2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

dolmam buzlar gitmiş yaaa :KK52:
Auscum ileğncileri ayırmamış canım altlı üstlü komşu olmuşuz seninle:13:

Benide yazmışsın auscum çok teşekkür ederim:21::KK16: :21:
Tek tek saydım emin olamadım canım 31 ünitem var finaller için doğru saydım inş yaa:KK52::KK52:
:KK53::KK53:

Dolmacımm dünden beri nasılsın canımmm:13:

saolasın hevicim iyidir canım nolsun bugün birz yoğunluğum vardı ama sabah ilk işim bi ünite çalışmak oldu ancak bitecekte ancak tekrar yapacaz zaten aralarda çalışamayacağım günlerimde olabilir olacak :KK52::KK52:
Sen nasılsın bakıyııımm :KK8::KK8:

demek şen deldin ha amanda aman ne tatlışın şen öyle :KK9::KK9::KK55:
Valla nolsun betülüm vize fena vurdu bizi toparlanmaya çalışıyoruz :KK53::KK53:
Sen de durumlar nasıl neler yaptın :KK6::KK6:

evet ben deldimmm :KK1:

Vizeler güzel sonuçlarla gelir inşaALLAH(C.C)... amin amin :KK16: :KK16: :KK16:

Bana gelince sınavların geçtiğine daha inanamıyorum kaptırmışım kendimi :KK1: biraz uykusuz ve hastaydım :2: bu yüzden dinlendim bugün :126:

Son düzenleme:
saolasın hevicim iyidir canım nolsun bugün birz yoğunluğum vardı ama sabah ilk işim bi ünite çalışmak oldu ancak bitecekte ancak tekrar yapacaz zaten aralarda çalışamayacağım günlerimde olabilir olacak :KK52::KK52:
Sen nasılsın bakıyııımm :KK8::KK8:

bende iyiyim canım sağol aynen birazdan çalışacağım canım..
önceden çalış canım sonra konular birikmesin aman..:KK37:

evet ben deldimmm :KK1:

Vizeler güzel sonuçlarla gelir inşaALLAH(C.C)... amin amin :KK16: :KK16: :KK16:

Bana gelince sınavların geçtiğine daha inanamıyorum kaptırmışım kendimi :KK1: biraz uykusuz ve hastaydım :2: bu yüzden dinlendim bugün :126:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Amaan işte bu aöf insanı hem uykusuz hem hasta yapar betülüm :KK53:
en iyisini yapmışssın dinlenmekle :KK12::KK12:
Amiiin inşallah vizeler inşallah iyi gelir umutla bekliyoruz:KK52::KK52:
etrafta yeni yıl hazırlıkları varken bu yanarlı dönerli ışıklar cicili bicili şeylerden insanın hiiiiç ders çalışasıda gelmiyor :KK9::KK9:
ben de hemen bahane arıyorum çalışmamak için :KK53::KK53:

bende iyiyim canım sağol aynen birazdan çalışacağım canım..
önceden çalış canım sonra konular birikmesin aman..:KK37:

Doğru diyosun hevim ya konular birikince allak bullak oluyoruz :111::111::111
Planı programı yaptım mecbur çalışacaz az vakit var haayddı abbass :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Amaan işte bu aöf insanı hem uykusuz hem hasta yapar betülüm :KK53:
en iyisini yapmışssın dinlenmekle :KK12::KK12:
Amiiin inşallah vizeler inşallah iyi gelir umutla bekliyoruz:KK52::KK52:
etrafta yeni yıl hazırlıkları varken bu yanarlı dönerli ışıklar cicili bicili şeylerden insanın hiiiiç ders çalışasıda gelmiyor :KK9::KK9:
ben de hemen bahane arıyorum çalışmamak için :KK53::KK53:

Çalışmak lazım bende bir kaç güne başlayacağım nasipse :KK6: bahane yok sloganımız neydi ff yok :KK34:

Doğru diyosun hevim ya konular birikince allak bullak oluyoruz :111::111::111
Planı programı yaptım mecbur çalışacaz az vakit var haayddı abbass :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aynen dolmam ya kurtulduk diye dün ne çok sevinmiştik ama hemen ertesi gün yine acı haber geldi ahh ahh:KK31::KK31:
ders çalışmaya başlasak iyi olacak ahh..:KK37:

geçmiş olsun canım aöf sınavlarında mı üşüttün acaba dikkat et kendine daha önümüzde finaller var:KK52::KK52:

Evet cumartesi sınava girdiğim sınıf soğuktu... Dışarısıda malum ayazdı üşüttüm vitamin ilaç takviyesi aldım pazar günkü sınava dinlenmiş olarak girdim ama uykusuzdum o ayrı konu :2: :KK1: ay evet finallere 39 gün kaldı :KK52: :KK52: :KK52:

aynen dolmam ya kurtulduk diye dün ne çok sevinmiştik ama hemen ertesi gün yine acı haber geldi ahh ahh:KK31::KK31:
ders çalışmaya başlasak iyi olacak ahh..:KK37:

kııız hevi bismillah bende ne acı haberi diyorum kendi kendime saf gibi :KK9::KK9:
bugün algılarda bi sorun var format attırtmak gerek sanki biraz :KK53:

Evet cumartesi sınava girdiğim sınıf soğuktu... Dışarısıda malum ayazdı üşüttüm vitamin ilaç takviyesi aldım pazar günkü sınava dinlenmiş olarak girdim ama uykusuzdum o ayrı konu :2: :KK1: ay evet finallere 39 gün kaldı :KK52: :KK52: :KK52:
evet neden hep sınıflar soğuktu anlamıyorum zaten dışarısı da buz gibi nerde ısınacagız biz...:KK37:
şafak sayıyoruz resmen canım:KK53:
anammm 39 gün mü sınav gelmiş bile yaaaaa:KK52::KK52:

kııız hevi bismillah bende ne acı haberi diyorum kendi kendime saf gibi :KK9::KK9:
bugün algılarda bi sorun var format attırtmak gerek sanki biraz :KK53:

ayy dolmam sen çok yaşa emi yaaa:KK9::KK9:
sınav sonrası bu durumlar normalmiş canım doktorlar öyle diyor..
sadece telaş yapma sakin ol yeter..:KK51:

X