2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Maşallah bölümdaşım :))
ekledim ünitelerini sadece 20 üniten kalmışşş ne güzel :))
bende öptüm kolay gelsiinn:KK16::KK16:

Azar azar da olsa devam etmen güzelmiş maşallaaah:KK16:

Olsun geç kalmış sayılmazsın senin 38 benim 46 ünitem var ve inanıyorum ikimizde yetiştiriceeezzzzz:KK16::KK16:

wuuu azmine hayranım betülümm az bana da bulaştırsaanaaa:KK9::KK9:

Canımsın , tatlım benim :KK54:

Sen süpersin farkına var bunun :KK54:

Bu gün ünite bildirimim yok ,sabahtan öğle sonuna kadar dershane , dersten sonra 2 düğün 1 ev ziyareti deyince anca başına oturdum :KK17: Hemen başlıyorum nasipse yarın yaparım şöyle çokça ünite bildirimi , artık bitirmem lazım tekrarlara zaman kalmayacak diye korkuyorum (ALLAH(C.C) korusun (amin inşaALLAH(C.C)...:KK16::KK16::KK16:)
maşaALLAH(C.C) bizim kızlara , hadi ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)..(amin...):KK16::KK16::KK16::KK16:

Niyetim sadece o akşamlıktııı :KK9: :KK9: :KK9:
Bu akşam niyetli degilim geçerken bi bakiyim dedim :)
bugün 1 ünite yapmadın mııı:KK53::KK53:

:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
evet ya bir ünite bile çalışamadaım fakat bu sabah kalktım ilk işim bi ünite çalışmak oldu :126:
senin çalışmalar nasıl gidiyor :KK6:
Bu arada başta sen ve diğer topik arkadaşlarımın miraç kandili mübarek olsun:KK42:
Niyetliyim ve akşam pek bişey yiyemedim tahmin ediyordum bugünü sefiller gibi geçireceğimi fakat ona rağmen akşam pek canım istemedi yemek yemek :KK39:
Pilim bitmeden zaten dersime çalıştım şu saatten sonra off durumuna geçmek üzere gibiyim :KK45:
Ay sanki karnım mmı acıktı ne :KK52::KK52:

Cnm 2 ünite daha düşelim. Masllh sen 2işi birden götürüyosn kolaymı...

Gitti bileee :))
Maşallah Allah zihin açıklıgı versin:KK16:

Canımsın , tatlım benim :KK54:

Sen süpersin farkına var bunun :KK54:

Bu gün ünite bildirimim yok ,sabahtan öğle sonuna kadar dershane , dersten sonra 2 düğün 1 ev ziyareti deyince anca başına oturdum :KK17: Hemen başlıyorum nasipse yarın yaparım şöyle çokça ünite bildirimi , artık bitirmem lazım tekrarlara zaman kalmayacak diye korkuyorum (ALLAH(C.C) korusun (amin inşaALLAH(C.C)...:KK16::KK16::KK16:)
maşaALLAH(C.C) bizim kızlara , hadi ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)..(amin...):KK16::KK16::KK16::KK16:

Oyyyy ne güzel iltifatlar bunlar çookk mutlu oldum teşekkür ederim betülüm :))
Bence süper olan sensin maşallah yaaa enerjine hayran kaldım:21:
Bugünde çok güzel bi bildirimle gelecegine eminim:KK16:

Tüm dualarına gönülden amiiiiiinnnnnn inşallaahh:KK16:

:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
evet ya bir ünite bile çalışamadaım fakat bu sabah kalktım ilk işim bi ünite çalışmak oldu :126:
senin çalışmalar nasıl gidiyor :KK6:
Bu arada başta sen ve diğer topik arkadaşlarımın miraç kandili mübarek olsun:KK42:
Niyetliyim ve akşam pek bişey yiyemedim tahmin ediyordum bugünü sefiller gibi geçireceğimi fakat ona rağmen akşam pek canım istemedi yemek yemek :KK39:
Pilim bitmeden zaten dersime çalıştım şu saatten sonra off durumuna geçmek üzere gibiyim :KK45:
Ay sanki karnım mmı acıktı ne :KK52::KK52:

Maşallah dolmacım 1 1biticek o üniteler :KK9:
Allah kabul etsin inşallah orucunu:KK16:

bende çalışmalar tamamen durdu dün misafirim vardı akşamda halsizdim bugünde sabah müthiş bi griple uyandım yataktan 12 ye geliyordu zorla çıktım ve bende niyetliyim uyumuyorum ama sürekli yatma halindeyim biraz açılım diye buraya baktım çıkıp namaz kılıp yatarım heralde :KK43:(
hakkımda hayırlısı olsun

Bende başta senin olmak üzere tüümm topikdaşlarımın Mirac kandili mübarek olsun demek istiyorum:KK16:
bol bol dua edelim birbirimize:KK16:
Rabbim herkesin ne hayırlı muradı varsa nasip eylesin hayırsızları da hayıra tebdil etsin inşallah...
Allaha emanet oluunnn:KK16:

bende çalışmalar tamamen durdu dün misafirim vardı akşamda halsizdim bugünde sabah müthiş bi griple uyandım yataktan 12 ye geliyordu zorla çıktım ve bende niyetliyim uyumuyorum ama sürekli yatma halindeyim biraz açılım diye buraya baktım çıkıp namaz kılıp yatarım heralde :KK43:(
hakkımda hayırlısı olsun

Bende başta senin olmak üzere tüümm topikdaşlarımın Mirac kandili mübarek olsun demek istiyorum:KK16:
Rabbim herkesin ne hayırlı muradı varsa nasip eylesin hayırsızları da hayıra tebdil etsin inşallah...

