2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Selamünaleyküm :KK16:

Ne yapayım canım , pc bağımlılığı sardı bugünlerde beni :KK14: Pc de takılıyorum :KK14:sen napıyorsun ?:KK16:

Aleykümselam bu arada ? :KK52:

betül canım iyimin mi sen başta selamünaleyküm sonda aleykümselam :KK52::KK52:
pc dokunmuş sana bence sanki biraz biraz :KK53::KK53:
elhamdüllilah iyiyim betülüm sen nasıl oldun :KK6:

betül canım iyimin mi sen başta selamünaleyküm sonda aleykümselam :KK52::KK52:
pc dokunmuş sana bence sanki biraz biraz :KK53::KK53:
elhamdüllilah iyiyim betülüm sen nasıl oldun :KK6:

Selamı sana verdim canım , sonra sen 'yeşillenmiş görünce selam vereyim' demiştin ya unuttun mu? o yüzden verdiiğin selamı aldım sadece sonda yazmam abes olmuş :KK1:

Şükür tatlım iyiyim sabah dersaneme gitmek istiyorum özledim ortamı :KK1::KK1::KK1:

Sorma tatlım o bende de var :KK14: Pc nasıl bağımlılık yapıyor ya :KK20:

gecen bi video izledim bagımlı degilim diyorsanız 1 gün 2 gün ya da 3 gün girmeyin nete söz verin kendinize diyodu :)
bende diyorum en azından 3 saat 5 saat ya da şu kitabı bitirene kadar diye niyetlenip oruç mu tutsam :KK1::KK1:
2 3 gün uzun yaaa:KK9:

Selamı sana verdim canım , sonra sen 'yeşillenmiş görünce selam vereyim' demiştin ya unuttun mu? o yüzden verdiiğin selamı aldım sadece sonda yazmam abes olmuş :KK1:

Şükür tatlım iyiyim sabah dersaneme gitmek istiyorum özledim ortamı :KK1::KK1::KK1:

hasta olduğundan dersaneye gidemedim ondan mı özledin :KK6:
bu arada iyi olmana sevindim allah dahada iyi etsin :KK19:

gecen bi video izledim bagımlı degilim diyorsanız 1 gün 2 gün ya da 3 gün girmeyin nete söz verin kendinize diyodu :)
bende diyorum en azından 3 saat 5 saat ya da şu kitabı bitirene kadar diye niyetlenip oruç mu tutsam :KK1::KK1:
2 3 gün uzun yaaa:KK9:

Bence de uzun ya :KK1:

Du bende yarın dersaneden gelene kadar girmeyim söz vereyim hahahah :KK1::KK1::KK1:

Tek dersin vardı senin değil mi? Aman son 2 hafta oturup iyie çalışsanda yaparsın inşaALLAH(C.C)kasmaya ne gerek var.... :KK34:

bendeki de o rahatlık var ama kpss filan da çalışmam gerek hiç bişey yapmıyorum valla betülüm öyle saldım çayıra misaliyim şu an :KK52::KK52:

Merhabaa çalışkan aöf arkadaşlarım :)
Kimsecikler ugramaz olmuş burayaaaa:KK55:

Bende geçerken selam veriyim ve vaziyetimin bi özgeçmişini yapim dedim:KK9:

3 ü cuma 7 si cmrts olmak üzere 10 üniteyleeee kelam dersi de bitmiş bulunmaktadır :)))

Bugün dışardaydım hiç ders çalışamadım ve şuan müthiş yorgunum :KK43:
kelamin son ünitesinden bi kaç sayfaya bakamamıştım şimdi onu tamamlar çıkmış sorularını çözer kelam defterini de kapatmış olurum :)

Bölümdaşıımmm sence hangi kitaba gecsem şimdiii:26:

Merhabaa çalışkan aöf arkadaşlarım :)
Kimsecikler ugramaz olmuş burayaaaa:KK55:

Bende geçerken selam veriyim ve vaziyetimin bi özgeçmişini yapim dedim:KK9:

3 ü cuma 7 si cmrts olmak üzere 10 üniteyleeee kelam dersi de bitmiş bulunmaktadır :)))

Bugün dışardaydım hiç ders çalışamadım ve şuan müthiş yorgunum :KK43:
kelamin son ünitesinden bi kaç sayfaya bakamamıştım şimdi onu tamamlar çıkmış sorularını çözer kelam defterini de kapatmış olurum :)

