Hangi yardımcı kitaptan çalışıyorsun
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada ben iki ünite çalıştım biraz hızlanmam lazım yoksa yetişmeyecek
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bölümdaşım 2 ünite eklermisin sana zahmet..
şükür 2 ünitem daha bitti...
oyyyy kıyamamm sana yaaaaa daha güzel bol çikolatalıııı misss gibi leziz pastalar seni bulsun midene dolsuunnn emii
Estg yaa davetimde samimiydim Mardin deyim :)
Buyur bu antik şehri sana gezidiriyim:)))
aleyk sela cnm söylerim..
ben epey iyi gidiyorum bakalım, inşallah hevesim balon gibi sönmez hemen..
yardımcı kitaptan çalışıyorum ya ondan hızlı gidiyorum...
artık olduğu kadar napıyım..geçecek kadar notlar alsam yeter yani...
sende çalış bence, son zaman sıkışıyoruz bak paçalar tutuşuyor ondan sonra...
Ben dgs düşünüyorum ama bende ilitam olarak...yoksa bende evliyim ve eşim izin verse de örgün istemem..zor olur çünkü benim için...
Senin istedgin bölümlerde ilitam olmuyor mu ki ? DGS de ilitamlarda 3 4 okuyup 2 senede bitiriyorsun..
ben dgs den sonra eylülde kpss ve ekimde dhbt e hazırlancam yani her çıktıgım sınavdan sonra diger sınava çalışmaya başlıcam :)
Hakkımızda hayırlısı olsun hepmzin
Bu durum bölüme göre degişiyor mu ?
Ben ilahiyatım ve bildigim kadarıyla dgs den sonra 2 yıl sadee 3 ve 4.sınıflar var
maşallah azimle çalışmana çok sevindim
evet doğru söylüyosun paçalarım tutuşmadan başlamalıyım :126:
aynen öyle benim için de geçecek kadar not alıyım da daha doğrusu mezun olacak kadar alıyımda fazlasında gözüm yok ama sen üstün öğrenci grubuna giriyosun gazelim hiç öyle geçecek kadar aldığın puanları görmedik yani
cnm pek bilgim yok ilitam nedir bilmiyorum ki. bilgilerini paylaşırsan sevinirim. hukuk istiyorum. ekimdeki girecegin sınavı anlamadım. kpss ye bende girecem inş. hayırlısıyla guzel puanlarla kurtulurız bu dertten.
iltifat ediyorsn canım
ama buu sefer yardımcı kitaptan çalışıyorum ya, hem çalışıyorum hem korkuyorum...aöf kitapları çok uzun ve ünitelerim bol...
zaman yetiremiyorum
yardımcı kitaptan çalışarak riske girdim ama rabbim yardım eder inşallah...:18:
güzel dileklerin için çok teşekkürler ama dileğin yanı sıra ye ama kilo alma diyede ekleyip o şekilde dilekte bulunsaydın
davetin için de ayrıca yeniden çok mersi oo bayağı uzakmışssın sen bize
evet o antik yeri görmeyi çok isterdim kısmet olur inşallah sen de buyur gel buralara her ne kadar antik değiliz ama
cnm pek bilgim yok ilitam nedir bilmiyorum ki. bilgilerini paylaşırsan sevinirim. hukuk istiyorum. ekimdeki girecegin sınavı anlamadım. kpss ye bende girecem inş. hayırlısıyla guzel puanlarla kurtulurız bu dertten.
betülcüümm maşallah azmineeeUhibbukeciğim
1 üniteyi daha atar mısın camdan aşağı
bölümdaşım benden de 2 ünite atıver camdan aşağı
şükür bakalım...
duamı sen tamamlamışsın iştee ben dicektm unutmuşum
Sen nerdesin mahsuru yoksa ?
Artık uzak diye bi mesafa yok ya hu :)) beklerim ben her zamaaan
Ilitam sakeenanın da açıkladıgı gibi 2 yıllık ilahiyatı dgs ile 4 de aöf usulu ile tamamlamanın kısa adı...
Senin bölümünde açıkögretim olarak 4 e tamamlama var mı bilmiyorum araştırmak lazım...farklı isimlerle ya da degişik alan olarak olabilir..
Betülcüümm maşallah azmineee
Attım gittiiiiii
Bölümdaşımm bana da dua ettt kii çifter çifter atıyım şu sürüsüne bereket üniteleriiii:18:
Seninkilerde pıtır pıtır dökülüyor maşallah
olmadı bu dileği senin tamamlaman gerkti artık çok geçç
AnkaradayımEvet artık uzaklık mesafesi kalmadı genelde çok saolasın senin de yolun düşecek olursa mutlaka beklerim
Herkes harıl haıl çalışıyo valla ben de anca çene yapıyım
evet nasip kısmetinşallah nasip diyelim tanışmaya
çalışma konusundan bahsetmeseekkkk :18:
Ay ben bi de vize ünitelerini de yapmıyorum her kitabın ne zorum varsaaa
Ama yapmasam da içim rahat etmiyor zaten vize zamanı hızlı hızlı gectim öyle iki gündür de ders çalışmıyorum oyyy durumum vahiimmm
evet nasip kısmet
Vizelerin çok iyi herhalde dönüp bakmadığına göre
Sen dinlenmedesin onun için ayrıcalıklısın ders çalışma konusunda bir anda atakta bulup jet geçer gider bitirirsin
canım ilitam ilahiyatın dört yıllıpa tamamlanmasının kısa yazılışı...diğer bölümlerin çoğu dört yıllık zaten...senin bölüm kaç yıllık?
eğer senin bölümünün dört yıllığa geçişi varsa dgs sınavıyla oluyor..ama ismi değişiktir...
bizimki ilahiyat, dört yıllığına ilitam deniliyor....[/QUOT
2 yıllık bölümüm adalet cnm. hukuka geçiş var ama örgün sanırım.artı kaç yıl okuyoruz bilmiyorum. uzaktan eğitim varsa veya memurluk olursa esnek oluyorlar ozaman düşünürüm çok isterim.
tşkkrler uhubbuke . pek bilmiyorum bu konuları
bu arada 4 ünite daha yazarmısın...
ayyy yapmıyorum mıı yazmışım dervişin fikri neyse zikri odur hesabı olmuşşşş
Yapıyorum dicektim zorun neyse onları da yapıyorum ki vze notlarımda fena degil hani
Ama bi iki gündür yapmasam mı diye düşünmeye başladım en azından kalan üniteleri bitirip onlara öyle mi dönseemm:44:
Inşallah dolmacıım ya bi anda jet gibi hızlanırım
tşkkrler uhubbuke . pek bilmiyorum bu konuları
bu arada 4 ünite daha yazarmısın...
Ilk önce tabiki final konularını bitirki tekrar ederken vize konularıyla birlikte tekrar edersin :13:
Bu aöf nin ne yapacağı belli olmuyor vizelerde önemli onun için
Heralde çalışmıyosun dimi :26:
çalışmıyosan rahat rahat plannı yap sakin sakin çalış dersine beni burada sinir ettirtme diyerekten bir anda psikopata bağlarmışım olayı