2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

daha 1 ders bitti ( 4 ünite yani ) iktisat dan zordan başlamışım soğudum desem yeri hani kaldı 8 ders :KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
Toplam biten konu sayısı 12 :KK14:
Bu hafta pek fazla ders çalışmayacağım kpss tercihlerini araştırmam gerek :KK14:
:KK42:

Gördüm demin profilimde tercihlerini , Kocaeli yazıyordu sanki , bekliyoruz seni buralara , güzel ağırlarız

auscum iyi diyorsun hoş diyorsun da işten çıkıyorum kafam bi milyon...kitabı açıyorum okuyorum 3. ünite tak sayısal ben şakkadanak kalıyorum nasıl ilerleticem ki....

Hiç okumamak , göz gezdirmemektense şöyle bakıp geçiver , ille aklında kalacak bir şeyler olur . Sayısal sözel gibi değil elbet , işin formulünü anlamadan sabaha kadar baksam boş ama arada kolay gelecek soruları kaçırmamak için sen bakmaya devam et bence.

Canım hiç ders çalışmak istemiyor :KK43: Ve bitirdiğim konu sayısı çok az. Kurstan gelirken diyorum ki eve gideyim akşama kadar ders çalışacağım ama olmuyo eve gelince hiç çalışmak istemiyorum :KK43:

Geçen gün çınlattım kulaklarını , nerde bu kız diye canım ? Çok az kaldı , 1 saat ayır kendine ez azından her akşam , hadi ama sonra sınavlar kötü geçince bugünler çok aranacak ve hala geç değil.

TEŞEKKÜR EDİYORUM allah razı olsun..evet maalesef biliyorum bel kemiği bir zor kaynıyor hele menapoz sonrası yaş grubundakilerin kaynaması daha da bi geç olabiliyor..ayakta çok kalmamaya çalışıyor zaten ayakta olduğu zamanlar korse takıyor..kemik kaynamasına saolsun ablam bayağı bi araştırdı paça çok iyi gelir dediler ve kemik kuvveti için takviye ilaçları var onları kullanıyor yani elimizden geleni yapıyoruzda inşallah bi yol kattetmişizdir..bu arada dün mr çekilemedi başka bi güne kaldı..yeniden çok saolun ilginizden dolayı..

Canım benim ben mutfak bölümünde yazınca okumuştum ama buraya da yazayım , çok çok geçmiş olsun .
Geçen sene üst kat komşum , kayakta belini kırdı . Yaşı yanılmıyorsam , 50 üstü . Çelik korse ile dolaştı kaç ay ama tahminlerden çok çabuk iyileşti ve ayağa kalktı . Şuan sabahları görüyorum , okula gidiyor , hocam maşallah derim hep onu görünce , ben olsam 3 sene yatardım.
Anneciğinde moralini bozmasın , emin ol o çabuk iyileşeceğine inanırsa her şeyin başı bu .

heeeyy ahali ben geldim:KK52:
ne var ne yok nasılsınız bakalım
aus ablam size yine grip vurmuş geçmiş olsun
dolmacım annen rahatsızmış sanırım sizede çok geçmiş olsun

geleyim bir bakınayım dedim buralara bir 5 dk
bir oturdum bilgisayara yarım saattir internet yok:KK37:
beni gözetliyor sanki internet kesilmek için:KK1:
neyse ben ünite bildirimimi yapayım
büyük bir gururla:KK37::KK53:
toplam 40 ünite bitirdim
ne kadar çok geliyor gözüme ama hala çok ünitem var ya
yok bir türlü tempoyu tutturamadım ben
neyse şimdi kalkıcam 3 ünite bitiricem bugün
sonrada geriye kalıyor 4 ders
bunların biri matematik:KK37:
diğeri ingilizce:KK37:
napcaz bakalım
herkese kolay gelsin diyorum
hepinizi öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

Heeeeey gözde , harbiden yokluğun acı acı hissettiriyor kendini . Hem burada hem mutfakta , biz özledik dedikçe sen gelmez oldun , alışmışız sana kuzum :KK14:

Hadi bakalım 3 er 3 er sistemini oturt bu geceden tezi yok , daha tekrar yapacaksın .Soru çözeceksin :KK52:

Ausum, geçmiş olsun canım benim...Kış artık geldi işte, bizde de başlar yakında, virüs bir girdi mi eve, hepimizi dolaşmadan çıkmıyor.:KK43:((

Dolmacığım, anneciğine çok çok geçmiş olsun, paça çorbası iyi gelir gerçekten kemiklere. Tez zamanda kaynar sen endişelenme, bütün dualarım seninle...

