yetmez mi yete tabiki
Patatesli börek mi
Bayılırım patatesin herşeyi mi bu kadar sevilir
ıslak kurabiyeyide çok duydum ama ne yedim ne yaptım
Diğer iki çeşit ne düşünüyosun
maşallah bölümdaşııımmm :)
yüksek yüksek notlarla diplomanı alacagına eminim
Allah zihin açıklıgı versiinn
evet yarın tam gaz devaaammmm :))
ya yemekten sonra çaya gelicekler :)
patatesli böre ve ıslak kurabiye var şuan çokta abartmak istemiyorum bakalım :) bi çeişt daha tatlı ve tuzlu yaparım 4 çeişt yeter dimi
valla bilmiyorum canım, yardımcı kitaptan çalıştığım için korkuyorum...:26::26:
yüksek notlar bi yana, geçebilecekmiyim diye tereddütteyim...
sen naptın, hangi derslerin kaldı?
bende patatesi çook seviyorum yaaa bambaşka bi nimet buu
ıslak kurabiyemde güzel oluyo normalde umarım bu akşam bi aksilik çıkmaz :))
belki minik peynirli pogaca ve şerbetli tatlı severler için şekerpare olabilr :)
alakasız bi menü mü oldu yaaa:44::44::44:
canımm benım allah mekanını cennet etsın
öyle tabi zaten hep kaybedınce sevdıklerımızın kıymetını anlıyoruz
Keşke bu konuları açmasaydık hatırlattım sanadaKusura bakma
sitenin linkini vereblir misin canım
ooooo naptın sen yaa bölümdaşım ne geçme tereddütüüüüü
mis gibi geçiceksin veee yüksek notlarla diplomaları kutlıcaaazzzz
ben ınkılabı yapıyorum şuan benim bayag kitap duruyo bende de bi rahatlık yetişecegine yüzde yüz eminim nasıl olcaksaa
canım benimde bulmam biraz uzun sürüyor:) şimdi bulayım desem zor idilhirayı uyutup üniteye başlıcam bi bakıp cıkcam yani. aöf e gir. sifrenle. derslerden bölümünü seç. bölümde ders tv videolar falan var ingilizce videolarını bul. hepsinde indir butonu var ordan tıkla:) umarım bulursun.
ellerine sağlık yok alakasız olmadıda sanki şerbetli tatlının bu menüde pek yeri yok gibi ama tabiki sen daha iyi bilirsin bide şu an çoktan yapıp servis edip yemişssinizdir bile
uhubbike nerdensin cnm ben aslen maraşlıyım eşim malatyalı. malatyadayık:) tşkkr ederim. görümcemin nikahı olcak orda çalısıyorlar yazın da düğün. buyuk ihtimal günübirlik olcak.
inkılaba çalıştım az önce canım inan patlayacaktım streseten
o ne biçim konular yahu, valla hiç birşey anlamıyorum ben napıcam nasıl öğrenecem bütün türkiyenin geçmiş finans işlemlerini, bankaların yüzdelik endekslerini falan
çoooook zor geldi bana yaaaaaa
poğaca yapmadım ama yemek sonrasıydı ya şerbetli tatlı seven olur diye şeker pare yaptım basit ama hoş bi sunum oldu :))
ayıptır söylemesi begendilerdee
Ben mardindeyim eşimin işi dolayısıyla:)
anladım rabbim hayırısı ile tamamına erdirsin inşallaahh güzel memleket urfa da :)
gelmişken gezebilsen birazcık barii
Dersler nasıl gidiyo bu aradaaa:18:
Ben ilk 4 ünitesne göz gezdirdim bi tekrar olarak şimdi bugün 5.üniteden başlıcam ve hedefim kalan 4 üniteyide bugün yapmaaakkkk:18::18:
Artık zaman yok bende ki rahatlıgı bi kenara bırakmam lazım
Senin hangi ders kaldı ?
