2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Bu arada ben iki ünite çalıştım biraz hızlanmam lazım yoksa yetişmeyecek

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada ben iki ünite çalıştım biraz hızlanmam lazım yoksa yetişmeyecek

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ünite ekliyorum :)
tabloya bi bakarsan inşallah arada atladıgım bildirimin yoktur :KK16:

bölümdaşım 2 ünite eklermisin sana zahmet..:KK34:
şükür 2 ünitem daha bitti...

tamam ekliyorum hemeenn :)
bölümdaşım tabloya bi bakarsın atladıgım bildirimin yoktur umarım:KK16:

oyyyy kıyamamm sana yaaaaa daha güzel bol çikolatalıııı misss gibi leziz pastalar seni bulsun midene dolsuunnn emii :KK9:
Estg yaa davetimde samimiydim Mardin deyim :)
Buyur bu antik şehri sana gezidiriyim:)))

güzel dileklerin için çok teşekkürler ama dileğin yanı sıra ye ama kilo alma diyede ekleyip o şekilde dilekte bulunsaydın :KK52::KK52:
davetin için de ayrıca yeniden çok mersi oo bayağı uzakmışssın sen bize :KK55:
evet o antik yeri görmeyi çok isterdim kısmet olur inşallah sen de buyur gel buralara her ne kadar antik değiliz ama :KK53:

aleyk sela cnm söylerim..
ben epey iyi gidiyorum bakalım, inşallah hevesim balon gibi sönmez hemen..
yardımcı kitaptan çalışıyorum ya ondan hızlı gidiyorum...
artık olduğu kadar napıyım..geçecek kadar notlar alsam yeter yani...
sende çalış bence, son zaman sıkışıyoruz bak paçalar tutuşuyor ondan sonra...

maşallah azimle çalışmana çok sevindim :nazar::KK55:
evet doğru söylüyosun paçalarım tutuşmadan başlamalıyım :126:
aynen öyle benim için de geçecek kadar not alıyım da daha doğrusu mezun olacak kadar alıyımda fazlasında gözüm yok ama sen üstün öğrenci grubuna giriyosun gazelim hiç öyle geçecek kadar aldığın puanları görmedik yani :KK53:

Ben dgs düşünüyorum ama bende ilitam olarak...yoksa bende evliyim ve eşim izin verse de örgün istemem..zor olur çünkü benim için...

Senin istedgin bölümlerde ilitam olmuyor mu ki ? DGS de ilitamlarda 3 4 okuyup 2 senede bitiriyorsun..
ben dgs den sonra eylülde kpss ve ekimde dhbt e hazırlancam yani her çıktıgım sınavdan sonra diger sınava çalışmaya başlıcam :)
Hakkımızda hayırlısı olsun hepmzin:KK16:

Bu durum bölüme göre degişiyor mu ?
Ben ilahiyatım ve bildigim kadarıyla dgs den sonra 2 yıl sadee 3 ve 4.sınıflar var

cnm pek bilgim yok ilitam nedir bilmiyorum ki. bilgilerini paylaşırsan sevinirim. hukuk istiyorum. ekimdeki girecegin sınavı anlamadım. kpss ye bende girecem inş. hayırlısıyla guzel puanlarla kurtulurız bu dertten.

maşallah azimle çalışmana çok sevindim :nazar::KK55:
evet doğru söylüyosun paçalarım tutuşmadan başlamalıyım :126:
aynen öyle benim için de geçecek kadar not alıyım da daha doğrusu mezun olacak kadar alıyımda fazlasında gözüm yok ama sen üstün öğrenci grubuna giriyosun gazelim hiç öyle geçecek kadar aldığın puanları görmedik yani :KK53:

iltifat ediyorsn canım :KK19:
ama buu sefer yardımcı kitaptan çalışıyorum ya, hem çalışıyorum hem korkuyorum...aöf kitapları çok uzun ve ünitelerim bol...
zaman yetiremiyorum :KK50:
yardımcı kitaptan çalışarak riske girdim ama rabbim yardım eder inşallah...:18:

cnm pek bilgim yok ilitam nedir bilmiyorum ki. bilgilerini paylaşırsan sevinirim. hukuk istiyorum. ekimdeki girecegin sınavı anlamadım. kpss ye bende girecem inş. hayırlısıyla guzel puanlarla kurtulurız bu dertten.

