Çok sevindim canım ya , dün epey moralin bozulmuş okudum .
Neyse ki bugün iyi geçmiş , yalnız yanlış anlama arkadaşım sakın da sen bile 65 bekliyorsan bu sene sınav harbiden zorluk rekoru kırmış demektir
aaaaa ben onlara güvenmiştim ama dolmam ya , sınavda siliyorum başka işaretliyorum , sonra pişman oluyorum , aman diyorum dolmanın optik bunu doğrusu ile değiştirir nasıl olsa
Ileğen zekana aöf kurban olsun seninöyle kazık sormuşlardı ki , sanırsın aöf değil uzmanlık alan sınavı
Bende çok özledim sizle geyik yapmayı ya , öyle robot gibi gir çık yapıyordum hiç güzel olmuyordu .
bu arada gazelle görüştüm , sevgili kaynanasının yanından salı döneceklermiş , hepimizi çok özlemiş , sınavları da berbat değil ama iyi değil modunda geçmiş .
bende aynen yusufu yatağa yolcu etmeye gidiyorum , geç bile kaldı bugün , arabada uyumuştu dönerken de diye .
Neyse eğer ona kitap okurken yanında sızıp kalmazsam , 15-20 dakikaya buradayım bende .
gel canımm geyik yapalım karda toktu ankarada ileğende yoktu kayamadık ki....
Hoş geldinn canımmmm benim
Vallaha çok iç acıcı geçmedi ama inş iyi gelecek dolmam..:26:
Senin ki nasıl geçti kolay mıydı..
Ahhh ausum hem de ne bozulmak, edebiyat grubunda ağıt yaktık resmen, kimsenin beklediği gibi geçmemişti...Bugün de o kadar detay sorabilecekleri dersler vardı ki, ben sınava giderken yandık dedim. Ama Allahtan insaflı davranmışlar, daha doğrusu bilgi ölçmeye çalışmışlar bu sefer, o güzeldi. Dünkü sınavda nerede tuzak soru varsa sormuşlardı, detaylar da cabası. Osmanlıcaya vaktim yetmedi resmen, 7 dakika var dedi salon görevlisi, kocaman iki paragraf çözmem gereken osmanlıca sorusu vardı. Sinirlendim, bakmadan işaretleyip çıktım.
İnkılapta gerçekten detay sormuşlardı, giren arkadaşların da farklı düşüneceğini sanmıyorum. Ama daha iyi yapabilirdim, neyse dediğim gibi bu da yeterli şimdilik, bu sene yüksek ortalamaya gitme gibi bir iddiam yok, sosyoloji de iyi geçsin başka bir şey istemiyorum.:)))
Seninkiler de iyi geçmiş ausum, uykusuz kaldığına değdi en azından. Bu dönem bir onur belgesi daha çerçeveletirsin gibime geliyor...:))
saolasın ausum
Aynen bizim sınava girerkenki stersimiz hele neydi öyle sanırsınki dünya ünv.okuyoruz
Gazelin sınavının iyi geçmsini sevindim hadi bari onuki iyi olsun
Nee 10 da uyursun mu yapma ausum ya yeni başladık daha ısınma turlarındayız daha sınavdaki uyuz gözetmenleri anlatacam
yok be hevim çokta kolay değildi allahım ya dün ve bugünkünden 50 alıyım fazlasını istemiyorum fazla gelirse inan geri iade edecem
detaylardan bende çok zaman harcadım canım , oku bir daha oku , acaba bunu mu demek istedi diye bir daha oku derken hep son dakikalar geldi çattı .
Yahu benim bölüm zor ama biraz çalışan için belge çerçeveletmek kolay , geçme notlarının 35 - 47 arası değiştiği derslerdi geçen sene , bu senede farklı olacağını sanmam .
çok uykusuzum ama
Dur hele bir gidebileyim yusufun yanına , ördek hanımı oku diye bağırıyor
Uyumazsam söz burdayım tatlım .
aynenn canım bende geçer not alsam yeter vallaha o kadar yüksek not istiyorduk ama
Evdeki hesap aöf'ye uymadı yaaa:26:
şimdik anlatıyorum bugünkü sınav maceramı
Girdim sınıfa oturup sınav kitapçığına filan adımı filan yazıyorum o sırada yanıma gözetmen hoca geldi çokta inceyiz beni rahatsız etmemek adına bekledi ben bitirince kimliklerinize bakabilirmiyim dedi tabii dedim çıkardım verdimannaa ne meraklı kadınmış öyle iki saat nüfus cüzdanına baktı çevirdi arkasına kütüğüme herbir şeyime baktı Sonra bi dah çevirdim tc kimliğiniz niye böyle dedi (benim tc kimlik allah nurlar içinde yatsın babam yazıp yapıştırmıştı o şekilde kaldı kimliğide değiştirmedim) açıklamamı yaptım kadına halen bakıyo sonra diğeri geldi bu bu şekilde sorun olur diyo yooo hiçte sorun olmadı dedim okulada bu şekilde kayıt yaptırdım hayatımda gerekli olan her yerde bu şekilde rahatlıkla kullandım dedim bozuldu kadın ama halen sorun olur diyo Baktı öyle olmıycak ama seçimlerde mutlaka sorun olur diyo
Allahım ya bu gözetmenleri itinayla mı seçip eğitip yetiştiriyolar
ama dolmaa hanımmm kk ya girerken sorun olursaaa yaaa ne olacak
ayy ne gözetmenmiş sorun olmuyor işte babacığı yapmış değiştirmek istemiyor sorun olacaksa dolmaya olacak düşünme bu kadar ince baayan
Canım babacığına da allah rahmet eylesin.
aynen öyle oldu hevim ya
Bizim ileğenler de tutmadı
Bugün bi kız vardı sınavdaKızın tırnaklar kaşık mı desem kepçemi Kafasını kaşıyo sonra tırnağını içinden çıkarıyo bunu bi kaç kez yaptı öyle Amaan ne biçim midem bulandı öyle hayretler içinde kızı izledim ya bi insanın kaşıyınca kafadan ne çıkabilirki
amiiiiin canım çok teşekkürler
Kıııız hiç sorma kk da sorun çıktı meğer o gözetmen kk yönetimindeymiş yeni öğrendim sırlar otaya çıktı floş floş
dolmaaa öyle demee ya canımm..O kadar totem yaptık olmadı yinee..
Finale ne bulsak acaba canımm güğüm mü bulsak
Ayy midem bulantı kafadan ne çıkar bit çıkar kepek çıkar ama normal de...
O kız da ne çıktı bilemem ayol..
Oooo o zaman kovmasınlar seni canım bana sorun olursa hemen söyle topikçe greve gidelim ohhh bende davul çalarım..
2 hayal çekerizzz
totemin babasını yaptık hatta hevimBizim sayamızda ileğen satışları arttı kııız
Bi güğümü düşünelim bi projesini yapalım
Ooofff deme ya hevicim ııııyyyy benimde midem allak bullak oldu resmen kafayı kaşıyo tırnağının içinden de çıkarıyo yaUzaktan da saçı yağlı ve kirli görünüyordu bütün ankaranın tozu toprağı kafasındamıydı ne
çok mersiii canım
Hıh bi grevimiz eksik idi onuda benim için yaparsınız ha saolasın valla canım ya sonra demesinler başımıza anarşik mi kesildiniz diye
evet canımmm ahh ahh ileğencilerde kuyruk olmuştu canım ya
buldumm dürüyenin güğümleri kalaylı ahhh kalaylı
ıyy ıyy düşününce midem kalktı insan sınav saatini beklerken..
etrafındakilere boş boş bakıyor dikkat ediyor tabi bende öyleyim de..
ankaranın her yerinde gezmiş gezmiş gelmiz caım demek ki banyo da yapamamış ..
aaaaaa o dürüyenin güğümü olan güğümmüydü
fistan giymiş etekleri kalaylı kalaylıkalaylımıydı ya fistan kalaylıda olurmu hevim bi yardım et neydi aman sanki sınav yapacaklar ha bende niye bu kastımsa bide bakıyomuşuz aöf yapıyomuş dürüyemin güğümlerinin ilk iki dizesi nedir
nede saçmaladım yine
anaaa hevim bi tek biz varız kız millet yorgun bitek biz arsız
ŞİİİİŞŞŞŞT AUS YAKALADIM SENİ UYUYOSUN KAFAN YANA AŞAĞIYA YUKARIYA GİDİP GELİYO