aa bitti yani üniteleriiinn maşallah maşallaaahh
ben geçenlerde kitap aldım set şeklinde konu anlatım sorular ve bi de deneme kitabı güzel bi set tabi çalışırsaaaaammm
son ünitende bittgine göre bugün keyif yap bence :))
hem başını da dinlendirirsinnn
diyet deyince ilgimi çekti deeee
hangi topiktesin merak ettim ben o bölüme pek bakmıyorum daaaaaaaa bakmakda istiyorum haniii
hatta bakmamda lazım haniiiiiiiii
canım aöf ni hangi dersi baba ders değil ki , kendi kendimizin öğretmeniyiz seni çok iyi anlıyorum
Çık gez tabi ki canım kafan dağılır , anladığım kadarıyla sen kpss ye seneye asılmak istiyorsun hayırlıs olsun cnım
Diyet yapmıyorumda öğrenci olunca diyet yapmak zor , ama dikkat ediyorum spor yapıyorum ve bol su tüketmeye çalışıyorum (bunu pek başamıyorumda )
Fit olmak lazım kendimi bu sene birazcık bırakmıştım kilo yönünden ama çabuk toparladım şükür ALLAH(C.C)'a...
kısmet hayırlısı canım
hiç sorma bende kendimi bi saldımki tam saldım abur cuburlar cabası oooooo tam dolma gibi olduk ya
su tüketmek kim ben kim yani ona özen gösterebilsem
pardon :) kamu yönetmi 3/4
Aynen bu akşam başlamam lazım iyice allah ne verdiyse kahve,nescafe :)
aaaa inanmıycaksın ama haberim yoktu bile bittiğinden
teşekkürler canım benim darısı senin ve sizlerin başına
bi tarafından başlayınca sorumlu hissedip devamını getirirsin onun için önce konulara göre plan program yap o plana göre çalışmaya çalış yaparsın güveniyoruz arkandayız yanındayız
kolay gelsinnn allah zihin açıklıgı versin inşallah :)
çalışkanlık böyle bişey kendini kaptırıp çalıştıgından bittginin farkında bile degilsinn kiiiii
Ooooo güveeen ve moral için sonsuzzz teşekkür ederimmmmm saol dolmacım iyi ki varsıınnnn
amiin canım ne güzel dualar öyle.Rabbim kabul etsin inş. 2 ing. 2 de med. huk. cnm 4 unite düş benden:) bu cuma urfaya yolcuyum döndüğümde bir dersim kalacak sonra tekrar. gitmeden bitmesi gereken dersim ve sorularım var...
çıkmış sorulardan da çıkıyor cnm kesinlikle bak derim.bir ark. sormuştu.
december 9 çıkmış sorulardan 4 5 tane çıkıyor iyi çalış bir de aöf sitesinde videolar var indir dinle notlarını al.ben 1. dönem kitaptan çalıştım görümcem bi kaç kur kursa gitmişti biraz yardım etti. bu dönem kitaptan çalışmadım vizem 40final için videoları indirdim. ve çıkmışları tercüme ettim iyi ögrenmek için.
asıl biz sana teşekkür ediyoruz austan sonra bizi bırakmadın yaaalnız çekip çeviriyosun bizi
Yaaa ne demezsin çalışkanlık ve ben
oo maşallah kaldı 10 ünite resmen tebrikleerrrrr
Urfa bana çoookkk yakın bana da bekleriiimmm
Memleketin mi urfa ?
Ben sadece aöf kitap ve çıkmış sorularla işi götürmeye çalışıyorum bakalım hayırlısııııı
Oyyy çok teşekkür ederim utandım şimdii
Ausun yerini tutamam mutlaka ama sizinle olmak cidden keyifli herşey için teşekkür ederim dolmacıımm
Tabi kii çalışkansııınnnn başlamanla btirmeeen bir oldu resmeeennnn
Bu sene diplomalarımızı hep birlikte kutlıcaaz benceee
çok teşekkürler çok güzel çiçekler şımartıyorsun
Evet inşallah mezun olalımda topiği altını üstüne getirip parti yapalım
Bu arada aynı şekilde bizlerde çok memnunuz çok keyif alıyoruz
çok sık giremiyorum ben ama girdikçede uğramayya çalışıyorum
evet kocaamaaaan kutlama yapalım yaaa musmutluu bi şekildeee
Bende öyle yaa her fırsatta bi göz atıyorum kaçamaaakk
Bu kadar kaçamak ders çalışsam kitaplar bitmiştiiii
dediğin gibi valla bu kadar kaçamağa kitaplar bitmiş kaçıncı tekrara geçmiş olurduk
Ama deşarj oluyoruz iyi oluyo hem de çok iyi oluyor
Senin çok mu üniteler
ayyy bence de çoook çooook iyi oluyo yaaa
Benim üniteler çookkktaaan da çoookkkk:18::18:
46 tanecik :))
yaparsın üstesinden gelirsin oturp konulara göre planını yap ve uy plana nasıl olsa çalışmıyorsun günde en azından bi 4 ünite filan çalışabilirsin
çok olsada planlı çalıştıktan sonra halledersin :13:
senin bana güvenmen benimde kendime güvenimi getirdi yaparım tabiiiiiiiiii
Hakkaten yaa yapacagıma inanıyorum neyse ben gidiyim bari bu hızlaaa 2 ünite yaparım yatmadan :))
görüşürz dolmacım yarın sabah güzel bi ünite bildirimi yapıcaammm sayende
Hayırlı akşamlarrrr
ne demek ne demek güvenini yerine getirebildiysem o gazla derse başaldıysa çok mutlu oldum sen iste ben her zman motive ederim
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
ççoookk çoooook teşekkür ederim dolmacıım cidden yarın sabah seni etiketleyerek güzel bi bildirim yapıcaaaammm
öptüümm
kısmet hayırlısı canım
hiç sorma bende kendimi bi saldımki tam saldım abur cuburlar cabası oooooo tam dolma gibi olduk ya
su tüketmek kim ben kim yani ona özen gösterebilsem
amiin canım ne güzel dualar öyle.Rabbim kabul etsin inş. 2 ing. 2 de med. huk. cnm 4 unite düş benden:) bu cuma urfaya yolcuyum döndüğümde bir dersim kalacak sonra tekrar. gitmeden bitmesi gereken dersim ve sorularım var...
çıkmış sorulardan da çıkıyor cnm kesinlikle bak derim.bir ark. sormuştu.
december 9 çıkmış sorulardan 4 5 tane çıkıyor iyi çalış bir de aöf sitesinde videolar var indir dinle notlarını al.ben 1. dönem kitaptan çalıştım görümcem bi kaç kur kursa gitmişti biraz yardım etti. bu dönem kitaptan çalışmadım vizem 40final için videoları indirdim. ve çıkmışları tercüme ettim iyi ögrenmek için.