• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

ahahah :1::1: Bu iyi hali mi :27::27::27:
:38::38:

Banking finance sen canım :52::52::51:

gösterdiğin notlarsa iyiydi bi iki zayıfın vardı gerçek notların değilmiydi kııız yoksa :27::27:
Bende hastane yönetiminden ama ondan öncesi 2 yıl iç mimarlık okudum baktım olacak gibi değil bıraktım bu bölüme geçtim iyide oldu severek okudum :126:

amannnn sefamız olsun :1: Bunalmışım o kadar iyi geldi ki bana anlatamam :39::39::39::39:

Aynen spor faydalı ama zayıflamak için değilde bunu günlük alışkanlık yapmamız lazım , yemek gibi , su içmek gibi... :34: Ama biz toplum olarak sadece zayıflamak adına odaklanıyorum mesela ben :37: Sen nasılsın dersin bitmiş tebrik ederim maşaallah(c.c) sana :46::46::46::46:

darısı senin ve tüm topikdaşlarıma canımmm :16::16:
Evet yaşam tarzı olarak görmek gerek det olsun spor olsun :8::8:
şükür iyi diyelim iyi olsun betülüm
sen nasılsın bittimi ünitelerin nasıl gidiyo çalışmalar

darısı senin ve tüm topikdaşlarıma canımmm :16::16:
Evet yaşam tarzı olarak görmek gerek det olsun spor olsun :8::8:
şükür iyi diyelim iyi olsun betülüm
sen nasılsın bittimi ünitelerin nasıl gidiyo çalışmalar

amin canım . benimde iyi gitmeye çalışıyor :37:

gösterdiğin notlarsa iyiydi bi iki zayıfın vardı gerçek notların değilmiydi kııız yoksa :27::27:
Bende hastane yönetiminden ama ondan öncesi 2 yıl iç mimarlık okudum baktım olacak gibi değil bıraktım bu bölüme geçtim iyide oldu severek okudum :126:

yoo o notlardı canım :ssz::ssz

hımm değişikkk iç mimarlık çok güzel aslında niye braktın keşkem mimar oslaydım :12::12::12::9:

yoo o notlardı canım :ssz::ssz

hımm değişikkk iç mimarlık çok güzel aslında niye braktın keşkem mimar oslaydım :12::12::12::9:

okuduğum zaman çok revaçta değil ki halen çokta revaç değil zaten iç mimarların işini mimarlarda yapabiliyor onun için birbirlerini hiç sevmezler :27:
Okul ile bi problem oldu ayrıca benim idealim değildi bizim çevre genelde sağlıkçı bende hastane içi bi bölüm olsun hep istedim fakat yufka yürekliyimdir öyle doktor neyim olamazdım zaten dedim en iyisi yöneticilik :29:
Fakat şimdide ayaklarım geri geri gidiyor babamdan sonra hastaneye gidesim yok ki çalışacam oralarda tam bölümünü okumuşum :52:

okuduğum zaman çok revaçta değil ki halen çokta revaç değil zaten iç mimarların işini mimarlarda yapabiliyor onun için birbirlerini hiç sevmezler :27:
Okul ile bi problem oldu ayrıca benim idealim değildi bizim çevre genelde sağlıkçı bende hastane içi bi bölüm olsun hep istedim fakat yufka yürekliyimdir öyle doktor neyim olamazdım zaten dedim en iyisi yöneticilik :29:
Fakat şimdide ayaklarım geri geri gidiyor babamdan sonra hastaneye gidesim yok ki çalışacam oralarda tam bölümünü okumuşum :52:

baban doktor mu:1:

anladım canım ama keşke doktor olsaydın ben zamanında daaha da çok çalışıp farklı bir meslek sahibi olmayı çok isterdim mimarlık dediğim gibi yada hemşire falan :31::31:

hımmm nedne çalışmıyosun :26:

baban doktor mu:1:

Anladım canım ama keşke doktor olsaydın ben zamanında daaha da çok çalışıp farklı bir meslek sahibi olmayı çok isterdim mimarlık dediğim gibi yada hemşire falan :31::31:

Hımmm nedne çalışmıyosun :26:

yok canım babam doktor değildi askerdi :9::9:
Allah mekanını cennet etsin hemde nasıl severek yapardı mesleğini :16::16:
Haftay doğum günü yaklaştıkça duygusala bağlıyorum hele senesinde....:14:
Farklı bi sektörde çalışmayı düşünüyorum..
Inşallah tabiki..
Dediğim gibi babamdan dolayı hastanelerde bulunmaktan içim burkuldu hep şimdi gitmek istemiyorum çalışmak olsada işin ucunda..

cvp vermemek olur mu öyle şey yeni msjını gördüm çünkü muhtemelen sen yazdığında ben online değildim :9::9:
Evet yargıyı şiddetle tavsiye ediyorum ben faydasını çok görmüştüm ama ilk önce ana kitap unutma onu güzelce çalışıp yargıdan sorunu çöz :29:
şimdi aksilik ya ben bu kadar övdüm bi soru bile çıkmazmış tükürük altında da kalırmışım :27::27:

hain mi :53::53::53:
Ben de onu hani diye okumuştum onun için cvp yazmıştım yürü git sana yargı margıda yok öneride yok :52::52::52:

:9::9::9::9::9::9::9: hababam sınıfında hain domdom diyorduya ondan şey ettim :9::9::9:

tşk ederim canım :16::16::16: bi bakayım ben :27:

bölüdaşım kaç ünite çalıştığımı saymadım ama kalan ünite sayım 10 :ssz:
inşallah bu hafta bütün ünitelerimi bitirmem lazım, son hafta tekrar yapıp çıkmışları çözecem....
mutlaka bitirmem lazım bu hafta, yoksa son haftaya kalır, bu sefer ne tekrara ne çıkmışlara vakit ayıramam :50:

maşallah bölümdaşııımmm :)
yüksek yüksek notlarla diplomanı alacagına eminim:46::46:
Allah zihin açıklıgı versiinn:16:

rica ederim :38:
Olsun bugün sana bi mükafat vermiş olalım dün o kadar çalıştın bugün kafa olarak dinlen :32::32:
Ama yarın yine tam gaz çalış ama :10::10::10::10:
Akşama misafir mi ne yapıcaksın :56::56:

evet yarın tam gaz devaaammmm :))
ya yemekten sonra çaya gelicekler :)
patatesli böre ve ıslak kurabiye var şuan çokta abartmak istemiyorum bakalım :) bi çeişt daha tatlı ve tuzlu yaparım 4 çeişt yeter dimi :9:

maşallah bölümdaşııımmm :)
yüksek yüksek notlarla diplomanı alacagına eminim:46::46:
Allah zihin açıklıgı versiinn:16:

Evet yarın tam gaz devaaammmm :))
ya yemekten sonra çaya gelicekler :)
patatesli böre ve ıslak kurabiye var şuan çokta abartmak istemiyorum bakalım :) bi çeişt daha tatlı ve tuzlu yaparım 4 çeişt yeter dimi :9:

yetmez mi yete tabiki :45:
Patatesli börek mi :53:
Bayılırım patatesin herşeyi mi bu kadar sevilir:56:
ıslak kurabiyeyide çok duydum ama ne yedim ne yaptım :27:
Diğer iki çeşit ne düşünüyosun :28:

yok canım babam doktor değildi askerdi :9::9:
Allah mekanını cennet etsin hemde nasıl severek yapardı mesleğini :16::16:
Haftay doğum günü yaklaştıkça duygusala bağlıyorum hele senesinde....:14:
Farklı bi sektörde çalışmayı düşünüyorum..
Inşallah tabiki..
Dediğim gibi babamdan dolayı hastanelerde bulunmaktan içim burkuldu hep şimdi gitmek istemiyorum çalışmak olsada işin ucunda..

aa :30::30: kusura bakma canım bilmiyordum allah rahmet eylesin :29::29::29:

anladım canım haklısın:ssz:

canım yaaa üzülme ne olur :14::14::14:

yokluğu o kadar koyuyorki bu duyguyu anlatamam :50:
Ve sana tavsiyem anne ve babanını kıymetini biliyorsundur mutlaka ama yine kıymetlerini bil diyecem..
Yersiz yere üzüp yıpratma geçip gittikten sonra ahh diyip pişmanlık duyulabiliyor..
Benim babamla çok farklı bi diaoloğum vardı evin en küçüğü olduğumdan yerim hep ayrıydı..
Allah binlerce kez razı olsunki hiç beni üzüp incitmedi..
Daima yanımdaydı öğrencilik işerimde hep koşardı benim için bana hiç bırakmazdı..
:14::14::14::14::14::14::14:
O kadar fedakardıki anlatamam ya bi anne gibiydi anaçlık duygusu vardı..
Canım abam ya çok özledim onu :14::14::14:

yokluğu o kadar koyuyorki bu duyguyu anlatamam :50:
Ve sana tavsiyem anne ve babanını kıymetini biliyorsundur mutlaka ama yine kıymetlerini bil diyecem..
Yersiz yere üzüp yıpratma geçip gittikten sonra ahh diyip pişmanlık duyulabiliyor..
Benim babamla çok farklı bi diaoloğum vardı evin en küçüğü olduğumdan yerim hep ayrıydı..
Allah binlerce kez razı olsunki hiç beni üzüp incitmedi..
Daima yanımdaydı öğrencilik işerimde hep koşardı benim için bana hiç bırakmazdı..
:14::14::14::14::14::14::14:
O kadar fedakardıki anlatamam ya bi anne gibiydi anaçlık duygusu vardı..
Canım abam ya çok özledim onu :14::14::14:

canımm benım allah mekanını cennet etsın :29::29::29:

öyle tabi zaten hep kaybedınce sevdıklerımızın kıymetını anlıyoruz :50::50::50:
keşke bu konuları açmasaydık hatırlattım sanada :43::43::43: kusura bakma

Back