evet neden hep sınıflar soğuktu anlamıyorum zaten dışarısı da buz gibi nerde ısınacagız biz...
şafak sayıyoruz resmen canım
anammm 39 gün mü sınav gelmiş bile yaaaaa
ayy dolmam sen çok yaşa emi yaaa
sınav sonrası bu durumlar normalmiş canım doktorlar öyle diyor..
sadece telaş yapma sakin ol yeter..
Pazar günkü sınıfım iyiydipazar günkü fakülte aşkımla tanışıp aşkımızın başladığı yerdi sınav öncesi duyguluydum orada sınava girdim
vaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy
ne romantik benide duygu denize attın şimdi betülüm ya
Evet çok romantikti
Ne güzel sende i duygulandın
aynen dolmam ya kurtulduk diye dün ne çok sevinmiştik ama hemen ertesi gün yine acı haber geldi ahh ahh
ders çalışmaya başlasak iyi olacak ahh..
betülüm ben çıkar artık öpüyorum
Allaha emanet ol canım görüşmek üzere saygılar sevgiler esenlilkler
aynen dolmam ya kurtulduk diye dün ne çok sevinmiştik ama hemen ertesi gün yine acı haber geldi ahh ahh
ders çalışmaya başlasak iyi olacak ahh..
aöfden aynı anda 2 bölüm okuanabiliyor mu ?
çok güzel yazmışsın ya
Auscum beni de ekler misin canım yine işletme 3 42 ünite canımTamam tatlım ekliyorum , ing 3 de bende inanılmaz salladım , hepsinin sonucunu üş aşağı beş yukarı tabir ediyorum da ing . tamamen muamma , 50 de olur 100 de:)
Bende kesin erken başlacağım bu sefer .
Sağol limoncuğum.
Edebiyatı Anadolu aöfde, sosyolojiyi Atatürk aöfde okuyorum. Daha doğrusu okumaya çalışıyorum..Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete işte, ikisinin de vizeleri iyiydi, bakalım finalleri atlatabilecek miyim???
yapmaaa kızzz yapma canımm.. ya elektrkler gitti yazamadım canım ya offf...sen de çok yaşa ama,hepimizde bütün topikçe ausum datelaş mı yapmıyım :18::18::18::18::18:
bakkk bakkkk seniiiii...Pazar günkü sınıfım iyiydipazar günkü fakülte aşkımla tanışıp aşkımızın başladığı yerdi sınav öncesi duyguluydum orada sınava girdim
dolmam elenterükler gitti kızzzkııııııııızzz hevi sen napıyon allahını seversen bi msjlara geç cvp vermeler bi ileğenime dönmemeler ne iş
öpüyorum dodaman seni hevim iyi çalışmalar diliyim maşaalllah pek azimli gördüm seni çalışmaya gittin herhal
yarın böyle istemem seni ne yaptın sen ileğenli heviyi çabuk onu getir buraya
şimdilik hepinize iyi çalışmalar canımmm yarın görüşmek üzere...
ooolduu hevim anlaşılmıştır elektrikler gitmiş ama medeniyet diye bişey varateş yaksaydın ya ordan alırdım mesajını kafanada ileğeni takardın oh ne ala bundan iyi haberleşme mi olur tişkürler hevicim tatlı rüyalar
teşekkür ediyorum cnacuncum evet uzun zaman olmuş sohbet etmeyeli sen iş aöf bayağı bi yoğunluk içerisindeydin pek göremiyordum seni buralarda
Hiç mi hiç sorma sınavı bende sorduğunu duymuş olmıyım cnacuncum
Süper denilemesede seninki onada şükür valla onu bulamayanalar var cnacuncum örnek beeen