canım ilitam ilahiyatın dört yıllıpa tamamlanmasının kısa yazılışı...diğer bölümlerin çoğu dört yıllık zaten...senin bölüm kaç yıllık?
eğer senin bölümünün dört yıllığa geçişi varsa dgs sınavıyla oluyor..ama ismi değişiktir...
bizimki ilahiyat, dört yıllığına ilitam deniliyor....

iltifat ediyorsn canım :KK19:
ama buu sefer yardımcı kitaptan çalışıyorum ya, hem çalışıyorum hem korkuyorum...aöf kitapları çok uzun ve ünitelerim bol...
zaman yetiremiyorum :KK50:
yardımcı kitaptan çalışarak riske girdim ama rabbim yardım eder inşallah...:18:

gazelim ne iltifatı gerçekler bunlar..cepten yazmak kadar eziyetli bi durum yok kastıra kastıra yazıyorum resmen..Allah zihin açıklığı versin yardımcı kitaplarda işe yarıyor sen sıkma kendini çalışmaya devam et eminim iyi notlar alıcaksın

güzel dileklerin için çok teşekkürler ama dileğin yanı sıra ye ama kilo alma diyede ekleyip o şekilde dilekte bulunsaydın :KK52::KK52:
davetin için de ayrıca yeniden çok mersi oo bayağı uzakmışssın sen bize :KK55:
evet o antik yeri görmeyi çok isterdim kısmet olur inşallah sen de buyur gel buralara her ne kadar antik değiliz ama :KK53:

duamı sen tamamlamışsın iştee ben dicektm unutmuşum:KK17::KK9:
sen nerdesin mahsuru yoksa ?
artık uzak diye bi mesafa yok ya hu :)) beklerim ben her zamaaan :KK16:

İlitam sakeenanın da açıkladıgı gibi 2 yıllık ilahiyatı dgs ile 4 de aöf usulu ile tamamlamanın kısa adı...
senin bölümünde açıkögretim olarak 4 e tamamlama var mı bilmiyorum araştırmak lazım...farklı isimlerle ya da degişik alan olarak olabilir..

Uhibbukeciğim :KK3:

1 üniteyi daha atar mısın camdan aşağı :KK1:
betülcüümm maşallah azmineee:KK9:
attım gittiiiiii:KK16:

bölümdaşım benden de 2 ünite atıver camdan aşağı :KK34:
şükür bakalım...

bölümdaşımm bana da dua ettt kii çifter çifter atıyım şu sürüsüne bereket üniteleriiii:18:
seninkilerde pıtır pıtır dökülüyor maşallah :KK9:

duamı sen tamamlamışsın iştee ben dicektm unutmuşum:KK17::KK9:
Sen nerdesin mahsuru yoksa ?
Artık uzak diye bi mesafa yok ya hu :)) beklerim ben her zamaaan :KK16:

Ilitam sakeenanın da açıkladıgı gibi 2 yıllık ilahiyatı dgs ile 4 de aöf usulu ile tamamlamanın kısa adı...
Senin bölümünde açıkögretim olarak 4 e tamamlama var mı bilmiyorum araştırmak lazım...farklı isimlerle ya da degişik alan olarak olabilir..

Betülcüümm maşallah azmineee:KK9:
Attım gittiiiiii:KK16:

Bölümdaşımm bana da dua ettt kii çifter çifter atıyım şu sürüsüne bereket üniteleriiii:18:
Seninkilerde pıtır pıtır dökülüyor maşallah :KK9:

olmadı bu dileği senin tamamlaman gerkti artık çok geçç :KK52::KK52:
Ankaradayım :KK55: Evet artık uzaklık mesafesi kalmadı genelde çok saolasın senin de yolun düşecek olursa mutlaka beklerim :KK42:
Herkes harıl haıl çalışıyo valla ben de anca çene yapıyım :KK53:

olmadı bu dileği senin tamamlaman gerkti artık çok geçç :KK52::KK52:
Ankaradayım :KK55: Evet artık uzaklık mesafesi kalmadı genelde çok saolasın senin de yolun düşecek olursa mutlaka beklerim :KK42:
Herkes harıl haıl çalışıyo valla ben de anca çene yapıyım :KK53:

İnşallah nasip diyelim tanışmaya :KK16:

Çalışma konusundan bahsetmeseekkkk :18:

ay ben bi de vize ünitelerini de yapmıyorum her kitabın ne zorum varsaaa:KK53:
ama yapmasam da içim rahat etmiyor zaten vize zamanı hızlı hızlı gectim öyle iki gündür de ders çalışmıyorum oyyy durumum vahiimmm:KK52:

inşallah nasip diyelim tanışmaya :KK16:

