• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

dolma senin tek dersin mi var :46::46: maşALLAH sana. yargının kitabını alıcam inşALLAH bende.
aöf kitabından okuduktan sonra yargının kitabından ilerlicem inşALLAH :3: faydası olur dımı:50:

asıl biz sana teşekkür ediyoruz austan sonra bizi bırakmadın yaaalnız çekip çeviriyosun bizi :16::16:
Yaaa ne demezsin çalışkanlık ve ben :27::27:

hain dolma bana neden ceap vermiosun :43::43:

çok memnun olurum allah zihin açıklığı versin güzel güzel notlar alalım :8::8:
:38::38:

dolmaaaaaaaaaaaaa :)
dün akşam yaptıgım 2 üniteyi de ekleyerek toplamda 4 ünite bitrdigimi bildirmek istiyoruuummm:16::16:

(sanırsın tüm kitaplar bitti bende ki havaya bak :9::9:)

Uhibbukeciğim, sosyolojiden 14 ünite daha düşer misin? Çok çok teşekkürler...:16:

Düştüm bileee maşallaaah uppacım Allah gani gani zihin açıklıgı versin:16:
Rica ederim sen bol bol yap ben yazarım ne demeeeekkk:16:

ayyy dolmam benimmmm :52::52::52::52: Bende dolmayım o zamannn :52::52::52::52:

Su tüketmeyi bende yapamıyorum :51:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Bende spora en azından başlıyım diyorumda icraat yok betülüm :9::9::9:
Annem saolsun sırf su tüketiyim fdiye iri bi bardak aldı sürahi gibi bişey :52::52:
Onu bi kere dolduruyorum ve içiyorum fakat yemeklerde de fazla su tüketmek yanlış eskiden öyle yapıyordum o bardaktan içiyordum yemeğin yanı sıra..
şimdide söde yemek yanında tüketimi yapmamak için çok az içiyorum yemek aralarında içerim diyorum yoook nerede sususzluktan çöle dönecem :52::52:

dolmaaaaaaaaaaaaa :)
dün akşam yaptıgım 2 üniteyi de ekleyerek toplamda 4 ünite bitrdigimi bildirmek istiyoruuummm:16::16:

(sanırsın tüm kitaplar bitti bende ki havaya bak :9::9:)

Düştüm bileee maşallaaah uppacım Allah gani gani zihin açıklıgı versin:16:
Rica ederim sen bol bol yap ben yazarım ne demeeeekkk:16:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
VAY VAY VAY ŞU ASALATE BAK 2 ÜNİTE ÇALIŞMIŞSSIN :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
SÖZÜNDE DURMAN ÖNEMLİ OLAN VE ANLAYARAK ÇALIŞMAN ÖNEMLİ ÇOOOOK SEVİNDİM :38:
DİĞER ÜNİTELERİDE EMİNİM BU HEVESLE ÇALIŞIRSIN :10::10::10::10::10:

hain dolma bana neden ceap vermiosun :43::43:

cvp vermemek olur mu öyle şey yeni msjını gördüm çünkü muhtemelen sen yazdığında ben online değildim :9::9:
Evet yargıyı şiddetle tavsiye ediyorum ben faydasını çok görmüştüm ama ilk önce ana kitap unutma onu güzelce çalışıp yargıdan sorunu çöz :29:
şimdi aksilik ya ben bu kadar övdüm bi soru bile çıkmazmış tükürük altında da kalırmışım :27::27:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
VAY VAY VAY ŞU ASALATE BAK 2 ÜNİTE ÇALIŞMIŞSSIN :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
SÖZÜNDE DURMAN ÖNEMLİ OLAN VE ANLAYARAK ÇALIŞMAN ÖNEMLİ ÇOOOOK SEVİNDİM :38:
DİĞER ÜNİTELERİDE EMİNİM BU HEVESLE ÇALIŞIRSIN :10::10::10::10::10:

ÇOOOOOOOOOKKK teşekkür ederim teşvik etmen güzeldi iyi moral oldu :)))
bugün pek çalışamıcam sanırım misafirim var akşamaa ama olsun azmimden bişey kaybetmedim herşeye ragmen bitecegine inanıyorum:1::1::1:

bölüdaşım kaç ünite çalıştığımı saymadım ama kalan ünite sayım 10 :ssz:
inşallah bu hafta bütün ünitelerimi bitirmem lazım, son hafta tekrar yapıp çıkmışları çözecem....
mutlaka bitirmem lazım bu hafta, yoksa son haftaya kalır, bu sefer ne tekrara ne çıkmışlara vakit ayıramam :50:

çoooooooookkk teşekkür ederim teşvik etmen güzeldi iyi moral oldu :)))
bugün pek çalışamıcam sanırım misafirim var akşamaa ama olsun azmimden bişey kaybetmedim herşeye ragmen bitecegine inanıyorum:1::1::1:

rica ederim :38:
Olsun bugün sana bi mükafat vermiş olalım dün o kadar çalıştın bugün kafa olarak dinlen :32::32:
Ama yarın yine tam gaz çalış ama :10::10::10::10:
Akşama misafir mi ne yapıcaksın :56::56:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Bende spora en azından başlıyım diyorumda icraat yok betülüm :9::9::9:
Annem saolsun sırf su tüketiyim fdiye iri bi bardak aldı sürahi gibi bişey :52::52:
Onu bi kere dolduruyorum ve içiyorum fakat yemeklerde de fazla su tüketmek yanlış eskiden öyle yapıyordum o bardaktan içiyordum yemeğin yanı sıra..
şimdide söde yemek yanında tüketimi yapmamak için çok az içiyorum yemek aralarında içerim diyorum yoook nerede sususzluktan çöle dönecem :52::52:

Aynen bende elimde su şişesiyle dolaşıyorummm :9: Spor çok iyi geliyor ya daha zinde oluyorsun ama sporun etkisini 15 gün sonra görmeye başlıyorsun

Dün senden çok imrendim evde çok bunalmıştım , yürüyüşe çıktım akşam üstü 1 saat dolaşıp gelecektim güya , yürüyüş yaparkende aklıma geldin :9::ssz: 18:30 da çıktım , eve geldiğimde saat 21:00'ı geçiyordu sanırsam :27: Ders mi o da ne :36::36::36::36:

derslere gömülmüş durmdayım yani abartmayalımda :52:
Konular üst üste nasıl bitecek planındayım eve de kapanıp çalışmaya alışık değilim bişeyler yapacam artık :10:
Sen napıyosun dostooooommmm :52::52:

oo ders çalışmak mıııı ben yine henüz çalışmadım a dostlar :30::30::9::9::9:

ne olacak benım bu halim ben üni.de falan çok ders çalışırdım ama şimdi iş varya çalışama gelmiyo içimden :31::31:

napıyım cano aynı takılmaca işte :16::16:

aynen bende elimde su şişesiyle dolaşıyorummm :9: Spor çok iyi geliyor ya daha zinde oluyorsun ama sporun etkisini 15 gün sonra görmeye başlıyorsun

dün senden çok imrendim evde çok bunalmıştım , yürüyüşe çıktım akşam üstü 1 saat dolaşıp gelecektim güya , yürüyüş yaparkende aklıma geldin :9::ssz: 18:30 da çıktım , eve geldiğimde saat 21:00'ı geçiyordu sanırsam :27: Ders mi o da ne :36::36::36::36:

çok iyi yapmışssın seni imrendirdiğime çok sevindim faydalı olabilmişim hem sana hem uhibbukeye :17::17::17:
Bende geçmiş senelerde düzenli spor yapıyordum nasıl zindeydim kendimi çok daha iyi hissediyordum ve ayrıca spor yaptığında ister istemez yemene de binebze dikkat ediyosun :10::10:

oo ders çalışmak mıııı ben yine henüz çalışmadım a dostlar :30::30::9::9::9:

Ne olacak benım bu halim ben üni.de falan çok ders çalışırdım ama şimdi iş varya çalışama gelmiyo içimden :31::31:

Napıyım cano aynı takılmaca işte :16::16:

ben de hayatım boyunca bu kadar çalıştığımı hatırlamıyorum :52::52:
Sen çalışmasanda yapıyosun vize notların iyiydi :29:
Sen hangi bölümden mezundun eylülük :27:

ben de hayatım boyunca bu kadar çalıştığımı hatırlamıyorum :52::52:
Sen çalışmasanda yapıyosun vize notların iyiydi :29:
Sen hangi bölümden mezundun eylülük :27:

ahahah :1::1: bu iyi hali mi :27::27::27:
:38::38:

banking finance sen canım :52::52::51:

çok iyi yapmışssın seni imrendirdiğime çok sevindim faydalı olabilmişim hem sana hem uhibbukeye :17::17::17:
Bende geçmiş senelerde düzenli spor yapıyordum nasıl zindeydim kendimi çok daha iyi hissediyordum ve ayrıca spor yaptığında ister istemez yemene de binebze dikkat ediyosun :10::10:

Amannnn sefamız olsun :1: Bunalmışım o kadar iyi geldi ki bana anlatamam :39::39::39::39:

Aynen spor faydalı ama zayıflamak için değilde bunu günlük alışkanlık yapmamız lazım , yemek gibi , su içmek gibi... :34: ama biz toplum olarak sadece zayıflamak adına odaklanıyorum mesela ben :37: sen nasılsın dersin bitmiş tebrik ederim maşaALLAH(C.C) sana :46::46::46::46:

Back