2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

vayyy bee bu kadar etkili olacağı aklıma gelmemişti
Allah zihin açıklığı versin iyi çalışmalar
Ben de artık çıksam iyi olcak benim pc maşaallah fabrika gibi ses çıkarıyor kafam şişti

Amiinn rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
hadi kaçalıııımmm
Görüşürzzz

bana 2 ünite daha ekleyebilir misin

akşama bi ünite daha bitiririm inşallah

2 üniteni ekledim maşallaahh

1 üniteni bitirdigin zaman hatırlatırsan eklerim inşallaahh:)

Bu arada bendeeee 6 sı önceden 4 ü bugün olmak üzere 10 üniteyi daha kendime eklemeyi zevk bliriiimmm

2 üniteni ekledim maşallaahh

1 üniteni bitirdigin zaman hatırlatırsan eklerim inşallaahh:)

Bu arada bendeeee 6 sı önceden 4 ü bugün olmak üzere 10 üniteyi daha kendime eklemeyi zevk bliriiimmm

Maşallah ya çok hızlısin
Daha çok çalışmam lazım

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah ya çok hızlısin
Daha çok çalışmam lazım

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok ya hu hızlı degilim 3 günde oldu 10 ünite
ama cidden hızlanmam lazım 66 ünite var inat ettim vize ünitelerinden başlıyorum yapmaayaa

olsun arada bi gün teneffüs lazım sen bunu yarın kat kat telafi edersin emiinnniiimmmm
o konuda haklısın yaa bizim bölümün maşallahı var yaa
Allah yardımcımız olsun hepimizinn

Bende bugün kelama girişe başlıcam kolay bi kitaba benziyor ilk dönem vize ünitelerini de yapmadıgım tek kitap :)))
İnşallah güzel bi ünite bildirimi yaparım geceye hayırlısı

kelam bana biraz zor geldi ya, ezberlenecek çok isim ve eser var...kodlaya kodlaya canım çıktı, ama çoğunu unuttum bile

kelam bana biraz zor geldi ya, ezberlenecek çok isim ve eser var...kodlaya kodlaya canım çıktı, ama çoğunu unuttum bile

Hadi yaaa
Bu saat oldu ben daha 2.ünitedeyim zor yerlere gelmedim henüz sanırım bi de güya kolay hemen bitiririm diye ona başladım 3 günden fazla kalmasa elimde bari

İyiyim hamdolsun ya :)
çalışmalar olması gerekenden hayli yavaş yaaa fena halde hızlı bi tempoya ihtiyacım var
ve sanırım pc beni bayaga oyalıyorr
net orucu mu tutsam bi kaç gün yaa

Sorma tatlım o bende de var Pc nasıl bağımlılık yapıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…