2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

güzel yere gelin gelmişin ama ya kocaeli bitane bi :KK70: karamürsel taraflarını çok bilmiyorum ama pazarı çok güzeel :KK70::KK70::KK70: nerden gelin geldinki buraya merak ettim.. ben pek uzaklaşamadım d.dereden halıdereye :KK1:

binlerce şükürler olsun rabbimee.. bitti kurtulduk 40 günlüğünede olsa...

beyzadenin canı sıkkınmış anlaşılan ondan sarmış bana bugün gayet iyiydi sakın takma kafanı nolcak aşkımlar şimdi yat dinlen çok yoruldun senler.. :KK70:

derslere konulara hatta etrafımda konuşulanlara (bana konuşulanlara) izlediğim filmlere hemen her türlü şeye karşı yaşıyorum bu sorunu boş boş bakarken buluyorum kendimi.. önümde anlatıyor mesela arkadaşım bişeyi ben mal mal kalıyorum sonunda napıyım ben şimdi dediğinde.. eskiden okuldada çok yaşardım bu durumu derslerde ama bu ara çok arttı. aklımda hep başka şeyler var doğru evlilik hazırlıkları içindeyim kaldı 8 ay dünya eksiğim var bi yandan ders çalışıp bi yandan netten nevresim bakıyorum kafamı toparlayıpta bakamıyorum ki adam akıllı...

İstanbuldan geldim canım , bende memleketimi çok severdim ama eşimi daha çok sevdim galiba :KK17:

Uzak değil neyse ki , zaman zaman gidiyorum arkadaşlarıma .

Pazarımız güzel evet , gel bir cuma ,pazardan sonra bir kahvemi iç :KK16:

İstanbuldan geldim canım , bende memleketimi çok severdim ama eşimi daha çok sevdim galiba :KK17:

Uzak değil neyse ki , zaman zaman gidiyorum arkadaşlarıma .

Pazarımız güzel evet , gel bir cuma ,pazardan sonra bir kahvemi iç :KK16:

:) insanın sevdiği nerdeyse kalbi orda çarpıyor işte napıcan.. :) inşallah kısmet olursa gelirim seve seve :KK70:

hevim canım , inan şuan bitti ya başka bir şey düşünemiyorum , yaşayn ölü gibiydim kaç gündür .

Bende aynen ilk kez bu kadar cevap üzerinde kararsız kaldım .

Inşallah tatlım ya , finale iyi çalışalım .

sağol canım ya , resmen gazi olduk haklısın yani.:KK1:

Finallerde görüşürüz yine.

ingilizce için ben bugün hiç bir yorum yapamıyorum ya , eşime dedim 100 de olabilir 50 de :KK9:

Hiç çalışmadan girmek nasıldı bu arada ?

arzu canım benim ya , üzme kendini lütfen .

Sen elinden geleni yaptın , sabahlara kadar çalıştın . Belki umudunu kesme attıkların tutar , tutmasa da final daha önemli biliyorsun .

Bu arada sen gölcükte misin , bende karamürseldeyim , hadi atla gel :KK55:

offf kuzum ya epey maceralı olmuş senin dünkü sınav .
Iyi geçmiş ama , geri kalan 9-10 sorudan da illa tutan çıkar .
Bende senin gibi hesapladım bir çoğunu 10 soru cepte , min. 50 diyorum üstü başımın üzerine .

dolmammmmmmmmmmm , ne kadar iç açıcı değildi tatlım ya ? Kaç alırsın ?

Bugün ne yaptın , karda kalktı artık bu arada ileğenlerde yok .

Senin okunmuş optikler ne zaman giriyor devreye bizim için :KK1:

bende nerede bu mmis diyordum hep ya , evdeki sorun sürekli mi geçici mi ?

özledik canım ya , sınavlar çoğumuzda aynı şekilde geçti , sıkma canını , önümüzdeki maçlara bakacağız :KK34:

ahhh arkadaşım ya , sende isyan ettiysen var bu işte bir iş demek .

Bugün neler yaptın canım , asıl babalar bugünmüş senin ?

