2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

hakkımızda hayırlısı olsun bakalım idilcim:KK16:
ünitelerini ekledim bile maşallah yaaaa:KK9:

:KK9::KK9::KK9:

Ben bildigin vize ünitelerinden aşlıyorum kitabaa çoştum sanırım:KK55::KK55::KK55:
Yetişmeyecegini anlarsam bırakırım diye düşünüyorum kiiii bugünü de sayarsak 23 gün vaarrr:KK52::KK52:

En iyisi ben gidip ders çalışayım sonra görüşürz dolmacıımm:KK16:

(psikopata baglaman işe yaradı korktum derse gidiyorum:KK55::KK55::KK9::KK9::KK9:)

vayyy bee bu kadar etkili olacağı aklıma gelmemişti :KK53::KK53:
Allah zihin açıklığı versin iyi çalışmalar :KK19:
Ben de artık çıksam iyi olcak benim pc maşaallah fabrika gibi ses çıkarıyor kafam şişti :KK52::KK52:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

vayyy bee bu kadar etkili olacağı aklıma gelmemişti :KK53::KK53:
Allah zihin açıklığı versin iyi çalışmalar :KK19:
Ben de artık çıksam iyi olcak benim pc maşaallah fabrika gibi ses çıkarıyor kafam şişti :KK52::KK52:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Amiinn rabbim hepimize kolaylık versin inşallah:KK16:
hadi kaçalıııımmm:KK52:
Görüşürzzz:KK16:

bana 2 ünite daha ekleyebilir misin

akşama bi ünite daha bitiririm inşallah :KK15::KK15:

2 üniteni ekledim maşallaahh:nazar::KK9::KK9:

1 üniteni bitirdigin zaman hatırlatırsan eklerim inşallaahh:)

Bu arada bendeeee 6 sı önceden 4 ü bugün olmak üzere 10 üniteyi daha kendime eklemeyi zevk bliriiimmm:KK9::KK9:

2 üniteni ekledim maşallaahh:nazar::KK9::KK9:

1 üniteni bitirdigin zaman hatırlatırsan eklerim inşallaahh:)

Bu arada bendeeee 6 sı önceden 4 ü bugün olmak üzere 10 üniteyi daha kendime eklemeyi zevk bliriiimmm:KK9::KK9:

Maşallah ya çok hızlısin
Daha çok çalışmam lazım :-)

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

duamı sen tamamlamışsın iştee ben dicektm unutmuşum:KK17::KK9:
sen nerdesin mahsuru yoksa ?
artık uzak diye bi mesafa yok ya hu :)) beklerim ben her zamaaan :KK16:

İlitam sakeenanın da açıkladıgı gibi 2 yıllık ilahiyatı dgs ile 4 de aöf usulu ile tamamlamanın kısa adı...
senin bölümünde açıkögretim olarak 4 e tamamlama var mı bilmiyorum araştırmak lazım...farklı isimlerle ya da degişik alan olarak olabilir..

betülcüümm maşallah azmineee:KK9:
attım gittiiiiii:KK16:

bölümdaşımm bana da dua ettt kii çifter çifter atıyım şu sürüsüne bereket üniteleriiii:18:
seninkilerde pıtır pıtır dökülüyor maşallah :KK9:[/QU

rabbim hepimize ders çalışma aşkı versin bölümdaşım...
bende iyi gidiyorum diye seviniyordum, ama bugün fısss :KK37:
pazara falan gidip geldim , yemekti bulaşıktı yoruldum derken işte bu saat oldu daha ben kitab açmadım :KK43:
birazdan bismillah deyip başlıcam inşallah...farkındaysan bizim bölümün üniteleri çok yaaa :KK47:
diğer bölümlerin azcık azcık... sinir oluyorum...:KK47:

Maşallah ya çok hızlısin
Daha çok çalışmam lazım :-)

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok ya hu hızlı degilim 3 günde oldu 10 ünite :KK9:
ama cidden hızlanmam lazım 66 ünite var inat ettim vize ünitelerinden başlıyorum yapmaayaa:KK9::KK9:

rabbim hepimize ders çalışma aşkı versin bölümdaşım...
bende iyi gidiyorum diye seviniyordum, ama bugün fısss :KK37:
pazara falan gidip geldim , yemekti bulaşıktı yoruldum derken işte bu saat oldu daha ben kitab açmadım :KK43:
birazdan bismillah deyip başlıcam inşallah...farkındaysan bizim bölümün üniteleri çok yaaa :KK47:
diğer bölümlerin azcık azcık... sinir oluyorum...:KK47:

olsun arada bi gün teneffüs lazım sen bunu yarın kat kat telafi edersin emiinnniiimmmm:KK9::KK9:
o konuda haklısın yaa bizim bölümün maşallahı var yaa:KK4:
Allah yardımcımız olsun hepimizinn:KK16:

Bende bugün kelama girişe başlıcam kolay bi kitaba benziyor ilk dönem vize ünitelerini de yapmadıgım tek kitap :)))
İnşallah güzel bi ünite bildirimi yaparım geceye hayırlısı:KK16:

yok ya hu hızlı degilim 3 günde oldu 10 ünite :KK9:
ama cidden hızlanmam lazım 66 ünite var inat ettim vize ünitelerinden başlıyorum yapmaayaa:KK9::KK9:

olsun arada bi gün teneffüs lazım sen bunu yarın kat kat telafi edersin emiinnniiimmmm:KK9::KK9:
o konuda haklısın yaa bizim bölümün maşallahı var yaa:KK4:
Allah yardımcımız olsun hepimizinn:KK16:

Bende bugün kelama girişe başlıcam kolay bi kitaba benziyor ilk dönem vize ünitelerini de yapmadıgım tek kitap :)))
İnşallah güzel bi ünite bildirimi yaparım geceye hayırlısı:KK16:

kelam bana biraz zor geldi ya, ezberlenecek çok isim ve eser var...kodlaya kodlaya canım çıktı, ama çoğunu unuttum bile :KK43:

kelam bana biraz zor geldi ya, ezberlenecek çok isim ve eser var...kodlaya kodlaya canım çıktı, ama çoğunu unuttum bile :KK43:

Hadi yaaa :KK43:
Bu saat oldu ben daha 2.ünitedeyim zor yerlere gelmedim henüz sanırım bi de güya kolay hemen bitiririm diye ona başladım 3 günden fazla kalmasa elimde bari :KK43:

İyiyim hamdolsun ya :)
çalışmalar olması gerekenden hayli yavaş yaaa fena halde hızlı bi tempoya ihtiyacım var
ve sanırım pc beni bayaga oyalıyorr :KK14:
net orucu mu tutsam bi kaç gün yaa:KK9:

Sorma tatlım o bende de var :KK14: Pc nasıl bağımlılık yapıyor ya :KK20:

X