2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

bakkk dolmacımm ne güzel okudu cezamızı da verdi allahtan sınavlardan yeni çıktık kıyamadı galibaa canımm

ooo auscum iyi halimizi unutmadığın için sağol:KK54::KK54:

Cezamızda çok ağır değil sanki demi dolma:21:

3 kat diyo 3 kat sen hangi kafayı yaşıyon hevi ya bırak allahını seversen :KK52::KK52::KK52:

Dolma ya sen benim arkadaş listemde ekli değilmişsin :KK53:

Derhal teklifimi kabul et , reddedilmekten hiç hoşlanmam zira :88:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
çok ağır oldu bu ceza
dırı rı dırı dırı oynuyom sinirden bu da nasıl bi müzik tıngırtısıysa :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: Tey tey tey başa geç kız hevi halay başı sıyıracaksak toplu sıyırma geçirelim :KK53:

dur halay mendilimi alıp geliyorum canımmm
kız boğacağım diyordu yaa bu daha iyi hafifletilmiş ceza
teyyy teyyy hobaa dürüyenin güğümleri kalaylı aaah kalaylı fistan giymiş etekleri kalaysız kalaysız amann amannn:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

3 kat diyo 3 kat sen hangi kafayı yaşıyon hevi ya bırak allahını seversen :KK52::KK52::KK52:

dolmacım neden böyle diyorsun lütfen biz çalışkan insanlarız canım auscum bunu bildiği için öyle yaptı bence:KK34:

kızz dolmaa sende yaaa sevinmiş gibi yapta daha da artmasın ceza geçmişi okuyunca başka şeylerde var yani ondan diyorum canım sevin gülll güll dolmaaa:KK9::KK9:

dur halay mendilimi alıp geliyorum canımmm
kız boğacağım diyordu yaa bu daha iyi hafifletilmiş ceza
teyyy teyyy hobaa dürüyenin güğümleri kalaylı aaah kalaylı fistan giymiş etekleri kalaysız kalaysız amann amannn:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

iyi halay çekmekten cezamız düşer belkim bi kaç dah iyi halay çeken topla gel hemen hevim :KK76::KK76:

dolmacım neden böyle diyorsun lütfen biz çalışkan insanlarız canım auscum bunu bildiği için öyle yaptı bence:KK34:

Kızz dolmaa sende yaaa sevinmiş gibi yapta daha da artmasın ceza geçmişi okuyunca başka şeylerde var yani ondan diyorum canım sevin gülll güll dolmaaa:KK9::KK9:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
Oldumu hevim çok mu abartı oldu yoksa :KK52:

[video=youtube;KomVDBek_SA]http://www.youtube.com/watch?v=KomVDBek_SA[/video]

Bu gece sizlere günün anlam ve önemine binaen bu eşsiz parça ile veda ediyorum :KK55:

Hobaaaaa eller havaya :21::21::21:

Artık uyku ile savaşıma yenildim ( blöf olabilir , her an bir yerlerden çıkabilirim )

Öptüm sizi :KK19:

Bitttiii :))) Bütün soruları verdim arkadaşlara, rahat uyusunlar istedim bu akşam. :))) Gerçi kiminin de uykusu kaçtı...:)))

Gidipsoğuk birşeyler alayım da geleyim...

Hedefin zaten 30 değil miydi canım yanlış mı hatırlıyorum :26:

30 alırsın ya , finallere çalışırsın sende zaten vizesi kötü geçen her öğrencinin tesellisi '' aman zaten vizenin % 30 u final önemli '' :KK34:

Evet Aus hedefim 30 almak ama bazı derslerde onu bile alamıcam sanırım ama bakalım ya hayırlısı be gülüm :KK1:

iyi halay çekmekten cezamız düşer belkim bi kaç dah iyi halay çeken topla gel hemen hevim :KK76::KK76:
kimse yok ki biberon var biberon gel halay çekelim hobaaaa :KK76:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
Oldumu hevim çok mu abartı oldu yoksa :KK52:
biraz fazla oldu ama yine iyi biz yine geyik yaptığımız için arada kaynar canım ohhh bize gelen şarkıda müthişş :KK24::KK8:

