bi hayal ettimde dolma çok komik olurdu yaaa...
iştee bunun gibi canım
tabi bizim hayal gücümüzdeki gibi bir resim yok..
Günaydın cnacuncumvalla hersınavda kesin 8 netim var ama dierleri sallamasyondu en mantıklıyı yapmaya çalıştım. ing. bildiğin toto yaptım
ya iş ev ders zorlanıyorum maalesef
dedem rahatsızlandı annemde yok yine ev işleri bana kaldı zorzorrr
şimdilik hepinize iyi çalışmalar canımmm yarın görüşmek üzere...
FİNAL TARİHLERİ
25 - 26 OCAK 2014
Öğrenci adı Bölüm / sınıf Sorumlu olunan ünite sayısı Çalışılan ünite sayısı Kalan ünite sayısı 01 Ausencia Uluslararası İlişkiler 4 23 0 23 02 Biberon Türk Dili ve Edebiyatı 2 25 1 24 03 Biberon 2 Sosyoloji 1 49 35 14 04 gazeldustubaglara İlahiyat 2
05 GzdBky Okul Öncesi Öğretmenliği 3/4
06 december90 Kamu yönetimi 3/4
07 5February Kamu Yönetimi 3/4
08 DoLmA İşletme 4 12 0 12 09 23hevi Sağlık Kurumları İşletmeciliği 1 31 0 31 10 Fountain İktisat 3 34 0 34 11 betulyakup Kamu yönetimi 3 30 0 30 12 arzu_91_03 Felsefe 4
13 sedulu İşletme 4
14 z_e_l_i_s Çeko 4
15 kgokce Adalet 2
16 loliss Türk Dili ve Edebiyatı 4
17 Pantera14 Çeko 3
18 eliz16 Maliye 1
19 EMLEB İktisat 3
20 cnacun Çeko 4 36 0 36 21 gurbet İşletme 4 20 0 20 22 dreamnight İşletme 3 42 0 42 23 limon1988 İnsan Kaynakları 1 33 0 33 24 maviolsun İlahiyat 25 26
bende yarın başlıcam cnmHerkese günaydınIşteyim ve finallere malesef ki daha başlamadım.siz neler yaptınız kızlar başladınız mı çalışmaya ve kitabın başından mı başladınız yoksa yarısından mı
saol cnm ellerıne saglıkArkadaşlar şuan içim listemizin son hali bu .
Final ünitelerini yazıyorum genelde , vizeye çalıştığımız için . Vize ünitelerini de hiç çalışmayıp şimdi çalışacak olanlar tabii ikisinin toplamını yazdırabilir.
Listede adını yazmayı unuttuğum var mı :26:
Yani kayıtlarımız da başlamıştır bu arada
Ünite sayısı yazmayanlar bildirirse sevinirim
Evet listenin başına geçtim şimdi arkadaşlar , tertemiz bembeyaz yeni sayfamıza adını yazdırmak isteyenler ?
Geçen listeyi tamamen temizledim , çünkü adını yazdırıp hiç gelmeyenler ya da alttan aldıkları dersleri olup belki de mezun olanlar var .
O sebeble yeniden yazıyorum şimdi . Tabii isimlerini yazdırmadan da benim yazıcağım kişileri hiç onlara sormadan yazıyorum .
Lütfen herkes bana finalde sorumlu olduğu ünite sayısını iletsin .
Yeni katılmak isteyenlerde bölümlerini , sınıflarını ve yine ünitelerini bildirsin lütfen .
bende yarın başlıcam cnm
Saol cnm ellerıne saglık
arkadaşlar şuan içim listemizin son hali bu .
Final ünitelerini yazıyorum genelde , vizeye çalıştığımız için . Vize ünitelerini de hiç çalışmayıp şimdi çalışacak olanlar tabii ikisinin toplamını yazdırabilir.
ünite sayısı yazmayanlar bildirirse sevinirim
Sabah sabah iki arkadaşımın; birinin babası birinin de halasının vefat haberini aldım, ikisi de liseden arkadaşım...Birinin cenazesine gidebildim, yeni geldim, moralim bozuk çok...Herkese iyi bir gün diliyorum....
Allah rahmet eylesin , mekanları cennet olsun canım .
Ne güzel gitmişsin arkadaşlarına , annem vefat ettiğinde hiç unmadığım uzun süredir görüşmediğim bazı arkadaşlarıma görünce çok duygulanmıştım bende.
Geçmiş olsun, ben de hayat boyu kulaklarımdan çok çektim, en yakını da daha yeni, 2 ay önceydi. Kulak ağrısı beter bir ağrıdır, bende kanama olmadı ama dış kulak iltihabı oldum. Mutlaka doktora gidin, ihmal etmeyin, ben 1 ay boyunca tıkalı kulakla gezdim, insanı asabi de yapıyor ne yazık ki, yani beni yaptı en azından...İlk gittiğim doktor geçer bu ilaçları al dedi ama geçmedi, kulak ameliyatlarımı yapan doktora gittim sonunda, sağolsun 1 haftada iyileştirdi beni...
herkese merhaba kızlar...ben geldim
Epeydir görüşemedik umarım herkes iyidir..
Geçmişi okumaya fırsatım olmadı bir türlü malum memleketteydik...bugün geldik...
çevreden eşden dosttan hep duyduğum sınavların berbat geçtiği...sizlerinde mi öyleydi
Bende döküldüm gerçekten hiç bukadar ağır beklemiyordum soruları..çünkü vizeler biraz kolay oluyordu, finaller ağır oluyordu....şimdi vizeler böyle ise, finalde ne soracaklar acaba
Onur belgeleri hayal oldu uçtu orası kesin deKalmasak bari ona şükredelim....
Sınavdan sonra merdivene oturup kara kara düşünenleri de gördüm ya dedim bu aöf bizim etimizi kemiğimizden sıyıracak
Tekrardan girer muhabbet ederiz inşallah, daha valizimi bile boşaltmadım
Ausum, biberonum, gözdem ne alemdesiniz?
Arkadaşlar şuan içim listemizin son hali bu .
Ünite sayısı yazmayanlar bildirirse sevinirim
hoşgeldin canım bende üyeydim topiğe ama çok giremiyordum bundan sonra girmeye çalışacağımçünkü sizin gibi arkadaşlıklarla zorluklar atlatılır eminim Aranıza beni de alırsanız çok sevineceğim:26: