- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Evet listenin başına geçtim şimdi arkadaşlar , tertemiz bembeyaz yeni sayfamıza adını yazdırmak isteyenler ?
Geçen listeyi tamamen temizledim , çünkü adını yazdırıp hiç gelmeyenler ya da alttan aldıkları dersleri olup belki de mezun olanlar var .
O sebeble yeniden yazıyorum şimdi . Tabii isimlerini yazdırmadan da benim yazıcağım kişileri hiç onlara sormadan yazıyorum .
Lütfen herkes bana finalde sorumlu olduğu ünite sayısını iletsin .
Yeni katılmak isteyenlerde bölümlerini , sınıflarını ve yine ünitelerini bildirsin lütfen .
Auscum
Hevicim
Biberoncum
Gözdecim
Cnacuncum
Gökçecim
Betülcüm
Vee tüm topik arkadaşlarım
Allah hepimize zihin açıklığı versin, allah yardımcımız olsun.çalıştığımız ve bildiğimiz yerlerden çıksın ve en güzel geçsin sınavlarımız
Bi sürü bi sürü bool şanslar diliyorum
Okunmuş kaleminiz,okunmuş suyunuz,okunmuş çikolatanız veee okunmuş optik okuyucunuzu da hazırladım haayydıı gazamız mübarek olaaa arkadaşlar allaa allaa allaa
selamlarrrr aöf güzellleri
Benim sınavımın kimileri çok zor geçti , kimileri iyiydi bakalım sonuçları göreceğiz. fena değil yani
İngilizce 3 beni çok zorladı sınavda. kimilerini salladım yani.
2 saatlik uykuyla sınavlara girdim ve kafam hep kazan gibiydi, son ana bırakmanın cezaları
Haftaya başlayacağım finale ablacım beni ekleyebilirsin listeye ünite sayısı 33
diğer kızlar sınavınız umarım güzel geçmiştir.
Tamam tatlım ekliyorum , ing 3 de bende inanılmaz salladım , hepsinin sonucunu üş aşağı beş yukarı tabir ediyorum da ing . tamamen muamma , 50 de olur 100 de:)
Bende kesin erken başlacağım bu sefer .
Biberon canım ya , tam bir örnek öğrencisin canım , ne güzel listelemişsin öyle derslerini
Sen vizeleride eklemişsin , ben vizeyi yazacağım kendime sadece.
heevii ileğeni yarıım çık dışarıya ileğenleyelimaynen gidemiyesiceler canım hemende nasıl kaçtın seniii seniii öyle oluyor hasta olunca canım nyse bende fazla saçmalamadan gideyim..
Yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar..
uzun zamandır sohbet edemedik dolmacım nasılsınnnn :) nasıldı sınavlar pek iyi geçmedi galiba
benimde süper denilemezdi
Listeye başladım ama yarım kaldı arkadaşlar , aaa ben yokum demesin kimse sonra
Çııkmak zorundayım şimdi , öpüldünüz.
Öğrenci adı: biberon
Bölüm/sınıf: T.Dili ve Edebiyatı-2.sınıf
Sorumlu olunan ünite sayısı: 48 (23+25)
Çalışılan ünite sayısı: 24 (23+1) Hızımı alamayıp cümle bilgisinden fazladan 1 ünite çalışmışım vizede, panik yok daha finallere çalışmaya başlamadım.:)))
Kalan ünite sayısı: 24
Öğrenci adı:biberon
Bölüm/sınıf: Sosyoloji-1.sınıf
Sorumlu olunan ünite sayısı: 98 (49+49)
Çalışılan ünite sayısı: 84 (49+35)
Kalan ünite sayısı: 14
Ausum listeye ekler misin beni de? :)))
dolmam buzlar gitmiş yaaaheevii ileğeni yarıım çık dışarıya ileğenleyelim