2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aynen :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

evet biberonum yaa hiç görüşemiyoruz, geçen yıl bu dönemlerde nasıl muhabbet ediyorduk...
dün akşam senin kulaklarını çınlattım :KK1:
hani şu star tv de büyük risk diye bi yarışma varya, selçuk yöntem sunuyor...
tam senlik bi yarışma gerçekten neden katılmıyorsun :KK14:
bize de heyecan olmuştu geçen yıl...tv ye yapışıp kalmıştık...yrışmayı izledinmi bilmiyorum ama tam senin tarzın...
birde çok kek sorular çıkıyor gerçekten...şorayın yarışma soruları, bu yarışmadan daha zordu...

Ahhh gazelim istemez miyim tabii ki istiyorum o yarışmayı ama alan var mı beni, yok.:KK43:( Başvurdum, cevap bekliyorum hala gelmedi. Geçen gün bir final sorusu vardı, ilk kez sultan ünvanını kullanan kimdir diye, ahh dedim ahh daha yeni okudum aöf kitabında, ama kitaba bakmadan aklıma geldi, gazneli mahmud, kendimle gurur duydum gerçekten.:))) Final dışında gerçekten sorular kolay, orada da çabuk olmak lazım, ama ben artık ısındım bu yarışmalara, heyecan yapmam herhalde.:KK1: Asıl ben şu bir milyon kimin yarışmasının elemelerini kaçırdığıma yanıyorum, keşke önceden haberim olsaydı, işte ona girmeyi gerçekten isterdim. Onu seyrettin mi bilmiyorum, show tv'de cuma akşamları 23:00'de, o da güzel bir bilgi yarışması...

çok sevgili topik arkadaşlarım auscum :KK16: Betülcüm :KK16: Ve tüm arkadaşlarım..sizden bi ricam olcak..bundan yaklaşık 2 ay önce annem sandalyeden düştü hemde nasıl bi düşmekti öyle,herşey gözümün önünde oldu hiç unutamam :KK50: Bel kemiğinde kırıkla çatlak arası bişey oldu çok zor anlar yaşadı canım annem..hamdolsun şu an iyi..bugün mr çekilcek kemikler kaynamış mı son durum nedir diye..çok ama çok merak ediyorum çok endişeliyim..hayırlısıyla bi mr çekilip sonuçta temiz çıksa :KK50: Sizden ricam lütfen ama lütfen dua edin dualrınızı bekliyorum

Ahhh gazelim istemez miyim tabii ki istiyorum o yarışmayı ama alan var mı beni, yok.:KK43:( Başvurdum, cevap bekliyorum hala gelmedi. Geçen gün bir final sorusu vardı, ilk kez sultan ünvanını kullanan kimdir diye, ahh dedim ahh daha yeni okudum aöf kitabında, ama kitaba bakmadan aklıma geldi, gazneli mahmud, kendimle gurur duydum gerçekten.:))) Final dışında gerçekten sorular kolay, orada da çabuk olmak lazım, ama ben artık ısındım bu yarışmalara, heyecan yapmam herhalde.:KK1: Asıl ben şu bir milyon kimin yarışmasının elemelerini kaçırdığıma yanıyorum, keşke önceden haberim olsaydı, işte ona girmeyi gerçekten isterdim. Onu seyrettin mi bilmiyorum, show tv'de cuma akşamları 23:00'de, o da güzel bir bilgi yarışması...

onu hiç izlemedim biberonum ama şu kim milyoner olmak ister varya, eşimde ona başvurdu :KK1:
ama çok düşük bi ihtimal o yarışmaya kabul edilmek..hayırlısı bakalım...
evet büyük risk yarışmasının final soruları zor ama bazen çok kek bir yarışmacı bile epey para kazanıyor ..
taş atıyon da kolunmu yoruluyor biberonum :)
üç beş ne kazanırsan kar dimi :KK23:

