Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bölümdaşım nasılsın, topikle hemen bütünleşmişsin maşallah maşallah
ben halihazırda çalışmaya başlamadım hiç...bugün yarın derken günler geçti gitti...allah izin verirse birazdan bir ünite ile bismillah diyeceğim...
toplam ünite sayım 44
aman ya rabbi nasıl bitecek bunlar yaa...hepimize yardımcı olsun allahım...inşallah...
a.s bölümdaşım :) güzelmiş bu hitap sevdim
evet ya alıştım topige :)
bende başlamadım hiç ya yarın besmele çekerim diyorum bende :)
sen sanırım yapmadıgın üniteleri yapıcaksın sadece, ben baştan başlamayı düşünüyorum tüm kitaplara umarım yetişir 86 ünite resmeeennn
yok canım yaa, nasıl çalışayım tamamına...sadece kalan ünitelere çalışcam...diğerleri de allah kerim...
Allah kolaylık versiinn
mrb cnm 4 ünite daha bitti erken başladım sonra tekrar şansım olsun diye. 2 dersimi yükseltmek istiyorum. e bide notları yüksek tutmak lazım dgs düşünürüm belki:)
Günaydıın çalışkan aöf arkadaşlarım
Burası normalde de bu kadar sessiz miydi ya huu kimse ünite bildirimi yapmıyor:26:
Ben hayırlısı ile dün başladım çalışmaya 4 ünite yapabildim ancak :)
Bakalım kalan 82 ünite ile yola devam :)
slm canım, ben varım ben
normalde sessiz olmaz çok da kalabalık olur ama daha herkes yeni yeni başlıyor ya çalışmaya....ondan böyle sessiz..şöyle bir hafta sonra falan coşmaya başlar...
ben daha bugün başladım..şükür 2 ünite bitirdim eklersen sana zahmet...
bu arada sen nasıl 4 üniteye.?
yardımcı kitaptan mı çalışıyorsun? ben yardımcıdan çalışıyorum...yıldım aöf nin destansı kitaplarından..
Dogru genelde zaman yaklaştıkça çalışmalar hızlanıyor dimi
Yok bölümdaşım ben bildigin kitaptan çalışıyorum...
Yardımcı kitap almadım...DGS ve KPSS kitap setlerine bi dünya yatırım yapınca yardımcı kitaba yer kalmadı evde :))
Okul kitapları da ilk 5 üniteleri yaptıgım için zorlamıyor hızlıca okuyorum hemen de hatırlıyorum
O 4 den sonra 6 ünite daha yaptım 3 günde 10 ünite ile Hadis kitabı bitti :)
aslında dün öglen bitti kitap ama akşama kadar Hadis e dair bütün ara ve dönem sonu çıkmış sorularını çözdüm :)
Kitabı bitirdikten sonra soruları çözünce bayaga pekişiyor sınav zamanıda sorulara tekrar hzlıca bakarım inşallah :)
Bügün alttan kalan tek dersim islam edebiyatına başlıcam 10 ünite onu da 2 günde bitirmem lazım :18:
Sen hangi kitaptan başladın ?
ben hadisten başladı canım, ilk dört üniteye dokunmadım bile...kalan 6 ünitelere çalışacam ben...allah büyük bakalım geçeriz inşallah..
bu arada hızlıca okuyup geçsen bile bir günde 5-6 ünite çoook zor bölümdaşım valla helal olsun sana..ben dün bir saat 5. üniteye, bir saatte 6. üniteye çalıştım ama kafa beyin kalmadı...sana helal olsun nazar etmeyelim...
sınava 15 gün kala çalışıyor millet genelde ama benim çocuğum olduğu için son 15 gün odaya kapanıp saatlerce çalışma gibi bir lüksüm yok ki...
oğlumdan kalan fırsatları değerlendirmem lazım..o yüzden çalışayım da iyice sona doğru kolaylayım ki yetişeyim inşallah...
İnşallah geçerz hepimiz :)
Yok bölümdaşım yaa bi günde 6 ünite daha yapmadım hiç :)
Perşembe 4 ünite cuma 5 6 7 . üniteler :) dünde 8 9 10 yaptım :)
Hadis 8.ünite biraz karışık geldi bana ama bitti hamdolsun bugün daha ders çalımaya başlamadım otururum şimdi derse...
Ayrıca senin oglun var maşallah hem ev hem çocuk hem ders asıl maşallah sanaa
Bende çoluk çocuk yokta anca bu kadar yapıyorum düşün :)
sorma canım vallahi hem evli hem çocuklu okumak çok zormuş...
ama şükür yine de.... boş boş oturmak yerine ilim öğreniyoruz
şuan ev öyle dandini halde ki, görmelisin...kahvaltı bulaşıklarım mutfakta beni bekliyor, çamaşırlar atılacak makineye, dağ gibi ütü var yapılacak... süpürüp silinecek heryer, yemek yapılacak... ve daha ben miskin miskin bilgisayar başındayım, hangi arada ders çalışacam birde...
zamnınızın kıymetini bilin canım, ben bekarken ki zamanımı ne kadar heba etmişim yazık etmişim, şimdi anlıyorum...
cümleten selam herkese
nasılsınız bakalım kimler var kimler yok
yeni topik sahibemize hayırlı olsun diyeyim
bende ünitelerimi bildireyim
toplam 43 ünitem var
dün gece 2 taneyi devirdim
kaldı 41
nasıl yetişecek bilmiyorum umarım yetişir
gazel yaaaa sende mi adını değiştirdin
yapmayın şunu ya
ne diyecem ben sana şimdi
bu arada tüm annelerimizin anneler günüde kutlu olsun