Sağol canım benim , hiç böyle olmazdık biz. Ama bu okul işi bizi her ay hasta yapar oldu .Babada maşaAllah kapı gibi , geçen gün dayanamadım sitem ettim ona .Demek bizi yeteri kadar öpmüyorsun , sana bulaşmıyor diye :KK8::KK8:

Neler yaptın şekerparem ? Özetler bitti mi ?

Atatürk'ün sınavları ne zamandı , eli kulağındadır değil mi ?

daha 1 ders bitti ( 4 ünite yani ) iktisat dan zordan başlamışım soğudum desem yeri hani kaldı 8 ders :KK53::KK53::KK53:

Ben hep en kolayından başlarım , çabuk pes etmemek için ama senin ki daha iyi aslında , en beteri gitmiş oldu .

Sana güveniyorum ben :KK14:

Aşk hayatı güzel gidenlerin başarı istatistikleri olumlu oluyormuş , bu bir aus araştırmasıdır :KK9:

Hahaha ilahi abla :KK1: Ama gerçekten var böyle birşey bak manitam askerden gelince de onur belgesi falan almıştım aöften :KK53:
Bakalım benim puana çok yaklaştı zaten atamalar umutluyum da işte dillendirmekte istemiyorum olmazsa büyük çöküş yaşarım.

çok teşekkürler cnacuncum Allah razı olsun dediğin gibi inşallah hayırlısıyla..dün çekilemedi mr başka zamana kaldı..sen nasılsın?nasıl oldun dün dinlenebildin mi?

dinledin canım dinlendim toparlandım şükürki maalesef faranjit olmuşum o beni bukadar mahvetmiş ama vucudumda hala bir yorgunluk var :KK43:

anneciğin nasıl

Sağol canım benim , hiç böyle olmazdık biz. Ama bu okul işi bizi her ay hasta yapar oldu .Babada maşaAllah kapı gibi , geçen gün dayanamadım sitem ettim ona .Demek bizi yeteri kadar öpmüyorsun , sana bulaşmıyor diye :KK8::KK8:

Okul tabii, en çok virüsün yayıldığı yer aslında. Aman ausum, bol bol ıhlamur, bitkisel kürler, biliyorum sen de çok ilaç yanlısı değilsin benim gibi...Çok çok geçmiş olsun tekrar canım benim, sana da minik çaydanlığa da...

Özetler bitti ausum ama bu Atatürk Aöf ilginç, vize zamanı da ünite yayınlıyorlar. Ben ne tarafa bakacağımı şaşırdım, hiç olmazsa bir hafta ara verirler diyordum, şimdi sınav için özet mi çalışayım yoksa vize sonrası özetleri mi hazırlamaya başlayayım bilemedim gerçekten. Yine hafta sonu kapanmam gerek gibi geliyor, hem de sabahtan akşama kadar bu sefer...

İlk sınavıma da bugün girdim, çalıştığım özetlerim ve defterim sağolsun, herhalde soru kaçırmadım diye tahmin ediyorum. Yarın asıl istatistik var, bakalım işin matematik kısmı nasıl olacak???:KK37:

:KK42:

Gördüm demin profilimde tercihlerini , Kocaeli yazıyordu sanki , bekliyoruz seni buralara , güzel ağırlarız

Hiç okumamak , göz gezdirmemektense şöyle bakıp geçiver , ille aklında kalacak bir şeyler olur . Sayısal sözel gibi değil elbet , işin formulünü anlamadan sabaha kadar baksam boş ama arada kolay gelecek soruları kaçırmamak için sen bakmaya devam et bence.

Geçen gün çınlattım kulaklarını , nerde bu kız diye canım ? Çok az kaldı , 1 saat ayır kendine ez azından her akşam , hadi ama sonra sınavlar kötü geçince bugünler çok aranacak ve hala geç değil.

Canım benim ben mutfak bölümünde yazınca okumuştum ama buraya da yazayım , çok çok geçmiş olsun .
Geçen sene üst kat komşum , kayakta belini kırdı . Yaşı yanılmıyorsam , 50 üstü . Çelik korse ile dolaştı kaç ay ama tahminlerden çok çabuk iyileşti ve ayağa kalktı . Şuan sabahları görüyorum , okula gidiyor , hocam maşallah derim hep onu görünce , ben olsam 3 sene yatardım.
Anneciğinde moralini bozmasın , emin ol o çabuk iyileşeceğine inanırsa her şeyin başı bu .

