim soruları bile hatırlamıyorum nasıl olcak bende bilmiyorum ama olsa olsa bunu demişimdirlerle bakcam artık :26:

şuan bende bakmaya çalışmaktayım lakin cevapları geçtim soruları bile hatırlamıyorum nasıl olcak bende bilmiyorum ama olsa olsa bunu demişimdirlerle bakcam artık :26:

Çok net hatırladığın cevapları + olarak değerlendir , diğerlerine puan verme , en azından en az kaç alacağını çıkarırsın tatlım .

Benim notları gördün mü , hele hele İngilizcemi

kızlar bazı notlarım cok kötü vizelere sadece son 2 hafta kala calışabildiğim için morelim cok bozuldu bu durumda finalde ne yapmam lazım kaç almam lazım
hukukun temel kavramları 70
anayasa hukuku 40 45 50sanırım
adalet meslek etiği 60
medeni hukuk 60 65 70 da olabilr
halkla ilişkiler 45 50 rezillik bu
ingizlice 35 45 sanırım bilmiyorum tam
bilgisayarı hatırlamıyorum o da kötü geçti hiç çalışmadım için
idare hukuk tüm iflaslarda
keşke vizelerede çalışma imkanım olsadı

Son düzenleme:
Çok net hatırladığın cevapları + olarak değerlendir , diğerlerine puan verme , en azından en az kaç alacağını çıkarırsın tatlım .

Benim notları gördün mü , hele hele İngilizcemi

gördüm harikasın bence geç ingilizceyi kim sallar 100ün bilene var senin.. ben geçen yıl 100üm var diye kasım kasım kasılıyordum hatta hala kasılabilirim yalnız bu notlar fena gelcek 45e bile kurban olurum o durumdayım.. ingilizceden 20 alsam Allah bereket versin.. 0 çekmemiş olsam bari.. :26:

Bende sadece son hafta çalıştım , alışkanlık oldu bende son haftaya bırakmak .

Bölümünün çan eğrisi ile ilgili tamamen geçme kalma durumun , benim bölüm zor , geçen sene tüm geçme notları 35-47 bareminde idi , bu senede öyle olur diye düşünüyorum .

Tüm iflas dediğin dersler ff gelsede diğerlerinin ortalamasından şartlı geçebilirsin , tabii daha iyi senaryo finalde yüksek alıp kurtarman .Sonuçta vizenin % 30 u finalin % 70 i.

Hadi bak bakalım hatırladığın kadar bende merak ettim çok tatlım ,

100 olan dersimi ve o konudaki iddiamı biliyorsun

sagol canm teşekkür ederim verdiğin cevap için
finalde o kötü olan derslerime daha cok agırlık vereceğim
normalde can egrisi hariç geçme notu 50 değil mi ne olursa olsun..
ben puanlarımı yükse tutmak istiyorum 80 altında olmasını istemiyorum yoksa geçiş yapamam düzenli çalışmam lazım cok hemde

Hadi bak bakalım hatırladığın kadar bende merak ettim çok tatlım ,

100 olan dersimi ve o konudaki iddiamı biliyorsun

bakamıyorum veremiyorum kendimi bi türlü hiç bişi hatırlamıyorum heycan yaptım ondan heralde :s daha çok moralim bozulcak sanki 10 soruya baktım en çok üç doğrum vardır

ben böyle mi hukuk fakültesine geçiş yapacagım

bende aöf adalet okuyorum ortalamayla geçersin idare hukuku biraz zorlayabilir ama.. Hukuk bölümüne geçmek istiyosan tabi puanlarının biraz yüksek olması lazım hakkında hayırlısı canım

sorular yayınlandı kızlar ama site çöktü sanırım

Bakabildin mi betülcüm ?

İşte çan eğrisi hariç diye bir durum yok , bir dersten 35 ile kalabilirsin de geçebilirsin de , yine başka bir dersten 60 almış olsan da kalabilirsin , çanda 65 tir mesela dd notu .

Ama senin hedefin yüksek , geçiş yapmak istiyorsun ve sanırım çok çok daha fazla çalışman gerekecek :26:

Son düzenleme:
bende aöf adalet okuyorum ortalamayla geçersin idare hukuku biraz zorlayabilir ama.. Hukuk bölümüne geçmek istiyosan tabi puanlarının biraz yüksek olması lazım hakkında hayırlısı canım

sende mi okuyorsun canmm kaçıncı sınıfsın
bu notlarla ortalamala geçebilirmiyim
evet hukuka geçmeyi cok istiyorum eğer zabit katibi olamassam bu dönemm
sence notlarımm nasıl:26::26: ben pek bişi bilmiyom bu kredili sistemle ilgili:26:

haklısın canmm bugun daha çalışmaya başlayamadım sorulara bakacagım diye şimdi derhal oturacam dersimin başına özellikle idare hukukla anayasa hukuna agırlık verecem derslerim hukuk fakültesine gececek kadar yüksek olmasada ne yapalım canmız sagolsun
bu can egrisi cok kötü bişi ya

Selamlar bende geldim

bende aöf işletme 4. sınıf öğrencisiyimmm kızlarrr

ben 2. sınıf derslerini alıyorum canım ama geçen sene 2. dönem kayıt yaptırmamıştım düğün hazırlıkları için o yüzden yarım dönem fazla okuyacam 1. sınıfın 2. dönem derslerini almak için. notların o kadarda kötü değil ortalamayla geçersin. eğer dersin ortalaması düşükse 30 la bile geçiyosun. önemli olan final sınavları vize notları %30, final notları %70 etkili o yüzden finallere çalışmaya bak sen

bende hukuk bölümüne geçmeyi düşünüyorum. Hukuk bölümü okuyan arkadaşım vardı o demişti hukuk kazanamayanlar adalet yazıyo adalet okuyo sonra hukuka geçiş yapıyo okulda öyle çok kişi var diye. Dgs sorularınada baktım zorlayacak bi sınavda değil oyüzden bende girmeyi düşünüyorum.

anladımm canmm.. sagol valla içimi aydınlattın
ben finallere tam hız çalışıyorum su anda birazdan oturacağm tekrar derslerimin başına.
ever dgs zor değil o kadar
ama notlarımızı yüksek tutmamız gerekiyo finallerin % 70 etkilise daha iyi olur finallerde daha iyi alacağıma inanıyorum vizelere sadece 2 hafta çalışarak girmiştim
hakkımızda hayırlısı olsunnnn
sen çalışıyormusun derslerine canm nasıl gidiyor çalışmalarıb

bende dün başladım canım çalışmalara evli olunca tabi zamanın biraz kısıtlı oluyo ev işleri hep bana bakıyo ama eşimde aöf den okumaya devam ettiği için akşamları oturup beraber çalışıyoruz

final notları yüksek olursa kurtarırız daha 1 ayımız var rahat rahat çalış son 1 haftada tekrar yap yoksa geri unutuyosun çalıştıklarını bende öyle oluyo genelde :))

aynen bendede öyle oluyo canmm
ben şimdi yardımcı kitap aldım birde
ordan da pekiştiriyorm bol bo l soru çözüyorum
hadi inşallah finallerde yüksek notlar alıp ortalamamızı yüksek tutacaz ve hayallerimize ulaşacagız
ne güzel
karı koca beraber çalışırsınız işte
sana önerim yardımcı kitap alman inan cok faydası oluyor
şimdi bana müsade kuzum artık dersimin başına oturuyum
hadi iyi çalışmalar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…