Çok teşekkür ediyorum evet tek tek bitecek gibi üniteler :KK53:
Allah razı olsun senin de oruç kabul olsun..
ve çok geçmiş olsun etrafta tine müthiş bi grip salgını var tüh ya oruçsunda daha da bi halsizleşirsin allah kolaylıklar versin..
Orucu açınca bol vitamin depola..
Amiiiinnnnn :KK16:

hakkımda hayırlısı olsun

Talımmm ben gerçekleri söyledim :KK16: dün tam derse başlayım diye oturdum arkadaşlarım aradı ard ardına 3 telefon görüşmesi yaptım kapattığım da saat 01:00 dı :KK37: bende enerji kalmadı bugüne salladım dersi başladım çalışıyorum nasipse :KK16:

Sana da çok geçmiş olsun ALLAH(C.C) şifa versin tatlımmm :KK16:
ve çok geçmiş olsun etrafta tine müthiş bi grip salgını var tüh ya oruçsunda daha da bi halsizleşirsin allah kolaylıklar versin..

ALLAH(C.C) orucunu kabul etsin dolmammmm :KK16:

Bütün topic arkadaşlarımın kandilini kutlarım canlarım dua ile :KK16:

Talımmm ben gerçekleri söyledim :KK16: dün tam derse başlayım diye oturdum arkadaşlarım aradı ard ardına 3 telefon görüşmesi yaptım kapattığım da saat 01:00 dı :KK37: bende enerji kalmadı bugüne salladım dersi başladım çalışıyorum nasipse :KK16:

ALLAH(C.C) orucunu kabul etsin dolmammmm :KK16:

Bütün topic arkadaşlarımın kandilini kutlarım canlarım dua ile :KK16:

hiç söyleme ya betülüm ya çok acıktım ben :KK14:
gözümün önünden geçen mamalara hakim olamıyorum :KK52::KK52:
çok saolasın seninde miraç kandilin mübarek olsun herşey gönlünce olsun sen niyetlimisin

hiç söyleme ya betülüm ya çok acıktım ben :KK14:
gözümün önünden geçen mamalara hakim olamıyorum :KK52::KK52:
çok saolasın seninde miraç kandilin mübarek olsun herşey gönlünce olsun sen niyetlimisin

Kıyamam da sana ben ya :KK25: az kaldı mamaları yemene sabret canım :KK34: ben niyetli değilim tatlım :KK50:

Son düzenleme:
bölümdaşım kaç ünite bitirdim dün ve bugün saymadım ama kalan ünitelerim 16....:18:
daha çok var yaa nasıl bitirecem ben oyyy :KK50: hızlanmam lazım dün ve bugün çok tembellik yaptım...oğlum hastalandı, onla ilgilenince hiç vaktim olmadı çalışmaya :KK43:
bu arada herkesin kandili mübarek olsun...rabbim nice kandillere eriştirsin inşallah...
hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda nasip eylesin....
hasret çekenlere kavuşmayı, sıkıntıda olanlara ferahlığı versin inşallah..., bütün öğrencilere de ders çalışma aşkı versin rabbim inşallah..sınavlarımızda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
sevdiklerimizin acısıyla hasretiyle imtihan etmesin bizleri inşallah...
AMİNN...

Tskkrlr cnm. En zor dersime başladım en düşük notum bunda medeni hukuk 35aldımdı:KK43: yükseticem ins. Kandilinizi kutluyorum tüm topik arkadaşlarım.

Günaydın herkese :))

Uhibbukeciğim 19 ünite daha ekler misin sosyolojiye? Bu hafta sosyoloji için son haftam, hafta sonu sınava giriyorum. Umarım bir aksilik olmadan güzel bir şekilde tamamlarım bu dönemi...

