2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

İlk önce herkesin başta her ne kadar kk da olmasada AUSUMUN sonra adları değişmiş olsada alışkanlık olmul adlarıyla gazel ve biberonun annaeler gününü kutluyorum :KK16::KK16:
Yeni topik sahibemimize bi hoşgeldin diyerek görevinde sonsuz başarılar diliyorum :KK52::KK52:
Ve eğer anneyse anneller gününüde kutluyorum :KK6:
Ünite bildirimi yapamayacam bugün öyle ziyaretçi girdim ilerliyen günlerde ünite bildirimlerim olacak faka kuş kadar ünitem var adımın karşılığında ünite sayımı görürsen anlarsın :KK53::KK9:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

kızlar nerelerdesiniz özledim sizi :KK16:
Hevi , dolma , gazel , biberaon ve ausum(gel artık zledim seni ben ya...:KK43:) :KK16:

Herkese merhaba bende aöfliyim işletme 4. Sınıf ve 6 dersim var
Çalışma stratejilerinizden bahseder misiniz

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saolasın hoşbulduk :KK42:
annenin ellerinden öpüyorum anneler gününü kutluyorum :KK16:
nasılsın nasıl gidiyor :KK8::KK6:

Ne bu resmiyet :KK52:

Canımmm bende senin annenin ellerinden öperim çok teşekkür ederim :KK34:

hastayım kız ne olsun 2 gündür dersee gidemedim akşam kendimi biraz iyi hissedince aşkımla ceceli konserine gittik :KK16:

sabah pertim ama:KK53:

Ne bu resmiyet :KK52:

Canımmm bende senin annenin ellerinden öperim çok teşekkür ederim :KK34:

hastayım kız ne olsun 2 gündür dersee gidemedim akşam kendimi biraz iyi hissedince aşkımla ceceli konserine gittik :KK16:

sabah pertim ama:KK53:

hoşgeldine karşılık hoşbulduk dedim daha napıyım resmiyet diyosun hoşgeldine karşılık şunu mu yapaydım :KK33::KK33::KK33:
Ben çok teşekkür ediyorum betülüm :KK16:
geçmiş olsun ah ah yine salgınlar kol geziyo kimi görsem hasta ve o hastaların içinde ben de varım eksik kalmam hiç :KK52:
kah bademciklerim şişti kah nezle gibi oldum atlattı derken şimdide o kadar halsizimki hayırdır inşallah ya hayretler içinde kendimi izliyorum :KK52:
ooo ceceli konseri ve aşk ile gitmek çok romantik ve çok güzel olmuş :KK16:

hoşgeldine karşılık hoşbulduk dedim daha napıyım resmiyet diyosun hoşgeldine karşılık şunu mu yapaydım :KK33::KK33::KK33:
Ben çok teşekkür ediyorum betülüm :KK16:
geçmiş olsun ah ah yine salgınlar kol geziyo kimi görsem hasta ve o hastaların içinde ben de varım eksik kalmam hiç :KK52:
kah bademciklerim şişti kah nezle gibi oldum atlattı derken şimdide o kadar halsizimki hayırdır inşallah ya hayretler içinde kendimi izliyorum :KK52:
ooo ceceli konseri ve aşk ile gitmek çok romantik ve çok güzel olmuş :KK16:

:KK33::KK33::KK33: Şaka yaptım kuzu sana takılmayı özledim ben ya :KK16:

ALLAH(C.C) şifanı versin inşaALLAH(C.C) canım... bende de her tarafım dayak yemiş gibi ağrıyor :KK50: Olmaz mı romantik romantik şarkılar söyledik gözlerimizin içine baka baka :KK16::KK16::KK16:

:KK33::KK33::KK33: Şaka yaptım kuzu sana takılmayı özledim ben ya :KK16:

ALLAH(C.C) şifanı versin inşaALLAH(C.C) canım... bende de her tarafım dayak yemiş gibi ağrıyor :KK50: Olmaz mı romantik romantik şarkılar söyledik gözlerimizin içine baka baka :KK16::KK16::KK16:

ben de sana takılıyorum beraber takılıyoruz ne güzel :KK1::KK1:
çok teşekkürler betülüm allah senin de şifanı versin :KK16:
aynen ya elim kolum kalkmıyor sanki biri iyi bi ayağının altına almış dövmüş :KK53:
deme ayyyy ne güüzzzeeel maşaallah ya nazar değmesin :nazar:
senin söz hazırlıkları nasıl gisdiyor çok az zamanın kaldı :26::KK76:

ben de sana takılıyorum beraber takılıyoruz ne güzel :KK1::KK1:
çok teşekkürler betülüm allah senin de şifanı versin :KK16:
aynen ya elim kolum kalkmıyor sanki biri iyi bi ayağının altına almış dövmüş :KK53:
deme ayyyy ne güüzzzeeel maşaallah ya nazar değmesin :nazar:
senin söz hazırlıkları nasıl gisdiyor çok az zamanın kaldı :26::KK76:

evet ya güzel oldu :KK16:

Söz , nişan daha belirli bir şey yok konuşuldu ama bir daha konusuaçılmadı aşkımın iş durumuna bağlı bekliyoruz :KK31:

evet ya güzel oldu :KK16:

Söz , nişan daha belirli bir şey yok konuşuldu ama bir daha konusuaçılmadı aşkımın iş durumuna bağlı bekliyoruz :KK31:

hıııı :KK15:
ben 1 aya kyakın zamanımız var diyince haliyle sözünüz olacak diye düşünmüştüm :KK8:
yoksa biliyorum erkek arkadaşının iş durumuna bağlı olduğunu yani kpssye :KK55:
allah en hayırlısını versin ağzınızın tadı hiç kaçmasın :KK16:

hıııı :KK15:
ben 1 aya kyakın zamanımız var diyince haliyle sözünüz olacak diye düşünmüştüm :KK8:
yoksa biliyorum erkek arkadaşının iş durumuna bağlı olduğunu yani kpssye :KK55:
allah en hayırlısını versin ağzınızın tadı hiç kaçmasın :KK16:

Özel sektörde bir iş var kpss den önce o olursa söz var , bende heyecan yapmıştım ama beklemek düştü :KK52: amin canım aminnn :KK16:

İlk önce herkesin başta her ne kadar kk da olmasada AUSUMUN sonra adları değişmiş olsada alışkanlık olmul adlarıyla gazel ve biberonun annaeler gününü kutluyorum :KK16::KK16:
Yeni topik sahibemimize bi hoşgeldin diyerek görevinde sonsuz başarılar diliyorum :KK52::KK52:
Ve eğer anneyse anneller gününüde kutluyorum :KK6:
Ünite bildirimi yapamayacam bugün öyle ziyaretçi girdim ilerliyen günlerde ünite bildirimlerim olacak faka kuş kadar ünitem var adımın karşılığında ünite sayımı görürsen anlarsın :KK53::KK9:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hoşbuldum iyi dileklerin için çook teşekkür ederim:KK16:
Anne degilim ama umarım şimdilik bilmesemde anne adayı olarak giriyorumdur bu güne:KK17:
gecen dönemki ünite sayılarını sıfırladım karışıklık olmasın diye :KK43:
Bildirim yaptgında eklerim inşallah
Kolay gelsin:KK16:

Ben geldimmm :KK1:

Yeni konu sahibemiz hayırlı olsun :21:

Toplamda 31 ünitem var , 5 ünitesi gitti kaldı 26 :KK52:

ALLAH(C.C) yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...):KK16::KK16::KK16:

Hoşgeldiiinn:KK16:
Çookk teşekkür ederim hayırlı olmuştur inşallah:KK16:
Maşallahın var cabuk biticek ünitelerin galiba :) kaydettim hepsini:)
Kolay gelsin sana da :KK16:

Herkese merhaba bende aöfliyim işletme 4. Sınıf ve 6 dersim var
Çalışma stratejilerinizden bahseder misiniz

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldin...
Allah kolaylık versin sana da :)
Ben ilahiyat 2.yim ve aöf kitaplarından çalışıyorum onları okuyup önemli yerlerin altını renkli kalemle çiziyorum...kitap bitincede çıkmış soruları çözüp pekiştiriyorum...
sınava yakın vakit kalırsa altını çizdigim yerlere tekrar bakıp soruları çözsem kafi :)

bende evliyim ama çocuk yok tabi bu dediklerin bende de var :)
evi bayaga toparladım yemeği yaptım bayaga bi ütü var ama onları akşam yaparım :)

Bende bekarken okumadıgıma pişman oldum ama olsun şimdi nasipmiş demekki :)
senin cidden maşallahın var yaa:nazar::nazar::nazar:

Bu arada sen DGS düşünüyor musun ?

düşünüyorum dgs yi ama bu yıl değil canım...bazı durumlar var beklemem gereken, o yüzden seneye falan belki, bilemiyorum..hayırlısı olsun...

cümleten selam herkese
nasılsınız bakalım kimler var kimler yok
yeni topik sahibemize hayırlı olsun diyeyim
bende ünitelerimi bildireyim
toplam 43 ünitem var
dün gece 2 taneyi devirdim:KK8::KK8:
kaldı 41
nasıl yetişecek bilmiyorum umarım yetişir

gazel yaaaa sende mi adını değiştirdin
yapmayın şunu ya:KK52::KK52:
ne diyecem ben sana şimdi:KK53:

bu arada tüm annelerimizin anneler günüde kutlu olsun:KK16::KK16::KK16:
öpüyorum hepinizi
ben kaçtım görüşürüz en kısa zamanda inşallah:KK16::KK16:

önce bi dil çıkaracam sana :63:
ne zamandır bizi unuttuğun için :63:
aus gitti zaten, sende git tam olsun :KK43: garip garip kaldık burda...
kısaca sak diyebilirsin bana kuzum :KK1:
aman diğer isim çok kastı beni yaa, millet komik buluyordu...bu iyi oldu...
sende başlamışsın hayurlı olsun, üniteler ışık hızıyla bitiversin inşallah..:KK19:

Hoşbuldum iyi dileklerin için çook teşekkür ederim:KK16:
Anne degilim ama umarım şimdilik bilmesemde anne adayı olarak giriyorumdur bu güne:KK17:
gecen dönemki ünite sayılarını sıfırladım karışıklık olmasın diye :KK43:
Bildirim yaptgında eklerim inşallah
Kolay gelsin:KK16:

Hoşgeldiiinn:KK16:
Çookk teşekkür ederim hayırlı olmuştur inşallah:KK16:
Maşallahın var cabuk biticek ünitelerin galiba :) kaydettim hepsini:)
Kolay gelsin sana da :KK16:

Hoşgeldin...
Allah kolaylık versin sana da :)
Ben ilahiyat 2.yim ve aöf kitaplarından çalışıyorum onları okuyup önemli yerlerin altını renkli kalemle çiziyorum...kitap bitincede çıkmış soruları çözüp pekiştiriyorum...
sınava yakın vakit kalırsa altını çizdigim yerlere tekrar bakıp soruları çözsem kafi :)

elimden geleni yapacağım Uhibbukeciğim inşaALLAH(C.C) :KK1:
sağol tatlım :KK76:

bölümdaşım iki ünite bitirdim, ama şimdi ekleme istersen, sırf azcık kasılayım diye geldim...:KK1:
2 ünite daha bitireceğim inşallah...toptan yazarsın gece gelicem inşallah :KK14:

X