2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

memnun oldumm canmmm
bende adalet okuyorum 1. sınıfım vizelerden sonra işin ciddiyetini anlatım inşallah biran önce verirsin derslerin sıkma canını çalışınca yapamayacak şey yoktur

Ben geldim kızlar nasılsınız ?

Sevgi_meleği sende aramıza hoşgeldin böyle bir topik zor bulunur , biz hem eğlenip hemde birbirimize motivasyon veriyoruz

hoşbuldumm canmmmmm valla öyle olmuş herhalde
yemek servisimiz yok amma bizim bu topiğin motorizetörü belli saattten sonra izinli

pek anlamadım ama zamanla anlarım herhalde

Bende kaçım yavaştan uykum geldi kızanlar
hepinizle tanıştığıma cok cok memnun oldum
maşallah baya kalabalıksınız
karıştırırsam birbirinizi birbirnize k. bkmayın
hayırlı geceler yarın üniteleri çatr çatr yemeyle inşallahh

Hem iş hem okul çok zor oluyor canım ya evde olsam şimdiye kadar mezundum bile

o da doğru ama gelmedik insan bi yoolar demi burda ne hale döndük heviyle biliyomusun sen
evet dolmam ya haklısın canım arkandayım aynen katılıyorum
ayrıca december hanım sana diyor hiç pas vermiyor diye kendilerine hoş geldin dedik hiç cevap yok

haydıııııı toplu saçmalamaya arkadaşlar o zamn diyosun hevim bi ayaklanma başlar kıııız aus yine pörtliycek sonra bi yerlerden

amaaaa saçmalamak serbestti dolmam onunda mı kuralları var yoksaaaa :18:
aus geldi gelecek vallah
aaalınn size ziyafet sofrasıı

Eki Görüntüle 900965

sofra tam bizim topiklik..

görüşürüz canım aramıza bir rakip geldi kızlarrrr

az önce yemekten kalktım ama bunalrı görünce karnım acıktı hee şöyle bir masa hazırlayabilir miyim acaba ben

tabiki kuralları var hevim aöfde barajı geçen ancak saçmalayabilir deeeerrrrmiiiişşşiiiim

bol soru çözümü, eğlence ve kahkalarla geçti :senin nasıldı günün dolmam ?

saolasın betülüm bende ing. Mat. Karıştırdı birbirine verdim dersimi geldim Pek kasmadılar bugün beni oh rahattım sanki Sonrada birz çıktım dolandım sonra eve geldim caannnnııımm

bilirimm canm.. bilrim...
bende çalışıyordum 3 hafta önce ayrıldım
imkansız olmasında zor olsun
biraz gayret hepimiz gececek inşallah :93:

Hımm anladım canım .
İinşallah canım inşallah .

kim kız o benmiyim

evet evet o sensin

tabiki kuralları var hevim aöfde barajı geçen ancak saçmalayabilir deeeerrrrmiiiişşşiiiim

desene ben saçmalamaya hakkım yok daha fazla çalışmam lazım

saolasın betülüm bende ing. Mat. Karıştırdı birbirine verdim dersimi geldim Pek kasmadılar bugün beni oh rahattım sanki Sonrada birz çıktım dolandım sonra eve geldim caannnnııımm

Çok iyi yapmşsın dolmam bende karıştırınca böyle oluyorum :111::111::111:

hımm anladım canım .
Iinşallah canım inşallah .

Evet evet o sensin

Desene ben saçmalamaya hakkım yok daha fazla çalışmam lazım

hepimizin susması gerek bizim neyimize saçmalamak aöf yedi bitirdi elimizden herşeyimizi aldı bi saçmalamamız vardı onu da aldı

O ne yarrbbiim hevim ne bunlar
dolmam bilemiyorum ki ne desem sanaaaa pastalar börekler
ooo nerde acaba bu sofra canım..

dolma hazırlan gidiyoruz...

abooooo eee biz önceden mi başladık yine kuralları ihlal ettik desene dolmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…