Sakeenacığım, ne zamandır yazacağım yoğunluktan yazamıyorum. Yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım benim, şu finaller bitsin, iki lafın belini kıralım...:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:

Çoookk teşekkür ederim dolmacıım :)
Bugün daha iyiyim şükür inşallah ders çalışmaya başlıcam birazdan akşam bakamadım buraya şöyle bi geziniyim dedim şimdi :)
sana da kolay gelsin :)

Teşekkür ederim betülüüm:KK16:

dün ders çalışabildin mi ben kaç gün oldu elime kitap alamadım yaa :KK43: Bugün daha iyiyim başlarım inşallah:KK16:

bölümdaşım kaç ünite bitirdim dün ve bugün saymadım ama kalan ünitelerim 16....:18:
daha çok var yaa nasıl bitirecem ben oyyy :KK50: hızlanmam lazım dün ve bugün çok tembellik yaptım...oğlum hastalandı, onla ilgilenince hiç vaktim olmadı çalışmaya :KK43:
bu arada herkesin kandili mübarek olsun...rabbim nice kandillere eriştirsin inşallah...
hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda nasip eylesin....
hasret çekenlere kavuşmayı, sıkıntıda olanlara ferahlığı versin inşallah..., bütün öğrencilere de ders çalışma aşkı versin rabbim inşallah..sınavlarımızda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
sevdiklerimizin acısıyla hasretiyle imtihan etmesin bizleri inşallah...
AMİNN...

Maşallah bölümdaşım 4 ünite daha yapmışsın vee heme ekledim tabloya:KK9:
Senin hızınn gayet güzel bence tekrara bile vaktin olucak eminim:KK16:
Ben 2 3 gündür elime kitap alamadım bugün daha iyiyim yataktan çıktım inşallah başlarım çalışmaya...
Bu arada yürekten tümmm dualarına amiiiiinnnnnnnnn :KK16::KK16:

Tskkrlr cnm. En zor dersime başladım en düşük notum bunda medeni hukuk 35aldımdı:KK43: yükseticem ins. Kandilinizi kutluyorum tüm topik arkadaşlarım.
Rabbim gani gani zihin açıklıgı ve bol anlayış calışma azmi versin inşallah en zor dersini kolayca bitirir yüksek yüksek notlarla geçersin:KK16::KK16:

Günaydın herkese :))

Uhibbukeciğim 19 ünite daha ekler misin sosyolojiye? Bu hafta sosyoloji için son haftam, hafta sonu sınava giriyorum. Umarım bir aksilik olmadan güzel bir şekilde tamamlarım bu dönemi...

Sakeenacığım, ne zamandır yazacağım yoğunluktan yazamıyorum. Yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım benim, şu finaller bitsin, iki lafın belini kıralım...:KK16::KK16::KK16:

Günaydın uppacım maşallah sana yaaa:KK9::KK9:
Ekledim bile tabloya kalan 28 ünite ile yola devam:KK16:

Çoookk teşekkür ederim dolmacıım :)
Bugün daha iyiyim şükür inşallah ders çalışmaya başlıcam birazdan akşam bakamadım buraya şöyle bi geziniyim dedim şimdi :)
sana da kolay gelsin :)

Teşekkür ederim betülüüm:KK16:

dün ders çalışabildin mi ben kaç gün oldu elime kitap alamadım yaa :KK43: Bugün daha iyiyim başlarım inşallah:KK16:

Maşallah bölümdaşım 4 ünite daha yapmışsın vee heme ekledim tabloya:KK9:
Senin hızınn gayet güzel bence tekrara bile vaktin olucak eminim:KK16:
Ben 2 3 gündür elime kitap alamadım bugün daha iyiyim yataktan çıktım inşallah başlarım çalışmaya...
Bu arada yürekten tümmm dualarına amiiiiinnnnnnnnn :KK16::KK16:

Rabbim gani gani zihin açıklıgı ve bol anlayış calışma azmi versin inşallah en zor dersini kolayca bitirir yüksek yüksek notlarla geçersin:KK16::KK16:

Günaydın uppacım maşallah sana yaaa:KK9::KK9:
Ekledim bile tabloya kalan 28 ünite ile yola devam:KK16:

Günaydın tatlım dün biraz çalıştım , bugünde çalışıp toplu ünite bildirimi yapayım dedim :KK6: yormayım seni :KK9:

Canım benim sende dikkat et kendine , tekrara zamanımız kalır inşaALLAH(C.C)... :KK5:

Günaydın tatlım dün biraz çalıştım , bugünde çalışıp toplu ünite bildirimi yapayım dedim :KK6: yormayım seni :KK9:

Canım benim sende dikkat et kendine , tekrara zamanımız kalır inşaALLAH(C.C)... :KK5:

Düşünceli arkadaşım beniimmm:13:
Çok teşekkür ederim :KK16:
Her ne kadar hali hazırda 46 ünitem de olsa bende inanyorum biticekler:KK9::KK9:

dolma senin tek dersin mi var :KK9::KK9: maşALLAH sana. yargının kitabını alıcam inşALLAH bende.
aöf kitabından okuduktan sonra yargının kitabından ilerlicem inşALLAH :KK31:

İnşallah yaaaa:KK16:

Hoşgeldin :KK16:
Ünite sayını söylersen tabloya ekleyebilirim:KK16:

Allah zihn açıklıgı versiiinnn:KK16:

tam bilmiyorum kaç ünitem var. ama ben 6 derse çalışcam. 6*4= 24 ünitem olur herhalde..

siz eski konulara bakıyormusunuz. onlardan çıkıyormu peki bilginiz varmı

X