2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

o da doğru ama gelmedik insan bi yoolar demi burda ne hale döndük heviyle biliyomusun sen :KK53::KK53:

aaalınn size ziyafet sofrasıı :KK9:

$imagesCA1KNXE6.jpg

Hoşbuldum canım gerçekten öyle ama sırf burada yazışmak için actım topiği :KK9: iyiyim bende az önce geldim canım dışardan aşkla görüştüm :KK1:

konumuz yemek mi :KK1:

Hoş geldin canım hemen tanıtayım kendimi :KK9:
kamu yönetimi bu dönem 4 .snıfın derslerinden girdim 3 sınıftan sadece alttan 2 dersim vardı ama 2.dönemde yani bahar döneminde 3 .sınıfın derslerini veremediğimden tekrardan 3 .sınıfın dersleirni alacağım :KK43:

görürşüruz ablacım sana kolay gelsin :KK16:

memnun oldumm canmmm
bende adalet okuyorum 1. sınıfım vizelerden sonra işin ciddiyetini anlatım inşallah biran önce verirsin derslerin sıkma canını çalışınca yapamayacak şey yoktur:KK16::KK16::KK16:

Ben geldim kızlar nasılsınız ? :21:

Sevgi_meleği sende aramıza hoşgeldin böyle bir topik zor bulunur , biz hem eğlenip hemde birbirimize motivasyon veriyoruz :KK52: :KK52: :KK52:

hoşbuldumm canmmmmm valla öyle olmuş herhalde:nazar::nazar::nazar::nazar:
yemek servisimiz yok amma bizim bu topiğin motorizetörü belli saattten sonra izinli :KK53::KK53::KK53:

pek anlamadım ama zamanla anlarım herhalde:KK1:

Bende kaçım yavaştan uykum geldi kızanlar
hepinizle tanıştığıma cok cok memnun oldum
maşallah baya kalabalıksınız:nazar::nazar:
karıştırırsam birbirinizi birbirnize k. bkmayın:KK17::KK17::KK17::KK17:
hayırlı geceler yarın üniteleri çatr çatr yemeyle inşallahh:KK54::KK54:

memnun oldumm canmmm
bende adalet okuyorum 1. sınıfım vizelerden sonra işin ciddiyetini anlatım inşallah biran önce verirsin derslerin sıkma canını çalışınca yapamayacak şey yoktur:KK16::KK16::KK16:

hoşbuldumm canmmmmm valla öyle olmuş herhalde:nazar::nazar::nazar::nazar:

pek anlamadım ama zamanla anlarım herhalde:KK1:

Hem iş hem okul çok zor oluyor canım ya evde olsam şimdiye kadar mezundum bile:KK50:

o da doğru ama gelmedik insan bi yoolar demi burda ne hale döndük heviyle biliyomusun sen :KK53::KK53:
evet dolmam ya haklısın canım arkandayım aynen katılıyorum
ayrıca december hanım sana diyor hiç pas vermiyor diye kendilerine hoş geldin dedik hiç cevap yok :63: :63:

haydıııııı toplu saçmalamaya arkadaşlar o zamn diyosun hevim bi ayaklanma başlar kıııız aus yine pörtliycek sonra bi yerlerden :KK53::KK53: :KK9::KK9:

amaaaa saçmalamak serbestti dolmam onunda mı kuralları var yoksaaaa :18:
aus geldi gelecek vallah:KK30:
aaalınn size ziyafet sofrasıı :KK9:

Eki Görüntüle 900965

:KK23::KK23::KK23: sofra tam bizim topiklik..:KK56:

Bende kaçım yavaştan uykum geldi kızanlar
hepinizle tanıştığıma cok cok memnun oldum
maşallah baya kalabalıksınız:nazar::nazar:
karıştırırsam birbirinizi birbirnize k. bkmayın:KK17::KK17::KK17::KK17:
hayırlı geceler yarın üniteleri çatr çatr yemeyle inşallahh:KK54::KK54:

görüşürüz canım aramıza bir rakip geldi kızlarrrr :KK52:

ayrıca december hanım sana diyor hiç pas vermiyor diye kendilerine hoş geldin dedik hiç cevap yok :63: :63:

amaaaa saçmalamak serbestti dolmam onunda mı kuralları var yoksaaaa :18:
aus geldi gelecek vallah:KK30:

:KK23::KK23::KK23: sofra tam bizim topiklik..:KK56:

az önce yemekten kalktım ama bunalrı görünce karnım acıktı hee şöyle bir masa hazırlayabilir miyim acaba ben :KK1:

Amaaaa saçmalamak serbestti dolmam onunda mı kuralları var yoksaaaa :18:
Aus geldi gelecek vallah:KK30:

:KK23::KK23::KK23: Sofra tam bizim topiklik..:KK56:

tabiki kuralları var hevim aöfde barajı geçen ancak saçmalayabilir deeeerrrrmiiiişşşiiiim :KK52::KK52::KK53::KK53:

bol soru çözümü, eğlence ve kahkalarla geçti :KK12::KK12::KK12::senin nasıldı günün dolmam ? :KK8:

saolasın betülüm bende ing. Mat. Karıştırdı birbirine verdim dersimi geldim :KK52::KK52: Pek kasmadılar bugün beni oh rahattım sanki :KK53: Sonrada birz çıktım dolandım sonra eve geldim caannnnııımm :KK55:

bilirimm canm.. bilrim...
bende çalışıyordum 3 hafta önce ayrıldım
imkansız olmasında zor olsun:KK16::KK16::KK16::KK16:
biraz gayret hepimiz gececek inşallah :93:

Hımm anladım canım .
İinşallah canım inşallah .

kim kız o benmiyim:KK9::KK9::KK9:

evet evet o sensin :KK9:

tabiki kuralları var hevim aöfde barajı geçen ancak saçmalayabilir deeeerrrrmiiiişşşiiiim :KK52::KK52::KK53::KK53:

desene ben saçmalamaya hakkım yok daha fazla çalışmam lazım :KK9:

saolasın betülüm bende ing. Mat. Karıştırdı birbirine verdim dersimi geldim :KK52::KK52: Pek kasmadılar bugün beni oh rahattım sanki :KK53: Sonrada birz çıktım dolandım sonra eve geldim caannnnııımm :KK55:

Çok iyi yapmşsın dolmam :KK16: bende karıştırınca böyle oluyorum :111::111::111:

hımm anladım canım .
Iinşallah canım inşallah .

Evet evet o sensin :KK9:

Desene ben saçmalamaya hakkım yok daha fazla çalışmam lazım :KK9:

hepimizin susması gerek bizim neyimize saçmalamak aöf yedi bitirdi elimizden herşeyimizi aldı bi saçmalamamız vardı onu da aldı :KK53::KK53:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
O ne yarrbbiim hevim ne bunlar :KK52::KK52:
dolmam bilemiyorum ki ne desem sanaaaa pastalar börekler :KK56:
ooo nerde acaba bu sofra canım..:KK53:

dolma hazırlan gidiyoruz...:KK55:

abooooo eee biz önceden mi başladık yine kuralları ihlal ettik desene dolmam:KK9::KK53:

X