[video=youtube;KomVDBek_SA]http://www.youtube.com/watch?v=KomVDBek_SA[/video]

Bu gece sizlere günün anlam ve önemine binaen bu eşsiz parça ile veda ediyorum :KK55:

Artık uyku ile savaşıma yenildim ( blöf olabilir , her an bir yerlerden çıkabilirim )

Öptüm sizi :KK19:

auscum çen çen konuştuk uykun kaçmadı geldi canım maşallah bize yani..
hem sen şu öten aleti kapat yat canım bozulmasın :21:
iyi geceler auscum öptümm:KK54:

[video=youtube;komvdbek_sa]http://www.youtube.com/watch?v=komvdbek_sa[/video]

bu gece sizlere günün anlam ve önemine binaen bu eşsiz parça ile veda ediyorum :KK55:

öptüm sizi :KK19:

vay vay şarkıya bak asalete bak :KK53::KK53:
Yatıryorummu dedin ama blöfte olabilir diyosun hıııımmmm :26:
Benimde şu bilgisayarın sesinden beynim döndü :111::111: Nasıl bir sestir yareb iyi dayanıyorum valla :KK12::KK12:
O zaman en en güzül rüyalar ve en en tatıl uykular diliyorum ausum :KK54: :KK54: :KK19: :KK16:

dolmaaa dürüyenin etekleri alaylıymış kalaylı değil bak dinle auscum atmş:KK76::KK8:

Tatlı yerine tatil yazmışsın dolmacığım, biliyorsun intikam soğuk yenen bir yemektir...:KK1:

tatlı yerine tatil yazmışsın dolmacığım, biliyorsun intikam soğuk yenen bir yemektir...:KK1:

ah ah biberonum hiiç sorma dedim ya harfleri yuta yuta yazıyorum :KK9::KK9:
Sanada bravo valla pusu da bekliyomuşssun dolmanın bi yanlış yazdığı kelime bulmalıyım diye :KK52::KK52: :KK53::KK53:
Ben de bu biberonu niye ses soluk çıkmıyor diyodum meğerse...:KK53::KK53:
Yemek deme bana soğuk yenen dedinde meze geldi aklıma :KK53::KK56:

ah ah biberonum hiiç sorma dedim ya harfleri yuta yuta yazıyorum :KK9::KK9:
Sanada bravo valla pusu da bekliyomuşssun dolmanın bi yanlış yazdığı kelime bulmalıyım diye :KK52::KK52: :KK53::KK53:
Ben de bu biberonu niye ses soluk çıkmıyor diyodum meğerse...:KK53::KK53:
Yemek deme bana soğuk yenen dedinde meze geldi aklıma :KK53::KK56:

İnan pusuda değilim, sadece okuyunca hemen farkederim, ne de olsa edebiyat öğrencisiyiz bugüne bugün.:KK1:

Ayyy ben de acıktım yahu, ama ne yesem ne yesem ki bu saatte? Hmm ne güzel olur azıcık patlıcan salatası, rus salatası...:KK56:

alaylımıymış :KK9::KK9::KK9:
Zaten belliydi bi anormallik olduğu :KK52::KK52:
Kalaylıymış bizdede laf çıkıyor ha :KK52::KK52:

dürüyeden beklenirdi böyle bişey bak ya "k" harfini kim koydu başa canım aaa
:KK8::KK8:
İnan pusuda değilim, sadece okuyunca hemen farkederim, ne de olsa edebiyat öğrencisiyiz bugüne bugün.:KK1:

Ayyy ben de acıktım yahu, ama ne yesem ne yesem ki bu saatte? Hmm ne güzel olur azıcık patlıcan salatası, rus salatası...:KK56:

ayyy söyleme biberon ikisinide severim ama şuan canım rus salatası istedi mısırlı birazdaturşu olsaaaa ooo acıktım yaaa:KK56:

X