2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

şükürki bende daha iyiyim canımcım

ben sırf seviorum çekoyu die seçtim ama aöf olark zor bi hoca anlatsa daha kolay giderdi

yuhh be 2013 de de ben başladım işte :26: en çok okumak istediğim böllümdü benim

valla öyle canım şimdi daha zor malesef

okul öncesi öğretmenliğini seçebilmen için çocuk gelişimi bölümü mezun olman gerekiyormuş. yani 2011de olsa terch yapamayacaktın diye biliyorum

İstatistik sınavımı da oldum.:))) Bu kadar kavram soracaklarını bilsem formülleri harıl harıl çalışmazdım.( Sadece 3 tanecik formüllü soru geldi, kalanı tanım, kavram. Bir tanesini de atmak zorunda kaldım, son saniyede attım onu da.:)) Sürem yetmedi, kontrol bile edemedim ama herhalde iyi bir puan alırım. Kültür dersimden 95 almışım, istatistik de bu akşam 11'de açıklanacak. Yarın da sosyoloji sınavım var, hadi hayırlısı bakalım...Adacığım, bölümdaşım nerelerdesin, sınavların nasıl geçiyor???

direksiyon derslerinden dolayı, sınavlara çalışamıyorum..
yoruluyorum...
cumartesi direksiyon sınavından da geçeyim hayırlısıyla da..
sonra az olan(!) konularıma çalışırım inşallah...

Son düzenleme:

maşallah sana canım, tebrik ederim..valla sana bakınca biz hiç hayıflanmayalım...
inşallah diğerleride güzel geçer...çok öptüm...

ausum bir ünite daha eklermisin sana zahmet..yavaş gidiyorum ama ünitesiz gün geçirmiyorum...
şu elimdeki derste son 2 ünite kaldı..onlar da bitsin..arapçaya gömülecem..inşallah yetişmeye çalışıyorum...

hayirli aksamlar kizlar,bende araniza katilabilir miyim?

ilahiyat birinci sinif ögrencisiyim güz dönemeri ara sinav icin bitirmem gereken 40ünite var ve ben ancak 13 ünü bitirebildim ama ben yurtdisinda oldugugum dan dolayi bizim sinavimiz 12 13 ocakta olucak ins+

hepnize zihin acikligi diliyorum

oleeeyyyy bir bölümdaşım daha gelmiş
hoşgeldin canım aramıza...bende ilahiyat 2. sınıfım...

İyi geceler herkese , ben geldiiiimmm

Gülme kız Aus ablan o kadar az çalışmaya nasıl onur belgesi alıyor sanıyorsun sen , hep enişte sayesnde
Aman no çöküş , güzel düşün , iyiyi çağır , o gelsin .

Heeeh güzel işte , öyle metanetli ise annen , iki ağrıya sekiz saat sızlanmıyorsa çabuk atlatacaktır gör bak .

Bende grip devam , feci bir öksürük var , bir de öksürüğün şiddetinden geçen gün bel fıtığım çoştuu .Offf offf yaşlandım yahu

Ben aynen o sıkıcı ve kalın kitaplara çalışıyorum , hoş çalışıyorum da denmez , sadece bir gün çalıştım gaza gelip , sonrası tırt

Ahhh o kardeşin var ya zaten , tahmin ettim onun pc den kalmadığını .Telefondan da hiç güzel olmuyor , okusa bile insanın yazası gelmiyor .

Yemek topiğine bende arada bir şeyler koyuyorum ama ilk sayfa düzenlemesi kaç zamandır kaldı yine , uğraşamadım , burası daha ağır bastı bu sene .

Matematiği sona bırak bence hepsi bitsin sonra ele al onu , şöyle bir güzel evir çevir

2 unite daha bitirdim 44 oldu

Tamam canım i ancak girdim zaten ekliyorum 44 olarak .

1 unite daha bitti istatistik hosuma gitti yaaa

Hemen ekliyorum , tüm dersler hoşuna gider inşaAllah .

Tam tahmin ettiğim gibi , aman dilimi ısırayım
Tebrikler arkadaşım , yine 90 lar 100 ler gözümüz gönlümüz açılacak anlaşıldı .
Diğerine de az kaldı açıklanmasına , o attığında tutmuştur senin kesin

direksiyon derslerinden dolayı, sınavlara çalışamıyorum..
yoruluyorum...
cumartesi direksiyon sınavından da geçeyim hayırlısıyla da..
sonra az olan(!) konularıma çalışırım inşallah...

Neyse ki bu cumartesi az kaldı . O bitince tam konsantre odaklanırsın aöfe .Bende artık yavaş yavaş odaklanayım diyorum zaten .

Yetişecek arkadaşım yaa , son günlerde istikrar yakaladın sen .Boş günün geçmiyor .

Soru çözümüne de rahat rahat vakit kalacak bu gidişle.

İyi akşamlar , hoş geldin .

Tabii ki hemen ekliyorum listeye , son bir ayı beraber geçiririz inşaAllah.

Senin sınava 2 ay varmış gerçi şanslısın .

Çalıştıkça bildirim yaparsın , onun dışında sohbet muhabbet

oleeeyyyy bir bölümdaşım daha gelmiş
hoşgeldin canım aramıza...bende ilahiyat 2. sınıfım...

Bölümünüz rekor kırıyor zaten gazelim

plana programa oturtturunca yaparsın tabiki yeniden allah kolaylıklar versin Kpss ye önlisansdan mı giriyosun betülcüm Ben lisans diye biliyodum son senen değilmi niye lisanstan girmiyosun

inşaALLAH(C.C) düzene oturtturabilirim

Evet arkadaşım nasipse önlisanstan gireceğim... 3. sınıftayım

Annen nasıl oldu canım çok geçmiş olsun ALLAH(C.C) annenin şifasını versin inşaALLAH(C.C)

Selamlar güzel arkadaşlarım , aöfdaşlarım

Bizim eve yine ve yine grip dadandı

Hasta hastada hiiiiiççç ders çalışası gelmiyor ki insanın
Aleykümselam , geçmiş olsun Ausum :2:

ALLAH(C.C) şifanı versin inşaALLAH(C.C)

Son düzenleme:
maşallah sana canım, tebrik ederim..valla sana bakınca biz hiç hayıflanmayalım...
inşallah diğerleride güzel geçer...çok öptüm...

Canımsın gazelim, ne güzel beraber çalışıp gidiyoruz işte.:)) Hep diyorum, siz olmasanız ben bu kadar dört elle sarılamazdım, bir de asla iki bölüme cesaret edemezdim.

Canım arkadaşım, utandırma beniii. İyi ki varsınız, iyi ki benim arkadaşımsınız.

Attığım tutmamış ausum, 85 aldım. Ama en azından kendi başıma yaptım, millet soruları ele geçirip 100 alıyor ama ben kendi emeğimle 85 aldım, daha değerli.:)) Şimdi yarın sosyolojiye giriş var, sabah erkenden çalışıp sonra doğru sınava.:)))

Nihayet aynı anda buluştuk canım yaa .

Çok iyi arkadaşım sonuçlar , sanırım netten olması daha avantajlı , stres daha az oluyordur .

Sabahta 100 gelecek öyle hisseidyorum .

Beynin patlamıştır ama artık değil mi ? Bitsede gitsek moduna geçtin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…