Bölümdaşıımmm sence hangi kitaba gecsem şimdiii:26:

Ben hiç çalışmadım ya sadece bir ünite bitti o da cuma gecesi şimdi benim kız uyudu bi ünite daha bitirsem bak yine gaza geldim konu sahibi teşekkürler :-)

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hiç çalışmadım ya sadece bir ünite bitti o da cuma gecesi şimdi benim kız uyudu bi ünite daha bitirsem bak yine gaza geldim konu sahibi teşekkürler :-)

:)))
Maşallaaahhh:KK9: çocuktaa varmış azmini takdir ettim her fırsatı degerlendirmek lazım:KK16:

1 ünite bir ünitedirrrr :))
tablodan düştüm 1 ünite daha :)
pıtır oıtır dökülmeye devam eder inşallah :)

:)))
Maşallaaahhh:KK9: çocuktaa varmış azmini takdir ettim her fırsatı degerlendirmek lazım:KK16:

1 ünite bir ünitedirrrr :))
tablodan düştüm 1 ünite daha :)
pıtır oıtır dökülmeye devam eder inşallah :)

Evet var bi tane cadı:-) sen de istiyorsun galiba okuduğumdan öyle aklımda kaldı ama inşallah karıştırmıyorum rabbim en kisa zamanda evlat sahibi yapar inşallah canım.

Evet var bi tane cadı:-) sen de istiyorsun galiba okuduğumdan öyle aklımda kaldı ama inşallah karıştırmıyorum rabbim en kisa zamanda evlat sahibi yapar inşallah canım.

Allah bagışlasın tatlı cadıdır eminimmm:KK9:
yok dogruu hatırlıyorsun bende istiyorum ama nasip olmuyor henüz :KK43:
bekleyince gelmiyormuş, kafadan atmak lazımmış onu da ben yapamıyorum henüz bakalım hayırlısı :)))
duan için rabbim razı olsun hayrlı bi zamanda saglıcakla bana da nasip olur inşallah:KK16:

Allah bagışlasın tatlı cadıdır eminimmm:KK9:
yok dogruu hatırlıyorsun bende istiyorum ama nasip olmuyor henüz :KK43:
bekleyince gelmiyormuş, kafadan atmak lazımmış onu da ben yapamıyorum henüz bakalım hayırlısı :)))
duan için rabbim razı olsun hayrlı bi zamanda saglıcakla bana da nasip olur inşallah:KK16:

Canım benim ben istemeden oldu daha 6 aylık evli tayinle yeni geldiğim bi yer bi sürü sıkıntılı zamandı ve hamile kaldığımı duyan herkes çok erken dedi ve çok üzülmüştüm şimdi herkes çok seviyo orası baska ama düşünmediğin
Beklemediğin bi anda gelsin bebeğin bak benim cadı yüzünden geçen sene sınava falan girmedim şimdi çift dikiş yapıyorum :-)

Canım benim ben istemeden oldu daha 6 aylık evli tayinle yeni geldiğim bi yer bi sürü sıkıntılı zamandı ve hamile kaldığımı duyan herkes çok erken dedi ve çok üzülmüştüm şimdi herkes çok seviyo orası baska ama düşünmediğin
Beklemediğin bi anda gelsin bebeğin bak benim cadı yüzünden geçen sene sınava falan girmedim şimdi çift dikiş yapıyorum :-)

Benmde öyle tayinle Mardine geldik başta bende istemedim işte istemeye başladıktan sonra da o nazlandı :))
hayırlısı vakti zamanı var demekki daha :)
olsun gecen sene sınavlara girememişsin ama şimdi azimle üstesinden geliyorsun:KK9::KK9:

Bitiyor mu bu sene senin ?
Yoksa ders var mı alamadıgın bu döneme?

Benmde öyle tayinle Mardine geldik başta bende istemedim işte istemeye başladıktan sonra da o nazlandı :))
hayırlısı vakti zamanı var demekki daha :)
olsun gecen sene sınavlara girememişsin ama şimdi azimle üstesinden geliyorsun:KK9::KK9:

Bitiyor mu bu sene senin ?
Yoksa ders var mı alamadıgın bu döneme?

Yok bitiyo ama agnoya da bağlı geçen dönem 1
.93 tü
Bu dönem 2 .07 mi ne yapmam lazım mis yoksa geçen dönem koşullular bana geri dönecek

X