2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

3 kat diyo 3 kat sen hangi kafayı yaşıyon hevi ya bırak allahını seversen

Dolma ya sen benim arkadaş listemde ekli değilmişsin

Derhal teklifimi kabul et , reddedilmekten hiç hoşlanmam zira :88:

dur halay mendilimi alıp geliyorum canımmm
kız boğacağım diyordu yaa bu daha iyi hafifletilmiş ceza
teyyy teyyy hobaa dürüyenin güğümleri kalaylı aaah kalaylı fistan giymiş etekleri kalaysız kalaysız amann amannn

3 kat diyo 3 kat sen hangi kafayı yaşıyon hevi ya bırak allahını seversen

dolmacım neden böyle diyorsun lütfen biz çalışkan insanlarız canım auscum bunu bildiği için öyle yaptı bence

kızz dolmaa sende yaaa sevinmiş gibi yapta daha da artmasın ceza geçmişi okuyunca başka şeylerde var yani ondan diyorum canım sevin gülll güll dolmaaa

iyi halay çekmekten cezamız düşer belkim bi kaç dah iyi halay çeken topla gel hemen hevim

Oldumu hevim çok mu abartı oldu yoksa

[video=youtube;KomVDBek_SA]http://www.youtube.com/watch?v=KomVDBek_SA[/video]

Bu gece sizlere günün anlam ve önemine binaen bu eşsiz parça ile veda ediyorum

Hobaaaaa eller havaya

Artık uyku ile savaşıma yenildim ( blöf olabilir , her an bir yerlerden çıkabilirim )

Öptüm sizi

Bitttiii :))) Bütün soruları verdim arkadaşlara, rahat uyusunlar istedim bu akşam. :))) Gerçi kiminin de uykusu kaçtı...:)))

Gidipsoğuk birşeyler alayım da geleyim...

Evet Aus hedefim 30 almak ama bazı derslerde onu bile alamıcam sanırım ama bakalım ya hayırlısı be gülüm

iyi halay çekmekten cezamız düşer belkim bi kaç dah iyi halay çeken topla gel hemen hevim
kimse yok ki biberon var biberon gel halay çekelim hobaaaa

Oldumu hevim çok mu abartı oldu yoksa
biraz fazla oldu ama yine iyi biz yine geyik yaptığımız için arada kaynar canım ohhh bize gelen şarkıda müthişş

auscum çen çen konuştuk uykun kaçmadı geldi canım maşallah bize yani..
hem sen şu öten aleti kapat yat canım bozulmasın
iyi geceler auscum öptümm

vay vay şarkıya bak asalete bak
Yatıryorummu dedin ama blöfte olabilir diyosun hıııımmmm :26:
Benimde şu bilgisayarın sesinden beynim döndü :111::111: Nasıl bir sestir yareb iyi dayanıyorum valla
O zaman en en güzül rüyalar ve en en tatıl uykular diliyorum ausum

dolmaaa dürüyenin etekleri alaylıymış kalaylı değil bak dinle auscum atmş

Tatlı yerine tatil yazmışsın dolmacığım, biliyorsun intikam soğuk yenen bir yemektir...

tatlı yerine tatil yazmışsın dolmacığım, biliyorsun intikam soğuk yenen bir yemektir...

ah ah biberonum hiiç sorma dedim ya harfleri yuta yuta yazıyorum
Sanada bravo valla pusu da bekliyomuşssun dolmanın bi yanlış yazdığı kelime bulmalıyım diye
Ben de bu biberonu niye ses soluk çıkmıyor diyodum meğerse...
Yemek deme bana soğuk yenen dedinde meze geldi aklıma

İnan pusuda değilim, sadece okuyunca hemen farkederim, ne de olsa edebiyat öğrencisiyiz bugüne bugün.

Ayyy ben de acıktım yahu, ama ne yesem ne yesem ki bu saatte? Hmm ne güzel olur azıcık patlıcan salatası, rus salatası...

alaylımıymış
Zaten belliydi bi anormallik olduğu
Kalaylıymış bizdede laf çıkıyor ha

dürüyeden beklenirdi böyle bişey bak ya "k" harfini kim koydu başa canım aaa

ayyy söyleme biberon ikisinide severim ama şuan canım rus salatası istedi mısırlı birazdaturşu olsaaaa ooo acıktım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…