poğaca yapmadım ama yemek sonrasıydı ya şerbetli tatlı seven olur diye şeker pare yaptım basit ama hoş bi sunum oldu :))
ayıptır söylemesi begendilerdee
ben mardindeyim eşimin işi dolayısıyla:)
anladım rabbim hayırısı ile tamamına erdirsin inşallaahh güzel memleket urfa da :)
gelmişken gezebilsen birazcık barii
dersler nasıl gidiyo bu aradaaa:18:
ben ilk 4 ünitesne göz gezdirdim bi tekrar olarak şimdi bugün 5.üniteden başlıcam ve hedefim kalan 4 üniteyide bugün yapmaaakkkk:18::18:
artık zaman yok bende ki rahatlıgı bi kenara bırakmam lazım
senin hangi ders kaldı ?
iyi yapmışssın ellerine sağlık
Merhabalar herkese...
Uhibbukeciğim, benim sosyolojiyi sıfırlayabilirsin, çok şükür bitti...Bu hafta sonu sınavım var, hepinizin dualarını bekliyorum...Sonra ara vermeden edebiyata çalışmaya başlayacağım, hepimize kolaylıklar diliyorum...
bende güya dün bi heves oturdum inkılap 5 6 7 8 hepsini yapıcam ayyy 5.üniteyi bi gördüm o neeinkılabın 5. ünitesini bitirdim, bugün güya iki ünite daha çalışacaktım ama nerdeeee kitap kapağı açamadımişlerim vardı...
arapçadan daha besmelem yok napıcam ben yaa....
kızlar sınav yerleri açıklanmış ...
Ben bir derste takıldım kaldım offf
teşekkür ederiimm
oo maşallah yaaa
Rabbim sınavlarında kolaylıklar ihsan eylesin sana...keskin zihin açıklıgı ve rahatcaa yapabilmeyi huzurla mutlu sınavları verebilmeyi nasip etsin...şu mübarek cuma günü hürmetine dualarımızıda kabul eylesin inşallah
bende güya dün bi heves oturdum inkılap 5 6 7 8 hepsini yapıcam ayyy 5.üniteyi bi gördüm o nee
hayır benim anlamadıgım ilahiyat gibi bi bölümde tamam inkılap var anladım tarihimizi bilelim deeeeee ekonomi ne alaka
ben ilahiyatla ilgili olarak icra edecegim hangi meslekte türkiyenin taaaa 30 yıllardan bugüne ekonomide yaptıgı tüm kalkınma planları faizleri bonoları enflasyon bilgilerini hem de yıl yılllll napıcaaaaaaammmmmm
bence sırf kitapta konu olsun diye doldurmuşlar
neyse bende anca 5 ile 6 yı yaptım 6.ünite dış ilişkiler onu hikaye gibi okudum ama okudukça sinirlendigim bir sürü şey oldu anlayacagın akşam resmen uyuya kaldım yorgunluktan
7 8 bugün biter inşallah sonrada çıkmış sorularını hallederim
5. ve 6. üniteyi bitirdim...bolca soru çözdüm, pek de anlamamışım zaten belli oldu soruları çözünce
bugün inkılabı bitirsem keşke ama çooooooooooook zor
daha arapçadan kapak açmadım...güya bu hafta bütün dersleri fulleyip son haftayı tekrar yaparak çıkmışları çözerek geçirecektim
planım tutmadı, inkılap beni mahfetti...
bende şimdi inkılap 7. üniteyi bitirdim aslında yaparken zorlanmıyorum ama sorularda bende bayaga şaşırıyorum kaldı bi ünitem hemen onu da halletmem lazım :)
bu arada 7. ünite 30 sayfa 8. ünite 29 sanırım yani uzunlar ama zor degil başın kaldırıyosa okuma hep yapabilirsin belki de bugün pes etme...
bu arada bence haline şükret senin bi arapça kalmış benim bir sürü dersim vaaaarr
BAKIYORUMDA BÜYÜK HIRSLA ÇALIŞIYOSUN
HADİ BAKALIM SINAV YERLEİNE BENDE Bİ BAKIYIM ÖĞRENDİĞİM İYİ OLDU