2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aşk olsun öyle dem biberoncum senin bilgisayar yavaştır..
sen yaşıtlarını cebinden çıkarırsın canım benm
iyi geceler tatlı rüyalar canımm Allah rahatlık versin..

hevim ayıp ettin bayılırsan buyur gel kıız Sonra yok evlerinde varmış yok annesi yapmış yok hava atmış yok davet etmemiş gibi dedikodularını duymayayım yersin mandalina kabuğunu

kızz var mı kuru biber dolması du geliyorum
dolmaa mandalina kabuğu yenir mi
yenmez demi ya yenen bişey at sen bana canım

inanmıycaksın ama o yemediğin mandalina kabuğunu yiyiyorum kız ben Yuh diyebilirsin vitamin ya bademciklerim coştuğu zaman mecbur yiyiyorum nerdeyse duvarları kemiricem demi :18::18:

dolmam lafı ağzımdan aldın canımm
hadi hepimiz zengin kalkışı yapalım birden şöyle kaçalım canım
iyi geceler Allah rahatlık versin dolmam
tatlı tatlı rüyalar canım öptüm kocaman

Son düzenleme:
dolmam lafı ağzımdan aldın canımm
hadi hepimiz zengin kalkışı yapalım birden şöyle kaçalım canım
iyi geceler allah rahatlık versin dolmam
tatlı tatlı rüyalar canım öptüm kocaman

evet ya haydııı zengin gidişi yapıyorum bende
çok mersi hevicim canım taaaaaaaatttttttlllllıııııı rüüüüüüyaaaaaallar
Rüyana birden errorlanacam kııız tikkatli ol

inanmıycaksın ama o yemediğin mandalina kabuğunu yiyiyorum kız ben Yuh diyebilirsin vitamin ya bademciklerim coştuğu zaman mecbur yiyiyorum nerdeyse duvarları kemiricem demi :18::18:

sevdiğinden değil hasta olunca yiyormuşsun canım bnm
iyi geliyor mu bari canım acı demi tatları

sevdiğinden değil hasta olunca yiyormuşsun canım bnm
iyi geliyor mu bari canım acı demi tatları

bi gidemez olduk gidemiyesiceler
Vitamin dediler yiyiyorum neyin iyi geldiğinide bilmiyorum hasta olunca herbişeye saldırır oluyorum iyleşssin diye yemediğim kalmıyor sonra iyleşince yüzlerine bile bakmıyorum sen sağ ben selamet formuna geçiyorum

aynen gidemiyesiceler canım hemende nasıl kaçtın seniii seniii öyle oluyor hasta olunca canım nyse bende fazla saçmalamadan gideyim..
yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar..

dün itibari ile herkeslere geçmiş olsun dileklerimi belirteyim... benim sınavlar berbattı ee tabi olacağı budur... başta hamilelik okul iş derslerim derken asıl istediğim bölümü AÖF yi ihmal ettim ertele ertele ertelee bugunlere geldimmm şimdi dönüpde aaayyy çok güzel geçti demek de ne haddime... zaten AÖF bilgi sınavı olmuş iyicee :) kırk yıllık aldığım tarihide türk dilinide çorba ettim amannn Allahımm şimdi sabırsızlıkla o muhteşem sonuçlarımı beklemeye koyuldumm... finallere inşallah çalışabiliriimmm ki çok zor şimdidden zamanımm yok ayrıca şunu fark ettim önceden çalıştıklarımında hiç bir anlamı yokmuş hep bilgi hep bilgi ve unutunca bennn son 1.5 hafta adam gibi çalışmak yeterli ama o 1.5 2 haftayıda çalışamassan böyle olur işte.. neyseee

eee bacılarım sizlerin daha iyidir inşallahh :) herşey yolundadır inşallah tek derdimiz AÖF olsun hepinizi öptüm görüşürüzzz

Genel olarak herkesin kötü geçmiş anlaşılan.

Türk dili çok zorladı gibi emin bile değilim o derece yani...

Kanaatim hepsinden geçer not alacağımdan yana yani 50 nin altına düşmez hiç biri diye tahmin/ümit ediyorum ama ilk defa şu lanet olası KPSS kursu yüzünden bu hale düştüm umarım iyi gelir sonuçlar hepimiz için...

Sizce sorular ne zaman yayınlanır bugün yayınlansa da hemen sıcağı sıcağına bakabilseydik.

Bu arada İş güvenliği ve sosyal güvenlik sınavı iyi geçen derslerdi...

Sınav sonrası karışık kafayla merhaba hepinize. İnşallah hepimiz geçer not alırız. Sınav stresi bir yandan birde kulak ağrım çıktı. Sol kulağım öyle bir ağrıyor ki anlatamam dokunamıyorum bile acıyor çok birde sabah kalktım kanamış içinden bugün doktora gidicem bakalım kulak ağrısı yaşayan varmış içinizde

Herkese geçmiş olsun

Arapça soruları çok kolaydı ama ben hiç çalışmadım arpçaya bu yüzden nasıl geçti bilmiyorum inşallah geçer not alırım

Son düzenleme:

Geçmiş olsun . inşallah büyük bir sorun yoktur

Geçmiş olsun, ben de hayat boyu kulaklarımdan çok çektim, en yakını da daha yeni, 2 ay önceydi. Kulak ağrısı beter bir ağrıdır, bende kanama olmadı ama dış kulak iltihabı oldum. Mutlaka doktora gidin, ihmal etmeyin, ben 1 ay boyunca tıkalı kulakla gezdim, insanı asabi de yapıyor ne yazık ki, yani beni yaptı en azından...İlk gittiğim doktor geçer bu ilaçları al dedi ama geçmedi, kulak ameliyatlarımı yapan doktora gittim sonunda, sağolsun 1 haftada iyileştirdi beni...

benımde agrır arada bır kez kulak çöpuyle ugrastım doktora gıttıgımde gelemesen zar gıdıyordu yapma bır daha dedı gecmıs olsun doktora hemen gıdılmelı bekleyınce olmuyor

lısteye benı tekrar ekle asuneca )))gecen donem fazla ugrayamadım ama(( derslerın 5 ınden gecsem 3unden kalırım gıbı umarım oyle olmaz notlarım emın degılım bu donemdaha fazla calısmam gerek

inanmıyorum ya genelin kötü geçmiş :26:
çalışsakta çalışmasakta kötü geçiyo
finallere çalışmaya hemen başladınızmı ? başlıcakmıısınız ?
sonuçlar ne zaman açıklanır kii ? :26:

Evet listenin başına geçtim şimdi arkadaşlar , tertemiz bembeyaz yeni sayfamıza adını yazdırmak isteyenler ?

Geçen listeyi tamamen temizledim , çünkü adını yazdırıp hiç gelmeyenler ya da alttan aldıkları dersleri olup belki de mezun olanlar var .

O sebeble yeniden yazıyorum şimdi . Tabii isimlerini yazdırmadan da benim yazıcağım kişileri hiç onlara sormadan yazıyorum .

Lütfen herkes bana finalde sorumlu olduğu ünite sayısını iletsin .

Yeni katılmak isteyenlerde bölümlerini , sınıflarını ve yine ünitelerini bildirsin lütfen .

ben bennnn varımmm :) 36 ünite ileeee:) çeko 4

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…