2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

bi hayal ettimde dolma çok komik olurdu yaaa...
iştee bunun gibi canım
tabi bizim hayal gücümüzdeki gibi bir resim yok..

Günaydın hevicim
Kesinlikle hayal gücümüzdeki gibi bi resim olamaz ama bi ara fotoğraflayabiliriz :26: kıııız bakarsın o fotoğraflarla bi çığır açmışız bi ünlenmişiz filan falan
İyi çalışmalar canım öpüyorum diycektimki aklıma ne geldi biliyomusun
Pazar günü o kadar konuştuk konuştuk e tabiki bu kadar konuşmanın üstüne bilinçaltıma yerleşmiş
Rüyamda hepimizi gördüm ya nasıl gördüysem
Aus vardı sen veben vardık ve bi kaç kişi daha vardı o da biberon ve betül olsa gerek hepiniz sıralanmış oturmuşssunuz ben karşınızda tek sandalyede oturup gırgır yapıyoruz
Bak şu Allahın işine

Günaydın cnacuncum
Oooo 8 netse iyiymiş 2 tane soru doğru çıkar mutlaka inşallah yani
Keşke istediği arkadaşının yerine sınava girse yani ben senin yerine ing.girsem kurtarsam sen de ben den yapabilieceğin bi dersi seçip girsen
Dedene geçmiş olsun canım hayırdır neyi var
Annen seni koyup yine nerelere gitti bakıyım
Zordur tabiki olmazmı kolay gelsin canım

Bu puslu Ankara sabahından topikcanlarım günaydınlar diliyorum hepinize
Ama yine teker teker isim yazmadan geçemedim prensip meselesi
AUSUM
HEVİM
BİBERONCUM
CNACUNCUM
GÖZDECİM
GAZELCİM
BETÜLCÜM
Veeee tüm sevgili arkadaşlarım GÜNÜNÜZ EN EN GÜZEL GEÇSİN DERS ÇALIŞICAKSANIZ ALLAH ZİHİN AÇIKLIKLARI VERSİN SIKILMADAN ANLAYARAK GÜZEL GÜZEL ÇALIŞMANIZI DİLİYORUM

Arkadaşlar şuan içim listemizin son hali bu .

Final ünitelerini yazıyorum genelde , vizeye çalıştığımız için . Vize ünitelerini de hiç çalışmayıp şimdi çalışacak olanlar tabii ikisinin toplamını yazdırabilir.

Listede adını yazmayı unuttuğum var mı :26:

Yani kayıtlarımız da başlamıştır bu arada

Ünite sayısı yazmayanlar bildirirse sevinirim

Herkese günaydın Işteyim ve finallere malesef ki daha başlamadım.siz neler yaptınız kızlar başladınız mı çalışmaya ve kitabın başından mı başladınız yoksa yarısından mı
bende yarın başlıcam cnm
saol cnm ellerıne saglık

eve gidince sayıp söliyim sana canımm
amaa hemn başlamıcam çalışmaya 2 hafta sonra falan başlıcam eklersin inş

bende yarın başlıcam cnm

Saol cnm ellerıne saglık

bende başlayabilsem keşke canım ya. Cumartesi günü pazartesi hemen finallere başlayacağım diyordum ama bugün salı ve tık yok bende iş okul ve ev olunca zor oluyor ya ama buna da şükür inşallah vizeler güzel gelir hepinizin

saol canım ellerin dert görmesin Ben toplam ünite sayısını söyledim hepsini çalışacağız bakalım inşallah.

Sabah sabah iki arkadaşımın; birinin babası birinin de halasının vefat haberini aldım, ikisi de liseden arkadaşım...Birinin cenazesine gidebildim, yeni geldim, moralim bozuk çok...Herkese iyi bir gün diliyorum....

