2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Sürekli yutkunmaktan bademciğim şişcek şimdi söyliyim :KK53: :KK52: nasıl bi pizza hevicim benim pizza tarifim var çok leziz oluyo hoş ausun topikinde o da vardır mutlaka :KK9:

senin tarif nasıl dolmacım merak ettim bak.. kısaca anlatıver canım..
offf off açıktım ben..:26:

aşk olsun hiç düşünmem decemdercim
yani özel gün menüleri bunlar yoksa normalde bu kadar aç olmayız demi olmamalıyız zaten:KK52:
yok gece gece kilo alırız ben yemeyim canımm ya:KK56:

güneşlenme stylen çok güzel canımm..
işte o manzara süper oluyor..
bulut çık aradan çık..
bende bazen gölgede yürürüm sonra güneşe gelince insa hava soğuk olsada sıcagı biraz ii geliyor:KK31:

Yyememeliyiz kilolar verilmiyor sonra :KK9:
tabi tabii sadece yılbaşına özell bu gece ki halimiz , bizler öyle şeyler yapmayız kötü alışkanlıklarımız yoktur :KK53::KK53:

gel canım beklerm her zaman ohh ne güzel eğleniriz..:KK76::KK76:

senin menün daha zengn cnm 3 kişi bitirir misiniz peki azıcık azıcık yap bari canım:KK31:

Azıcık azıcık apacağım teyzem felanda gelir belki ablamlarıda çağırırlar canım duruma göre bakacağım

Kızlar ben yatıyorum güzel muhabbetiniz çok teşekkrler:KK16: iyi geceler hepinize gözlerim kapanıyor artık benim öptüm hepinizi :KK16:

Çok teşekkürler december :KK9: kalk gidek hevi davet etti bizi o kadar olmaz yani gitmemek Allah inandırsın december yemekte gözümüz yok :KK53: :KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Ee tabii gelin bekliyoruz gelmezsiniz darılrım size:KK9::KK9:

eminim canım tabii öyle niyetiniz yok ama benim gönlüm elvermez öyle taa nerelerden gelmişsiniz misafirmi olmuşsunuz :KK9::KK9:

senin tarif nasıl dolmacım merak ettim bak.. kısaca anlatıver canım..
offf off açıktım ben..:26:

ekmek içiyle yapılıyo bu tarif hevicim tam şu an aklımda değil defterde ama ekmek içinin içine süt yumurta filan konuyodu ama tam olarak tarifi istiyorsan deftere bakar yazarım canım bi de yeni yılda çikolata topuda yapabilirsin çok severim onuda :KK56: :KK39:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Ee tabii gelin bekliyoruz gelmezsiniz darılrım size:KK9::KK9:

eminim canım tabii öyle niyetiniz yok ama benim gönlüm elvermez öyle taa nerelerden gelmişsiniz misafirmi olmuşsunuz :KK9::KK9:

E gelelim bari çok ısrar etmişssin zahmetler vermiyelim sana çokta iştahımız yok bizim zaten şöyle 10-15 çeşit olsa yeter :KK53:

Yyememeliyiz kilolar verilmiyor sonra :KK9:
tabi tabii sadece yılbaşına özell bu gece ki halimiz , bizler öyle şeyler yapmayız kötü alışkanlıklarımız yoktur :KK53::KK53:

Azıcık azıcık apacağım teyzem felanda gelir belki ablamlarıda çağırırlar canım duruma göre bakacağım

Kızlar ben yatıyorum güzel muhabbetiniz çok teşekkrler:KK16: iyi geceler hepinize gözlerim kapanıyor artık benim öptüm hepinizi :KK16:
yemeyelim kilolar gitmiyor yok hiç yapılmayan tombiş şakaları yapılmaya başlıyor..:KK37:
bak bak kendi dedi ben ziyafet sofrası hazırlayacağım diye şimdi ne diyor seniii senii..:KK23:

ekmek içiyle yapılıyo bu tarif hevicim tam şu an aklımda değil defterde ama ekmek içinin içine süt yumurta filan konuyodu ama tam olarak tarifi istiyorsan deftere bakar yazarım canım bi de yeni yılda çikolata topuda yapabilirsin çok severim onuda :KK56: :KK39:

zahmet etme canım ..
ana çikolata topları nasıl oluyor kısaca anlatabilirsin..:KK34:
E gelelim bari çok ısrar etmişssin zahmetler vermiyelim sana çokta iştahımız yok bizim zaten şöyle 10-15 çeşit olsa yeter :KK53:

evet dolmam bu kadar ısrarın üstüne gitmemek ayıp olur yani dolmanın dediği gibi 15-20 çeşit yeter bize canım çok zahmete girme:KK52::KK52::KK52:

