Ausum, sen sistem bu deyince mantık yok sistem var reklamı geldi aklıma. Her seferinde gülüyorum, çok güzel yapmışlar...
selam aöf güzelleri nasılsınızzzz
bende severim patatesi bi kötülüğünü görmedim şahsen canımm evet yemek topiği olduk açıkıyorum sonra zeytin ekmek yiyorum olmaz ki böyle karrrrdeşim.
decembercim hoşgeldin canım nasılsın
yeni arkadaşımız sevgi meleği aramıza hoşgeldin.. nasılsın..
iki açık ögretim bi arada okunabilyormumuş
ben deli gibi ilk sınavlara yardımcı kaynak almadım cok zorluk çektim konuları anlıyamıyordum şimdi
cok iyi anlıyorum özümsüyorum bütün soru şekillerin görüyorumm
iki bölüm derslerini nasıl yetiştiriyorsun canm sosyoloji daha kolay olsa gerek dimi:26:
Gülme kadınnnn 4 numaranın faturasını da sana yazarımEvet güzel reklam .
Sevgi meleği bu arada ben aus , yaş 35 , abla diyebilirsin çekinmeBölüm Uluslararası ilişkiler son sınıf , hedef Obamanın oval ofisi
Hepinize keyifli sohbetler .... Hevi , dolma sensör aletim açık öttürmeyin gece çok
selam aöf güzelleri nasılsınızzzz
iyiymiş kuzumm geçersin geçersin ha gayret son senen kalmışşşvalla güzelmiş
ben işletme 4.sınıfım 4.sınıfa gelene kadarda imanım gevredi diyebilirim
burdan okuldaki arkadaşlarıma sesleniyorum var ya sizin gazınızla başladım şu aöfye ne bitmez tükenmez okulmuş yahu
benim şu aralar çalışmaya pek vaktim yok ama şu an muhabete var
ana kitap ve yardımcı kitaptan soru çözerek aöf yi devam ettirebiliyorum
Gülme kadınnnn 4 numaranın faturasını da sana yazarımEvet güzel reklam .
Sevgi meleği bu arada ben aus , yaş 35 , abla diyebilirsin çekinmeBölüm Uluslararası ilişkiler son sınıf , hedef Obamanın oval ofisi
Hepinize keyifli sohbetler .... Hevi , dolma sensör aletim açık öttürmeyin gece çok
başüstüne ausum öttürtmeyizGülme kadınnnn 4 numaranın faturasını da sana yazarımEvet güzel reklam .
Evet, soru bankasının öyle bir güzelliği var, soruya alıştırıyor, bazen de aynısı çıkıyor, iyi oluyor.
İstatistik dışında sosyoloji daha kolay edebiyata göre, bakalım umarım ders bırakmadan geçerim. Tek güvencem Atatürk ünide hem çan eğrisi hem de bütünleme olması...
Benmde fena değildi canım ya
aynen öyle kimle konuşsam berbattı sınavım diyorum
ablcımm özür dilerimatlamışım ya seninki mikemmeldii tabii öpiyim affet beniii
tabi canmm
bölümüm adalet eskişehir anadolu üniversitesi
1. sınıfım finale kadar toplam ünite sayım su anda
29
dolmaaaaa biz bulamadık ama aus bizim fotoları bulmuş hani ileğenleri ödünç olarak amcalara vermiştik yaaa
valla aynen öyle burda konuşuyoruz hemen soluğu mutfakta alıyorum koşarak gidiyorum hemdeama dün tuttum kendimi hayır hayır yememelisin dedim
yarında çocukluk arkadaşım gelcek yine döktürmüş durumdayız yine bize yiyicek muhabbeti çıktı hevim
iyi geceler first ladyimizzzz
yok yok öttürmeyiz bu sefer..
tatlı rüyalar
Yok yok ben bu adamlara onca para döktüm , şuan Alp dağlarında kayış çalışmaları yapıyorlar , yarın ilk uçakla aöfe baskına gidecekler , sivil itaatsizlik başlatıyorum olmadı meclise kayacaklar
inşaaaalllllaahhhh bizimde umudumuz oselamm hoşgeldiniz ben de yeni geldim
iyiymiş kuzumm geçersin geçersin ha gayret son senen kalmışşş
benmde şu anayasa hukukula idare hukukula başım dertte tek başıma anlamak cok zor oluyo napacamı bilmiyorum birde inglizce var
tek cok zor oluyo biri anlatmayınca dimii düzenli çalışmak gerekiyo
onun harici neler yapıyorsun genelde evdemisin canm evlimisin bekarmısın
memnun oldumm canmmm tamammm nasıl istersen
iyi geceler
hevii yarım saat sonra ötüttürelim kııız ne dersin uykusundan sıçratalım
inşaaaalllllaahhhh bizimde umudumuz o
aynen kendin pişir kendin ye gibi aynen ya aöf çalışma usulü
bekarım sevgi meleğionun harici bi etüt merkezinde mat ve ing. dersleine giriyorum
sen ne yaparsın evli çalışan
kızz fotograflarını çekseydin ya niye çekmedin tühh tühh ya olmadı ki şimdi..
ayy dur söylemeee söylemeee..
neler döktürdün dolmam..
içli köfte deme küserim..
şu ausun rfotoyu merak ettim gidemedim bi türlü o sayfaya dur senin msjada cvp veriyimde öyle gidem
valla hevim kıymalı börek mi dersin donat mı dersin dolma mı var dersin sonra ıspanaklı kaşarlı yımurtamı var dersin varda var canıım çok saymıyım şimdi seninde bademciğin şişebilir
ama içli köfte yok onu diyebilirim kıııız hemen pepeleşme
şu ausun rfotoyu merak ettim gidemedim bi türlü o sayfaya dur senin msjada cvp veriyimde öyle gidem
valla hevim kıymalı börek mi dersin donat mı dersin dolma mı var dersin sonra ıspanaklı kaşarlı yımurtamı var dersin varda var canıım çok saymıyım şimdi seninde bademciğin şişebilir
ama içli köfte yok onu diyebilirim kıııız hemen pepeleşme
hoşgeldin canımaynı dün nerdebırakmıştın yemeklerde yine oaradayız ne yapalım sen nasılsın bak aöf topiğine de gelir oldun nasıl alışkanlık yapıyoruz ama
selamm hoşgeldiniz ben de yeni geldim
iyiymiş kuzumm geçersin geçersin ha gayret son senen kalmışşş
benmde şu anayasa hukukula idare hukukula başım dertte tek başıma anlamak cok zor oluyo napacamı bilmiyorum birde inglizce var
tek cok zor oluyo biri anlatmayınca dimii düzenli çalışmak gerekiyo
onun harici neler yapıyorsun genelde evdemisin canm evlimisin bekarmısın
memnun oldumm canmmm tamammm nasıl istersen
iyi geceler
Miiiikemmmel ötesi lütfen lütfen başarı mı küçümsemeyelim
Tatlım tam çıkıyordum bende , seni de öpüp kucaklayayım öyle çıkayım
Ekledim gitti bile , hayırlı olsun efenim .
Yok yok ben bu adamlara onca para döktüm , şuan Alp dağlarında kayış çalışmaları yapıyorlar , yarın ilk uçakla aöfe baskına gidecekler , sivil itaatsizlik başlatıyorum olmadı meclise kayacaklar