2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

kızlar bende cocuk gelişimi okumak istiyorum 4 yıllık mezunuyum.acık ögretim okumak istiyorum içinizde okuyan varmı 2. üniversite imkanı ile

Canım 4 yıllık mezun olduğun için açıköğretimde hem 2 yıllık hem de 4 yıllık herhangi bir bölümü 2.üniversite olarak okuma şansın var. Ama Anadolu ünide artık çocuk gelişimi yok açıköğretimde. Sadece Atatürk üni aöf'de 2 senelik çocuk gelişimi programı var. İncelemek istersen Atatürk aöf'nin sayfasına bakabilirsin...

Günaydın kızlar...

Sınav soruları yayınlanmış yada yeni yükleniyor ama ben açamadım.

E öğrenme yıllık sitesinden

Sınav sorularını seçince 2013-2014 sınavları çıkıyor ama ders seç alanını açamadım ben....

günaydın kızlar..herkese hayırlı bir gün diliyorum...
ausum
gözdem
biberonum
betülüm
hevim
dolmam
ve aklıma gelmeyen topiğimizin daimi müşterileri :KK60:
nasılsınız bakalım.....sanırm herkes F5 ile meşgul :KK60:
bakın benden size abla tavsiyesi, hiç beklemeyin telaş etmeyin...bırakın sonuçlar açıklanana kadar yan gelin yatın :KK60: benim gibi...

Günaydın kızlar nasılsınız:KK16::KK16::KK16:
CEvap anahtarları sanırım açıklanmış ama ben sisteme giremiyorum deli olacam yaa:KK47::KK47:
Bugün 3 ünite bitirmeyi düşünüyorummm
motive olmam lazım:KK1::KK1::KK1::KK1:
finallere 36 gün kalmış ve 29 ünitemm var:KK30::KK30::KK30:
of offf nerdesiniz :KK76::KK76::KK76:

Günaydın kızlar...

Sınav soruları yayınlanmış yada yeni yükleniyor ama ben açamadım.

E öğrenme yıllık sitesinden

Sınav sorularını seçince 2013-2014 sınavları çıkıyor ama ders seç alanını açamadım ben....

canm sisteme girebildin mi ben giremiyorum su anda:KK50::KK50:

Osmanlıca 60
İnkılap 60
Orhun Türkçesi 70
Yüzyıllar ed.90
Tanzimat Ed.90
Halk Hikayeleri 100
Cümle Bilgisi 100

Osmanlıca tahmini, bazı soruları ne yaptığımı hatırlayamadım ama doğru sayısının artacağını sanmıyorum...

Osmanlıca 60
İnkılap 60
Orhun Türkçesi 70
Yüzyıllar ed.90
Tanzimat Ed.90
Halk Hikayeleri 100
Cümle Bilgisi 100

Osmanlıca tahmini, bazı soruları ne yaptığımı hatırlayamadım ama doğru sayısının artacağını sanmıyorum...

ntlarınn cok iyi canmmm:KK14::KK14::KK14::KK14:

Avrupa Birliği 75 :21: ( + , - 5 olabilir )

Amerikan Dış Politikası 100 :KK52: ( Obamanın ofisinde gözüm olduğunu kaç kez dedim ama ben değil mi :KK51: )

Türk Dış Politikası 50 (ucuz yırttım gibi :18: )

Diplomasi Tarihi 70 :21: (+ , - 5 olabilir )

Uluslararası Kavramlar 65 :KK20: ( En kolay dersti , ama ben kolay diye sallamadım hiç )

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dı dı dı dııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;

İngilizce 25 ya da 30 ya da 35 .... Ağzımla kuş tutsam yukarısı olmaz :KK36::KK36:

Yahu ben siyaset seviyorum bu İngilizce çıksana aradan , ha birde tabii beni ilk iki dönem ingilizceden muaf sayan aöfe de teessüflerimi bildiriyorum .

Ve aöfle ilişkilerimi maslahatgüzar seviyesine çekiyorum :KK14:

Son düzenleme:
Osmanlıca 60
İnkılap 60
Orhun Türkçesi 70
Yüzyıllar ed.90
Tanzimat Ed.90
Halk Hikayeleri 100
Cümle Bilgisi 100

Canım benim sen şimdi üzülmüşsündür biliyorum seni ben , o çalışma temposuna 60 lar gözüne batmıştır amaaaaaaaaaaaaa ;

Hu kadınnnnnnnnn sen evli bir çocuk annesi , iş güç koşturma derken bir de iki bölüm birden okuyorsunnnn , bilmem hatırlatmama gerek var mı :KK31:

Tebrikler canım , bende çok memnunum notlarımdan , ingilizce hariç :KK36::KK36::KK36::KK36:

X