2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Ausum, sen sistem bu deyince mantık yok sistem var reklamı geldi aklıma. Her seferinde gülüyorum, çok güzel yapmışlar...:KK52::KK52::KK52:

Gülme kadınnnn 4 numaranın faturasını da sana yazarım :KK60::KK60:Evet güzel reklam .

Arkadaşlar ben çıktım , size doyum olmaz .

Yeni gelen arkadaşlarla kaynaşın kucaklaşın :KK1:

Sabah buralarda olurum , şimdi beni bekleyen toplanmamış mutfağıma sonra da eşimin yanına doğru yola koyulayım .

Sevgi meleği bu arada ben aus , yaş 35 , abla diyebilirsin çekinme :KK1: Bölüm Uluslararası ilişkiler son sınıf , hedef Obamanın oval ofisi :KK52:

Hepinize keyifli sohbetler .... Hevi , dolma sensör aletim açık öttürmeyin gece çok :KK53:

:KK19:

bende severim patatesi bi kötülüğünü görmedim şahsen canımm evet yemek topiği olduk açıkıyorum sonra zeytin ekmek yiyorum olmaz ki böyle karrrrdeşim.:KK52:

decembercim hoşgeldin canım nasılsın:KK16:

yeni arkadaşımız sevgi meleği aramıza hoşgeldin.. nasılsın..

valla aynen öyle burda konuşuyoruz hemen soluğu mutfakta alıyorum koşarak gidiyorum hemde :KK55::KK55: ama dün tuttum kendimi hayır hayır yememelisin dedim :KK8::KK8:
yarında çocukluk arkadaşım gelcek yine döktürmüş durumdayız yine bize yiyicek muhabbeti çıktı hevim :KK9:

iki açık ögretim bi arada okunabilyormumuş:KK53::KK53:
ben deli gibi ilk sınavlara yardımcı kaynak almadım cok zorluk çektim konuları anlıyamıyordum şimdi
cok iyi anlıyorum özümsüyorum bütün soru şekillerin görüyorumm
iki bölüm derslerini nasıl yetiştiriyorsun canm sosyoloji daha kolay olsa gerek dimi:26:

Evet, soru bankasının öyle bir güzelliği var, soruya alıştırıyor, bazen de aynısı çıkıyor, iyi oluyor.:KK34:

İstatistik dışında sosyoloji daha kolay edebiyata göre, bakalım umarım ders bırakmadan geçerim. Tek güvencem Atatürk ünide hem çan eğrisi hem de bütünleme olması...

Gülme kadınnnn 4 numaranın faturasını da sana yazarım :KK60::KK60:Evet güzel reklam .

Sabah buralarda olurum , şimdi beni bekleyen toplanmamış mutfağıma sonra da eşimin yanına doğru yola koyulayım .

Sevgi meleği bu arada ben aus , yaş 35 , abla diyebilirsin çekinme :KK1: Bölüm Uluslararası ilişkiler son sınıf , hedef Obamanın oval ofisi :KK52:

Hepinize keyifli sohbetler .... Hevi , dolma sensör aletim açık öttürmeyin gece çok :KK53:

:KK9::KK9::KK9:
iyi geceler first ladyimizzzz:KK16::KK16:
yok yok öttürmeyiz bu sefer..:KK1:
tatlı rüyalar :KK54::KK54:

Son düzenleme:
selam aöf güzelleri nasılsınızzzz:KK16::KK16:

selamm hoşgeldiniz ben de yeni geldim:KK17::KK17::KK17:

valla güzelmiş :KK53::KK53:
ben işletme 4.sınıfım 4.sınıfa gelene kadarda imanım gevredi diyebilirim :KK53:
burdan okuldaki arkadaşlarıma sesleniyorum var ya sizin gazınızla başladım şu aöfye ne bitmez tükenmez okulmuş yahu :KK52::KK52:
benim şu aralar çalışmaya pek vaktim yok ama şu an muhabete var :KK9:
ana kitap ve yardımcı kitaptan soru çözerek aöf yi devam ettirebiliyorum :KK8::KK8:
iyiymiş kuzumm geçersin geçersin ha gayret son senen kalmışşş:KK4::KK4:
benmde şu anayasa hukukula idare hukukula başım dertte tek başıma anlamak cok zor oluyo napacamı bilmiyorum birde inglizce var:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
tek cok zor oluyo biri anlatmayınca dimii düzenli çalışmak gerekiyo :KK5::KK5::KK5::KK5:
onun harici neler yapıyorsun genelde evdemisin canm evlimisin bekarmısın:KK28:

