aa okul öncesini nasıl okuyosunuz o bölüm varmı aöf de kalktı diye biliyorum ben ama şaşırdım şimdi görünce aydınlatırmısın beniii
Benim bademcikler problemdir kış ayları hatta yazın sıcağında hasta olurum iyi bi okkalı nanemollacılardanımbi gün yün benim bademcikler gitmiş ama bu sefer ses meste gitmiş bi farklılık var bi doktora gittim meğer faranjit olmuşum..çok zorlanmıştım Allah sanada yardım etsin asitli ve acı yiyecekler faranjitin düşmanı domates bile onu da söyliyimde ona göre dikkat canım..
CANIM ÇOK SAOLASIN ANNEM HAMDOLSUN DAHA İYİ DEDİĞİM GİBİ BUNDAN YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE DÜŞTÜ O ZMANLAR ÇOK FELAKETTİ HELE DÜŞTÜĞÜ AN HER YERİ MORARMIŞ NEFES ALAMIYOR ÇOK KÖTÜDÜ HAMDOLSUNKİ O GÜNLERİ HAYIRLISIYLA ATLATTIK AMA TABİKİ KEMİK KAYNADIMI BİLEMİYORUZ BELLİ BELİRSİZ Bİ AĞRI KALMIŞ DURUMDA ŞU AN..İLGİN ALAKANDAN DOLAYI YENİDEN SAOLASIN CNACUNCUM
ezberler ok :)) tabloları işlemleri formülleri geçtimne mantık var biliyomusun aman sözel soruları yapıyımda işlem tablo olanları sallarım düşüncesiyle ilerledim
çook zor ya sözel diye seçtiğim bölüme bak diyorum kızıyorum kendime
turizm falan seçeydim keşke
2011 girişliyim ben 2012de de kapandı
Şansıma yakaladım yani :)
ben sırf seviorum çekoyu die seçtim ama aöf olark zor bi hoca anlatsa daha kolay giderdi
yuhh be 2013 de de ben başladım işte :26: en çok okumak istediğim böllümdü benim
valla öyle canım şimdi daha zor malesef
şükürki bende daha iyiyim canımcım
İstatistik sınavımı da oldum.:))) Bu kadar kavram soracaklarını bilsem formülleri harıl harıl çalışmazdım.( Sadece 3 tanecik formüllü soru geldi, kalanı tanım, kavram. Bir tanesini de atmak zorunda kaldım, son saniyede attım onu da.:)) Sürem yetmedi, kontrol bile edemedim ama herhalde iyi bir puan alırım. Kültür dersimden 95 almışım, istatistik de bu akşam 11'de açıklanacak. Yarın da sosyoloji sınavım var, hadi hayırlısı bakalım...Adacığım, bölümdaşım nerelerdesin, sınavların nasıl geçiyor???
hayirli aksamlar kizlar,bende araniza katilabilir miyim?
ilahiyat birinci sinif ögrencisiyim güz dönemeri ara sinav icin bitirmem gereken 40ünite var ve ben ancak 13 ünü bitirebildim ama ben yurtdisinda oldugugum dan dolayi bizim sinavimiz 12 13 ocakta olucak ins+
hepnize zihin acikligi diliyorum
Hahaha ilahi ablaAma gerçekten var böyle birşey bak manitam askerden gelince de onur belgesi falan almıştım aöften
Bakalım benim puana çok yaklaştı zaten atamalar umutluyum da işte dillendirmekte istemiyorum olmazsa büyük çöküş yaşarım.
Ausum dillerine sağlık çok güzel demişsin içimi rahatlattınanneminki de çelik korse takınca maşaallah savaşa gidiyo sanırsın annemi inşallah ausum inşallah hayırlısıyla eski sağlığına kavuşur dediğim gibi hamdolasun şu an iyi ilk zamanlar oturup kalmada o kadar zorlanıyorduki analatamam çok ağrısı olurdu ilaçlar anca yeterli olurdu..maşallah annem pozitif bi insandır ve nede olsa eski toprak yaşı çok yok ama bizlere nazaran öyle o komşunuz gibi tamamen iyi olur inşallah..sen nasılsın auscum tam olarak grip oldun mu yoksa
Slm arkadaşlar bende çalışmaya çalışıyorumama içimden o kalın kitapları çalışmak hiç gelmiyor
bi arkadaştan yardımcı kitap temin ettim onlarla çalışmayı düşünüyorum aranızda yardımcı kitaplara çalışan varmı. yardımcı kitaplara kalktı diyolar ama doğrumu konular aynı mi ?
ablam kardeşim bilgisayardan hiç kalkmıyor ki
maç varmış bu akşam onu izliyor fırsattan istifade geldim bende
gelip bir buraya bakıyorum zaten
başka hiç bakındığım bir yer yok
mutfak bölümüne hiç giremiyorum zaten
girdim mi kaptırıyorum kendimi biliyorsun
evdeki mutfakta döktürmeye devamda burda icraat yok bende
yaz dönemine bırakıyorum orayı
bu arada gazelde yarışmaya katılmış yine
valla bağımlılık yapıyor bu yarışmalar
dün bir telden girmiştim tam bakıyorum net gitti
çok problemli bu ara internet bizde
şimdi ona bakıcam
yine döktürmüş dimi
ayy neyseki karnım şu an çok fena tok
yoksa burdan kalkıp bursaya kadar giderdim feci şeyler yapmıştır kesin
unutmadan ekleyeyim dün gece 2 ünite daha bitirdim toplamda 42 oldu
az kaldı az
dimi
kendime gaz vermem lazım
matematiğe başlayayım diyorum
sonrada gözüm korkuyor
bu dönem matematik korkulu rüyam:18:
2 unite daha bitirdim 44 oldu
1 unite daha bitti istatistik hosuma gitti yaaa
İstatistik sınavımı da oldum.:))) Bu kadar kavram soracaklarını bilsem formülleri harıl harıl çalışmazdım.( Sadece 3 tanecik formüllü soru geldi, kalanı tanım, kavram. Bir tanesini de atmak zorunda kaldım, son saniyede attım onu da.:)) Sürem yetmedi, kontrol bile edemedim ama herhalde iyi bir puan alırım. Kültür dersimden 95 almışım, istatistik de bu akşam 11'de açıklanacak. Yarın da sosyoloji sınavım var, hadi hayırlısı bakalım...Adacığım, bölümdaşım nerelerdesin, sınavların nasıl geçiyor???
direksiyon derslerinden dolayı, sınavlara çalışamıyorum..
yoruluyorum...
cumartesi direksiyon sınavından da geçeyim hayırlısıyla da..
sonra az olan(!) konularıma çalışırım inşallah...
ausum bir ünite daha eklermisin sana zahmet..yavaş gidiyorum ama ünitesiz gün geçirmiyorum...
şu elimdeki derste son 2 ünite kaldı..onlar da bitsin..arapçaya gömülecem..inşallah yetişmeye çalışıyorum...
hayirli aksamlar kizlar,bende araniza katilabilir miyim?
ilahiyat birinci sinif ögrencisiyim güz dönemeri ara sinav icin bitirmem gereken 40ünite var ve ben ancak 13 ünü bitirebildim ama ben yurtdisinda oldugugum dan dolayi bizim sinavimiz 12 13 ocakta olucak ins+
hepnize zihin acikligi diliyorum
oleeeyyyy bir bölümdaşım daha gelmiş
hoşgeldin canım aramıza...bende ilahiyat 2. sınıfım...
plana programa oturtturunca yaparsın tabiki yeniden allah kolaylıklar versinKpss ye önlisansdan mı giriyosun betülcüm Ben lisans diye biliyodum son senen değilmi niye lisanstan girmiyosun
Aleykümselam , geçmiş olsun Ausum :2:Selamlar güzel arkadaşlarım , aöfdaşlarım
Bizim eve yine ve yine grip dadandı
Hasta hastada hiiiiiççç ders çalışası gelmiyor ki insanın
maşallah sana canım, tebrik ederim..valla sana bakınca biz hiç hayıflanmayalım...
inşallah diğerleride güzel geçer...çok öptüm...
Tam tahmin ettiğim gibi , aman dilimi ısırayım
Tebrikler arkadaşım , yine 90 lar 100 ler gözümüz gönlümüz açılacak anlaşıldı .
Diğerine de az kaldı açıklanmasına , o attığında tutmuştur senin kesin
Canımsın gazelim, ne güzel beraber çalışıp gidiyoruz işte.:)) Hep diyorum, siz olmasanız ben bu kadar dört elle sarılamazdım, bir de asla iki bölüme cesaret edemezdim.
Canım arkadaşım, utandırma beniii.İyi ki varsınız, iyi ki benim arkadaşımsınız.
Attığım tutmamış ausum, 85 aldım. Ama en azından kendi başıma yaptım, millet soruları ele geçirip 100 alıyor ama ben kendi emeğimle 85 aldım, daha değerli.:)) Şimdi yarın sosyolojiye giriş var, sabah erkenden çalışıp sonra doğru sınava.:)))
okul öncesi öğretmenliğini seçebilmen için çocuk gelişimi bölümü mezun olman gerekiyormuş. yani 2011de olsa terch yapamayacaktın diye biliyorum