AUSA diyodun sen uyudun şimdi hevi demi uyudun uyudun itiraf et çabucak bi çırpıda :KK53:

:KK17::KK17: yaaaaa uyumadım iştee su içmeye mutfaga gittim..
yokk yokk..:KK53:
sular kesildi dolmacm ondan:KK37::KK37:
yoksa ben uyurmuyum aşkolsun:21:

herkese günaydın güzel bir gün geçirmenizi diliyorum..:KK3:
çok da uyumadım ama hala uykumda var yanii :KK31:(dolma duymasın..)
derste çalışalım sınava kaldı 36 gün:KK52:
şafak sayar gibi oluyor böyle de..
:KK37:

Son düzenleme:
Ausum günaydınlar olsun, Yeni dönem için ünite sayım 27 aslında geçen dönemde 27 imiş ama ben İngilizce 3'ü 6 ünite saydığım için 30 bildirmiştim sınava da o kafayla girdim bilsem daha çok çalışırdım 3 üniteye :KK53::KK53::KK53::KK53:

Neyse artık kısmet bu dönemde çalışırız artık.

Dediğim gibi bu dönem için toplam ünite 27 bunun 2 ünitesi bitti İSG ile başladım çalışmaya :KK1::KK1::KK1:

Günaydın cnacuncum :KK6::KK6:
Oooo 8 netse iyiymiş 2 tane soru doğru çıkar mutlaka inşallah yani :KK34:
Keşke istediği arkadaşının yerine sınava girse :KK52: yani ben senin yerine ing.girsem kurtarsam sen de ben den yapabilieceğin bi dersi seçip girsen :KK53::KK53::KK53:
Dedene geçmiş olsun canım hayırdır neyi var :KK28:
Annen seni koyup yine nerelere gitti bakıyım :nazar:
Zordur tabiki olmazmı kolay gelsin canım :KK54::KK16:
keşkee canımmya gelde gir şu ing.ye :KK70:

dedem çok rahatsızz maalesefki yılbaşına çıkmaz diyorlar 2 haftadr annem apartoparr gitti ve orda :KK14::KK14: 15 gündür hastanede dün tabucu olmuştu yeniden rahatsızlandı yine hastaneye kaldırmışlar:KK14:

Hayatımızın İçinden..

kızlarrr selamlarrr :) eğer herhangi birşey için tasarıma ihtiyacınız olursa ben yapıyorum bilginize davetiyedir logodur balondur resimdir kitap ayracıdırrrr özel süprizlerdirrr :)

Son düzenleme:

dedem çok rahatsızz maalesefki yılbaşına çıkmaz diyorlar 2 haftadr annem apartoparr gitti ve orda :KK14::KK14: 15 gündür hastanede dün tabucu olmuştu yeniden rahatsızlandı yine hastaneye kaldırmışlar:KK14:

Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

yemeyelim kilolar gitmiyor yok hiç yapılmayan tombiş şakaları yapılmaya başlıyor..:KK37:
bak bak kendi dedi ben ziyafet sofrası hazırlayacağım diye şimdi ne diyor seniii senii..:KK23:

zahmet etme canım ..
ana çikolata topları nasıl oluyor kısaca anlatabilirsin..:KK34:

evet dolmam bu kadar ısrarın üstüne gitmemek ayıp olur yani dolmanın dediği gibi 15-20 çeşit yeter bize canım çok zahmete girme:KK52::KK52::KK52:

:KK17::KK17: yaaaaa uyumadım iştee su içmeye mutfaga gittim..
yokk yokk..:KK53:
sular kesildi dolmacm ondan:KK37::KK37:
yoksa ben uyurmuyum aşkolsun:21:

herkese günaydın güzel bir gün geçirmenizi diliyorum..:KK3:
çok da uyumadım ama hala uykumda var yanii :KK31:(dolma duymasın..)
derste çalışalım sınava kaldı 36 gün:KK52:
şafak sayar gibi oluyor böyle de..
:KK37:
Günaydın hevim senin de en güzel geçsin günün :KK16: su içmeye giderken ya yolda ya mutfakta sızdın kaldın demi :KK51: hiç sorma ben de uykumu çok alamadım neysekı öğleden sonra dersim var bugün rahatım en azından :KK8: 36 gün mü :KK53: anaam hevi fredi geri dönüyo kıız :18: çikolata topu kadar leziz bişey yok hevicim ya dur onun tarifine bakıp tam olarak söyliyim sana yap ama mutlaka kontrol edecem :KK52:

oo cnacunum canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum heleki annenin durumu daha fenadır..Allahım en hayırlısını versin ve en hayırlı şifalarını versin..Dua edin bol bol cnacuncum Allah büyüktür :KK14:

Günaydın güzeller :KK3:

Bugün cevap anahtarlarının açıklanmasını umut ediyorum ama sanki yarına kalacak gibi de hissediyorum :KK31:

Geçmişe döneyim hele :KK55:

Anaaaam tam bunu yazdım ki bir bakayım dedim , sayfa hata vermeye başladı yoksa yükleniyor mu ne:KK52:

Son düzenleme:
anam anam anam kızlar maşşşalllah vallahi kadınlar hamamını geçmiş burası, bu ne çene oyyyyyy :KK60:
oku oku bitiremedim...sınava kalmadı oturun dersinize çalışın bakiyim, :KK60:
ben saldım çayıra da, size noluyor yahu, sizde mi saldınız ders mers hak getire yani :KK60:
bir ayda ben o kitapları tövbe bitiremem, muratın özet kitabını aldım ona çalışacam..
nasılsa aöf nin kitaplarını satır satır yalasam yutsam da sınavda aöf yapacağını yapıyor...özetten çalışırım stres olup gerilmem daha iyi...:KK14:

Günaydın güzeller :KK3:

Bugün cevap anahtarlarının açıklanmasını umut ediyorum ama sanki yarına kalacak gibi de hissediyorum :KK31:

Geçmişe döneyim hele :KK55:

Anaaaam tam bunu yazdım ki bir bakayım dedim , sayfa hata vermeye başladı yoksa yükleniyor mu ne:KK52:

günaydın ausum nasılsın?
ders çalışmaya mı başladın yoksa uğramıyorsun hiç :KK60:
ben de bu sefer senin taktiği uygulamayı düşünüyorum :KK60:
3 aydır çalıştım da noldu :63:

Ausum günaydınlar olsun, Yeni dönem için ünite sayım 27 aslında geçen dönemde 27 imiş ama ben İngilizce 3'ü 6 ünite saydığım için 30 bildirmiştim sınava da o kafayla girdim bilsem daha çok çalışırdım 3 üniteye :KK53::KK53::KK53::KK53:

Neyse artık kısmet bu dönemde çalışırız artık.

Dediğim gibi bu dönem için toplam ünite 27 bunun 2 ünitesi bitti İSG ile başladım çalışmaya :KK1::KK1::KK1:

Yine aynı dersten başlamışsın galiba çalışma , kolay gelsin zelişcim . Hemen ekliyorum üniteleri .

Olsun bak fazladan 3 ünite çalışmış oldun değil mi ingilizceye ? Onu da çalışılmış yazalım mı ?

HEMEN YELKENLER FORA :KK52:İleğen kardeşim benim :KK16: Ama kaç gündür yanıt vermiyorum derkende kızıyosun bu ne iş ausum :26: sende yanakını uzat öpiyim barıştık amma bi daha es geçme msjlarımı şahsen kabullenemiyorum zoruma gidiyo :KK9:

:78:Uzattım yanağımı , hadi öpüver.

