2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Herkese Merhaba;

Ben yeni buldum sizleri aöf tde 3. sınıf vize sonuçlarını yeni öğrenmiş yüksek onur belgesi sahibi bi üyecan :KK16::KK16::KK16:

Nasıl vize sonuçları ? En zorlandığınız ders hangisi ?

Benim en gıcık odluğum geneldilbilim 2 :KK37::KK37:

benim notlar da çok şükür... ing den korkuyordum ama idare eder beni. $gül vize.jpg

heyy millet nerdesiniz yaaaaa:KK3:
sonuçlar açıklandı topiğin kaynası gerekiyor ama kimseler yok ortada..
önceki sayfaya da msj yazdım 2 gündür kimse girmiyor..:26:

yoksaaaa ben giriyorum diye hepiniz kaçıyor musunuz..:KK52::KK52::KK52:

uppacım
dolmacım
gazelcim
betülcüm

nerdesinizzzzzzzzz...:KK24::KK24:

sonuçlar nasıl??:44:

heyy millet nerdesiniz yaaaaa:KK3:
sonuçlar açıklandı topiğin kaynası gerekiyor ama kimseler yok ortada..
önceki sayfaya da msj yazdım 2 gündür kimse girmiyor..:26:

yoksaaaa ben giriyorum diye hepiniz kaçıyor musunuz..:KK52::KK52::KK52:

uppacım
dolmacım
gazelcim
betülcüm

nerdesinizzzzzzzzz...:KK24::KK24:

sonuçlar nasıl??:44:

ben burdayım hevicim....:KK3:
nasılsın ne var ne yok...sonuçların nasıl?
benimki iyi şükür..darısı finalin başına inşallah...

canlarım, bildiğiniz üzere aus kardeşimiz üyelik iptalini istedi..ve artık üye değil..geri dönmeyi de düşünmüyor....en azından şimdilik...
sayfayı devralan uppahalds kardeşimizde derslerinin ypğunluğu sebebiyle artık sayfayla ilgilenemeyeceğini belirtti...haklı gerekçeleri var...
ben de ufak çocuğumdan fırsat bulup daimi takip edemiyorum burayı...
sorunumuz şu ki...sayfayı devralmak isteyen biri arayışındayız...
eğer sayfayı devralıp, üyelerin ünite bildirimlerini ilk sayfadaki listeye eklemek için bir gönüllü varsa, lütfen bu yazımı alıntılayıp bana bildirsin....
acil aranıyor çünkü herkes başladı çalışmaya derslerini...
bana bildirdikten sonra sayfayı devralabilmek için yapmanız gerekenleri anlatıcam size...
hadi kızlar yazık olmasın sayfamıza..çok emek verdik çok güzel şeyler yaşadık bu sayfada...kapanmasın konumuz...
hadi alın biriniz de devam edelim kaldığımız yerden....
cevap bekliyorum...sevgilerimle...:KK34:

not: uppacım bildirmiş zaten size, yeni gördüm uppam kusura bakma ...:)
ama halen bulamadık yahu, alın biriniz sayfayı kızçeler....

Son düzenleme:
canlarım, bildiğiniz üzere aus kardeşimiz üyelik iptalini istedi..ve artık üye değil..geri dönmeyi de düşünmüyor....en azından şimdilik...
sayfayı devralan uppahalds kardeşimizde derslerinin ypğunluğu sebebiyle artık sayfayla ilgilenemeyeceğini belirtti...haklı gerekçeleri var...
ben de ufak çocuğumdan fırsat bulup daimi takip edemiyorum burayı...
sorunumuz şu ki...sayfayı devralmak isteyen biri arayışındayız...
eğer sayfayı devralıp, üyelerin ünite bildirimlerini ilk sayfadaki listeye eklemek için bir gönüllü varsa, lütfen bu yazımı alıntılayıp bana bildirsin....
acil aranıyor çünkü herkes başladı çalışmaya derslerini...
bana bildirdikten sonra sayfayı devralabilmek için yapmanız gerekenleri anlatıcam size...
hadi kızlar yazık olmasın sayfamıza..çok emek verdik çok güzel şeyler yaşadık bu sayfada...kapanmasın konumuz...
hadi alın biriniz de devam edelim kaldığımız yerden....
cevap bekliyorum...sevgilerimle...:KK34:

not: uppacım bildirmiş zaten size, yeni gördüm uppam kusura bakma ...:)
ama halen bulamadık yahu, alın biriniz sayfayı kızçeler....

