- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
At at mesaj aus ablan saçlarını yollacakmışta de
Gazelim , o yardımcı kitaplar çok eksik kalıyor diyorlar ama sen bilirsin tabii , sonuçta 10 tane soru kafayı yedirtecek cinsten çıksa da geri kalanı çıkması muhtemel sorulardan çıkıyor , onlarda yardımcı da var zaten .
Ben alıştım aöf kitaplarına çok , yardımcıdan çalışsam çalışmadım gibi gelir bana .
Off cevap anhtarı açıklansa da , şu ingilizceden kurtulsam bende , çok merak ediyorum onu .Sen arapçayı ne yaptın ?
valla ahretim ben arapça ve inkılaptan çok korkuyordum bilyorsun, burda arapça diye diye başınızın etini yedim
ama aksine ummadığım taş baş yardı
din psikolojisi ve islam düşünce tarihi diye iki ders beni mahvetti....
ikisinin de içeriği filozoflar..ve ben filozofların düşüncelerinden tezlerinden savunmalarından nefret ederim...
çok zordu sorular...işte bir filozof ismi verip aşağıdakilerin hangisi bu filozofa ait bir düşünce değildir vs gibi birsürü soru vardı..yahu bir tane filozofun bile yüzlerce düşüncesi var hepsini nasıl tutucaz akılda...
bunaldım sınavda çoğunu salladım resmen... ben arapçadan korkarken bu dersler ziyadesiyle yedi beynimi...
bilmiyorum ama kalmam inşallah...
tek tesellim bütün ilahiyatlıların bu iki dersten çok berbat geçti diye yaptıkları açıklamalar
en azından herkesin bu dersleri çok kötü geçtiyse çan'dan yırtabiliriz belki
ama seni gerçekten tebrik etmek istiyorum bir haftalık çalışmayla 50 den aşağı almam diyorsun ya vallahi elin öpülür senin...
2 aydan fazladır gece gündüz çalıştım ahanda sonuç bu..
işin sırrı son haftaysa bende son hafta çalışıcam o zaman