aşk olsun öyle dem biberoncum senin bilgisayar yavaştır..Kızlar hızınıza yetişilmiyor valla, ben yazıyorum, dönüp bir daha geçmişi okuyorum sonra.:)))
Ben yaşlı bir insanım, anlayışlı olun...
Ben yaşlı bir insan olaraktan ufaktan kaçıyorum, sizlere çok çok iyi geceler, tatlı rüyalar, yarın oğlan erken kalkar nitekim.:)))
hevim ayıp ettin bayılırsan buyur gel kıızSonra yok evlerinde varmış yok annesi yapmış yok hava atmış yok davet etmemiş gibi dedikodularını duymayayım yersin mandalina kabuğunu
dolmacım hadi sofrayı donat yemeğimi yeyip gidip yatacagım canım
inanmıycaksın ama o yemediğin mandalina kabuğunu yiyiyorum kız benaşk olsun öyle dem biberoncum senin bilgisayar yavaştır..
Sen yaşıtlarını cebinden çıkarırsın canım benm
iyi geceler tatlı rüyalar canımm allah rahatlık versin..
Kızz var mı kuru biber dolması du geliyorum
Dolmaa mandalina kabuğu yenir mi
Yenmez demi ya yenen bişey at sen bana canım
dolmam lafı ağzımdan aldın canımm
hadi hepimiz zengin kalkışı yapalım birden şöyle kaçalım canım
iyi geceler allah rahatlık versin dolmam
tatlı tatlı rüyalar canım öptüm kocaman
inanmıycaksın ama o yemediğin mandalina kabuğunu yiyiyorum kız benYuh diyebilirsin vitamin ya bademciklerim coştuğu zaman mecbur yiyiyorum nerdeyse duvarları kemiricem demi :18::18:
sevdiğinden değil hasta olunca yiyormuşsun canım bnm
iyi geliyor mu bari canım acı demi tatları
bi gidemez olduk gidemiyesiceler
Vitamin dediler yiyiyorum neyin iyi geldiğinide bilmiyorum hasta olunca herbişeye saldırır oluyorum iyleşssin diye yemediğim kalmıyor sonra iyleşince yüzlerine bile bakmıyorum sen sağ ben selamet formuna geçiyorum
Herkese geçmiş olsunHevim canım , inan şuan bitti ya başka bir şey düşünemiyorum , yaşayn ölü gibiydim kaç gündür .
Bende aynen ilk kez bu kadar cevap üzerinde kararsız kaldım .
İnşallah tatlım ya , finale iyi çalışalım .
Sağol canım ya , resmen gazi olduk haklısın yani.
Finallerde görüşürüz yine.
İngilizce için ben bugün hiç bir yorum yapamıyorum ya , eşime dedim 100 de olabilir 50 de
Hiç çalışmadan girmek nasıldı bu arada ?
Arzu canım benim ya , üzme kendini lütfen .
Sen elinden geleni yaptın , sabahlara kadar çalıştın . Belki umudunu kesme attıkların tutar , tutmasa da final daha önemli biliyorsun .
Bu arada sen Gölcükte misin , bende Karamürseldeyim , hadi atla gel
Offf kuzum ya epey maceralı olmuş senin dünkü sınav .
İyi geçmiş ama , geri kalan 9-10 sorudan da illa tutan çıkar .
Bende senin gibi hesapladım bir çoğunu 10 soru cepte , min. 50 diyorum üstü başımın üzerine .
Dolmammmmmmmmmmm , ne kadar iç açıcı değildi tatlım ya ? Kaç alırsın ?
Bugün ne yaptın , karda kalktı artık bu arada ileğenlerde yok .
Senin okunmuş optikler ne zaman giriyor devreye bizim için
Bende nerede bu mmis diyordum hep ya , evdeki sorun sürekli mi geçici mi ?
Özledik canım ya , sınavlar çoğumuzda aynı şekilde geçti , sıkma canını , önümüzdeki maçlara bakacağız
Ahhh arkadaşım ya , sende isyan ettiysen var bu işte bir iş demek .
Bugün neler yaptın canım , asıl babalar bugünmüş senin ?
Offf ye hepinizin bu kadar zor geçtiyse , gazel nasıl gelir topiğe tahmin bile edemiyorum
Sorular cidden uzmanlık istiyordu resmen , bu kadar da olmaz dedirtti bana da . Bana Allahtan araya 6-7 tane normal soru yerleştirmişlerde biraz moral oldu bana .
Selam canım , bende aynı durumdayım seninle . Karnımı doyuracak kadar not alrım , o da bana yeter
Aynen bende iki gecedir , 3 e kadar çalışıp , sonra tekrar 5 30 saat kuruyordumSınava kadar çalışıyordum , hepsi iyice çorba oldu , sınavda uykusuzluktan böyle cim gibi değildim her zaman ki gibi Uyuklar hipnoz olmuş halde bakıyordum sorulara .
Uyku ne önmeliymiş ya .
Nasıl geçti bugün Arapça ?
Gözdem canım kuzum benim , çok üzüldüm mesajını okjuyunca yaaa .
Sınavın kötü geçmiş ona üzüldüm , bıu streste moralini bozmuş birileri ona üzüldüm , en çokta bunalıma girdim demene üzüldüm , yapma kuzum ya , depresyona gireceğim diye diye giriyor insan , güzel düşün lütfen tatlım .
Sınav sonrası karışık kafayla merhaba hepinize. İnşallah hepimiz geçer not alırız. Sınav stresi bir yandan birde kulak ağrım çıktı. Sol kulağım öyle bir ağrıyor ki anlatamam dokunamıyorum bile acıyor çok birde sabah kalktım kanamış içinden bugün doktora gidicem bakalım kulak ağrısı yaşayan varmış içinizde
Geçmiş olsun . inşallah büyük bir sorun yoktur
Sınav sonrası karışık kafayla merhaba hepinize. İnşallah hepimiz geçer not alırız. Sınav stresi bir yandan birde kulak ağrım çıktı. Sol kulağım öyle bir ağrıyor ki anlatamam dokunamıyorum bile acıyor çok birde sabah kalktım kanamış içinden bugün doktora gidicem bakalım kulak ağrısı yaşayan varmış içinizde
Evet listenin başına geçtim şimdi arkadaşlar , tertemiz bembeyaz yeni sayfamıza adını yazdırmak isteyenler ?
Geçen listeyi tamamen temizledim , çünkü adını yazdırıp hiç gelmeyenler ya da alttan aldıkları dersleri olup belki de mezun olanlar var .
O sebeble yeniden yazıyorum şimdi . Tabii isimlerini yazdırmadan da benim yazıcağım kişileri hiç onlara sormadan yazıyorum .
Lütfen herkes bana finalde sorumlu olduğu ünite sayısını iletsin .
Yeni katılmak isteyenlerde bölümlerini , sınıflarını ve yine ünitelerini bildirsin lütfen .