Merhaba gazel :)
daha önce uppa nın msjını gördüğümde de devralsam mı diye düşündüm....benimde şuan güncel takip ettiğim kendi topicim var o yüzden foruma hergün giriyorum ve bu sayfayı da yapabilirim diye düşünsem de...daha iyileri ve burda ki herkesle tanışan biri daha iyi olur diye düşünmüştüm...
Şimdi senin msjını görünce kimse yoksa alabilirim diye düşündüm...
Ama tekrar söylüyorum....ben sadece kimse yoksa alternatif olmak anlamında talep ettim :KK16:
aklınızın bi köşesinde olabilirim:KK16:

Merhaba gazel :)
daha önce uppa nın msjını gördüğümde de devralsam mı diye düşündüm....benimde şuan güncel takip ettiğim kendi topicim var o yüzden foruma hergün giriyorum ve bu sayfayı da yapabilirim diye düşünsem de...daha iyileri ve burda ki herkesle tanışan biri daha iyi olur diye düşünmüştüm...
Şimdi senin msjını görünce kimse yoksa alabilirim diye düşündüm...
Ama tekrar söylüyorum....ben sadece kimse yoksa alternatif olmak anlamında talep ettim :KK16:
aklınızın bi köşesinde olabilirim:KK16:

tatlım yapamayacak bişey yok gayet basit...
sadece gün içinde ünite bildirimleri yapanları ilk birinci sayfadaki tabloya ekleyeceksin o kadar...zaten isimler belli..tabloda yazılı....tanımaya veya arkadaş olmuş olmaya gerek yok ki... birde gün içinde zırt bırt buraya gelip listeye ünite ekleyip durmana gerek yok....mesela geceye kadar birikir ünite ekleyenler, sende gece girdiğinde listeye ünite sayılarını ekleyivereceksin..çok basit yani...zaten işin zor kısmını aus yapmıştı...liste oluşturdu tablo çizdi, isimleri tek tek belirlemekle uğraştı, veya kimin kaç ünitesi var not aldı...bunlar zaten hazırda şuan...sen sadece sayı yazacaksın..mesela ben bugün 3 ünite çalıştım diyelim, benim bitirdiğim ünite kısmına 3 yazacaksın, kalan ünite sayısından 3 ünite düşeceksin..gayet basit...
ben devralmayı çok isterdim ama çok sık gelemiyorum oğlumdan dolayı, birde gelsem bile bi bakıp çıkıyorum...
sen devral canım.. zaten uppa da duyurmuş size...
ben ona özel mesaj yazarım..kabul edeceğini tahmin ediyorum..çünkü kendisi çok yoğun garibim....
o zaman şimdi yeni topik sahibemiz sensin...tamam mı, anlaştık mı :KK34:
senin şuan yapman gereken bu bölümün yöneticisine özel mesaj yazıp, bu açıköğretim sayfasını devralmak istediğini söyle...
o zaten isimleri değiştirir....
gayet basit, zor bişey değil..

tatlım yapamayacak bişey yok gayet basit...
sadece gün içinde ünite bildirimleri yapanları ilk birinci sayfadaki tabloya ekleyeceksin o kadar...zaten isimler belli..tabloda yazılı....tanımaya veya arkadaş olmuş olmaya gerek yok ki... birde gün içinde zırt bırt buraya gelip listeye ünite ekleyip durmana gerek yok....mesela geceye kadar birikir ünite ekleyenler, sende gece girdiğinde listeye ünite sayılarını ekleyivereceksin..çok basit yani...zaten işin zor kısmını aus yapmıştı...liste oluşturdu tablo çizdi, isimleri tek tek belirlemekle uğraştı, veya kimin kaç ünitesi var not aldı...bunlar zaten hazırda şuan...sen sadece sayı yazacaksın..mesela ben bugün 3 ünite çalıştım diyelim, benim bitirdiğim ünite kısmına 3 yazacaksın, kalan ünite sayısından 3 ünite düşeceksin..gayet basit...
ben devralmayı çok isterdim ama çok sık gelemiyorum oğlumdan dolayı, birde gelsem bile bi bakıp çıkıyorum...
sen devral canım.. zaten uppa da duyurmuş size...
ben ona özel mesaj yazarım..kabul edeceğini tahmin ediyorum..çünkü kendisi çok yoğun garibim....
o zaman şimdi yeni topik sahibemiz sensin...tamam mı, anlaştık mı :KK34:
senin şuan yapman gereken bu bölümün yöneticisine özel mesaj yazıp, bu açıköğretim sayfasını devralmak istediğini söyle...
o zaten isimleri değiştirir....
gayet basit, zor bişey değil..