Heeeeey gözde , harbiden yokluğun acı acı hissettiriyor kendini . Hem burada hem mutfakta , biz özledik dedikçe sen gelmez oldun , alışmışız sana kuzum :KK14:

Hadi bakalım 3 er 3 er sistemini oturt bu geceden tezi yok , daha tekrar yapacaksın .Soru çözeceksin :KK52:

Ben hep en kolayından başlarım , çabuk pes etmemek için ama senin ki daha iyi aslında , en beteri gitmiş oldu .
Ausum dillerine sağlık çok güzel demişsin içimi rahatlattın :KK54: anneminki de çelik korse takınca maşaallah savaşa gidiyo sanırsın annemi :KK9: inşallah ausum inşallah hayırlısıyla eski sağlığına kavuşur dediğim gibi hamdolasun şu an iyi ilk zamanlar oturup kalmada o kadar zorlanıyorduki analatamam çok ağrısı olurdu ilaçlar anca yeterli olurdu..maşallah annem pozitif bi insandır ve nede olsa eski toprak yaşı çok yok ama bizlere nazaran öyle o komşunuz gibi tamamen iyi olur inşallah..sen nasılsın auscum tam olarak grip oldun mu yoksa :KK28:

dinledin canım dinlendim toparlandım şükürki maalesef faranjit olmuşum o beni bukadar mahvetmiş ama vucudumda hala bir yorgunluk var :KK43:

anneciğin nasıl
Benim bademcikler problemdir kış ayları hatta yazın sıcağında hasta olurum iyi bi okkalı nanemollacılardanım :KK9: bi gün yün benim bademcikler gitmiş ama bu sefer ses meste gitmiş bi farklılık var bi doktora gittim meğer faranjit olmuşum..çok zorlanmıştım Allah sanada yardım etsin asitli ve acı yiyecekler faranjitin düşmanı domates bile onu da söyliyimde ona göre dikkat canım..
CANIM ÇOK SAOLASIN ANNEM HAMDOLSUN DAHA İYİ DEDİĞİM GİBİ BUNDAN YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE DÜŞTÜ O ZMANLAR ÇOK FELAKETTİ HELE DÜŞTÜĞÜ AN HER YERİ MORARMIŞ NEFES ALAMIYOR ÇOK KÖTÜDÜ HAMDOLSUNKİ O GÜNLERİ HAYIRLISIYLA ATLATTIK AMA TABİKİ KEMİK KAYNADIMI BİLEMİYORUZ BELLİ BELİRSİZ Bİ AĞRI KALMIŞ DURUMDA ŞU AN..İLGİN ALAKANDAN DOLAYI YENİDEN SAOLASIN CNACUNCUM :KK54:

Slm arkadaşlar bende çalışmaya çalışıyorum :KK43: ama içimden o kalın kitapları çalışmak hiç gelmiyor :KK5:
bi arkadaştan yardımcı kitap temin ettim onlarla çalışmayı düşünüyorum aranızda yardımcı kitaplara çalışan varmı. yardımcı kitaplara kalktı diyolar ama doğrumu konular aynı mi ?

ablam kardeşim bilgisayardan hiç kalkmıyor ki
maç varmış bu akşam onu izliyor fırsattan istifade geldim bende:KK52:
gelip bir buraya bakıyorum zaten
başka hiç bakındığım bir yer yok
mutfak bölümüne hiç giremiyorum zaten
girdim mi kaptırıyorum kendimi biliyorsun:KK1:
evdeki mutfakta döktürmeye devamda burda icraat yok bende:KK53:
yaz dönemine bırakıyorum orayı:KK1:
bu arada gazelde yarışmaya katılmış yine
valla bağımlılık yapıyor bu yarışmalar
dün bir telden girmiştim tam bakıyorum net gitti
çok problemli bu ara internet bizde
şimdi ona bakıcam
yine döktürmüş dimi
ayy neyseki karnım şu an çok fena tok:KK53:
yoksa burdan kalkıp bursaya kadar giderdim feci şeyler yapmıştır kesin:KK1::KK1:

unutmadan ekleyeyim dün gece 2 ünite daha bitirdim toplamda 42 oldu
az kaldı az
dimi
kendime gaz vermem lazım:KK52:
matematiğe başlayayım diyorum
sonrada gözüm korkuyor
bu dönem matematik korkulu rüyam:18:

