• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

tam bilmiyorum kaç ünitem var. ama ben 6 derse çalışcam. 6*4= 24 ünitem olur herhalde..

siz eski konulara bakıyormusunuz. onlardan çıkıyormu peki bilginiz varmı

İstersen ünitelerini kesinleştirince ekliyim:)
Valla bakan arkadaşlarda var bakayanlarda...
açıkcası ben bakıyorum mesela bi dersim 10 ünite 4 ü vize desorumlu olanlardı...
bazı arkadaşlar sadece kalan 6 ya çalışıyo ben en baştan başlıyorum calışmaya...
her bitrdiğim dersten sonra çıkmış sorulara bakıyorum ki genelde ilk 7 8 soru ilk ünitelerden oluyo yani bence çokta ihmal etmemek lazım:16:

Tatlım ben artık başlıyorum geç bile kaldım öpüyorum seniii :ssz:

Kolay gelsin betülüümmm:16:
İyi bi bildirimle dönecegine eminim :)

açıkcası ben bakıyorum mesela bi dersim 10 ünite 4 ü vize desorumlu olanlardı...
bazı arkadaşlar sadece kalan 6 ya çalışıyo ben en baştan başlıyorum calışmaya...
her bitrdiğim dersten sonra çıkmış sorulara bakıyorum ki genelde ilk 7 8 soru ilk ünitelerden oluyo yani bence çokta ihmal etmemek lazım:16:

ciddimisin 7 8 soru çıkarmı :26::26:

ciddimisin 7 8 soru çıkarmı :26::26:

benim elimde 2011 2012 ve 2013 çıkmış soruları ve 4 dersi yaptım şuana kadar genelde ilk ünitelerden de çıkıyo ama tabi ki agırlık son üniteler....ki şuan zaman kısıtlı bence son ünitelerini bitir sonra zaman kalırsa ilk üntelere göz gezdirirsin:34:

inşaALLAH(C.C) tatlımmmm :16: sana da kolay gelsin inşaALLAH(C.C)...(amin...) :16::16::16:

benim elimde 2011 2012 ve 2013 çıkmış soruları ve 4 dersi yaptım şuana kadar genelde ilk ünitelerden de çıkıyo ama tabi ki agırlık son üniteler....ki şuan zaman kısıtlı bence son ünitelerini bitir sonra zaman kalırsa ilk üntelere göz gezdirirsin:34:

öyle yaparım. ilk ünitelerin özetlerini okurum :31:

konu sahibiiii bana 10 ünite ekler misin telefonum bozuldu o yüzden sürekli yazamıyorum artık taksit taksit yazacam sınavdan sonra gelecek telefonum garantiden.. teşekkür ederim

öyle yaparım. ilk ünitelerin özetlerini okurum :31:

Olabilir özetler bile bayaga faydalı olur :)
Şimdiden kolay gelsin:16:

konu sahibiiii bana 10 ünite ekler misin telefonum bozuldu o yüzden sürekli yazamıyorum artık taksit taksit yazacam sınavdan sonra gelecek telefonum garantiden.. teşekkür ederim

efendiiiimmm:9:
ekledim bile maşallah yaa hızlanmışsın :)
Bu arada geçmiş olsun telefonun için:16:

Olabilir özetler bile bayaga faydalı olur :)
Şimdiden kolay gelsin:16:

efendiiiimmm:9:
ekledim bile maşallah yaa hızlanmışsın :)
Bu arada geçmiş olsun telefonun için:16:

akşamları hız kesmiyorum artık gerçi sonu hüsranla bitiyo uyuya kalıyorum ama baya bitirdim gibi sanki galiba :ssz::ssz::1::1:

Çoookk teşekkür ederim dolmacıım :)
Bugün daha iyiyim şükür inşallah ders çalışmaya başlıcam birazdan akşam bakamadım buraya şöyle bi geziniyim dedim şimdi :)
sana da kolay gelsin :)

Teşekkür ederim betülüüm:16:

dün ders çalışabildin mi ben kaç gün oldu elime kitap alamadım yaa :( Bugün daha iyiyim başlarım inşallah:16:

Maşallah bölümdaşım 4 ünite daha yapmışsın vee heme ekledim tabloya:46:
Senin hızınn gayet güzel bence tekrara bile vaktin olucak eminim:16:
Ben 2 3 gündür elime kitap alamadım bugün daha iyiyim yataktan çıktım inşallah başlarım çalışmaya...
Bu arada yürekten tümmm dualarına amiiiiinnnnnnnnn :16::16:

Rabbim gani gani zihin açıklıgı ve bol anlayış calışma azmi versin inşallah en zor dersini kolayca bitirir yüksek yüksek notlarla geçersin:16::16:

Günaydın uppacım maşallah sana yaaa:46::46:
Ekledim bile tabloya kalan 28 ünite ile yola devam:16:

Bugünde nur topu gibi 1 tane ünite çalıştım :52::52:
EFENİM 1 ÜNİTEYİ TEKME TOKAT ATABİLİRSİN :27::27:
SENDE DURUMLAR NASIL BUGÜN ÇALIŞABİLDİN Mİ :15:
SANA DA ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN JET HIZIYLA BİTİRİVER ÜNİTELERİ :10::10:

akşamları hız kesmiyorum artık gerçi sonu hüsranla bitiyo uyuya kalıyorum ama baya bitirdim gibi sanki galiba :ssz::ssz::1::1:

evet evet maşallahın var aynen devam:46::46:

Bugünde nur topu gibi 1 tane ünite çalıştım :52::52:
EFENİM 1 ÜNİTEYİ TEKME TOKAT ATABİLİRSİN :27::27:
SENDE DURUMLAR NASIL BUGÜN ÇALIŞABİLDİN Mİ :15:
SANA DA ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN JET HIZIYLA BİTİRİVER ÜNİTELERİ :10::10:

amiiiinnnnn inşalllaaah hepimiz jet hızıyla bitirip süper ötesi notlar alalım inşallaaaahhh:16:
bende bugünde halaaaa başlayamadım maalesef :((
ama az önce dgs başvuru formunu faşan okudum ettim bayaga bi aşka geldim mezuniyet ortalaması da etkliyo yaa o yüzden çoştum bu aşka derslere saldırmayı planlıyorum:9::9::9:

senin nadide 1 üniteni de attım gitti hadi darısı kalan 1 ünitenin başına :)
sonraaa gelsin rahatlıkla bi tekrar ve müthiş sınav :)

Son düzenleme:
evet evet maşallahın var aynen devam:46::46:

Amiiiinnnnn inşalllaaah hepimiz jet hızıyla bitirip süper ötesi notlar alalım inşallaaaahhh:16:
Bende bugünde halaaaa başlayamadım maalesef :((
ama az önce dgs başvuru formunu faşan okudum ettim bayaga bi aşka geldim mezuniyet ortalaması da etkliyo yaa o yüzden çoştum bu aşka derslere saldırmayı planlıyorum:9::9::9:

Senin nadide 1 üniteni de attım gitti hadi darısı kalan 1 ünitenin başına :)
sonraaa gelsin rahatlıkla bi tekrar ve müthiş sınav :)

önlisans mı okuyodun ben seni lisans diye biliyodum..
Evet bugün dgs başvuruları başlamış 4 hazirana kadar saolsun kamu haberleri :52::52:
Hadi bakalım allah yardımcın olsun :8:
Sıkma canını çalışırsın zaten dgs aşkıyla gaza geldiğini söylüyosun yaparsın yaparsın :32:
Tekrara artık haftay başlıycam mecbur aaa sınavda haftayaymış zaten :52::52:
Ne çabuk geldi çattı :27:

önlisans mı okuyodun ben seni lisans diye biliyodum..
Evet bugün dgs başvuruları başlamış 4 hazirana kadar saolsun kamu haberleri :52::52:
Hadi bakalım allah yardımcın olsun :8:
Sıkma canını çalışırsın zaten dgs aşkıyla gaza geldiğini söylüyosun yaparsın yaparsın :32:
Tekrara artık haftay başlıycam mecbur aaa sınavda haftayaymış zaten :52::52:
Ne çabuk geldi çattı :27:

evet önlisan okuyorum ve dediğin gibi ne çabuk geldi bu sınavlar yaaaaaaaaaaaaaaa:52::52:

tamam ben gittim hadii :)))

Günaydın tatlımm :3:

Bana 5 ünite ekler misin? :52: Daha çok yolum var da buraya yazıyım çalışma şevki gelsin diye yazdımmm :12::12::12:

ALLAH(C.C) razı olsun inşaALLAH(C.C)....(amin...) :16:
nasılsın tatlımmm , sende durumlar nasıl?:34:

İyi sayılırıım gribimi atmaya çalışıyorum dün müthiş baş agrısı yaptı ancak 2 ünite yaptım o yüzden bakalım bugün biraz daha iyiyim inşallah kayda deger bi ünite yaparım :)

İyi sayılırıım gribimi atmaya çalışıyorum dün müthiş baş agrısı yaptı ancak 2 ünite yaptım o yüzden bakalım bugün biraz daha iyiyim inşallah kayda deger bi ünite yaparım :)

Ayy çok geçmiş olsun tatlım , ALLAH(C.C)'ım 'şafi' ismiyle şifa versin inşaALLAH(C.C)...(amin...):16::16::16:

Ben de çalışmaya başlıyorum şimdi , umarım yarına kadar kalan ünitelerimde biter ve tekrara başlarım , kpss de çalışamıyorum :41: bir ona bir buna yetişemez oldum bu aralar...:40:

Son düzenleme:
Ayy çok geçmiş olsun tatlım , ALLAH(C.C)'ım 'şafi' ismiyle şifa versin inşaALLAH(C.C)...(amin...):16::16::16:

Ben de çalışmaya başlıyorum şimdi , umarım yarına kadar kalan ünitelerimde biter ve tekrara başlarım , kpss de çalışamıyorum :41: bir ona bir buna yetişemez oldum bu aralar...:40:

amiiin Allah razı olsun canım rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah :16:
maşallah bu azim ve istikrarla sen hepsinin üstesinden gelirsin eminim hiç stres yapmaa:46::46:

amiiin Allah razı olsun canım rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah :16:
maşallah bu azim ve istikrarla sen hepsinin üstesinden gelirsin eminim hiç stres yapmaa:46::46:

Amin canım aminnnn :16:

ALLAH(C.C) razı olsun övgülerin için canım benimmm :16::16::16: Hep beraber çok aa çok güzel sonuçlarla atlataalım şu sınavları inşaALLAH(C.C)...(amin...) :16::16::16::16:

Back