2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

ehtiyar kızma hemen

aaa dikkat et canım nasıl gidiyo başka

birden aklıma geldi

ehtiyar mı
bak hastayım alınganım asabiyim kompleksliyim
nasıl gitsin eylülüm ya bi hengamedir gidiyo ve benim canım hiç bişey yapmak istemiyor bi tek bu durum ben de mi var bilemedim ama bi garibim ya mevsimsel değişkenlik dedikleri bu mu yoksa :44:
sen den ne var ne yok

Dolmam ne oldu sana merak ettim kuzum

aaa betülüm
çok sevindim seni gördüğüme
sınav arifesinde gıda zehirlenmesi üstüe de bademcik şişmesi oooh değmeyin keyfime
her yerim kırılıyor valla betülcüm ya ne zamandır konuşamıyoruz sen neler yapıyosun sınavın nasıl geçti
bi topiğe giripte her birinize başarılarda dileyemedim

sanada ne desem kızıyosun

evet evet öyle bende öyleyim valla uğraşıp duruyoruz arada bir girde nur cemalini görek

bende inşallah beninkine kavuşuyrum bu hafta geliyor

Kuzum ALLAH(C.C) yar ve yadımcın olsun , benimde babam ameliyat oldu hastanede ne kadar çalışırsam artık o kadar çalıştım sınav haftasında ,sınavlarım geçecek kadar gelir diye tahmin ediyorum gelmesse de olduğu kadar olmadığı kader diyeceğim senin nasıldı sınavın?

Ne yedinde zehirlendin sen ?

Son düzenleme:
sanada ne desem kızıyosun

evet evet öyle bende öyleyim valla uğraşıp duruyoruz arada bir girde nur cemalini görek

bende inşallah beninkine kavuşuyrum bu hafta geliyor

nur cemalimi mi
nerden bulursun böyle lafları
teşekkür ediyorum eylülüm evet ihmal etmeyip girerim inşallah
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy demek sonunda kavuşuyorsunuz ayy çok sevindim yaaa hadi bakalım güzel şeyler olur inşallah mezun oldu demi :26:

ahahahah bulurum ben

tamam canım gel inşallah

evet daha bitmedi okulu finaller var daha ama geldi işte inşallah güzel olucak yaa bakalım sağol tatlım

hadi ben yemeğe kaçtım görüşürüz canımm

Allah yardımcımız olsun biraz yanmış gibi olduk evet
yıl sonu sınavı 7-8 haziran

6. ayım bitiyor neredeyse 7-8 haziranda. Zaten bu sınavda bile zorlandım üstüne durmaya. Kağıda uzaktan bakıp işaretleme yaptım :d
Artık haziranda nasıl olurum bilmem :)))

Allah razı olsun betülüm teşekkür ediyorum
Baban ameliyat mı oldu
inşallah önemli bi ameliyat değildir çook geçmiş olsun
ne dokundu onu da bilemiyorum ama çok kötü olmadım ama yine de bağırsaklarım bozulup midem filan bulandı

6. ayım bitiyor neredeyse 7-8 haziranda. Zaten bu sınavda bile zorlandım üstüne durmaya. Kağıda uzaktan bakıp işaretleme yaptım :d

Anammm , hamişlik okul seni zorluyordur ama ALLAH(C.C) var gayle yok ALLAH(C.C) yardım eder sana...

gözün aydın
olur olur güzel olur şimdi birbirinizide özlemişsinizdir iyi anlaşırsınız
afiyet olsun güzel yemekler varsa benim yerimede yiyiver

hamilemisin
maşaallah azme bak hamile halinle okuyosun bravo
olsun olduğu kadar olsun sen sağlığına bak
cinsiyetide erkek heralde çokta zekiyimdir

selam kızlar..

3derse çalışmıştım. 3 dersim iyi geçti diğerleri kötü çalışınca oluyor işte..

finallere inşALLAH çalışıp girerim..
ozaman çalışmadığım dersler için baştanmı 4.ünidendemi başlamalıyım bilemedim. sözel dersler için

Oldu canım fıtıktan oldu ALLAH(C.C) razı olsun sana da çok geçmiş olsun canım benim özledm seni aklımdaydın ya inan

Oldu canım fıtıktan oldu ALLAH(C.C) razı olsun sana da çok geçmiş olsun canım benim özledm seni aklımdaydın ya inan

kasık fıtığı mı :26:
annem kasık göbek ne ararsan oldu o kunuda tecrübeliyiz..
yeniden çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu
zaten kasık fıtığı ise çok basit hastanede bi gün ya kalınıyor ya kalınmıyor ve hemn toparlanıyor kişi..
valla ben de çok özledim betülüm

hamilemisin
maşaallah azme bak hamile halinle okuyosun bravo
olsun olduğu kadar olsun sen sağlığına bak
cinsiyetide erkek heralde çokta zekiyimdir

Elimden geldiğince ders çalışmaya çalıştım. Zaten çalışıyorum, işten sonra eve git yemek yap, ders çalış :/ Bebeğin keyfi isterse

Oğlum olacak inşallahhhh :)

Elimden geldiğince ders çalışmaya çalıştım. Zaten çalışıyorum, işten sonra eve git yemek yap, ders çalış :/ Bebeğin keyfi isterse

Oğlum olacak inşallahhhh :)

allah hayırlı bi doğum nasip etsin ve hayırlı sağlıklı bi evlat
doğumdan sonrada çalışıcakmısın yani ders mahiyetinde değil iş mahiyetinde

birbirine bağlantılı olduğundan çalışmadığın derslere en baştan çalış istersen..
her halikarda tüm ünitelerden mesuluz ama sen hiç çalışmadım diyosun ya ondan bi bilgin olsun diye en baştan çalış

haklısın vakit çok en azından başından başlarım. özet gibi bişi çıkarırım. son 4 üniteye agırlık verip, ilk ünitelerden özet çıkarmış olurum. bakalım hakkımızda hayırlısı. tşk ederim canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…