2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Tek ders sınavı da 20 temmuz çünkü illa ki açıklayacaklar
Mezun oldum diye yaydık mezun olamazsam gizli gizli kayıt olacam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tek ders sınavı da 20 temmuz çünkü illa ki açıklayacaklar
Mezun oldum diye yaydık mezun olamazsam gizli gizli kayıt olacam

aaa tek ders sınavı da mı var bize ben yok sanıyordum oley canım ya çoook tşk. ederim süpersin bunu bilmem iii oldu.

Merhaba:13:
dolmam misafir üstüne misafir geliyor ancak bugün boş kaldık canım.

3gün sonra yine misafir gelecek bende fırsat buldukca geliyorum dolmam
betülcüm bende sizleri özledim vallaha ya

inş hepimiz iyi alırız
siz neler yapıyorsunuz Allah yardımcın olsun betülcüm

dolmam ama sen bana sitem etmişsin canım benim:26:

slm kızlar epeydir uğrayamayıyorum yatılı misafirlerim vardı, sınavdan sonra görüşemedim sizlerle
inşallah herkes iyidir..bende sabırsızlıkla bekliyorum sonuçları ve de korkuyla :18: kritik derslerim vardı inşallah hüsrana uğramam
facebook forumlarında sonuçların saat 18 den sonra açıklanacağı yazıyor....
inşallah mini mini birler, çalışkan iki olurlar,
çalışkan ikiler de mezun olurlar
bölümdaşım hazırladın mı kepini cübbeni
kep töreni yapalım burda yaa inşallah....

Mezun oldum kızlar
Böylece 2. üniversite bitmiş oldu darısı sizlerin başına

sınav sonuçları açıklandııı

ben anlamadım öğretim yılı 2013 olan yerdeki genel not ortalamasına mı bakıyoruz?
çünkü dersimin biri DC ve ortalamam 2,310 mezun muyum ben şimdi?? :18::18::18::18:

Benim de aynı yerde 2.13 yazıyo başarılı diyo ff yok mezun muyum bilemedim soracak kimse de yok ki :-(

Benim de aynı yerde 2.13 yazıyo başarılı diyo ff yok mezun muyum bilemedim soracak kimse de yok ki :-(

evet kızlar mezunsunuz
ff dersiniz yok ise, ve ortalama 2 üzeriyse mezunsunuz....fakat ortalamaya dikkat edin, genel not ortalamasına değil, dönem sonu not ortalamasına bakacaksınız...dönem sonu not ortalaması 2 üzeri olacak...

Bahar dönemi iki not da 2nin üzerinde. Teşekkür ederim canım sağol gözümüz aydın

dönem sonu not ortalaması tam 2 inanmıyorum resmen ucu ucuna mı mezun oldum yani

Kızlar birşey soracam benim güz dönemi 1.91 di bahar 2.13 güz döneminde tekrar yazıyor bahar dönemi başarılı mezun değilim herhalde ya

oh bee süperim:) çok tırsmıştım valla ama yırttık 5 10 puan düşmüş en zor derslerden ki ortalaması düşük 38 ortalamayla geçmişim ortalama 2.830 gözümüz aydın arkadaşlarrr:)))

Arkadaşlar

Mezun olanları tebrik ederim Kupayı sizin için kaldırıyorum

Sınav sonucu beklediği gibi gelmeyen arkadaşlarım lütfen üzülmeyin , hiç bir şey için üzülmeyin dünyanın sonu değil ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Bana gelince ALLAH(C.C)'ıma hamd ve şükür olsun ki bütün derslerimi geçmişim ve artık ''Kamu Yönetimi 4. sınıf öğrencisiyim''

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Özlendin canım fırsat buldukça gel

Amin ALLAH(C.C) hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Sonuçlarına baktın mı? ALLAH(C.C)'ım hayırısını versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

konuyla ilgisi yok ama (c.c) diye kısaltma yapmak dinimizce uygun deil..uyarmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…