Tatlım auslar hem sever hem döver :KK1: öp derken sitem etmezsen olmaz :KK9:

Bu gece telden girmede , az muhabbet edelim .

günaydın ausum nasılsın?
ders çalışmaya mı başladın yoksa uğramıyorsun hiç :KK60:
ben de bu sefer senin taktiği uygulamayı düşünüyorum :KK60:
3 aydır çalıştım da noldu :63:

Gökten mor kar yağar da aus hiç 40 gün kala çalışmaya başlar mı gazelim ya :KK8:

Yok daha başlamadım , ama bu sefer erken başlayacağım ( ben bu sözü sanki sürekli veriyorum :KK9: )

Tatlım hani senin fena geçmemişti sınavların , umutsuzluk gördüm sende .

Ya bu arada gözde kuzum gelmiyor hiç , son mesajında çok bunalımdaydı , gelmem bir müddet demişti . Sende onun teli vardı değil mi ?

Bende yok ve merak ediyorum çok , toparladı mı kendini acaba ? Gelsin ya , öyle odalara kapanarak dertler geçmiyor de ona :KK34:

Gökten mor kar yağar da aus hiç 40 gün kala çalışmaya başlar mı gazelim ya :KK8:

Yok daha başlamadım , ama bu sefer erken başlayacağım ( ben bu sözü sanki sürekli veriyorum :KK9: )

Tatlım hani senin fena geçmemişti sınavların , umutsuzluk gördüm sende .

Ya bu arada gözde kuzum gelmiyor hiç , son mesajında çok bunalımdaydı , gelmem bir müddet demişti . Sende onun teli vardı değil mi ?

Bende yok ve merak ediyorum çok , toparladı mı kendini acaba ? Gelsin ya , öyle odalara kapanarak dertler geçmiyor de ona :KK34:

evet ya bende farkettim niye hiç gelmiyor diye...bi mesaj atayım ben ona...yolarım saçlarını sen hiç merak etme...
ausum inan dertten yanıp yakılacak olsam oturup şuan dövüne dövüne ağlamam lazım...gerçekten bende çok stresteyim üzüntüdeyim ama şükür deyip yutuyorum...başka türlü yaşanmıyor ki...hayat devam ediyor edecek....
benim sınav iyi geçmedi ahretim yaa, ama çok berbat da değildi...en kötü ihtimalle ff almam :KK1: sadece okadar iyiydi yani düşün işte gerisini..
onur belgesi falan hayal oldu anlayacağın...:KK60:
ben aöf den çalışmayacam artık özet kitaptan çalışıcam dün aldım...nasıl olsa çatlayana kadar çalışsam da sonuç hüsran..o zaman kendimi yırtmama lüzum yok dimi :KK19:

evet ya bende farkettim niye hiç gelmiyor diye...bi mesaj atayım ben ona...yolarım saçlarını sen hiç merak etme...
ausum inan dertten yanıp yakılacak olsam oturup şuan dövüne dövüne ağlamam lazım...gerçekten bende çok stresteyim üzüntüdeyim ama şükür deyip yutuyorum...başka türlü yaşanmıyor ki...hayat devam ediyor edecek....
benim sınav iyi geçmedi ahretim yaa, ama çok berbat da değildi...en kötü ihtimalle ff almam :KK1: sadece okadar iyiydi yani düşün işte gerisini..
onur belgesi falan hayal oldu anlayacağın...:KK60:
ben aöf den çalışmayacam artık özet kitaptan çalışıcam dün aldım...nasıl olsa çatlayana kadar çalışsam da sonuç hüsran..o zaman kendimi yırtmama lüzum yok dimi :KK19:

At at mesaj aus ablan saçlarını yollacakmışta de :KK62:

Gazelim , o yardımcı kitaplar çok eksik kalıyor diyorlar ama sen bilirsin tabii , sonuçta 10 tane soru kafayı yedirtecek cinsten çıksa da geri kalanı çıkması muhtemel sorulardan çıkıyor , onlarda yardımcı da var zaten .

Ben alıştım aöf kitaplarına çok , yardımcıdan çalışsam çalışmadım gibi gelir bana .

Off cevap anhtarı açıklansa da , şu ingilizceden kurtulsam bende , çok merak ediyorum onu .Sen arapçayı ne yaptın ?

X