2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

İyi akşamlar hevicim çok iyiyim ALLAH(C.C)'ıma hamd olsun Dersanem iyi geçti hamd olsun soru çzödük güldük eğlendik Evet ben yatmadan 1 ünite bitirmeyi planlıyorum umarı yapabilirim şu an coğrafya tekrar yapıyorum da bir yandan Sen nasılsın?

aaay sonunda ausum o meşhuuur fotona ulaşabildim
aman nooolmuuuş bunlar böyle
ama ama ausum bu işte bi iş var bu ileğenler sahte çakma olmaz kabul edemem tuttuğun adamlar kandırmış böyle bu şekilde protesto neim olmaz kalk bi çırpıda biz gidelim diyorum ya ausum

betülcüm tam saatinde geldin canım
hoşgeldin nasılsın..

dolmam şimdi eşi bekliyormuş yusufcukta bekliyordur bugün öttürmesek mi kızar vallah..:18:

(çaktırma dolmam bi çıksın konuşuruz azıcık , azıcık konuşunca gelmiyor zaten..)

aynen öyle kııız sessiszce usuldan bi kedi endamında ötütürürüz o da nasıl oluyosa saçmlığa başladım hevim

Ben geldim kızlar nasılsınız ?

Sevgi_meleği sende aramıza hoşgeldin böyle bir topik zor bulunur , biz hem eğlenip hemde birbirimize motivasyon veriyoruz

bizde iyiyiz canım kaynatıyoruz öyle sen geldin tam oldu şimdi..
tekrar yapıyor gibi durmuyorsun uzaktan ama

biz bırakırsak bitirebilirsin üniteni canımm..

kızlar bende cocuk gelişimi okumak istiyorum 4 yıllık mezunuyum.acık ögretim okumak istiyorum içinizde okuyan varmı 2. üniversite imkanı ile

aynen öyle kııız sessiszce usuldan bi kedi endamında ötütürürüz o da nasıl oluyosa saçmlığa başladım hevim

sessizce kedi endamında oluyor kızzz

sen saçmalamasa ben saçmalamasam kim saçmalayacak bu dünya da dolmam kop gel sen ...(ben fena saçmaladım ama)
bende arkandayım betülü ve decemberi de getiriyorum...

bizde iyiyiz canım kaynatıyoruz öyle sen geldin tam oldu şimdi..
tekrar yapıyor gibi durmuyorsun uzaktan ama

biz bırakırsak bitirebilirsin üniteni canımm..

Evet pek öyle durmuyor sanırım ama adı üstünde tekrar olduğu için maddeleri okuyorum

Bitirmem lazım bitiririm sanırım

sen saçmalamasa ben saçmalamasam kim saçmalayacak bu dünya da dolmam kop gel sen ...(ben fena saçmaladım ama)

Geçmişi kaçırdım konuyu anlamadım ama bende geliyorum bensiz gidemezsiniz

haydıııııı toplu saçmalamaya arkadaşlar o zamn diyosun hevim bi ayaklanma başlar kıııız aus yine pörtliycek sonra bi yerlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…