2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Evet listenin başına geçtim şimdi arkadaşlar , tertemiz bembeyaz yeni sayfamıza adını yazdırmak isteyenler ?

Geçen listeyi tamamen temizledim , çünkü adını yazdırıp hiç gelmeyenler ya da alttan aldıkları dersleri olup belki de mezun olanlar var .

O sebeble yeniden yazıyorum şimdi . Tabii isimlerini yazdırmadan da benim yazıcağım kişileri hiç onlara sormadan yazıyorum .:KK34:

Lütfen herkes bana finalde sorumlu olduğu ünite sayısını iletsin .

Yeni katılmak isteyenlerde bölümlerini , sınıflarını ve yine ünitelerini bildirsin lütfen . :KK16:

ocak başına kadar doluyum. ama inşALLAH ocak gibi başlayacam. adımız yazmayın eger gelirsem söylerim:KK50::KK50:

Auscum :KK16:
Hevicim :KK16:
Biberoncum :KK16:
Gözdecim :KK16:
Cnacuncum :KK16:
Gökçecim :KK16:
Betülcüm :KK16:
Vee tüm topik arkadaşlarım :nazar:
Allah hepimize zihin açıklığı versin, allah yardımcımız olsun.çalıştığımız ve bildiğimiz yerlerden çıksın ve en güzel geçsin sınavlarımız :KK9:
Bi sürü bi sürü bool şanslar diliyorum :KK6:
Okunmuş kaleminiz,okunmuş suyunuz,okunmuş çikolatanız veee okunmuş optik okuyucunuzu da hazırladım haayydıı gazamız mübarek olaaa arkadaşlar allaa allaa allaa :KK9::KK9::KK9:

uzun zamandır sohbet edemedik dolmacım nasılsınnnn :) nasıldı sınavlar pek iyi geçmedi galiba :KK43:

benimde süper denilemezdi:KK53:

selamlarrrr aöf güzellleri :KK3::KK3::KK3:

Benim sınavımın kimileri çok zor geçti , kimileri iyiydi bakalım sonuçları göreceğiz. fena değil yani

İngilizce 3 beni çok zorladı sınavda. kimilerini salladım yani.

2 saatlik uykuyla sınavlara girdim ve kafam hep kazan gibiydi, son ana bırakmanın cezaları :KK47:

Haftaya başlayacağım finale ablacım beni ekleyebilirsin listeye ünite sayısı 33 :KK16:

diğer kızlar sınavınız umarım güzel geçmiştir.

Son düzenleme:
selamlarrrr aöf güzellleri :KK3::KK3::KK3:

Benim sınavımın kimileri çok zor geçti , kimileri iyiydi bakalım sonuçları göreceğiz. fena değil yani

İngilizce 3 beni çok zorladı sınavda. kimilerini salladım yani.

2 saatlik uykuyla sınavlara girdim ve kafam hep kazan gibiydi, son ana bırakmanın cezaları :KK47:

Haftaya başlayacağım finale ablacım beni ekleyebilirsin listeye ünite sayısı 33 :KK16:

diğer kızlar sınavınız umarım güzel geçmiştir.

Tamam tatlım ekliyorum , ing 3 de bende inanılmaz salladım , hepsinin sonucunu üş aşağı beş yukarı tabir ediyorum da ing . tamamen muamma , 50 de olur 100 de:)

Bende kesin erken başlacağım bu sefer .

Tamam tatlım ekliyorum , ing 3 de bende inanılmaz salladım , hepsinin sonucunu üş aşağı beş yukarı tabir ediyorum da ing . tamamen muamma , 50 de olur 100 de:)

Bende kesin erken başlacağım bu sefer .

facede yorumlara baktımda inanılmaz zor olduğunu söylemişler .

Bkalaım uamrm beklediğimizi gibi olur sonuçlar hayal kırıklığı yaşamayız .

valla erkenden başlayalaım son kaldığımızda dona kalıyruz tutuşuyor bir yerlerimiz :KK9::KK9:

ortalama ile geçeriz belki ing. ablacım :KK9:

Öğrenci adı: biberon
Bölüm/sınıf: T.Dili ve Edebiyatı-2.sınıf
Sorumlu olunan ünite sayısı: 48 (23+25)
Çalışılan ünite sayısı: 24 (23+1) Hızımı alamayıp cümle bilgisinden fazladan 1 ünite çalışmışım vizede, panik yok daha finallere çalışmaya başlamadım.:)))
Kalan ünite sayısı: 24

Öğrenci adı:biberon
Bölüm/sınıf: Sosyoloji-1.sınıf
Sorumlu olunan ünite sayısı: 98 (49+49)
Çalışılan ünite sayısı: 84 (49+35)
Kalan ünite sayısı: 14

Ausum listeye ekler misin beni de? :)))

Son düzenleme:
Auscuğum benide listeye ekler misin? Toplamda 30 ünite (final için) Kamu yönetimi 3. sınıfım :KK16:

Son düzenleme:
Biberon canım ya , tam bir örnek öğrencisin canım , ne güzel listelemişsin öyle derslerini :KK19:

Sen vizeleride eklemişsin , ben vizeyi yazacağım kendime sadece.

Listeye başladım ama yarım kaldı arkadaşlar , aaa ben yokum demesin kimse sonra :KK34:

Çııkmak zorundayım şimdi , öpüldünüz.