Heveslee başka isteyen yoksa olayım o zaman :)
Hadi hayırlısı olsun bakalım :)
Dediğin gibi benim yapıcak pek bişeyim yok zaten hazıra konuyorum :)
Yalnız bölüm yöneticisinn kim oldugıunu bulamadım...normalde bölüm başlığında yazar diye biliyordum ama yok ya da ben göremedim...
Yardımcı olursan sevinirim gazel:KK16:

Heveslee başka isteyen yoksa olayım o zaman :)
Hadi hayırlısı olsun bakalım :)
Dediğin gibi benim yapıcak pek bişeyim yok zaten hazıra konuyorum :)
Yalnız bölüm yöneticisinn kim oldugıunu bulamadım...normalde bölüm başlığında yazar diye biliyordum ama yok ya da ben göremedim...
Yardımcı olursan sevinirim gazel:KK16:

canım bölüm yöneticisi yokmuş... mune'ye mesaj atacakmışsın...aus ile görüştüm o söyledi..
yalnız uppa şu sıralar giremediği için, aus şöyle yapsın dedi...
hani uppa'nın sayfayı biri devralsın diye yazdığı yorum varya bir iki sayfa geride...
işte o yorumun olduğu sayfanın linkini muneye mesaj yazarken kopyala...
mune topik sahibinin sayfayı devretmek isteğini görmüş olsun canım...
zaten anlaşmalı olunca kabul eder büyük ihtimal...
başka sorun olursa sor canım bana...aus ile irtibat halindeyim, ondan öğrenir sana aktarırırm...
hadi hayırlı olsun...
sayfayı devralınca ilk işin kimin kaç ünitesi varsa yazmasını talep et....öyle başlarsın..gerisi kolay zaten..

Son düzenleme:
canım bölüm yöneticisi yokmuş... mune'ye mesaj atacakmışsın...aus ile görüştüm o söyledi..
yalnız uppa şu sıralar giremediği için, aus şöyle yapsın dedi...
hani uppa'nın sayfayı biri devralsın diye yazdığı yorum varya bir iki sayfa geride...
işte o yorumun olduğu sayfanın linkini muneye mesaj yazarken kopyala...
mune topik sahibinin sayfayı devretmek isteğini görmüş olsun canım...
zaten anlaşmalı olunca kabul eder büyük ihtimal...
başka sorun olursa sor canım bana...aus ile irtibat halindeyim, ondan öğrenir sana aktarırırm...
hadi hayırlı olsun...
sayfayı devralınca ilk işin kimin kaç ünitesi varsa yazmasını talep et....öyle başlarsın..gerisi kolay zaten..

Msjı birazdan yazarım...
İnşallah bi aksilk çıkmadan faydalı ve hoş bi sayfayı devam ettirmeyi başarırım :KK16:
Teşekkür ederim devraldıgımda güncellemeleri yaparım inşallah...

wuuuuu gizli takipçiimmm :)))
cemrecim senden de gizli iş yapılmıyor ya huuu :KK1:

yaaa tamamen tesadüüüüfff:KK9:
dedim bu kız nerde kaldı topikte bi sürü hamile hbri var. en son nezaman girmiş acaba diye bakim dedim profiline. ana bi baktım bu topiği okuyor şuan yazıyor. e ben de durmadım kalktım geldim :KK52::KK52::KK52:

wuuuuu gizli takipçiimmm :)))
cemrecim senden de gizli iş yapılmıyor ya huuu :KK1:

demek bize kardeş topik geliyoooo
biz bebek bekliyoduk, sen topik sahibi oluyon hep, olmadı ama şimdi :KK8:
şaka bi yana kafan dağılır yaa, yakışır arkadaşıma :KK34: iyi yapıyosun.

yaaa tamamen tesadüüüüfff:KK9:
dedim bu kız nerde kaldı topikte bi sürü hamile hbri var. en son nezaman girmiş acaba diye bakim dedim profiline. ana bi baktım bu topiği okuyor şuan yazıyor. e ben de durmadım kalktım geldim :KK52::KK52::KK52:

orda ki alıntı msjlarım çoktu dedim bi girersem çıkamıcam önce buraya cvb yazıyım :))) hemen yakalandım :KK1:

demek bize kardeş topik geliyoooo
biz bebek bekliyoduk, sen topik sahibi oluyon hep, olmadı ama şimdi :KK8:
şaka bi yana kafan dağılır yaa, yakışır arkadaşıma :KK34: iyi yapıyosun.

Ya burayı da takip ediyordum zaten :)
Talep edende olamyınca alıyım dedim :)
İnşallah bu ay bereketi ile heme bebek hem yeni topic ve misss gibi notlar gelir :))

orda ki alıntı msjlarım çoktu dedim bi girersem çıkamıcam önce buraya cvb yazıyım :))) hemen yakalandım :KK1:

Ya burayı da takip ediyordum zaten :)
Talep edende olamyınca alıyım dedim :)
İnşallah bu ay bereketi ile heme bebek hem yeni topic ve misss gibi notlar gelir :))

inşallah canım. senin iyi kalbine hepsii yakışır:KK34:

X