çok sevgili topik arkadaşlarım auscum :KK16: Betülcüm :KK16: Ve tüm arkadaşlarım..sizden bi ricam olcak..bundan yaklaşık 2 ay önce annem sandalyeden düştü hemde nasıl bi düşmekti öyle,herşey gözümün önünde oldu hiç unutamam :KK50: Bel kemiğinde kırıkla çatlak arası bişey oldu çok zor anlar yaşadı canım annem..hamdolsun şu an iyi..bugün mr çekilcek kemikler kaynamış mı son durum nedir diye..çok ama çok merak ediyorum çok endişeliyim..hayırlısıyla bi mr çekilip sonuçta temiz çıksa :KK50: Sizden ricam lütfen ama lütfen dua edin dualrınızı bekliyorum

geçmiş olsun, allah şifa versin...bel kemiği pek kolay iyileşmez ama moralinizi bozmak istemem de biraz sabır işi bel kaynaması..çünkü alçıya vs alınamadığı için kendi kendine iyileşmesi beklenecek..
bizim bi tanıdık kaza yaptı bel kemiği kırıldı, öyle kendi kendine iyileşmesini beklediler...
biraz sabredeceksiniz....
tekrar geçmiş olsun, korkmayın bişey olmaz kaynar kemikler üzülmeyin...

Ausum girişteli listede benim ünitelerimde bir terslik var sanırım

Toplam ünite 30
biten 20
kalan 18

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

çok geçmiş olsun canım kısa zamanda toplar inş anneciğin

Selamlar güzel arkadaşlarım , aöfdaşlarım :KK3:

Bizim eve yine ve yine grip dadandı :KK52:

Hasta hastada hiiiiiççç ders çalışası gelmiyor ki insanın :KK17:

Toplam biten konu sayısı 12 :KK14:
Bu hafta pek fazla ders çalışmayacağım kpss tercihlerini araştırmam gerek :KK14:

auscum iyi diyorsun hoş diyorsun da işten çıkıyorum kafam bi milyon...kitabı açıyorum okuyorum 3. ünite tak sayısal ben şakkadanak kalıyorum nasıl ilerleticem ki....

Canım hiç ders çalışmak istemiyor :KK43: Ve bitirdiğim konu sayısı çok az. Kurstan gelirken diyorum ki eve gideyim akşama kadar ders çalışacağım ama olmuyo eve gelince hiç çalışmak istemiyorum :KK43:

onu hiç izlemedim biberonum ama şu kim milyoner olmak ister varya, eşimde ona başvurdu :KK1:
ama çok düşük bi ihtimal o yarışmaya kabul edilmek..hayırlısı bakalım...
evet büyük risk yarışmasının final soruları zor ama bazen çok kek bir yarışmacı bile epey para kazanıyor ..
taş atıyon da kolunmu yoruluyor biberonum :)
üç beş ne kazanırsan kar dimi :KK23:

geçmiş olsun, allah şifa versin...bel kemiği pek kolay iyileşmez ama moralinizi bozmak istemem de biraz sabır işi bel kaynaması..çünkü alçıya vs alınamadığı için kendi kendine iyileşmesi beklenecek..
bizim bi tanıdık kaza yaptı bel kemiği kırıldı, öyle kendi kendine iyileşmesini beklediler...
biraz sabredeceksiniz....
tekrar geçmiş olsun, korkmayın bişey olmaz kaynar kemikler üzülmeyin...

TEŞEKKÜR EDİYORUM allah razı olsun..evet maalesef biliyorum bel kemiği bir zor kaynıyor hele menapoz sonrası yaş grubundakilerin kaynaması daha da bi geç olabiliyor..ayakta çok kalmamaya çalışıyor zaten ayakta olduğu zamanlar korse takıyor..kemik kaynamasına saolsun ablam bayağı bi araştırdı paça çok iyi gelir dediler ve kemik kuvveti için takviye ilaçları var onları kullanıyor yani elimizden geleni yapıyoruzda inşallah bi yol kattetmişizdir..bu arada dün mr çekilemedi başka bi güne kaldı..yeniden çok saolun ilginizden dolayı..