Biberon canım ya , tam bir örnek öğrencisin canım , ne güzel listelemişsin öyle derslerini :KK19:

Sen vizeleride eklemişsin , ben vizeyi yazacağım kendime sadece.

İneği unuttun ausum, "örnek inek öğrenci" :KK1::KK1::KK1:

Ben nasıl yazacağını bilemediğim için vize ile finali parantezde yazdım, bana da sadece final konularını yazarsan çok sevinirim, yoksa iyice moralim bozuluyor rakamı gördükçe.:)))

Son düzenleme:
uzun zamandır sohbet edemedik dolmacım nasılsınnnn :) nasıldı sınavlar pek iyi geçmedi galiba :KK43:

benimde süper denilemezdi:KK53:

teşekkür ediyorum cnacuncum evet uzun zaman olmuş sohbet etmeyeli sen iş aöf bayağı bi yoğunluk içerisindeydin pek göremiyordum seni buralarda :KK9::KK9:
Hiç mi hiç sorma sınavı bende sorduğunu duymuş olmıyım cnacuncum :KK53::KK53: :KK6:
Süper denilemesede seninki onada şükür valla onu bulamayanalar var cnacuncum örnek beeen :KK37: :KK8:

Listeye başladım ama yarım kaldı arkadaşlar , aaa ben yokum demesin kimse sonra :KK34:

Ausum canııım :KK16:
Listede adımı yazmışssın teşekkür ediyorum :KK16: sorumlu olduğum üniteleri söyliyim ıııııııı kaldım böyle auscum ya :KK35::KK35:
vizede dahil söyliycez demi :KK28: o zaman 32 ünite ama ,aması var ben bugün ne kadar yoğun olsamda 1ünite çalıştım ausum :KK55: unutma 1 ünite düşecen çok kabaca oldu :KK53::KK53: yani düşebilirmisin sevgili ausum :KK19:
Ben de dodoman dodoman öpüyorum seni :KK54::KK54:

İleğenime tüküreyim ben nasıl bi hesap yapmadır bu :78:
Ausum sen aldanma benim hesabıma benim 32 dediğime sonradan dank etti yaa nasıl 32 olur diye :KK53::KK53:
Hemen düzeltiyorum hemencecİK CANIM AUSUM ÜNİTELERİM 24 :nazar:
ŞİMDİ OLDU İŞTE :KK9::KK9:

kızlaar merhaba :KK16: çok okuyamıdım geçmişi ama genelimizin kötü yani benim gibi bi kaçtanesi iyiydi o kadar bi kaçtaneylede sınıf geçilmiyo ...:KK9: bazı arkadaşlarımız dedmiş hem çok zordu hemde saçama sorular vardı tamamen katılıyorum ilk defa tarihe çalıştım tek bi soru çıktı :KK19: diğerleride kitabın neresinden oturup araştırmak lazımm açıkçası yine kınıyorum aöf yi hemde şiddetle:KK9: matematiksel iktisat dersim var ilk iki ünit den hiç sormaamış iüçten bir ik hepsi son ünite ya madem sormucan o üniteleri niye koydun başa hiç koyma çalışmayalım sonuçları bende merakla bekliyorum ingilzceyi bende sallayanlardanım onun sonucunu bilhassa bekliyorum:KK9: herkese i akşamlarrrr.16::KK16::KK16:

cnm benıde al listeye işletme 4.sınıf
toplam 20 ünite:KK16::KK16:
kızlar benım sınavlarım ıyı geçtı şükür hepsınden ıyı not alırım emin oldugum cvblar fazlalıkta:KK76::KK76:
yanlız bu sefer murata hıç çalısmıcam çünkü hep açıköğretim kendı kıtabın içinden çıktı sorular kıtaba adam akıllı çalısıcam 2 gun dınlenıyım fınallere baslıcam bakalım
ben ılk önce kitabı okudum sonra kıtabın arkasındakı soruları çözdum sonra önemlı yerlerı özet cıkartıp onlara calıstım baya faydası oldu inş hepimizin finalleri iyi geçer:KK16::KK16:

Öğrenci adı: biberon
Bölüm/sınıf: T.Dili ve Edebiyatı-2.sınıf
Sorumlu olunan ünite sayısı: 48 (23+25)
Çalışılan ünite sayısı: 24 (23+1) Hızımı alamayıp cümle bilgisinden fazladan 1 ünite çalışmışım vizede, panik yok daha finallere çalışmaya başlamadım.:)))
Kalan ünite sayısı: 24

Öğrenci adı:biberon
Bölüm/sınıf: Sosyoloji-1.sınıf
Sorumlu olunan ünite sayısı: 98 (49+49)
Çalışılan ünite sayısı: 84 (49+35)
Kalan ünite sayısı: 14

Ausum listeye ekler misin beni de? :)))

aöfden aynı anda 2 bölüm okuanabiliyor mu ?

çok güzel yazmışsın ya:KK16:

heevii ileğeni yarıım çık dışarıya ileğenleyelim :KK52::KK52::KK52:
dolmam buzlar gitmiş yaaa :KK52:
auscum ileğncileri ayırmamış canım altlı üstlü komşu olmuşuz seninle:13:

benide yazmışsın auscum çok teşekkür ederim:21::KK16: :21:
tek tek saydım emin olamadım canım 31 ünitem var finaller için doğru saydım inş yaa:KK52::KK52:
:KK53::KK53:

dolmacımm dünden beri nasılsın canımmm:13:

Son düzenleme:
X