2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

ocak başına kadar doluyum. ama inşALLAH ocak gibi başlayacam. adımız yazmayın eger gelirsem söylerim

uzun zamandır sohbet edemedik dolmacım nasılsınnnn :) nasıldı sınavlar pek iyi geçmedi galiba

benimde süper denilemezdi

selamlarrrr aöf güzellleri

Benim sınavımın kimileri çok zor geçti , kimileri iyiydi bakalım sonuçları göreceğiz. fena değil yani

İngilizce 3 beni çok zorladı sınavda. kimilerini salladım yani.

2 saatlik uykuyla sınavlara girdim ve kafam hep kazan gibiydi, son ana bırakmanın cezaları

Haftaya başlayacağım finale ablacım beni ekleyebilirsin listeye ünite sayısı 33

diğer kızlar sınavınız umarım güzel geçmiştir.

Son düzenleme:

Tamam tatlım ekliyorum , ing 3 de bende inanılmaz salladım , hepsinin sonucunu üş aşağı beş yukarı tabir ediyorum da ing . tamamen muamma , 50 de olur 100 de:)

Bende kesin erken başlacağım bu sefer .

Tamam tatlım ekliyorum , ing 3 de bende inanılmaz salladım , hepsinin sonucunu üş aşağı beş yukarı tabir ediyorum da ing . tamamen muamma , 50 de olur 100 de:)

Bende kesin erken başlacağım bu sefer .

facede yorumlara baktımda inanılmaz zor olduğunu söylemişler .

Bkalaım uamrm beklediğimizi gibi olur sonuçlar hayal kırıklığı yaşamayız .

valla erkenden başlayalaım son kaldığımızda dona kalıyruz tutuşuyor bir yerlerimiz

ortalama ile geçeriz belki ing. ablacım

Öğrenci adı: biberon
Bölüm/sınıf: T.Dili ve Edebiyatı-2.sınıf
Sorumlu olunan ünite sayısı: 48 (23+25)
Çalışılan ünite sayısı: 24 (23+1) Hızımı alamayıp cümle bilgisinden fazladan 1 ünite çalışmışım vizede, panik yok daha finallere çalışmaya başlamadım.:)))
Kalan ünite sayısı: 24

Öğrenci adı:biberon
Bölüm/sınıf: Sosyoloji-1.sınıf
Sorumlu olunan ünite sayısı: 98 (49+49)
Çalışılan ünite sayısı: 84 (49+35)
Kalan ünite sayısı: 14

Ausum listeye ekler misin beni de? :)))

Son düzenleme:
Auscuğum benide listeye ekler misin? Toplamda 30 ünite (final için) Kamu yönetimi 3. sınıfım

Son düzenleme:
Biberon canım ya , tam bir örnek öğrencisin canım , ne güzel listelemişsin öyle derslerini

Sen vizeleride eklemişsin , ben vizeyi yazacağım kendime sadece.

Listeye başladım ama yarım kaldı arkadaşlar , aaa ben yokum demesin kimse sonra

Çııkmak zorundayım şimdi , öpüldünüz.

Biberon canım ya , tam bir örnek öğrencisin canım , ne güzel listelemişsin öyle derslerini

Sen vizeleride eklemişsin , ben vizeyi yazacağım kendime sadece.

İneği unuttun ausum, "örnek inek öğrenci"

Ben nasıl yazacağını bilemediğim için vize ile finali parantezde yazdım, bana da sadece final konularını yazarsan çok sevinirim, yoksa iyice moralim bozuluyor rakamı gördükçe.:)))

Son düzenleme:
aynen gidemiyesiceler canım hemende nasıl kaçtın seniii seniii öyle oluyor hasta olunca canım nyse bende fazla saçmalamadan gideyim..
Yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar..
heevii ileğeni yarıım çık dışarıya ileğenleyelim

uzun zamandır sohbet edemedik dolmacım nasılsınnnn :) nasıldı sınavlar pek iyi geçmedi galiba

benimde süper denilemezdi

teşekkür ediyorum cnacuncum evet uzun zaman olmuş sohbet etmeyeli sen iş aöf bayağı bi yoğunluk içerisindeydin pek göremiyordum seni buralarda
Hiç mi hiç sorma sınavı bende sorduğunu duymuş olmıyım cnacuncum
Süper denilemesede seninki onada şükür valla onu bulamayanalar var cnacuncum örnek beeen

Ausum canııım
Listede adımı yazmışssın teşekkür ediyorum sorumlu olduğum üniteleri söyliyim ıııııııı kaldım böyle auscum ya
vizede dahil söyliycez demi o zaman 32 ünite ama ,aması var ben bugün ne kadar yoğun olsamda 1ünite çalıştım ausum unutma 1 ünite düşecen çok kabaca oldu yani düşebilirmisin sevgili ausum
Ben de dodoman dodoman öpüyorum seni

İleğenime tüküreyim ben nasıl bi hesap yapmadır bu :78:
Ausum sen aldanma benim hesabıma benim 32 dediğime sonradan dank etti yaa nasıl 32 olur diye
Hemen düzeltiyorum hemencecİK CANIM AUSUM ÜNİTELERİM 24
ŞİMDİ OLDU İŞTE

kızlaar merhaba çok okuyamıdım geçmişi ama genelimizin kötü yani benim gibi bi kaçtanesi iyiydi o kadar bi kaçtaneylede sınıf geçilmiyo ... bazı arkadaşlarımız dedmiş hem çok zordu hemde saçama sorular vardı tamamen katılıyorum ilk defa tarihe çalıştım tek bi soru çıktı diğerleride kitabın neresinden oturup araştırmak lazımm açıkçası yine kınıyorum aöf yi hemde şiddetle matematiksel iktisat dersim var ilk iki ünit den hiç sormaamış iüçten bir ik hepsi son ünite ya madem sormucan o üniteleri niye koydun başa hiç koyma çalışmayalım sonuçları bende merakla bekliyorum ingilzceyi bende sallayanlardanım onun sonucunu bilhassa bekliyorum herkese i akşamlarrrr.16:

cnm benıde al listeye işletme 4.sınıf
toplam 20 ünite
kızlar benım sınavlarım ıyı geçtı şükür hepsınden ıyı not alırım emin oldugum cvblar fazlalıkta
yanlız bu sefer murata hıç çalısmıcam çünkü hep açıköğretim kendı kıtabın içinden çıktı sorular kıtaba adam akıllı çalısıcam 2 gun dınlenıyım fınallere baslıcam bakalım
ben ılk önce kitabı okudum sonra kıtabın arkasındakı soruları çözdum sonra önemlı yerlerı özet cıkartıp onlara calıstım baya faydası oldu inş hepimizin finalleri iyi geçer

aöfden aynı anda 2 bölüm okuanabiliyor mu ?

çok güzel yazmışsın ya

heevii ileğeni yarıım çık dışarıya ileğenleyelim
dolmam buzlar gitmiş yaaa
auscum ileğncileri ayırmamış canım altlı üstlü komşu olmuşuz seninle:13:

benide yazmışsın auscum çok teşekkür ederim
tek tek saydım emin olamadım canım 31 ünitem var finaller için doğru saydım inş yaa

dolmacımm dünden beri nasılsın canımmm:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…