- 19 Temmuz 2013
- 175
- 2
hoşbulduk canım, ayağımın tozuyla girip yazdım vallahimeraklardayım kimler neler yapmış sınavda, vakit bulunca geçmişi okumaya çalışacağım, yada biri özet geçse ne güzel olur
almazmıyız canım benim, alırız tabi..kapımız herkese açık...biz burda stresten ölecek gibi oluyoruz zaman zaman, ama buraya girip iki çene yapıyoruz, ne stres kalmış ne sınav ne puanların düşüklüğü
HAKLISIN CANIM BEN OKUDUĞUM KADARIYLA ÇOĞUMUZUN AYNI SINAVI.SORULAR BİLGİYE DAYANIYORDU.YAPABİLDİKLERİMİ YAPTIM AMA KISMET İNŞALLAH GEÇER NOT ALIRIZ YUKARSINDA GÖZÜMÜZ YOKBENİM DE KAFAM ÖYLE ATIYOR Kİ BAZEN SAYENİZ DE RAHATLIYORUM KAFA DAĞITIYORUM.İŞ EV OKUL HEPSİ ÜST ÜSTE GELDİ.
aynen canım bende senin gibiyim...birde çocuğum var benim
çok zor şartlarda ders çalışmaya fırsat buluyorum, ama emekler boşa gitmiş gibi oldu sınavda...
çok zordu yaa, hiç beklemiyordum bu kadar ağır olacağını..resmen aöf level atlamış...bizi de atlatmaya çalışıyor..
yada resmen mezun olmayalım diye çabalıyor ki para gelsin...
Bu puslu Ankara sabahından topikcanlarım günaydınlar diliyorum hepinize
Ama yine teker teker isim yazmadan geçemedim prensip meselesi
AUSUM
HEVİM
BİBERONCUM
CNACUNCUM
GÖZDECİM
GAZELCİM
BETÜLCÜM
Veeee tüm sevgili arkadaşlarım GÜNÜNÜZ EN EN GÜZEL GEÇSİN DERS ÇALIŞICAKSANIZ ALLAH ZİHİN AÇIKLIKLARI VERSİN SIKILMADAN ANLAYARAK GÜZEL GÜZEL ÇALIŞMANIZI DİLİYORUM
Sabah sabah iki arkadaşımın; birinin babası birinin de halasının vefat haberini aldım, ikisi de liseden arkadaşım...Birinin cenazesine gidebildim, yeni geldim, moralim bozuk çok...Herkese iyi bir gün diliyorum....
Dolmam bapıyorsunnn ?günün nasıl geçti arkadaşım ?
bu arada duana dodaman dodaman aminnnnn diyorum
teşekkür ediyorum betülcüm..hiç sorma biraz önce biberona yazdım sana da yazıyım canım çok sıkıldı betülüm yaöğlen bi vefat haberi aldım Allahım sen hepimizi koru ya
Hoşheldin gazelcim
Başınız saolsun biberoncum
Bugün ne oldu böyle ya bende öğlen bi vefat haberi aldım ama resmen şok oldum diyebilirim
Benim tlf.na haber msjları gelir gelen msjda ankara gölbaşında düşen helikopter ve 4 şehit..msjı okuyunca ablamın iş arkadaşı geldi sonra aman yok artık dedim kendi kendime ..Aradan biraz zaman geçince ablamdan msj geldi veee rahmetli olmuş o arkadaşıinan çok garip oldum gördüğüm tanıdığım biriydi ya daha da gencecikti ya ve 4 yaşında bi kızıda vardı kızıda çok düşkündü babaya bir an hayal ettim düştükleri durumu oooffff yaa
Gerçekten yalan dünya hayatımızdaki kişilerin mutlaka kıymetini bilmemiz gerekiyor aynı şekilde benimde canım çok sıkıldı biberoncum seni çok iyi anlayabiliyorum
Sabah sabah iki arkadaşımın; birinin babası birinin de halasının vefat haberini aldım, ikisi de liseden arkadaşım...Birinin cenazesine gidebildim, yeni geldim, moralim bozuk çok...Herkese iyi bir gün diliyorum....
Allah rahmet eylesin , mekanları cennet olsun canım .
Ne güzel gitmişsin arkadaşlarına , annem vefat ettiğinde hiç unmadığım uzun süredir görüşmediğim bazı arkadaşlarıma görünce çok duygulanmıştım bende.
