2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aus hamiş değil de, devre mülklerde tatil yapıyor gökçem....
bizde burda ders çalışıyoruz pehh....

yap kuzum yap, bende biberleri fazla koymadığıma üzüldüm, benimkiler bitti çoktan
domates var biraz..onu da yemeklere iki kaşık ekliyorum, hiç hormonsuz ohh mis...
ölmezsek sağ kalırsak yapalım inşallah kuzum...

bu arada daha sınava 10 günden fazla var gökçem, don't panic ok???
benimde sınav yerim konyanın en uzak köşesi çıkmış sinirden geberdim...sabahın 6'sında kalkmam lazım, bir otobüs, bir tramvayla gidilecek...annemler konyanın bir ucunda, sınav yeri diğer ucunda offffff
bende şans olsa anamdan oğlan doğardım...
eşim de girecek sınava, onda da ne şans var yahu, annemgilin evine 5 dakka mesafede sınav yeri
böyle şans mı olur yaaaa....
bana diyor ki, sen 6 da kalk anca yetişrisin
bende 9,30 a 10 dakka kala kalakr giderim diyor

eline sağlık cnm liste için
saol cnm şimdi tekrar ünite arkasındakı soruları çözüyorum bıde muratda özetlı sorulara bakıyorum
senınde az kalmıs cnm inş emegımızın karsılıgını alırız

ausum iyi tatiller iyi dinlenmeler canım oooohh valla keyfini çıkart oraların bizim yerimize de bol bol huzur temiz havalar depola
Evet arşivlerden buldum evlilik fotonuzu am sen yine gah gençliğim yok yaşlanmışım muhabbetlerine giriştin al şimdiki fotonu da buldum :118: Oldu m ausum ailecek çekilmiş fotonuzu bulabildim sen yanındaki eşin diğeride yusuf

tünaydınlar en güzel günler ausum
Kk nın enleri yarışmasına birz baktım auscum diğerlerine bakıcam çok saolasın bizi aydınlatıp haber verdiğin için

amiin gökçecim evet güzel dualada ve icraatlerde buluşmak ümidiyle sana katılıyorum
Sanırım öğretmensin geçen öğretmenler gününü kutlamıştım da senin öğretmen olduğunu bilmiyordum ve zaten hiç karşılaşıp muhabbet edememiştik fakat gözde demişti aramızda gökçe var öğretmen diye heralde o gökçe sen olmasın Ne öğretmenisin

sınav yerleri açıklandı dendi ama ben öğrenci otomasyonuna baktım daha yüklenmemiş sizler sınav yerlerinizi öğrenebildiniz mi heralde bana özgü bi durum değil

sınav yerleri açıklandı dendi ama ben öğrenci otomasyonuna baktım daha yüklenmemiş sizler sınav yerlerinizi öğrenebildiniz mi heralde bana özgü bi durum değil

ben öğrendim cnm cumartesı hem sabah 9.30
hemde 2 de ıkısıde ayrı okulllarda

çok muhterem topik arkadaşlarım Ausum Biberoncum Gökçecim Gözdecim Betülcüm Cnacuncum Ve tüm arkadaşlarım..sınav belgesi hakkında başımdan geçen bi olayı paylaşmak istedim sizinle ona göre sizlerde dikkat edin
Geçen sene sınava girerken sınav giriş belgesinin çıktısını alamadım evde prınter yoktu internet cafeden de çıktıyı alamadım o dönem canım babamı kaybetmiştim takdir edersinizki çok üzgündüm derslere bile sırf mezun olcam diye mecburen baktım çok kafam almasada.. Ve sınavda,ilk gün pasoymuş kimlik kartıymış onlara baktılar klasik olarak,sınava girebildim..fakat ikinci gün..yine paso filan belgelere baktılar sınav giriş belgemin olmadığını görünce problem yarattılar..beni ben olduğumu kanıtlayan belgelerim var olmasına rağmen tutturdular belge yoksa sınavada giremezsiniz diye..o an mecburen üzüntümü dile getirdim bakın ben çok yakın zamanda böyle böyle bişey yaşadım kafam çok karışıktı sınava bile zor giriyorum dememe rağmen karşımdaki müdür o kadar duyarsız ve katıydıki sınava almadı beni ve 1 seneme maloldu bu şey..sonra büroda bölüm başkanıyla konuştum bu durumu.. Bana kimlik kartından biri eksik olsaydı tabiki hakkı vardı o müdürün seni sınava almaması fakat sınav belgenin olmaması ve mazeretinin olması ..sınava alabilirdi insiyatifine kalmış bi durumdu dedi.. Bencede insiyatifine kalmış bi durumdu..neyse artık geçen geçti siz siz olun böyle bi hata yapmayın,hiç belli olmuyor yapılamaz denilen böyle küçük şeylerde bile yapılabiliyor benden uyarması arkadaşlarım

E nihayet bende öğrendim sınav yerlerini ama gurbette olduğu gibi bana da aynı şeyi yapmışlar hem sabah hem öğlen ve ayrı yerler Ve sabah tek ders öğlen tek ders oh ne güzel

Aynwn öyle ABLACIM BİZ HAKETTİK BUNU

bENDE o yüzden panikledim aslında yetişmeyecek diye :18: az kaldı az ama biz azimle bitireceğiz son gün bile olsa önemli olan yetriştirmemiz ablacım

sen yaparsın yapar son hafta veririsin kendini derslere . bende evde olsaydım ahh ahh

Sınav yerlerim berbatt

Benim tüm konular bitti Aus abla
Haftaya artık tekrarlara başlayacağım.

Sınav yerime de baktım eve çok yakın iki günde rahatım hem bi de öğleden sonra sınavlar 2 de
Oh oh pek bi keyfim yerine geldi

E nihayet bende öğrendim sınav yerlerini ama gurbette olduğu gibi bana da aynı şeyi yapmışlar hem sabah hem öğlen ve ayrı yerler Ve sabah tek ders öğlen tek ders oh ne güzel

ya cnm 4.sınıf derslerı hep öğlen ama bana sabahta ders vermısler anlamadım hıç alttan dersımde yok benım
normalde turk vergı sıstemı var 4 sınıflarda ama ben o dersı hazırlıkta okudugum için bana vermemısler onun yerıne uluslararası işletmecılık vermısler
benımde sabah tek ders öğlen 2 ders kolay gelsın hepımıze

Uyarın için çok teşekkürler Dolmacığım ALLAH(C.C) babana rahmet etsin başın sağolsun arkadaşım...

Uyarın için çok teşekkürler Dolmacığım ALLAH(C.C) babana rahmet etsin başın sağolsun arkadaşım...

Allah razı olsun Betülcüm saolasın..ne zamandır görünmüyosun kpss aöf bayağı bi yoğunluğun içindesin Allah kolaylıklar versin ama bizi de lütfen ihmal etme özlüyoruz seni bak onu da söyliyeyimde

mekanı cennet olsun inşallah...rabbim hayırlı zamanda hayırlı ölüm nasip etsin..kimseyi sevdiklerinin acısı ve hasretiyle imtihan etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…