memnun oldumm canmmm tamammm nasıl istersen:KK1::KK1:
iyi geceler
:KK54::KK54:

başüstüne ausum öttürtmeyiz :KK52::KK52: ama çok demişssin birazcık öttürtebiliriz o zaman :KK53:
yaaaa gitmesen sensiz olmuyor :KK14:
biz gelsek olurmu evdeki yiyeceğe göre geliriz ama :KK53:
Dodoman dodaman öpüyorum ausumu :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Evet, soru bankasının öyle bir güzelliği var, soruya alıştırıyor, bazen de aynısı çıkıyor, iyi oluyor.:KK34:

İstatistik dışında sosyoloji daha kolay edebiyata göre, bakalım umarım ders bırakmadan geçerim. Tek güvencem Atatürk ünide hem çan eğrisi hem de bütünleme olması...

inşallah gecersin canm aynen o bakımdan sorular cok faydalı keşke önce alsaymışım hay benim deli başım:KK1::KK1:
ne güzel bizde büt yok:KK50::KK50::KK50::KK50:
bizim o güvencemizde yok insan daha bir geriliyor:18:

Benmde fena değildi canım ya
aynen öyle kimle konuşsam berbattı sınavım diyorum

ablcımm özür dilerim :KK25:atlamışım ya seninki mikemmeldii tabii öpiyim affet beniii:KK54::KK54::KK54::KK54:

Miiiikemmmel ötesi lütfen lütfen başarı mı küçümsemeyelim :KK1:

Tatlım tam çıkıyordum bende , seni de öpüp kucaklayayım öyle çıkayım :KK19:

tabi canmm
bölümüm adalet eskişehir anadolu üniversitesi
1. sınıfım finale kadar toplam ünite sayım su anda
29:KK30::KK30::KK30:

Ekledim gitti bile , hayırlı olsun efenim .

dolmaaaaa biz bulamadık ama aus bizim fotoları bulmuş hani ileğenleri ödünç olarak amcalara vermiştik yaaa:KK53::KK52::KK37:

:KK60::KK60:

Yok yok ben bu adamlara onca para döktüm , şuan Alp dağlarında kayış çalışmaları yapıyorlar , yarın ilk uçakla aöfe baskına gidecekler , sivil itaatsizlik başlatıyorum olmadı meclise kayacaklar :KK52:

valla aynen öyle burda konuşuyoruz hemen soluğu mutfakta alıyorum koşarak gidiyorum hemde :KK55::KK55: ama dün tuttum kendimi hayır hayır yememelisin dedim :KK8::KK8:
yarında çocukluk arkadaşım gelcek yine döktürmüş durumdayız yine bize yiyicek muhabbeti çıktı hevim :KK9:

kızz fotograflarını çekseydin ya niye çekmedin tühh tühh ya olmadı ki şimdi..:KK19:

ayy dur söylemeee söylemeee..:KK53:

neler döktürdün dolmam.. :nazar:
içli köfte deme küserim..:63:

Yok yok ben bu adamlara onca para döktüm , şuan Alp dağlarında kayış çalışmaları yapıyorlar , yarın ilk uçakla aöfe baskına gidecekler , sivil itaatsizlik başlatıyorum olmadı meclise kayacaklar :KK52:

hayırrr ya aus amcalar seni kandırmış önce bize geldi bu amcalar bi kerem işte hıhh:KK9::KK9:

kaç para döktün ayol:21: laf a:21:mızda topikçee:KK53:

Çok sevgili arkadaşlarım, ben de sosyoloji özetlerime dönüyorum, hazır oğlan sakinken, biraz yazayım...Ara ara buraya bakarım, gitmediyseniz cee ee yaparım.:)))

benmde şu anayasa hukukula idare hukukula başım dertte tek başıma anlamak cok zor oluyo napacamı bilmiyorum birde inglizce var:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
tek cok zor oluyo biri anlatmayınca dimii düzenli çalışmak gerekiyo :KK5::KK5::KK5::KK5:

iyi geceler
inşaaaalllllaahhhh bizimde umudumuz o :KK9:
aynen kendin pişir kendin ye gibi aynen ya aöf çalışma usulü :KK9:
bekarım sevgi meleği :KK9: onun harici bi etüt merkezinde mat ve ing. dersleine giriyorum :KK52:
sen ne yaparsın evli çalışan :KK53:

hevii yarım saat sonra ötüttürelim kııız ne dersin uykusundan sıçratalım :KK53::KK53:

dolmam şimdi eşi bekliyormuş yusufcukta bekliyordur bugün öttürmesek mi :KK20: kızar vallah..:18:

(çaktırma dolmam bi çıksın konuşuruz azıcık , azıcık konuşunca gelmiyor zaten..):KK53:
:KK9::KK9:

inşaaaalllllaahhhh bizimde umudumuz o :KK9:
aynen kendin pişir kendin ye gibi aynen ya aöf çalışma usulü :KK9:
bekarım sevgi meleği :KK9: onun harici bi etüt merkezinde mat ve ing. dersleine giriyorum :KK52:
sen ne yaparsın evli çalışan :KK53:

usulüne hayran kaldımm canmm ismine aynen valla:KK1:
bende bekarım daha 20 yaşındayım gız aman dursun evlilik bir köşede:KK53::KK53::KK53:
çalışıyordum ayrıldım işimden şimdi bir yandanda adliye katiplik sınavlarına hazırlıyorum
bende kursa yazılacam subatta inglizceye birşey anlamıyom fazla kendim çalışınca :86: :86:

kızz fotograflarını çekseydin ya niye çekmedin tühh tühh ya olmadı ki şimdi..:KK19:

ayy dur söylemeee söylemeee..:KK53:

neler döktürdün dolmam.. :nazar:
içli köfte deme küserim..:63:

şu ausun rfotoyu merak ettim gidemedim bi türlü o sayfaya dur senin msjada cvp veriyimde öyle gidem :KK9:
valla hevim kıymalı börek mi dersin donat mı dersin dolma mı var dersin sonra ıspanaklı kaşarlı yımurtamı var dersin varda var canıım çok saymıyım şimdi seninde bademciğin şişebilir :KK52::KK52::KK53::KK53:
ama içli köfte yok onu diyebilirim kıııız hemen pepeleşme :KK53::KK53:

şu ausun rfotoyu merak ettim gidemedim bi türlü o sayfaya dur senin msjada cvp veriyimde öyle gidem :KK9:
valla hevim kıymalı börek mi dersin donat mı dersin dolma mı var dersin sonra ıspanaklı kaşarlı yımurtamı var dersin varda var canıım çok saymıyım şimdi seninde bademciğin şişebilir :KK52::KK52::KK53::KK53:

gece gece canm içli köfte çektii :KK56::KK56::KK56:

kıymalı börek mii
dolmacım lütfen bu konunun bahsini bir daha açmayalım lütfennnnnnn.....:KK37:
küsecektim vazgeçtim içli köfteyi sadece bana yapacaktın haniii :63:

hoşgeldin canım:KK16: aynı dün nerdebırakmıştın yemeklerde yine oaradayız ne yapalım sen nasılsın bak aöf topiğine de gelir oldun nasıl alışkanlık yapıyoruz ama:KK53::KK53::KK53:

Hoşbuldum canım gerçekten öyle ama sırf burada yazışmak için actım topiği :KK9: iyiyim bende az önce geldim canım dışardan aşkla görüştüm :KK1:

konumuz yemek mi :KK1:

iyi geceler

Hoş geldin canım hemen tanıtayım kendimi :KK9:
kamu yönetimi bu dönem 4 .snıfın derslerinden girdim 3 sınıftan sadece alttan 2 dersim vardı ama 2.dönemde yani bahar döneminde 3 .sınıfın derslerini veremediğimden tekrardan 3 .sınıfın dersleirni alacağım :KK43:

Miiiikemmmel ötesi lütfen lütfen başarı mı küçümsemeyelim :KK1:

Tatlım tam çıkıyordum bende , seni de öpüp kucaklayayım öyle çıkayım :KK19:

Ekledim gitti bile , hayırlı olsun efenim .

:KK60::KK60:

görürşüruz ablacım sana kolay gelsin :KK16:

X