2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

evet neden hep sınıflar soğuktu anlamıyorum zaten dışarısı da buz gibi nerde ısınacagız biz...
şafak sayıyoruz resmen canım
anammm 39 gün mü sınav gelmiş bile yaaaaa

Pazar günkü sınıfım iyiydi pazar günkü fakülte aşkımla tanışıp aşkımızın başladığı yerdi sınav öncesi duyguluydum orada sınava girdim

ayy dolmam sen çok yaşa emi yaaa
sınav sonrası bu durumlar normalmiş canım doktorlar öyle diyor..
sadece telaş yapma sakin ol yeter..

sen de çok yaşa ama,hepimizde bütün topikçe ausum da telaş mı yapmıyım :18::18::18::18::18:

aynen dolmam ya kurtulduk diye dün ne çok sevinmiştik ama hemen ertesi gün yine acı haber geldi ahh ahh
ders çalışmaya başlasak iyi olacak ahh..

kııııııııızzz hevi sen napıyon allahını seversen bi msjlara geç cvp vermeler bi ileğenime dönmemeler ne iş

aynen dolmam ya kurtulduk diye dün ne çok sevinmiştik ama hemen ertesi gün yine acı haber geldi ahh ahh
ders çalışmaya başlasak iyi olacak ahh..

öpüyorum dodaman seni hevim iyi çalışmalar diliyim maşaalllah pek azimli gördüm seni çalışmaya gittin herhal
yarın böyle istemem seni ne yaptın sen ileğenli heviyi çabuk onu getir buraya

aöfden aynı anda 2 bölüm okuanabiliyor mu ?

çok güzel yazmışsın ya

Sağol limoncuğum.

Edebiyatı Anadolu aöfde, sosyolojiyi Atatürk aöfde okuyorum. Daha doğrusu okumaya çalışıyorum.. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete işte, ikisinin de vizeleri iyiydi, bakalım finalleri atlatabilecek miyim???

Tamam tatlım ekliyorum , ing 3 de bende inanılmaz salladım , hepsinin sonucunu üş aşağı beş yukarı tabir ediyorum da ing . tamamen muamma , 50 de olur 100 de:)

Bende kesin erken başlacağım bu sefer .
Auscum beni de ekler misin canım yine işletme 3 42 ünite canım ders çalışmaya başladınız mı ya

teşekkür ederim iyi çalışmalar nazar değmesin sana

sen de çok yaşa ama,hepimizde bütün topikçe ausum da telaş mı yapmıyım :18::18::18::18::18:
yapmaaa kızzz yapma canımm.. ya elektrkler gitti yazamadım canım ya offf...

Pazar günkü sınıfım iyiydi pazar günkü fakülte aşkımla tanışıp aşkımızın başladığı yerdi sınav öncesi duyguluydum orada sınava girdim
bakkk bakkkk seniiiii...
duygulandın ondan ısındın demi sen bi aşk yoğunluğu oldu yani betülcüm..

kııııııııızzz hevi sen napıyon allahını seversen bi msjlara geç cvp vermeler bi ileğenime dönmemeler ne iş
dolmam elenterükler gitti kızzz

öpüyorum dodaman seni hevim iyi çalışmalar diliyim maşaalllah pek azimli gördüm seni çalışmaya gittin herhal
yarın böyle istemem seni ne yaptın sen ileğenli heviyi çabuk onu getir buraya

sağol canım benim sana da iyi çalışmalar
yok dolmam ben burdaydım ama gelemedim yanınaz ahhh ah..

şimdilik hepinize iyi çalışmalar canımmm yarın görüşmek üzere...

şimdilik hepinize iyi çalışmalar canımmm yarın görüşmek üzere...

ooolduu hevim anlaşılmıştır elektrikler gitmiş ama medeniyet diye bişey var ateş yaksaydın ya ordan alırdım mesajını kafanada ileğeni takardın oh ne ala bundan iyi haberleşme mi olur tişkürler hevicim tatlı rüyalar

bi hayal ettimde dolma çok komik olurdu yaaa...
iştee bunun gibi canım
tabi bizim hayal gücümüzdeki gibi bir resim yok..

Eklentiler

• $20090831_411332_1251687609_5a89.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Herkese günaydın Işteyim ve finallere malesef ki daha başlamadım.siz neler yaptınız kızlar başladınız mı çalışmaya ve kitabın başından mı başladınız yoksa yarısından mı

valla hersınavda kesin 8 netim var ama dierleri sallamasyondu en mantıklıyı yapmaya çalıştım. ing. bildiğin toto yaptım
ya iş ev ders zorlanıyorum maalesef

dedem rahatsızlandı annemde yok yine ev işleri bana kaldı zorzorrr

toplamda 66 ünitem var hesapta yanlışlık yapmadıysam :)
ben 38 ine çalışmıştım vizede . 28 tane kaldı yani .. ama tekrar da yapmak istiyorum . ama bazen sadece tek ders çalışıp girmeyi de düşünüyorum . bugün oturupp karar vermeliyim ah arapça :2::2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…