Yok bitiyo ama agnoya da bağlı geçen dönem 1
.93 tü
Bu dönem 2 .07 mi ne yapmam lazım mis yoksa geçen dönem koşullular bana geri dönecek
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hım ortalamayı toparlaman lazım ama maşallah bu azimle o da olur eminiiimmm vize notların nasıldı ?
6 tane dersim var toplamda 25 35 60 60 65 75
Bu iki düşük olana çalışıyorum o yüzden biraz da yavaş oluyo biri finansal tablolar aynı muhasebe hiç anlamıyorum 3 tekrar sonucu bitiyo bi ünite
Yüksek olanlara gündüz iş yerinde fırsat buldukça bakıyorum
İlk defa aöfye bu kadar çalıştım da notlar böyle oldu
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bölümdaşım toplamda 14 ünitem bitti eklermisin sana zahmet..üfff daha çok var...
zaman ise bitti bitiyor nasıl yetişecem yaa
seninkiler ne alemde canım?
oyyy maşallaahh sen bi de çalışıyor musun
ayy iki kere tebrik ettim seni :)
notlarında fena degilmiş dediğin gibi önce düşük olanları garantiye al da gerisini halledersin sonra inşallah....
ama başta ben olmak üzere hepimizin azıcıııkkk hızlanması lazıımm
toplamda derken genel dimi ?
yani 4 ünite daha eklemiş oldum maşallah sana da bölümdaşım
yetişirsin yaa 30 üniten kalmış ki benimde 3 kitap bitti işte malum ilk ünitelerden başlıyorum yapmaya 56 ünitem daha var :))
eger yetişmicegii düşünürsem son dönemde vize konularını bırakıcam daaa şimdi hangi kitaba başlasam yarın diye düşünüyorum sen neler yaptın ?
benim hadisle kelam bitti işte, şuan sosyolojiden devam ediyorum , yardımcıdan çalışıyorum yaa bakalım inşallah hüsrana uğramam..
din eğitimi dersimden vizede 55 almıştımo yüzden onu riske atmak istemiyorum, ona aöf kitabından çalışacam kurtarmam lazım...
inkılap ve arapçaya da aöf kitabından çalışacam...şuan sosyoljideyim, o bitince türk diline şöyle bi okuyup geçicem kolay görünüyor....şiir çeşitleri epik didaktik pastoral vs...biraz lisedeki edebiyat dersine benziyor kolay gibi...
yarın sosyolojiyi bitirirsem inşallah, hemen türk dilini aradan çıkarıcam allah izin verirse...
geri kalan inkılap arapça ve din eğitimine ağırlık vermek istiyorum....
haa bu arada facebook da ilahiyatlıların sayfalarından özetleri indirip onlara çalışıyorum ben sınav haftasına girince, tavsiye ederim sana da..çok güzel yazmış hazırlayan kişi, allah razı olsun, songül diye bir kız üşenmeden bütün derslerin özetlerini çıkarmış paylaşmış....çok da güzel...
Sosyoloji nasıl ? Ben vize de sosyolojiden çok bunalmıştım yaparken ama notum fena degil elhamdülilllah:)
Benimde en düşük 65 ile kelamdı onu bitirdim işte bende belki inkılıap ve türk dilini aradan çıkarırım
Face de o dosyaları bende görüyorum ama dersleri ve çıkmış soruları anca yetiştiriyorum özete vakit kalmıyo en fazla kitaplarda altını çizdigim yerlere bakıyorum...
Hakkımızda hayırlısı olsun yaa inşallah başarırıız
65 düşükmü canım
aşkolsuun yani...65 çok iyi bir not...
sosyolojiyi ne sor ne ben anlatayım, çok gıcık yaa, sekülerleşme laiklik ıvır zıvır ne kadar şey varsa koymuşlar..üstelik hep ezberlenecek şeyler...isimler sosyologlar filozoflar kuramlar öfffff dedim yani...
bugün bitireyim dedim ama sanırım bitiremem çok zor geldi bana...
Uhibbukeciğim , rica etsem 3 üniteyi daha yaka paça atar mısın?
mrb cnm kolay gelsin kızlarr... cnm 2 ünite yazarmısın..
bölümdaşım 4 ünite bitirdim bugün şükürler olsun koca koca üç dersimi fullemiş oldum..sana zahmet eklermisin?
din eğitimi dersiyle devam edicem inşallah...belki türk dili de olabilir ama emin değilim...
teşekkür ederim sakeenacım :)
sosyolojiden vazgectim bende din hizmetlerine bugün başlıcam dün iç bişey yapamadım maalesef gece de eve çok gec geldim
umarım bugün telafi ederim
oyy oyy atmam mıııı sen iste yeter kiiiii
19 üniteyle yola devaaamm
yazdım bileeeeee
2 şer 2 şer tez zamanda bitsin inşallaah :)
sana da kolay gelsin:)
maşallah bölümdaşım ekledim bile :)
ben türk dilini sona bırakıcam ya kolay yaa :)
şu zorları halledip psikolojik olarak az rahatlamam lazım :))
canım tam tersini yap bence, ben önce kolayları bitirip aradan çıkarırım, son zamanda zorları yaparım ki unutmadan taze bilgiyle sınava gireyim diye..
mesela arapça inkılap ve din hizmetlerini sona bıraktım...arapça inkılap zor diye, ama din hizmetleri zor değil de benimki 55 olunca risk grubunda şuanda
üçünü sona bıraktım..bugün türk dilini bitircem inşallah....
inşallah geçecez hepsinden allahın izni ile..
aslında 4 4 yazdırmak daha iyi ama sende maksat seni yormak:) keske hemencecik bitsin. hakkaten ünitelerle yaka paça oluyoruz... resmen cebelleşiyorum...:18:
Herkese merhaba, ünite bildirimi yapıp derse devam edeceğim, gecem gündüzüme karıştı :)
Uhibbukeciğim, rica etsem sosyoloji kısmına 26 ünite ekler misin? Çok teşekkür ederim şimdiden, herkese başarılar ve kolaylıklar diliyorum...