çok geçmiş olsun canım kısa zamanda toplar inş anneciğin

çok teşekkürler cnacuncum Allah razı olsun dediğin gibi inşallah hayırlısıyla..dün çekilemedi mr başka zamana kaldı..sen nasılsın?nasıl oldun dün dinlenebildin mi?

heeeyy ahali ben geldim:KK52:
ne var ne yok nasılsınız bakalım
aus ablam size yine grip vurmuş geçmiş olsun
dolmacım annen rahatsızmış sanırım sizede çok geçmiş olsun

geleyim bir bakınayım dedim buralara bir 5 dk
bir oturdum bilgisayara yarım saattir internet yok:KK37:
beni gözetliyor sanki internet kesilmek için:KK1:
neyse ben ünite bildirimimi yapayım
büyük bir gururla:KK37::KK53:
toplam 40 ünite bitirdim
ne kadar çok geliyor gözüme ama hala çok ünitem var ya
yok bir türlü tempoyu tutturamadım ben
neyse şimdi kalkıcam 3 ünite bitiricem bugün
sonrada geriye kalıyor 4 ders
bunların biri matematik:KK37:
diğeri ingilizce:KK37:
napcaz bakalım
herkese kolay gelsin diyorum
hepinizi öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

Ausum, geçmiş olsun canım benim...Kış artık geldi işte, bizde de başlar yakında, virüs bir girdi mi eve, hepimizi dolaşmadan çıkmıyor.:KK43:((

Dolmacığım, anneciğine çok çok geçmiş olsun, paça çorbası iyi gelir gerçekten kemiklere. Tez zamanda kaynar sen endişelenme, bütün dualarım seninle...

heeeyy ahali ben geldim:KK52:
Ne var ne yok nasılsınız bakalım
aus ablam size yine grip vurmuş geçmiş olsun
dolmacım annen rahatsızmış sanırım sizede çok geçmiş olsun

geleyim bir bakınayım dedim buralara bir 5 dk
bir oturdum bilgisayara yarım saattir internet yok:KK37:
Beni gözetliyor sanki internet kesilmek için:KK1:
Neyse ben ünite bildirimimi yapayım
büyük bir gururla:KK37::KK53:
Toplam 40 ünite bitirdim
ne kadar çok geliyor gözüme ama hala çok ünitem var ya
yok bir türlü tempoyu tutturamadım ben
neyse şimdi kalkıcam 3 ünite bitiricem bugün
sonrada geriye kalıyor 4 ders
bunların biri matematik:KK37:
Diğeri ingilizce:KK37:
Napcaz bakalım
herkese kolay gelsin diyorum
hepinizi öpüyorum:KK54::KK54::KK54:
çook teşekkür ediyorum gözdecim sanada bol şanslar :KK34:

Ausum, geçmiş olsun canım benim...Kış artık geldi işte, bizde de başlar yakında, virüs bir girdi mi eve, hepimizi dolaşmadan çıkmıyor.:KK43:((

Dolmacığım, anneciğine çok çok geçmiş olsun, paça çorbası iyi gelir gerçekten kemiklere. Tez zamanda kaynar sen endişelenme, bütün dualarım seninle...

Biberoncum çok teşekkür ediyorum Allah senden razı olsun dularından dolayı dillerine sağlık..inşallah hayırlısıyla kaynar..dün abim mr çekilmeye gidiyoruz deyince bir anda noluyoruz dedim beklemiyordum yani elbet mr çekilcektide..abim çıkan mr sonucuna göre eğer kaynamadıysa allah korusun direkt ameliyat der o yüzden mr çekilemeye deyince bir anda canım sıkıldı panikledim valla..ama dün mr çekilemedi onu da söyliyim..ilgin için saolasın yeniden :KK34:

X