Offf ye hepinizin bu kadar zor geçtiyse , gazel nasıl gelir topiğe tahmin bile edemiyorum :KK52:

Sorular cidden uzmanlık istiyordu resmen , bu kadar da olmaz dedirtti bana da . Bana allahtan araya 6-7 tane normal soru yerleştirmişlerde biraz moral oldu bana .

selam canım , bende aynı durumdayım seninle . Karnımı doyuracak kadar not alrım , o da bana yeter :KK1:

aynen bende iki gecedir , 3 e kadar çalışıp , sonra tekrar 5 30 saat kuruyordum :KK52: Sınava kadar çalışıyordum , hepsi iyice çorba oldu , sınavda uykusuzluktan böyle cim gibi değildim her zaman ki gibi :KK9: Uyuklar hipnoz olmuş halde bakıyordum sorulara .

Uyku ne önmeliymiş ya .

nasıl geçti bugün arapça ?

gözdem canım kuzum benim , çok üzüldüm mesajını okjuyunca yaaa .

Sınavın kötü geçmiş ona üzüldüm , bıu streste moralini bozmuş birileri ona üzüldüm , en çokta bunalıma girdim demene üzüldüm , yapma kuzum ya , depresyona gireceğim diye diye giriyor insan , güzel düşün lütfen tatlım .
auuuussssuuuuuuuum hoşgeldin canım özledim seni uzun zamanlarda sahalara çıkamamıştın sınavlarda bitti seni gördüğüme çoooookkk sevindim :KK19:
Ah ausum ya inanki 50 alsam hamdolsun sana allahım diyecem çok ucu ucuna oluyo inşallah alabilirim :KK9: Ben bu aöfyii anlamış değilim diyorum ya bendeki ileğen zeka :KK52: Ama senin iyi geçmene ve sınavlarından 50 üstü alacağına çok sevindim helal olsun bizden sonra başladın çalışmaya ama üstesinden geldin tebrik ediyorum canım ausum darısı bizim başımıza diyeyim :KK9:
Okunmuş opitikler mi :KK17: şeeyyyy ıııııııı :KK17:

auuuussssuuuuuuuum hoşgeldin canım özledim seni uzun zamanlarda sahalara çıkamamıştın sınavlarda bitti seni gördüğüme çoooookkk sevindim :KK19:
Ah ausum ya inanki 50 alsam hamdolsun sana allahım diyecem çok ucu ucuna oluyo inşallah alabilirim :KK9: Ben bu aöfyii anlamış değilim diyorum ya bendeki ileğen zeka :KK52: Ama senin iyi geçmene ve sınavlarından 50 üstü alacağına çok sevindim helal olsun bizden sonra başladın çalışmaya ama üstesinden geldin tebrik ediyorum canım ausum darısı bizim başımıza diyeyim :KK9:
Okunmuş opitikler mi :KK17: şeeyyyy ıııııııı :KK17:

Aaaaa ben onlara güvenmiştim ama dolmam ya , sınavda siliyorum başka işaretliyorum , sonra pişman oluyorum , aman diyorum dolmanın optik bunu doğrusu ile değiştirir nasıl olsa :KK1:

İleğen zekana aöf kurban olsun senin :KK8: Öyle kazık sormuşlardı ki , sanırsın aöf değil uzmanlık alan sınavı :KK52:

Bende çok özledim sizle geyik yapmayı ya , öyle robot gibi gir çık yapıyordum hiç güzel olmuyordu .

Bu arada gazelle görüştüm , sevgili kaynanasının yanından Salı döneceklermiş , hepimizi çok özlemiş , sınavları da berbat değil ama iyi değil modunda geçmiş .

Dünün intikamını bugün aldım.:))) Sadece inkılap zorladı beni, en düşük notum da ondan gelecek 65 civarı....Tabii osmanlıcaya bakamadım onu da cevap anahtarı açıklanınca bakacağım ama o da o civarda olur diye tahmin ediyorum...En korktuğum halk hikayeleri ve yüzyıllar edebiyatı performansımı çok beğendim.:)) Dün yetmeyen vaktim bugün bol bol yetti, hatta 35 dakikada bitirmiştim 4 dersi de, ama kontrol filan derken 1 saatte çıktım. En çok inkılapta iki şık arasında kaldım, sonradan düzelttiklerim olmasa belki daha iyi not alabilirdim, ama sağlık olsun... Yarından itibaren sosyoloji zamanı, gelsin özetler, gitsin sorular.:))) Umarım herkesin iyi geçmiştir, geçmişi okumadan yazmaya başladım....