Çok üzüldüm başın sağolsun canımALLAH(C.C) rahmet etsin mekanını cennet etsin amin
Sınav sonrası karışık kafayla merhaba hepinize. İnşallah hepimiz geçer not alırız. Sınav stresi bir yandan birde kulak ağrım çıktı. Sol kulağım öyle bir ağrıyor ki anlatamam dokunamıyorum bile acıyor çok birde sabah kalktım kanamış içinden bugün doktora gidicem bakalım kulak ağrısı yaşayan varmış içinizde
Başınız saolsun biberoncum
Bugün ne oldu böyle ya bende öğlen bi vefat haberi aldım ama resmen şok oldum diyebilirim
Benim tlf.na haber msjları gelir gelen msjda ankara gölbaşında düşen helikopter ve 4 şehit..msjı okuyunca ablamın iş arkadaşı geldi sonra aman yok artık dedim kendi kendime ..Aradan biraz zaman geçince ablamdan msj geldi veee rahmetli olmuş o arkadaşıinan çok garip oldum gördüğüm tanıdığım biriydi ya daha da gencecikti ya ve 4 yaşında bi kızıda vardı kızıda çok düşkündü babaya bir an hayal ettim düştükleri durumu oooffff yaa
Gerçekten yalan dünya hayatımızdaki kişilerin mutlaka kıymetini bilmemiz gerekiyor aynı şekilde benimde canım çok sıkıldı biberoncum seni çok iyi anlayabiliyorum
Biberoncum, ALLAH(C.C) rahmet eylesin..Mekanları cennet olsun inşaALLAH(C.C)... amin... seninde başın sağolsun tanıyormuşsun
Canım dün gittim doktora dış kulak iltihabı varmış damla ve ilaç verdi ama bu damlalar çok fena ya dediğin gibi asabi de yapıyor insanı ne kadar sürede geçmişti senin
Sağol dolmam, betülüm, kalanlara sabır versin Rabbim...Senin de başın sağolsun dolmam, Allah sevdiklerine sabırlar versin...Ben de her seferinde aynı şeyi düşünüyorum, 3 günlük dünya işte, acısıyla tatlısıyla kalp kırmadan geçirelim ömrümüzü...Ben buradaki arkadaşlarımı çok sevdim, benim için gerçekten kıymetlisiniz...
Günaydın hevicim
Kesinlikle hayal gücümüzdeki gibi bi resim olamaz ama bi ara fotoğraflayabiliriz :26: kıııız bakarsın o fotoğraflarla bi çığır açmışız bi ünlenmişiz filan falan
İyi çalışmalar canım öpüyorum diycektimki aklıma ne geldi biliyomusun
Pazar günü o kadar konuştuk konuştuk e tabiki bu kadar konuşmanın üstüne bilinçaltıma yerleşmiş
Rüyamda hepimizi gördüm ya nasıl gördüysem
Aus vardı sen veben vardık ve bi kaç kişi daha vardı o da biberon ve betül olsa gerek hepiniz sıralanmış oturmuşssunuz ben karşınızda tek sandalyede oturup gırgır yapıyoruz
Bak şu Allahın işine
Bu arada hevicim ileğenini temizlemen gerekiyor
Gazelim hoşgeldin, evet sorular çok çok zordu bu sefer, inkılap beni tarihe gömdü desem yeridir. Osmanlıcayı bilmiyorum, ancak cevaplar çıkınca bir fikrim olacak, ama o da iyi değil.Eğer inkılabı istersen soruları ve cevapları paylaşırım, bende hemen hemen hepsi var soruların...
günaydın canımm benim nasılsın..
başladın mı ders çalışmaya..
ooo rüyalarına da giriyoruz demek
eee nerde biz orda gırgır canım..
kimi çekiştiriyorduk yine..
kızz dolma karşımızda oturma gel yanımıza.
yaa dolmam ben bizim mesajları saklamak istiyorum silmek istemiyorum amaaaaa
tamam canım siliyorum bi daha atıver canımcım..
meraklandım şimdik...
gazelcim hoşgeldin canım yediğin içtiğin senin olsun sınavların nasıldı canım..:26:
kısaca topikteki çoğu kişi bende dahil zorlandık sınavlarda.
çekilişkili sorular vardı..
ve zordu canımm..
ee hemen sınavı sordum sen nasılsın bakalım..
biberoncum Allah rahmet eylesin..
başın sağolsun canım mekanları cennet olsun..
hoşbuldum canım nasılsın?
sınav nasıldı?
bende öğrendiğimde çok etkilendim dolma yaa...rabbim tüm askerlere, asker yolu bekleyenlere ailelerine eşlerine ana babalarına çocukalrına sabır versin...çok zor bir durum...rabbim korusun kollasın...