2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

yaaa dolmam işte o arada ne olduysa olmuş o an beyin error veriyor şekerim..:KK52:
kabus dönüyor tam dönüyor canım..:18:
yaz canım yaz ben yapayım onları merak ettim..:KK31:
istersen ausun yemek topiğine yaz herkes okusun senin enfesss tarifini..:KK56:

iyi akşamlar betülcüm:21:
iyiim canım sağol sen nasılsın:KK16::KK16:
dershanen nasıl geçti bakalım:KK34:
artık birimiz bismillah deyip başlayalım aöf'ye de diğer kalanlar da başlasın..:KK37:
yoksa bu gidişle kimse bakmayacak:KK52:

tamam şekerim 10 buçukta burdarım..
bir dakika yaa ben neden erken geliyormuşum sen bana uyuya kalıyor musun demek mi isterdin dolmacım :KK36:
uyumuyorum bi kereeee:KK53:

ausumm beğene beğene geldimm:KK9::KK9::KK9:
ayy dur öpesim geldi seni:KK54::KK54:

uff açıklamadı mı cvp anahtarı
geçmişi okuyorum hah aus diyecek açıklandı bakın
bi bakıyorum yok
sonra öbür sayfaya geçiyorum bi ümit yine yok
aaaaa dedim bu ne canım bide hata vermiş sayfa ben burda okurken sinir olsum sizin olmanız çok normal canım ohh iyi yapmışsın aramakla bas fırçayı canım:KK31:

sonuç olarak açıklanmamış işte:44:

İyi akşamlar hevicim :KK3: çok iyiyim ALLAH(C.C)'ıma hamd olsun :KK16: :KK16: :KK16: Dersanem iyi geçti hamd olsun soru çzödük güldük eğlendik :KK6: :KK8: :KK52: Evet ben yatmadan 1 ünite bitirmeyi planlıyorum umarı yapabilirim şu an coğrafya tekrar yapıyorum da bir yandan :KK17: :KK17: Sen nasılsın?

Hmm , çok çok geçmiş olsun o zaman dileyelim , dualarımız onunla .

Yapalım tatlım yapalım ,

Ama yok yok biz yapmayalım , ben o iş için adam tuttum ekip hazır :KK60::KK60:

Eki Görüntüle 900800

Bölüm , sınıf , finalde çalışacağın ünite sayısı yeterli canım .

Ben tabloya ekleyeceğim , sen çalıştıkça buraya yazacaksın , onun dışında muhabbet sohbet işte :KK6:

aaay sonunda ausum o meşhuuur fotona ulaşabildim :KK76:
aman nooolmuuuş bunlar böyle :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ama ama ausum bu işte bi iş var bu ileğenler sahte çakma olmaz kabul edemem tuttuğun adamlar kandırmış böyle bu şekilde protesto neim olmaz kalk bi çırpıda biz gidelim diyorum ya ausum :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

dolmam şimdi eşi bekliyormuş yusufcukta bekliyordur bugün öttürmesek mi :KK20: kızar vallah..:18:

(çaktırma dolmam bi çıksın konuşuruz azıcık , azıcık konuşunca gelmiyor zaten..):KK53:
:KK9::KK9:

aynen öyle kııız sessiszce usuldan bi kedi endamında ötütürürüz o da nasıl oluyosa saçmlığa başladım hevim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben geldim kızlar nasılsınız ? :21:

Sevgi_meleği sende aramıza hoşgeldin böyle bir topik zor bulunur , biz hem eğlenip hemde birbirimize motivasyon veriyoruz :KK52: :KK52: :KK52:

İyi akşamlar hevicim :KK3: çok iyiyim ALLAH(C.C)'ıma hamd olsun :KK16: :KK16: :KK16: Dersanem iyi geçti hamd olsun soru çzödük güldük eğlendik :KK6: :KK8: :KK52: Evet ben yatmadan 1 ünite bitirmeyi planlıyorum umarı yapabilirim şu an coğrafya tekrar yapıyorum da bir yandan :KK17: :KK17: Sen nasılsın?

bizde iyiyiz canım kaynatıyoruz öyle sen geldin tam oldu şimdi..
tekrar yapıyor gibi durmuyorsun uzaktan ama :KK9::KK6:

biz bırakırsak bitirebilirsin üniteni canımm..:KK4:

kızlar bende cocuk gelişimi okumak istiyorum 4 yıllık mezunuyum.acık ögretim okumak istiyorum içinizde okuyan varmı 2. üniversite imkanı ile

aynen öyle kııız sessiszce usuldan bi kedi endamında ötütürürüz o da nasıl oluyosa saçmlığa başladım hevim :KK53::KK53::KK53::KK53:

sessizce kedi endamında oluyor kızzz:21::KK12:

sen saçmalamasa ben saçmalamasam kim saçmalayacak bu dünya da dolmam kop gel sen ...(ben fena saçmaladım ama):KK9:
bende arkandayım betülü ve decemberi de getiriyorum...:KK4::KK4:

bizde iyiyiz canım kaynatıyoruz öyle sen geldin tam oldu şimdi..
tekrar yapıyor gibi durmuyorsun uzaktan ama :KK9::KK6:

biz bırakırsak bitirebilirsin üniteni canımm..:KK4:

Evet pek öyle durmuyor sanırım ama adı üstünde tekrar olduğu için maddeleri okuyorum :KK9: :KK9: :KK9:

Bitirmem lazım bitiririm sanırım :KK53::KK53::KK53:

sen saçmalamasa ben saçmalamasam kim saçmalayacak bu dünya da dolmam kop gel sen ...(ben fena saçmaladım ama):KK9:

Geçmişi kaçırdım konuyu anlamadım ama bende geliyorum bensiz gidemezsiniz :KK9:

haydıııııı toplu saçmalamaya arkadaşlar o zamn diyosun hevim bi ayaklanma başlar kıııız aus yine pörtliycek sonra bi yerlerden :KK53::KK53: :KK9::KK9:

X