çalışma konusundan bahsetmeseekkkk :18:

Ay ben bi de vize ünitelerini de yapmıyorum her kitabın ne zorum varsaaa:KK53:
Ama yapmasam da içim rahat etmiyor zaten vize zamanı hızlı hızlı gectim öyle iki gündür de ders çalışmıyorum oyyy durumum vahiimmm:KK52:
evet nasip kısmet :KK16:
Vizelerin çok iyi herhalde dönüp bakmadığına göre :KK52::KK52:
Sen dinlenmedesin onun için ayrıcalıklısın ders çalışma konusunda bir anda atakta bulup jet geçer gider bitirirsin :KK55:

evet nasip kısmet :KK16:
Vizelerin çok iyi herhalde dönüp bakmadığına göre :KK52::KK52:
Sen dinlenmedesin onun için ayrıcalıklısın ders çalışma konusunda bir anda atakta bulup jet geçer gider bitirirsin :KK55:

ayyy yapmıyorum mıı yazmışım dervişin fikri neyse zikri odur hesabı olmuşşşş :KK9:
yapıyorum dicektim zorum neyse onları da yapıyorum ki vize notlarımda fena degil hani:KK17:

ama bi iki gündür yapmasam mı diye düşünmeye başladım en azından kalan üniteleri bitirip onlara öyle mi dönseemm:44:

İnşallah dolmacıım ya bi anda jet gibi hızlanırım :KK9:

Son düzenleme:
canım ilitam ilahiyatın dört yıllıpa tamamlanmasının kısa yazılışı...diğer bölümlerin çoğu dört yıllık zaten...senin bölüm kaç yıllık?
eğer senin bölümünün dört yıllığa geçişi varsa dgs sınavıyla oluyor..ama ismi değişiktir...
bizimki ilahiyat, dört yıllığına ilitam deniliyor....[/QUOT

2 yıllık bölümüm adalet cnm. hukuka geçiş var ama örgün sanırım.artı kaç yıl okuyoruz bilmiyorum. uzaktan eğitim varsa veya memurluk olursa esnek oluyorlar ozaman düşünürüm çok isterim.

tşkkrler uhubbuke . pek bilmiyorum bu konuları:KK43:
bu arada 4 ünite daha yazarmısın...

Son düzenleme:
ayyy yapmıyorum mıı yazmışım dervişin fikri neyse zikri odur hesabı olmuşşşş :KK9:
Yapıyorum dicektim zorun neyse onları da yapıyorum ki vze notlarımda fena degil hani:KK17:

Ama bi iki gündür yapmasam mı diye düşünmeye başladım en azından kalan üniteleri bitirip onlara öyle mi dönseemm:44:

Inşallah dolmacıım ya bi anda jet gibi hızlanırım :KK9:

:KK9::KK9::KK9:
Ilk önce tabiki final konularını bitirki tekrar ederken vize konularıyla birlikte tekrar edersin :13:
Bu aöf nin ne yapacağı belli olmuyor vizelerde önemli onun için :KK19:
Heralde çalışmıyosun dimi :26:
çalışmıyosan rahat rahat plannı yap sakin sakin çalış dersine beni burada sinir ettirtme diyerekten bir anda psikopata bağlarmışım olayı :KK53::KK53::KK52::KK52::KK1::KK1:

tşkkrler uhubbuke . pek bilmiyorum bu konuları:KK43:
bu arada 4 ünite daha yazarmısın...

Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım idilcim:KK16:
Ünitelerini ekledim bile maşallah yaaaa:KK9:

Ilk önce tabiki final konularını bitirki tekrar ederken vize konularıyla birlikte tekrar edersin :13:
Bu aöf nin ne yapacağı belli olmuyor vizelerde önemli onun için :KK19:
Heralde çalışmıyosun dimi :26:
çalışmıyosan rahat rahat plannı yap sakin sakin çalış dersine beni burada sinir ettirtme diyerekten bir anda psikopata bağlarmışım olayı :KK53::KK53::KK52::KK52::KK1::KK1:

Ben bildigin vize ünitelerinden aşlıyorum kitabaa çoştum sanırım:KK55::KK55::KK55:
Yetişmeyecegini anlarsam bırakırım diye düşünüyorum kiiii bugünü de sayarsak 23 gün vaarrr:KK52::KK52:

En iyisi ben gidip ders çalışayım sonra görüşürz dolmacıımm:KK16:

(psikopata baglaman işe yaradı korktum derse gidiyorum:KK55::KK55::KK9::KK9::KK9:)

X