- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
Betülcüm arkadaşım senden de Allah razı olsun
Amiiin gerçekten de Allah utandırmasın bizleri ya elimizden geldiğince çalışıyoruz sonuç hepimiz için iyi olur inşallah
Canım tekrarların hayırsıyla inşallah yetişir :126:
Ben de aynı şekilde tekrarlarımla baş başayımson süraat tekrar yapıyorum Ama inanki içim de tedirgin :18: şimdiden heyecan yaptım :18: annem de diyo sen ne ünv. sınavına hazırlanırken ne ünv. okurken bu kadar çalışmamıştın diye hakketten de öyle oldu
Sana sonuna kadar katılıyorum betülcümetli ekmek etli ekmek dedik karnımız acıktı yahu
Sınav öncesi öyle nispetler yapılır mı hiç çocuk gibi ne o öyle tabiki canım inşallah hayırlısıyla iyi notlar alırsın
İnşallah canım ya hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım
Rica ederi hevicim ihmal etme sınavdan sonra git mutlaka bak sınavdan sonra soracam ona göre
Aaaaa sen de Ankardaymışssın hevi şimdi gördüm yani seni değilde profilini
ivet ya yapılır mı öyle şey uyuz demi hemi de hiç çalışmamış ya
inş canım gideyimde finallerde bomba gibi olayım demi
sen sormadan gitmem lazım :18:
ne zaman sormayı düşünüyorsun dolmacım..
evet ankaradayım sende mi
Dedene çok geçmiş olsun arkadaşım... ALLAH(C.C) acil şifalar versin inşaALLAH(C.C)...
amin dolmam amin
Annen haksız sayılmaz hepimiz bu durumdayız :18: :18: :18:
Heyecan benide sardı kpss çalışamıyorum yarın coğrafya etütü var katılmayı planlıyordum ama mümkün görünmüyor sanki
Üstelik etütü hocadan talep eden ve arkadaşlara duyuranlardan biri bendim:26:
Evet acıktık
çok teşekkür ederim canım sağol iyi dileklerin için Allah dermansız dert vermesin..
ivet ya yapılır mı öyle şey uyuz demi hemi de hiç çalışmamış ya
inş canım gideyimde finallerde bomba gibi olayım demi
sen sormadan gitmem lazım :18:
ne zaman sormayı düşünüyorsun dolmacım..
evet ankaradayım sende mi
betülcüm hepte öyle olur biliyomusun ilk milleti ayaklandırıp öne ayak olup sonrada sen katılamayacak duruma gelirsin
Ders çalışınca hemde çok çalışınca nedense karında acıkıyor
bi de coğrafya böyle ezber dersler her daim sıkıcı gelir zor gelir betülcüm sağlık olsun canım sıkma canını hele bi aöf sınavını atlatta kpss yede bol bol zaman ayırırsın etütlerede rahat rahat katılırsın
Aynen dolmamHerkesi ayaklandırdım ben dışında çoğu kişi katılacak Bizim coğrafya hocamız sayesinde coğrafya şuan için bana sıkıcı gelmiyor ALLAH(C.C)'a şükür Aynen bugün 1 dersin tekrarını daha bitirebilir miyim ki?
Sen ne yaptın tekrarları ? :44:
Baak sen bide çalışmamış ha vay terbiyesiz
Erkeke arkadaşını arkasından da amma dedikodu yaptık çekiştire çekiştire neye çevirdik
Zaman zaman sorabilirim hevicim canım onu için tedarikli ol benden söylemesi
İvet ivet ivet ben de Ankaradayım
İşte ben de tam onu diycektim betülüm hoca çok önemli biliyomusun dersi sevdirecek hocadır kesinlikle
Bitirirsin bitirirsin canım 1 ders senin için nedirkiSen ki hem kpss hem aöf son süraat ilerleyen azimli yüce insan
Ben de her sabah bir ünite bir ünite tekrar yapıp yuvarlanıp gidiyorum be betülüm ne yapayım
Fakat yarından sonra biraz işi daha sıkı tutmam gerek sabahlı akşamlı tekrar etmek şart oldu
hee ya çalışmadı bide böyle diyor bak aman çekiştirelim ne olacak canım..
zaman zaman yani bir zamn yok canımm benimm..
kız sen ankaranın neresindensin bilmem oralı yoksa buralı mı...
öyle bir şarkı vardı demi
aynen iş hoca da bitiyor :13:
Şımarırısam hiç çekilmem bak dolmam
Sıkı tut canım bugünleri aramayalım sınavdan sonra konsantre olmak sanada mı zor geliyor? Bende öyleyim de
Yok tabikide her an her vakit sorabilirim onun için tedarikli ol diyorum ya
o şarkı sanki kız sen istanbulun neresindensin değilmiydi acep :26:
Neeeeeeyyyyy şımarırmısın ne diyosun betülüm naapsakkı şimdik
İstediğin kadar şımarabilirsin betülcüm canım serbesttssin
Valla aynen katılıyorum sanavizeye girdik çıkttık sanki tüm herşey bitmiş ondan sonra sınava neyim girmiyecekmişiz gibi öyle bi yayılırım üstüme öyle bi rahatlık rehavet herşey çöker Bi de üstelik finalde o kar uzun bi süre sonrada değil arada azıcık bi zaman var
Betülüm sanki vizeyi olduk bitti şimdi finale girecek gibiyiz ha bi planlar bi garip mi olduk ne
tamam canım hazır ve nazırım
ben ankara yaptım ama dolmacım
Aynen dolmamŞımarırım ben
Bir gariplik var sankibu sınavları hayrlısıyla atlatalım finaller de ALLAH(C.C) büyük çalışacağız başka çare yok Ben tekrara döneyim hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol...
Aynen dolmamŞımarırım ben
Bir gariplik var sankibu sınavları hayrlısıyla atlatalım finaller de ALLAH(C.C) büyük çalışacağız başka çare yok Ben tekrara döneyim hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol...
Haydı bakalım hevicim aferin san hazır ve nazır olmalısın tabisi
İyi yaptın canım valla denizimiz filan yok amma yinede bi çekiyo beni nedense başka şehre gidincede özlüyorum inanki
Ama yalnız hevicim kar bi kere yağdı maşaalllah burası buz pisti kayak takımını neyim bütün takımlarını al gel yada poşetle kayarız