Hevim canım , inan şuan bitti ya başka bir şey düşünemiyorum , yaşayn ölü gibiydim kaç gündür .

Bende aynen ilk kez bu kadar cevap üzerinde kararsız kaldım .

İnşallah tatlım ya , finale iyi çalışalım .

aynen canım çalışalım vallaha ezber yapalım olmuyor böyle..:KK31:

biraz dinlen de sonra finallere çalışmaya başla..:KK37:

son haftaya bırakma canım zor oluyor sonra...:KK34:
Nerde var ki cevaplar tatlım ? İşte aöf hafta içi açıklayacak o zaman bakıyorum soru ve cevap anahtarına.

Alırız tatlım umarım ya .

Oğlum uyusun kedimi direk yatağa atmak istiyorum :KK9: Yorganımı yastığımı özledim yahu .

Şu 40 günü heemn hatırlatmasan ya :KK14:

bilmiyorum canım dolmacım demişti baktım diye ondan sordum..

bugün özlemini gider canım sen güzel bi uyku çek ohhh:KK8::KK8:

odaklanamamak çok kötü oluyo ders çalışırkende çok zorlandım ben bu dönem herşeyi unuturyorum hafızam çok zayıfladı :KK43: ya du bakam bi gidemde duruma göre yollar zaten o beni başka polikliniklere.. toparlanmaya ihtiyacım var şöyle sağlam kafa yapan bi ilaç istiyorum böyle akşama kadar sırıtıp durayım hiç bi şeyi takmayayım istiyorum.. ya reglimi bile etkiledi sınav stresi çok kafaya taktım kaç gün oldu tık yok 12si yada 13ü kesin olmalıydım çatlıcam artık :KK43: bugün gene iyiyim gerçi baya rahatladım oh çok şükür bitti gitti.. :)

aynennnn canım aynen..
bende de odaklama unutma sorunu var canım
ama hala gitmedim doktora sen bi git bakalım ne diyecek bana da söyle
bakalım ne diyecek merak ettim
inş bişey çıkmaz canım benim..

DOLMAAAAAA NERDESİNNNNN:KK54:

Son düzenleme:
10 demiştim ama geldim şimdi ausum hevimde burdaymış hatta biberon da burada yanlış görmediysem :KK53:

Bende geldim tatlım çünkü 10 da muhtemelen uyumuş olurum ben :KK1: Zor duruyorum ayakta inan .

Bir kutu antidepresan içmiş gibiyim :KK53:

Aaaaa ben onlara güvenmiştim ama dolmam ya , sınavda siliyorum başka işaretliyorum , sonra pişman oluyorum , aman diyorum dolmanın optik bunu doğrusu ile değiştirir nasıl olsa :KK1:

İleğen zekana aöf kurban olsun senin :KK8: Öyle kazık sormuşlardı ki , sanırsın aöf değil uzmanlık alan sınavı :KK52:

Bende çok özledim sizle geyik yapmayı ya , öyle robot gibi gir çık yapıyordum hiç güzel olmuyordu .

Bu arada gazelle görüştüm , sevgili kaynanasının yanından Salı döneceklermiş , hepimizi çok özlemiş , sınavları da berbat değil ama iyi değil modunda geçmiş .

ahh canım ahh...
ileğen zekası demeee yaaaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

gazelinde güzel geçmesine sevindim inş geçer geçer notlar alırız canımm ..

Ohhh, herkesler gelmiş, ben birazdan çıkıp tekrar geleceğim, malum oğlanın yatma saati yaklaşıyor iyice huysuzlaştı...Onu yatırıp geleceğim, hepinizi öpüyorum, çok özledim...:)))

aynen canım çalışalım vallaha ezber yapalım olmuyor böyle..:KK31:

Biraz dinlen de sonra finallere çalışmaya başla..:KK37:

Son haftaya bırakma canım zor oluyor sonra...:KK34:

Bilmiyorum canım dolmacım demişti baktım diye ondan sordum..

