- 12 Ağustos 2008
- 1.973
- 221
- 47
aynen
evet biberonum yaa hiç görüşemiyoruz, geçen yıl bu dönemlerde nasıl muhabbet ediyorduk...
dün akşam senin kulaklarını çınlattım
hani şu star tv de büyük risk diye bi yarışma varya, selçuk yöntem sunuyor...
tam senlik bi yarışma gerçekten neden katılmıyorsun
bize de heyecan olmuştu geçen yıl...tv ye yapışıp kalmıştık...yrışmayı izledinmi bilmiyorum ama tam senin tarzın...
birde çok kek sorular çıkıyor gerçekten...şorayın yarışma soruları, bu yarışmadan daha zordu...
Ahhh gazelim istemez miyim tabii ki istiyorum o yarışmayı ama alan var mı beni, yok.( Başvurdum, cevap bekliyorum hala gelmedi. Geçen gün bir final sorusu vardı, ilk kez sultan ünvanını kullanan kimdir diye, ahh dedim ahh daha yeni okudum aöf kitabında, ama kitaba bakmadan aklıma geldi, gazneli mahmud, kendimle gurur duydum gerçekten.:))) Final dışında gerçekten sorular kolay, orada da çabuk olmak lazım, ama ben artık ısındım bu yarışmalara, heyecan yapmam herhalde. Asıl ben şu bir milyon kimin yarışmasının elemelerini kaçırdığıma yanıyorum, keşke önceden haberim olsaydı, işte ona girmeyi gerçekten isterdim. Onu seyrettin mi bilmiyorum, show tv'de cuma akşamları 23:00'de, o da güzel bir bilgi yarışması...