Sabah sabah iki arkadaşımın; birinin babası birinin de halasının vefat haberini aldım, ikisi de liseden arkadaşım...Birinin cenazesine gidebildim, yeni geldim, moralim bozuk çok...Herkese iyi bir gün diliyorum....

Allah rahmet eylesin , mekanları cennet olsun canım .

Ne güzel gitmişsin arkadaşlarına , annem vefat ettiğinde hiç unmadığım uzun süredir görüşmediğim bazı arkadaşlarıma görünce çok duygulanmıştım bende.

Amin canım benim, babasını kaybeden liseden çok yakın arkadaşımdı, evlerine gider gelirdim, çok severdim babasını da...İmam diyor ya, sizin de son yolculuğunuzda arkanızdan dua edenler, gelenler olsun inşallah diye, işte böyle zamanlarda birarada olmak lazım, ki dediğin gibi 20 senedir görüşmemiştim ben de...Mekanları cennet olsun...

Selam kızlar
Finalllerde 48 üniteden sorumluyum artık Ocak ayında çalışmaya başlarım.
Sınavlar bol sallamalı geçti
Hatta ikinci gün sınavdan en erken ben çıktım sınıftakilere bir baktım nasıl inekliyorlar bunlar diye
İlk gün 2 ders vardı e benim on dakikada bitti cevaplar yirmi dakika boş boş bekledim içeride sınav görevlisi de diyor tekrar et istersen yok dedim bitti eminim
Bakalım sonuçlar nasıl gelecek

ben 1 unı calıştımbazı derslerı baştan alıcam 1 unıteden tekrar sınavda zorlandım demek kı yeterınce anlayamamısım dedim iktisat mı cok zor bılemıyorum 3 sınıfın derslerı zor uluslararası ıktısat para teorısı matematıksel ıktısat dıgerlerı yazmıyorum off

Canım dün gittim doktora dış kulak iltihabı varmış damla ve ilaç verdi ama bu damlalar çok fena ya dediğin gibi asabi de yapıyor insanı ne kadar sürede geçmişti senin

herkese merhaba kızlar...ben geldim
epeydir görüşemedik umarım herkes iyidir..
geçmişi okumaya fırsatım olmadı bir türlü malum memleketteydik...bugün geldik...
çevreden eşden dosttan hep duyduğum sınavların berbat geçtiği...sizlerinde mi öyleydi
bende döküldüm gerçekten hiç bukadar ağır beklemiyordum soruları..çünkü vizeler biraz kolay oluyordu, finaller ağır oluyordu....şimdi vizeler böyle ise, finalde ne soracaklar acaba
onur belgeleri hayal oldu uçtu orası kesin de kalmasak bari ona şükredelim....
sınavdan sonra merdivene oturup kara kara düşünenleri de gördüm ya dedim bu aöf bizim etimizi kemiğimizden sıyıracak
tekrardan girer muhabbet ederiz inşallah, daha valizimi bile boşaltmadım
ausum, biberonum, gözdem ne alemdesiniz?

hoşgeldin canım bende üyeydim topiğe ama çok giremiyordum bundan sonra girmeye çalışacağım çünkü sizin gibi arkadaşlıklarla zorluklar atlatılır eminim Aranıza beni de alırsanız çok sevineceğim:26:

ellerine sağlık. ben değişiklik yapıp vizeye çalışmadan som kısımları çalışacağım

aöfde değişik şeyler deniyorum

hoşbulduk canım, ayağımın tozuyla girip yazdım vallahi meraklardayım kimler neler yapmış sınavda, vakit bulunca geçmişi okumaya çalışacağım, yada biri özet geçse ne güzel olur
almazmıyız canım benim, alırız tabi..kapımız herkese açık...biz burda stresten ölecek gibi oluyoruz zaman zaman, ama buraya girip iki çene yapıyoruz, ne stres kalmış ne sınav ne puanların düşüklüğü

Ya tablodaki sorumlu olunan ünite sayısı neden az?
Ben 84 üniteden sorumluyum finalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…