Bugün özlemini gider canım sen güzel bi uyku çek ohhh:KK8::KK8:

Aynennnn canım aynen..
Bende de odaklama unutma sorunu var canım
ama hala gitmedim doktora sen bi git bakalım ne diyecek bana da söyle
bakalım ne diyecek merak ettim
inş bişey çıkmaz canım benim..

dolmaaaaaa nerdesinnnnn:KK54:

yettim gari geldiiiiiimmmm buradayım hevim :KK16:
Nasıldı bugünkü sınav :KK28:

Dünün intikamını bugün aldım.:))) Sadece inkılap zorladı beni, en düşük notum da ondan gelecek 65 civarı....Tabii osmanlıcaya bakamadım onu da cevap anahtarı açıklanınca bakacağım ama o da o civarda olur diye tahmin ediyorum...En korktuğum halk hikayeleri ve yüzyıllar edebiyatı performansımı çok beğendim.:)) Dün yetmeyen vaktim bugün bol bol yetti, hatta 35 dakikada bitirmiştim 4 dersi de, ama kontrol filan derken 1 saatte çıktım. En çok inkılapta iki şık arasında kaldım, sonradan düzelttiklerim olmasa belki daha iyi not alabilirdim, ama sağlık olsun... Yarından itibaren sosyoloji zamanı, gelsin özetler, gitsin sorular.:))) Umarım herkesin iyi geçmiştir, geçmişi okumadan yazmaya başladım....

Çok sevindim canım ya , dün epey moralin bozulmuş okudum .

Neyse ki bugün iyi geçmiş , yalnız yanlış anlama arkadaşım sakın da sen bile 65 bekliyorsan bu sene sınav harbiden zorluk rekoru kırmış demektir :KK1:

derslere konulara hatta etrafımda konuşulanlara (bana konuşulanlara) izlediğim filmlere hemen her türlü şeye karşı yaşıyorum bu sorunu boş boş bakarken buluyorum kendimi.. önümde anlatıyor mesela arkadaşım bişeyi ben mal mal kalıyorum sonunda napıyım ben şimdi dediğinde.. eskiden okuldada çok yaşardım bu durumu derslerde ama bu ara çok arttı. aklımda hep başka şeyler var doğru evlilik hazırlıkları içindeyim kaldı 8 ay dünya eksiğim var bi yandan ders çalışıp bi yandan netten nevresim bakıyorum kafamı toparlayıpta bakamıyorum ki adam akıllı...

şu var aynı anda birden fazla şeye yoğunlaşmak çok zorluyor olabilir. plan yapmaya çalışsan. önce 40 günlük sınavlarla lilgili uzun bir plan sonra hfatlık plan ve on uygun gitmeye çalışabilirsin. evlilik stresli bir süreç tabiki ama ne kadar araştırsan araştır mutlaka içine sinmeyecek şeyler olacaktır. çalışıyor musun bilmiyorum ama çalımıyorsan gündüz sadece ders odaklı takıl. akşam çeyiz araştır. kafana takılan merak ettiğin şeyleri not al böylece ders çalışırken kalkıp başka şeye takılmazsın not eder araştırma yaparken açıp bakarsın.

Ohhh, herkesler gelmiş, ben birazdan çıkıp tekrar geleceğim, malum oğlanın yatma saati yaklaşıyor iyice huysuzlaştı...Onu yatırıp geleceğim, hepinizi öpüyorum, çok özledim...:)))

tebrik ederim inş çok daha iyi gelir sonuçların:KK16:

Bende aynen Yusufu yatağa yolcu etmeye gidiyorum , geç bile kaldı bugün , arabada uyumuştu dönerken de diye .

Neyse eğer ona kitap okurken yanında sızıp kalmazsam , 15-20 dakikaya buradayım bende .

Son düzenleme:
Ahaaa hem dolmam hem hevim , kaynatıp topiği şenlendirmeye gelmişler :KK16:
gel canımm geyik yapalım karda toktu ankarada ileğende yoktu kayamadık ki.... :KK9::KK9:

yettim gari geldiiiiiimmmm buradayım hevim :KK16:
Nasıldı bugünkü sınav :KK28:

hoş geldinn canımmmm benim:KK9::KK9::KK9::KK9:
vallaha çok iç acıcı geçmedi ama inş iyi gelecek dolmam..:26:
senin ki nasıl geçti kolay mıydı..:KK34:

Bu arada bugünde sınavdan en son çıkma rekorumu kimselere bırakmadım :KK14:

biberoncum auscum hadi uşaklarınızı uyutup gelin da 2 lafın belini kıralım ayolll:21::21::21::21::21:

X