Slm arkadaşlar bende çalışmaya çalışıyorum :KK43: ama içimden o kalın kitapları çalışmak hiç gelmiyor :KK5:
bi arkadaştan yardımcı kitap temin ettim onlarla çalışmayı düşünüyorum aranızda yardımcı kitaplara çalışan varmı. yardımcı kitaplara kalktı diyolar ama doğrumu konular aynı mi ?

ben bazı derslere yardımcı kitaplardan çalışıyorum
bazı konular aynı
bazıları eksik olabiliyor
okulun verdiği kitaplardan kontrol ede ede çalışman gerek
ben öyle yapıyorum
başlıklar aynı ise içeriklerde aynıdır sadece başlıkları kontrol etmen yeterlidir
ayrıca artık yardıcı kitaplar sınavlarda tamamen yeterli olmuyor
ben geçen sene sadece yardımcılardan çalıştım ama okul kitabındaki ayrıntılardan çok çıkmıştı o yüzden okul kitaplarınada bakmakta fayda var diyorum
çok dersin yoksa bence okul kitaplarına çalış yada benim gibi yardımcıları çalışıp sonrada okul kitaplarının özetlerini okuyup sorularını çöz
birde özellikle okul kitaplarında ünite içlerinde yana çıkmalar var ufak ufak notlar halinde
onlardan soru geliyor hep ben onlarıda ezber yapıyorum

ben bazı derslere yardımcı kitaplardan çalışıyorum
bazı konular aynı
bazıları eksik olabiliyor
okulun verdiği kitaplardan kontrol ede ede çalışman gerek
ben öyle yapıyorum
başlıklar aynı ise içeriklerde aynıdır sadece başlıkları kontrol etmen yeterlidir
ayrıca artık yardıcı kitaplar sınavlarda tamamen yeterli olmuyor
ben geçen sene sadece yardımcılardan çalıştım ama okul kitabındaki ayrıntılardan çok çıkmıştı o yüzden okul kitaplarınada bakmakta fayda var diyorum
çok dersin yoksa bence okul kitaplarına çalış yada benim gibi yardımcıları çalışıp sonrada okul kitaplarının özetlerini okuyup sorularını çöz
birde özellikle okul kitaplarında ünite içlerinde yana çıkmalar var ufak ufak notlar halinde
onlardan soru geliyor hep ben onlarıda ezber yapıyorum

Tamam canım bende öyle yapiyim öyleyse çok sağol yardımcı oldugun için sen hangi bölüm okuyosn ben muhasebe okuyorum dersler çok zor geliyo :KK43:

Tamam canım bende öyle yapiyim öyleyse çok sağol yardımcı oldugun için sen hangi bölüm okuyosn ben muhasebe okuyorum dersler çok zor geliyo :KK43:

Ben okulöncesi ögretmenligi okuyorum 3.ve 4. Sınıf bir arada :)
Herşeyin bir zorlugu var malesef ama napalım birşeyler elde etmek icin zorluklara katlanmak gerek
emeklerimizin karşılıgını alırız inşallah :)

iktisatt böggg ben anlamıorum :KK70: anlayabldinmi cnm :KK43:

ezberler ok :)) tabloları işlemleri formülleri geçtim :KK9::KK9::KK53: ne mantık var biliyomusun aman sözel soruları yapıyımda işlem tablo olanları sallarım düşüncesiyle ilerledim :KK52::KK52::KK52:

çook zor ya sözel diye seçtiğim bölüme bak diyorum kızıyorum kendime :KK47:
turizm falan seçeydim keşke :KK19:

Son düzenleme:
Ben okulöncesi ögretmenligi okuyorum 3.ve 4. Sınıf bir arada :)
Herşeyin bir zorlugu var malesef ama napalım birşeyler elde etmek icin zorluklara katlanmak gerek
emeklerimizin karşılıgını alırız inşallah :)

:KK53::KK53::KK53: aa okul öncesini nasıl okuyosunuz o bölüm varmı aöf de kalktı diye biliyorum ben ama şaşırdım şimdi görünce aydınlatırmısın beniii :KK31:

X