inan pusuda değilim, sadece okuyunca hemen farkederim, ne de olsa edebiyat öğrencisiyiz bugüne bugün.
Ayyy ben de acıktım yahu, ama ne yesem ne yesem ki bu saatte? Hmm ne güzel olur azıcık patlıcan salatası, rus salatası...
dürüyeden beklenirdi böyle bişey bak ya "k" harfini kim koydu başa canım aaa
ayyy söyleme biberon ikisinide severim ama şuan canım rus salatası istedi mısırlı birazdaturşu olsaaaa ooo acıktım yaaa
dürüyeden beklenirdi böyle bişey bak ya "k" harfini kim koydu başa canım aaa
Ayyy söyleme biberon ikisinide severim ama şuan canım rus salatası istedi mısırlı birazdaturşu olsaaaa ooo acıktım yaaa
valla biberoncum şöyle tarator dediğin gibi rus salatası biraz çerkez davuğu e birazda çemen nasıl olur
Patlıcan salatası uzun zamandır yiyemiyorum vakti zmanında zehirlenmiştim o gün bugündür midem almıyor
he vallayemek deme diyene bak ismi ne? Dolma
Bu arada ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum, oğlumun en sevdiği yemek biber dolması, seni her gördüğümde dolmacığım, bunu hatırlıyorum. Bu arada ben de çok severim, çok da güzel yaparım...
ne vereyim dolmama, ne vereyim hevime???
Ben de ben geldim heviciğim konuşmuyor diyecektim tam...Sorma hevim, ben de bayılırım ama alacağınız olsun, akşam akşam bana gofret yedirttiniz ya, tekrar alacağınız olsun...
oh h hevim sen de mi acıktın ne yapalım o zaman ortaya şöyle söyliyelimmi
ahh, yılbaşına yapacağım çerkez tavuğunu...çoook severim....Tarator ama yanında midye de olacak, hmmm miss.:)))
donat şööööyyllee masayı
he valla
Genelde çocuklar dolmanın içini yer dışını yemez seninki nasıl biberon
Bugün bizdede dolma vardı biliyomusun soğan dolması bilirmisin canım annem çeşit yapmış soğan kırmızı biber ve kuru kabak
Gofret miYutkundum valla neyliydi
İşte benim oğlan tuhaf, her yerini yiyor, üstelik biber dolması favorisi; kabak falan öyle deli gibi istemiyor. Ne yapayım sana diyorum, biber dolması diyor.
Hmm, dolmanın her türlüsüne bayılırım ben, ama soğan dolması yemedim hiç, eminim çok güzeldir. Favorim benim de biber dolması...:)
Gofreti yazmamışım: bitter diyeyim, daha ne diyeyim...:)
ohhh afiyet olsun canım o kadar stresin üstüne iyi gider bişey olmz biberoncum..
Eee rus salatası nerdeeee yaaaa
Dolmacım şöyle güzel bişeyler şöyle yaa etli salatalı mezeli olsunn
ayyy cem yılmaz geldi aklıma gösterisinde böyle diyordu dolmaaa sen çok yaşa emiii
Ne veriyimmmm dolmamaa
işte benim oğlan tuhaf, her yerini yiyor, üstelik biber dolması favorisi; kabak falan öyle deli gibi istemiyor. Ne yapayım sana diyorum, biber dolması diyor.
Hmm, dolmanın her türlüsüne bayılırım ben, ama soğan dolması yemedim hiç, eminim çok güzeldir. Favorim benim de biber dolması...:)
gofreti yazmamışım: Bitter diyeyim, daha ne diyeyim...:)
hemen konuya girerktennn
bende kuru biber dolmasına bayılırım off offf yaaa
yanar dönerli ooosssun doooonaat
kızlar hızınıza yetişilmiyor valla, ben yazıyorum, dönüp bir daha geçmişi okuyorum sonra.:)))
ben yaşlı bir insanım, anlayışlı olun...
Ben yaşlı bir insan olaraktan ufaktan kaçıyorum, sizlere çok çok iyi geceler, tatlı rüyalar, yarın oğlan erken kalkar nitekim.:)))