- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
nasıl geçti günün betülüm
bol soru çözümü, eğlence ve kahkalarla geçti :senin nasıldı günün dolmam ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl geçti günün betülüm
Hoşbuldum canım gerçekten öyle ama sırf burada yazışmak için actım topiği iyiyim bende az önce geldim canım dışardan aşkla görüştüm
konumuz yemek mi
Hoş geldin canım hemen tanıtayım kendimi
kamu yönetimi bu dönem 4 .snıfın derslerinden girdim 3 sınıftan sadece alttan 2 dersim vardı ama 2.dönemde yani bahar döneminde 3 .sınıfın derslerini veremediğimden tekrardan 3 .sınıfın dersleirni alacağım
görürşüruz ablacım sana kolay gelsin
Ben geldim kızlar nasılsınız ?
Sevgi_meleği sende aramıza hoşgeldin böyle bir topik zor bulunur , biz hem eğlenip hemde birbirimize motivasyon veriyoruz
yemek servisimiz yok amma bizim bu topiğin motorizetörü belli saattten sonra izinli
memnun oldumm canmmm
bende adalet okuyorum 1. sınıfım vizelerden sonra işin ciddiyetini anlatım inşallah biran önce verirsin derslerin sıkma canını çalışınca yapamayacak şey yoktur
hoşbuldumm canmmmmm valla öyle olmuş herhalde
pek anlamadım ama zamanla anlarım herhalde
evet dolmam ya haklısın canım arkandayım aynen katılıyorumo da doğru ama gelmedik insan bi yoolar demi burda ne hale döndük heviyle biliyomusun sen
haydıııııı toplu saçmalamaya arkadaşlar o zamn diyosun hevim bi ayaklanma başlar kıııız aus yine pörtliycek sonra bi yerlerden
Bende kaçım yavaştan uykum geldi kızanlar
hepinizle tanıştığıma cok cok memnun oldum
maşallah baya kalabalıksınız
karıştırırsam birbirinizi birbirnize k. bkmayın
hayırlı geceler yarın üniteleri çatr çatr yemeyle inşallahh
evet dolmam ya haklısın canım arkandayım aynen katılıyorum
ayrıca december hanım sana diyor hiç pas vermiyor diye kendilerine hoş geldin dedik hiç cevap yok
amaaaa saçmalamak serbestti dolmam onunda mı kuralları var yoksaaaa :18:
aus geldi gelecek vallah
sofra tam bizim topiklik..
Hem iş hem okul çok zor oluyor canım ya evde olsam şimdiye kadar mezundum bile
görüşürüz canım aramıza bir rakip geldi kızlarrrr
evet dolmam ya haklısın canım arkandayım aynen katılıyorum
ayrıca december hanım sana diyor hiç pas vermiyor diye kendilerine hoş geldin dedik hiç cevap yok
Amaaaa saçmalamak serbestti dolmam onunda mı kuralları var yoksaaaa :18:
Aus geldi gelecek vallah
Sofra tam bizim topiklik..
bol soru çözümü, eğlence ve kahkalarla geçti :senin nasıldı günün dolmam ?
bilirimm canm.. bilrim...
bende çalışıyordum 3 hafta önce ayrıldım
imkansız olmasında zor olsun
biraz gayret hepimiz gececek inşallah :93:
kim kız o benmiyim
tabiki kuralları var hevim aöfde barajı geçen ancak saçmalayabilir deeeerrrrmiiiişşşiiiim
saolasın betülüm bende ing. Mat. Karıştırdı birbirine verdim dersimi geldim Pek kasmadılar bugün beni oh rahattım sanki Sonrada birz çıktım dolandım sonra eve geldim caannnnııımm
hımm anladım canım .
Iinşallah canım inşallah .
Evet evet o sensin
Desene ben saçmalamaya hakkım yok daha fazla çalışmam lazım
dolmam bilemiyorum ki ne desem sanaaaa pastalar börekler
O ne yarrbbiim hevim ne bunlar
tabiki kuralları var hevim aöfde barajı geçen ancak saçmalayabilir deeeerrrrmiiiişşşiiiim
hepimizin susması gerek bizim neyimize saçmalamak aöf yedi bitirdi elimizden herşeyimizi aldı bi saçmalamamız vardı onu da aldı
çok iyi yapmşsın dolmam Bende karıştırınca böyle oluyorum :111::111::111: