2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

evet önlisan okuyorum ve dediğin gibi ne çabuk geldi bu sınavlar yaaaaaaaaaaaaaaa

tamam ben gittim hadii :)))
hANİ DERLER YA KLASİK OLACAK BİRAZ GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR AYNEN O MİSAL OLDU YANİ
ÇOK ŞEVKE GELMİŞ GÖRDÜM SENİ KISA ÖZ YAZIP HEMEN GİTTTİN
TAMAM İYİ ÇALIŞMALAR O ZAMAN SANA DGSDE DE BOL BOL ŞANSLAR ŞİMDİDEN GERÇİ DAHA VAR ÖNÜNDE ZAMAN AMA NEME LAZIM BEN ŞİMDİDEN DİLEYİMDE
KURSA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORMUSUN YOKSA EVDE KENDİN Mİ ÇALIŞICAKSIN
BU AÖF BİZİ İYİ ALIŞTIRDI ZATEN EVDE KENDİ BAŞIMIZA ÇALIŞMAYA

ayy aynen öyle oldu dolmacım vizelerden daha yeni çıkmışız gibi yaaaaa ne zaman finaller geldi diyorum

evet dün bi şevkee geldim ki sormaaaa amaa sonuçç sadece 2 ünite
zaten dgs formunu okurken başım döndü artık üstüne gribimde zorlayınca bayaga gözlerim agırdı bişey yapamadım maalesef bugünden umutluyum bakalım :))

DGS ye öylesine giriyorum desem yeridir büyük hedefim ve kesin kazanırım ümidim yok desem yeridir :)
henüz kitap açmadım finalleri atlattıktan sonra dgs ye çalışırım biraz diyordum ama finallerden sonra da bi şehir dışına çıkma ihtimalimiz var o zaman hepten elimi kolumu sallaya sallaya gircem sınavaa

Bulungum ilçede kurs yok zaten vaktim olursa evde ne yaparsam onunla girerim sınava bakalım hayırlısı

BU ARADA UNUTUYORDUM AZ KALSA BENİM 1 TANE ÜNİTE GÖRÜNMEZ ET ORALADAN
DGS İÇİN ARAŞTIR BENCE İYİ KİTAP İYİ SORU BANKASI O ŞEKİLDE ÇALIŞ HİÇ BELLİ OLMAZ BAKARSIN OLUR NİYE OLMASIN :13:
Ben de de bi bi halsizlik bi baş ağrısı gerçi başımın neden ağrıdığı belli şu pc nin sesinde mübarek fabrika gibi çalışıyor ya ve bide çok çalıştık ya beni zorladık onda baş ağrısı
sen daha çalışmadın mı bikecim :2:

kimler yeşillenmiş kimlerrr
napıyorsun kaçak hal hatır sormaz oldunn :26:

kimler yeşillenmiş kimlerrr
napıyorsun kaçak hal hatır sormaz oldunn :26:

betülüm seni online göremiyorumki yoksa niye hal hatır sormıyım
sabah biraz ders çalıştım kafam oldu çorum şimdi
öğleden sonrada atarım kendimi dışarı biraz temiz hava temiz oksijen teneffüs edeyim
sen neler yapıyorsun

Online oluyorumda genelde diyet topiğindeyim ondan karşılaşamıyoruzdur tatlım , takılıyorum sana
Anamm gezecek misin yani kıskandım şimdi , ne güzel ben gezemiyorum şu aralar malum konular bitmedi daha

Senin tek ders ne güzel canım maşaALLAH(C.C)...

Ben de konuları bitirmeye uğraşıyorum

Tek ders ama en baba derslerden
ve ayrıca bide kpss var hiç çalışamadım şimdi konularını çalışıyorum nasıl bitecek bilemiyorum kafam allak bullak oldu valla :111::111:
onun için eve kapanıp çalışmaya da alışkın değilim napalım biraz dışarı biraz dinlenme biraz çalışma elimizden geleni yapacaz artık
oo diyet topiği haaa iyi yapıyosun yaz geldi fit olmak gerek kıyafetlere girmek için

canım aöf ni hangi dersi baba ders değil ki , kendi kendimizin öğretmeniyiz seni çok iyi anlıyorum

Çık gez tabi ki canım kafan dağılır , anladığım kadarıyla sen kpss ye seneye asılmak istiyorsun hayırlıs olsun cnım

Diyet yapmıyorumda öğrenci olunca diyet yapmak zor , ama dikkat ediyorum spor yapıyorum ve bol su tüketmeye çalışıyorum (bunu pek başamıyorumda )

Fit olmak lazım kendimi bu sene birazcık bırakmıştım kilo yönünden ama çabuk toparladım şükür ALLAH(C.C)'a...

aa bitti yani üniteleriiinn maşallah maşallaaahh

ben geçenlerde kitap aldım set şeklinde konu anlatım sorular ve bi de deneme kitabı güzel bi set tabi çalışırsaaaaammm
son ünitende bittgine göre bugün keyif yap bence :))
hem başını da dinlendirirsinnn

diyet deyince ilgimi çekti deeee
hangi topiktesin merak ettim ben o bölüme pek bakmıyorum daaaaaaaa bakmakda istiyorum haniii
hatta bakmamda lazım haniiiiiiiii

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695535 buradayım canımm

merhaba kızlarr ben daha hiç başlamadım geçenlerde 1 ünite bitirdim o kada nasl açlışıyorsunuz offfçok az zaman kaldı

41 ünitem var canım biten ders sayısı 1 ve kalan ünite 40 inanmıyorum ya off:18::18::18::18::18::18:

merhaba kızlarr ben daha hiç başlamadım geçenlerde 1 ünite bitirdim o kada nasl açlışıyorsunuz offfçok az zaman kaldı

41 ünitem var canım biten ders sayısı 1 ve kalan ünite 40 inanmıyorum ya off:18::18::18::18::18::18:

bence hızlı bi tempoda hepsi biteeerrr
benimde 46 üniteeemm ve deli dolu bitecegine dair umudum var pes etme sakın ne yapsak kardııııırrrrr

kızlarrr
ing.2 için nereden çalışıyorsunuz ?

Ben kitap almadım netten çalıştığınız yer var mı ?

bence hızlı bi tempoda hepsi biteeerrr
benimde 46 üniteeemm ve deli dolu bitecegine dair umudum var pes etme sakın ne yapsak kardııııırrrrr

canım benim 42 imiş. düzeltebilir msin

iş olduğu için akşamları pek çalışamıyorum kafam almıyor ya

canım benim 42 imiş. düzeltebilir msin

iş olduğu için akşamları pek çalışamıyorum kafam almıyor ya

tamam düzeltirimde bölüm neydi ?
Tamamen listeyi sıfırladım ya yazmıyo

ne kadar yapsan işine yarar elinden geldigince kendini zorlamakta fayda var sanırım

tamam düzeltirimde bölüm neydi ?
Tamamen listeyi sıfırladım ya yazmıyo

ne kadar yapsan işine yarar elinden geldigince kendini zorlamakta fayda var sanırım

pardon :) kamu yönetmi 3/4

Aynen bu akşam başlamam lazım iyice allah ne verdiyse kahve,nescafe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…